çok teşekkür ederim.
söylediklerinde çok haklısın ama insan bilmediğinden korkarmış işte :)
hepimiz için hayırlısı olsun.son 10 gün artık :) benim için dua edin lütfen.
hayırlısı olsun arkadaşım, gerçekten dua edicem. ben çok sevdim bu kk yı. ama biraz karışık sistemi var yada bana öyle geliyor. :)
bende bugün ameliyat sonrası ilk kontrolüme gittim. arabadan inince eşim tekerlekli sandalye istedi oturdum. doktorun yanına girerken o ve asistanı bana şaşkın gözlerle bakıyordu bu sandalye ne diye :) hem canım acıyo onları öyle görünce gülesim geldi gülemedim karnım acımasın diye. neyse masaya yattım açtılar karnımı göğsümü bandajlar değişti pansumanlar yapıldı ve kabus son direnim çıkarıldı çok şükür. baya rahatladım.ama banyo hala yasak. ctesi tekrar kontrolüm var. neyseki dün akşam yardımcım saçımı yıkamıştı zar zor. bende kendimi silmiştim ayyy ne fena durum nineler gibi oldum benki hergün duş krem vs neyse. hastanaden biraz daha iyi ve yürüyerek çıktım ama dik değilim halen. karın dikişlerim bacaklarımı kasıklarımı biraz geriyo hissizlik var, eğik durmaktan bel sırt ağrıyo 5 dk da yoruluyorum. göğsümde şükür ağrı sızı yok arada minik batmalar oluyo o kadar. pansumansırasında kuş bakışı göğüslerime göz attım ilk genç kızlık yıllarımdaki gibi olmuş :) ama dikişlerimi görmedim tabi. karnıma bakmadım dikiş vs içim henüz almıyo ama düz ve gergin zaten gergin olduğu için doğrulamıyorumya pisişik bir durum. yazarım gelişmeleri...