ayyyy ben iyi ki ameliyat öncesi senin yazılarını okumadım :18: kesin bunalıma girerdimdünya başına yıkılmış olacak bir şey yok canım ya rahat ol ameliyatı atlattın bi kaç haftaya zaten kalmıyor sıkıntı Sağlamken mi kestirdin anlamadım canım? Sende minik mi idi sıkıntı göbek ben çünkü sağlıklı değildim sarkık göbek önden giden göbek
Geçecek sabır,sakin ol panik yapıyorsun belli
tskr ederım..
iç korse her karın germe amelıyatında yapılıyor mu?yoksa doktorumla tekrar gorusmeye gıttıgımde soruyum mu?
en baştan bütün konuyu okumaya başladım, 120. sayfadayımaklıma bir şey takıldı, ercan beyin son fiyatlarıyla ilgili bilginiz var mı? karın germe artı lipo artı belki göğüs dikleştirme?
jelesec süpersin.pozitif yorumların cesaretlendiriyor.
şu sigarayıda sıfırlarsam korku bitecek
ayyyy ben iyi ki ameliyat öncesi senin yazılarını okumadım :18: kesin bunalıma girerdimdünya başına yıkılmış olacak bir şey yok canım ya rahat ol ameliyatı atlattın bi kaç haftaya zaten kalmıyor sıkıntı Sağlamken mi kestirdin anlamadım canım? Sende minik mi idi sıkıntı göbek ben çünkü sağlıklı değildim sarkık göbek önden giden göbek
Geçecek sabır,sakin ol panik yapıyorsun belli
:))) çok şekersin arkadaşım sağol. sorma ben doktorlarımıda bunalıma sokucam dün kontrole tekerlekli sandalye ile gittim adamlar saçını başını yolacaktı :) taş gibi oldun diyor doktorum bende evet beni taş gibi yaptınız hareket edemiyorum diyorum :)
şu anki görüntümden aslında dikişler hariç memnunum sadece yatmaya ve başkalarına evimi çocuğumu emanet etmeye alışkın değilim. karnımdaki kasıklarımdaki dikiş gerginliği hareketimi kısıtlıyo daralıyorum. benim göbeği evet küçüktü yağda az ama iğrenç bir bozukluk vardı. deri büzüşük, göbek deliği fırlamış yaratık gibiydi yani...
tam karın germe yapıldı bana kas ayrılması çok fazlaydı ve fıtık
Ben bugün ilk banyomu yaptım..yani bu demek oluyor ki korseyi ilk kez çıkardım ve kendimi ayakta gördüm..Peki ne gördüm?
Şimdi benim çatlaklarım çok fazlaydı hem üst hem alt karında o nedenle yeni karnımda çatlaklar çok olacaktı.Benim karnıma sargı bezlerikonuyor bir sürü sonra korseyi takıyorum.KOrse çıkınca karnımda öle izler vardı ki hangisi çatlak hangisi o bandajların izi anlayamadım.Nasıl düzelecek o deri onu da anlamadım.dalga dalga izden,korse bendaj ve çatlak combo yapmış.o nedenle tam bi fikir oluşmadı a-nasıl görüneceğim diye..onun dışında ameliyat yerinin üstündeki kısım çılgınlar gibi şiş,yan kısımlarını hava ile şişirmişim gibi.inecekler tabi ama şu derim nasıl gözükecek onu anlasaydım çok iyi olacaktı,merak ediyroum
Ben bugün ilk banyomu yaptım..yani bu demek oluyor ki korseyi ilk kez çıkardım ve kendimi ayakta gördüm..Peki ne gördüm?
Şimdi benim çatlaklarım çok fazlaydı hem üst hem alt karında o nedenle yeni karnımda çatlaklar çok olacaktı.Benim karnıma sargı bezlerikonuyor bir sürü sonra korseyi takıyorum.KOrse çıkınca karnımda öle izler vardı ki hangisi çatlak hangisi o bandajların izi anlayamadım.Nasıl düzelecek o deri onu da anlamadım.dalga dalga izden,korse bendaj ve çatlak combo yapmış.o nedenle tam bi fikir oluşmadı a-nasıl görüneceğim diye..onun dışında ameliyat yerinin üstündeki kısım çılgınlar gibi şiş,yan kısımlarını hava ile şişirmişim gibi.inecekler tabi ama şu derim nasıl gözükecek onu anlasaydım çok iyi olacaktı,merak ediyroum
gogusle beraber zor oldu mu?gogusler ne alemde?foto koycak msın sonra cok merak edıorum..benım doktorum gogusle bırlıkte zor olur dedı onuda sonra yaparz dedı ama ben ıkısı bır arada olsn bıtsn ıstıorum ..bu gıttıgımde bırdaha solıcem bakalım ne dıcek :) karın germe daha zordur goguse gore dı mı?sezeryandan daha mı kotusenı yorcam ama cvplarsan sevınırım
şu sigarayıda sıfırlarsam korku bitecek
tam karın germe yapıldı bana kas ayrılması çok fazlaydı ve fıtık
gogusle beraber zor oldu mu?gogusler ne alemde?foto koycak msın sonra cok merak edıorum..benım doktorum gogusle bırlıkte zor olur dedı onuda sonra yaparz dedı ama ben ıkısı bır arada olsn bıtsn ıstıorum ..bu gıttıgımde bırdaha solıcem bakalım ne dıcek :) karın germe daha zordur goguse gore dı mı?sezeryandan daha mı kotusenı yorcam ama cvplarsan sevınırım
aynen cnm yaa
venividivici bende de fıtık var miidenin orda,ben onu hep yağ kütlesi sanıyordum dr bey bariz fıtık baksana nasılda dışa doğrı fışkırmış dedi :)yumruk şeklinde bir çıkıntı yani kıyafetlerimden bile belli oluyor.bol şeyler giiyiyorum genelde...
merhaba nykie bu gün bir arkadaşım netten bir kaç foto gönderdi bana.ağla ağla canım çıktı Allah korusun Rabbim kimseye yaşatmasın böyle bir durum o kadar kötüydüki..buraya koyacaktım önce fakat hepimizin pskolojisi açısından eklemedim...şükredelim neler yaşayanlar var.çatlak kaldıysada nazarlığın olsun arkadaşım hiç takma.
benim merak ettiğim karın bölgesindeki deri bembeyazdı fotolarda(arkadaşımın netten bakıp gönderdiği fotolar bunlar)hani sanki nasıl desem ölü teni gibi..gerçi hiç ölmüş birini görmedimde hani öyle derler...bembeyazdı acaba her kezdemi öyle oluyor çok itici ve çirkindi
öncelikle göğüsle zor olmadı bi sıkıntı duymadım ben canım.sezeryandan kötü mü bilemiyorum çünkü sezeryan olmadım :) banyo yaparken doktorun yapıştırdığı bantlar vardı işte dikkatli dikkatli yıkıyo insan.eğik yürüyorum.son zamnalarda biraz fazla hareket ettim ödem arttı hemen
arkadaşım ben aml olmadım ama sezeryan oldum :) hemi de 3 tane :) dr um bana sordu sezeryanların nasıldı diye.ilk sezeryanım süperdi valla 2.gün tamamen ayaktaydım ama 2.ve 3.de geberdimmmmm süründüm resmennn dedim :) ilkinden daha kolay olacak dedi.artık bilemiyorum yaşayıp görücez.tabi aml girmeden bunun pazarlığını yine yapacam :) söz alıcam ercan beyden canımın acımasına müsade etmeyecek inşaalahhh!
sende kendi sezeryanlarından en kolayını hangisiydi onunla kıyasla artık :)))
aynen cnm yaa
venividivici bende de fıtık var miidenin orda,ben onu hep yağ kütlesi sanıyordum dr bey bariz fıtık baksana nasılda dışa doğrı fışkırmış dedi :)yumruk şeklinde bir çıkıntı yani kıyafetlerimden bile belli oluyor.bol şeyler giiyiyorum genelde...
merhaba nykie bu gün bir arkadaşım netten bir kaç foto gönderdi bana.ağla ağla canım çıktı Allah korusun Rabbim kimseye yaşatmasın böyle bir durum o kadar kötüydüki..buraya koyacaktım önce fakat hepimizin pskolojisi açısından eklemedim...şükredelim neler yaşayanlar var.çatlak kaldıysada nazarlığın olsun arkadaşım hiç takma.
benim merak ettiğim karın bölgesindeki deri bembeyazdı fotolarda(arkadaşımın netten bakıp gönderdiği fotolar bunlar)hani sanki nasıl desem ölü teni gibi..gerçi hiç ölmüş birini görmedimde hani öyle derler...bembeyazdı acaba her kezdemi öyle oluyor çok itici ve çirkindi
bu ameliyatı olan arkadaşlara iki sorum olacak
1 - sezeryan olan birinin bu amelayatı olması durumunda kesik yeri sezeryan yerimi oluyor yani daha önce kesilen yermi kesiliyor
2 - az önce bunu okudum u konuda fikri olan varmı acaba
Uzun Dönem Etkileri Nedir?
Yaşlanmaya, gebeliğe ve kilo alıp vermeye bağlı olarak ameliyat bölgesi dışında vücut kontürü değişiklikleri gelişebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?