• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

iyi ki böyle bir paylaşım sitesi var:16: ben çok faydalandım en büyük bana faydası çok arkadaşım oldu içlerinde bazıları gerçek dost oldu:21: hayırlı olsun kararınız...kilonuz boyunuz kaç? Doktorunuz kim? Ne dedi kilonuza? bakın en başta herkesin endişeleri oluyor ameliyat bu kolay değil,gerçekten istiyorsanız zaten o masaya yatıyorsunuz:34:

HEr yazdığımı üzerime alma diyorsun ama bu yazıyı direk üstüme aldım şekerim ;)):16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

hahahahahahah direk alın :21::21::21::21:

benimde boy 160 :) 6 7 ay önce tartıda 75 görünce kalakaldım şok oldum :53::52:
dukana başladım şimdi 60 kiloyum :) önce karnımı gerdiricem memnun kalırsam memeleride dikleştirip şekle şemale giricem inş :1:
inş istediğin vücuda ulaşırsın bl şans :21:

canım dukanda yardım istiyorum başlamam lazım 2.ay yapsam yeter bana 10.kilo gitse okeyim:24:

canım bak karın gerdirme sürecin daha zor. zaten ameliyat olacaksın göğsüde yaptır. beni su an gögüs sargım vs hic rahatsiz etmiyo. agrida hic olmadi. iki defa ameliyatla ugrasma hem zahmetli hem pahalı. gögüs kolay rahat ol

kesinlikle katılıyorum yazdığına kombine en mantıklısı:31: ama memede kararsız sonra inşallah

evet mutlu görünmeye ve iyiymiş gibi yapmaya çalışıyorum canım acımıyormuş gibi. 4 yaşında herşeyi anlıyor durup durup gözleri doluyor evde düzen karışmış hiç oturmayan anne yatıyor. karnıma düştüğünden beri bir geceyi ayrı geçirmedik şimdi okula başkası götürüyor yemeğini başkası yediriyor. sebzeyi meyveyi etini sütünü saatini aksatmadan özenle yediren ben şimdi birşey yapamıyorum. kızımda zor yerdi zaten. dün akşam mutfakta ekmek görüp yemeğe kalkınca o ölmek istedim çünkü yardımcımı bekliyorduk yemek yapması için :((( manyak bu kadın diyebilirsiniz ama çok hassasım bu dönem

tatlım anlıyorum seni hassas bir dönemdesin amaaa şükretmelisin Allah korusun mecburiyetten çok kötü hastalıklardan aml olanlar var.ya da çocuklarından ayrı kalanlar :43:
şükürki biz öyle değiliz evet bizimkide biraz mecburi ama sağlığımızı tehtit etmiyor karnımız dimi...
Allah beterinden korusun ve sizi hiççç ayırmasın :)

Yeni ameliyat olanlara çook geçmiş olsun gerçekten sabır isteyen bir süreç bu gün anneme böyle eğik mi kalcam ne dedim daha dikim ama tam değil başka bir sıkıntım yok zor bir süreç ama bu sonuç için değer o buruşuk 9 aylık gibi olan karın gidiyor yalnız bence kilo fazlanız varsa kilo verin öyle yaptırın bazı doktorlar yapıyor ama yağ çok olunca dikişlerde açılma olabiliyor.

bende hata mı yaptım diyorum kendimce.gerdirdikten sonra kilo verenler var ve çok memnunlar durumdan:44:

bende hata mı yaptım diyorum kendimce.gerdirdikten sonra kilo verenler var ve çok memnunlar durumdan:44:

Mesela ben di mi tlbtlb:34: Karın germeden sonra verdiğim kilolarla meşhurum.Hiç bir sarkma falan da olmadı.Üstüne üstlük daha da iyi sonuç verdi. Korkmayın kızlar inanın kendinizi daha çok seveceksiniz.Hergün yaptırdığıma sükrediyorum.Eski görüntünüzden daha iyi olacağınız kesin.

canım bak karın gerdirme sürecin daha zor. zaten ameliyat olacaksın göğsüde yaptır. beni su an gögüs sargım vs hic rahatsiz etmiyo. agrida hic olmadi. iki defa ameliyatla ugrasma hem zahmetli hem pahalı. gögüs kolay rahat ol

yek yaee yaptırmicammm ercan beye karşı elimde bir koz olsun istiyorum :37:
diycem canım yanmassa memnun kalırsam memeleride emanet ederim :1:
hatta çevremde yüzlerce kişi var sizi önericem ona göre diycem:37:

aslında haklısın cnm ama şöyle bir durum var.ercan bey baktı ve dediki dikleştirme yaparsak biraz küçülür.silikon koyalım dedi.ben de onu kabullenemiyorum(Allah mecburiyet vermesin)hani hastalık vs olur göğüs tümden alınır o zaman mecburi silikon yapılır.çünkü bir kadın için göğsünün olmaması çok ta kabullenebilinir bir durum değil.ama şu halimle silikon istemiyorum ben.
kız kardeşim de madem girdin bu yola memüşleride yaptır diye baskı yapıyor ama ııııı ikna edemiyorum kendimi :1:

Ay ne var şimdi çok merak ettim:23:

Bu arada beni tanımayanlara kendimi kısaca tanıtayım.3 yıl önce meme küçültme ve karın germe kombine oldum.Mutluyum,memnunum,kesinlikle olmak isteyenlere olun derim:34:

Burda yazanlardan bir tek tlbtlb yi tanıyorum galiba.

hoş geldin nldglp nasılsın?

hazır seni bulmuşuzzz bir kaç soru sorsak :) şu an ki iz durumun nasıl birde aml sonrası çok acı varmı???
en çok düşündüğüm şu an bu :17:

Mesela ben di mi tlbtlb:34: Karın germeden sonra verdiğim kilolarla meşhurum.Hiç bir sarkma falan da olmadı.Üstüne üstlük daha da iyi sonuç verdi. Korkmayın kızlar inanın kendinizi daha çok seveceksiniz.Hergün yaptırdığıma sükrediyorum.Eski görüntünüzden daha iyi olacağınız kesin.

evett dün gece yine resimlerine baktım gerçekten harikaaasın:nazar:

hoş geldin nldglp nasılsın?

hazır seni bulmuşuzzz bir kaç soru sorsak :) şu an ki iz durumun nasıl birde aml sonrası çok acı varmı???
en çok düşündüğüm şu an bu :17:

Vallahi iyi diyelim iyi olalım sağolasın:34:

Benim göğüs izlerim artık hiç belli olmuyor.Tamamen ten rengime döndü diyebilirim.Özellikle dikey inen kesiler hiç belli değil.Ben ters T tekniği ile olmuştum.Alt kısmı ise memeyi kaldırdığımda tabiiki kesi yeri görülüyor ama o kadar güzel bir şekil olduki inanın hiç gözüme batmıyor.Zaten dediğim gibi ten rengimle aynı oldu.Kızarıklık ve pembelik hiç yok artık.Kaarnımdaki iz ise tabiki belli.Ama her zaman söylerim sarkık ve çatlak görüntüsünden binlerce kere çok güzel duruyor.Zaten resimlerimde de gördün tlbtlb cim.Sıfır iz diye birşey yok.Düzgün yapılmış bir dikiş ve güzel iyileşme ve cildinizin iyileşme kalitesi biraraya gelirse sonuç gerçekten tatmin edici oluyor.

Acı demeyelim de ağırlık hissi olmuştu bende.HAni karnıma kilolarca tuğlalar konulmuş gibi hissetmiştim.Ağrı herkesin eşiğine göre değişebiliyor.Ama ben ağrı çekmedim sayılır.Zaten dayanılmayacak,yüzünüzü buruşturacak kadar bir ağrı yaşattırmıyor hemşire ve doktorlar size merak etmeyin.

Bu kararı verenler inanın kendinizle barışık,çok mutlu olacaksınız.Hepinize bol şans diliyorum.Tlbtlb seni takip edeceğim.Her zaman giremesemde Jelesec den haberlerini alırım.Bir şey sormak istersende özelden msj atabilirsin.Mesajlar mail adresime düştüğü için görüp bakabiliyorum.Foruma çok giremiyorum çünkü.Her şey hepinizin gönlünce olsun.İyi geceler...

Vallahi iyi diyelim iyi olalım sağolasın:34:

Benim göğüs izlerim artık hiç belli olmuyor.Tamamen ten rengime döndü diyebilirim.Özellikle dikey inen kesiler hiç belli değil.Ben ters T tekniği ile olmuştum.Alt kısmı ise memeyi kaldırdığımda tabiiki kesi yeri görülüyor ama o kadar güzel bir şekil olduki inanın hiç gözüme batmıyor.Zaten dediğim gibi ten rengimle aynı oldu.Kızarıklık ve pembelik hiç yok artık.Kaarnımdaki iz ise tabiki belli.Ama her zaman söylerim sarkık ve çatlak görüntüsünden binlerce kere çok güzel duruyor.Zaten resimlerimde de gördün tlbtlb cim.Sıfır iz diye birşey yok.Düzgün yapılmış bir dikiş ve güzel iyileşme ve cildinizin iyileşme kalitesi biraraya gelirse sonuç gerçekten tatmin edici oluyor.

Acı demeyelim de ağırlık hissi olmuştu bende.HAni karnıma kilolarca tuğlalar konulmuş gibi hissetmiştim.Ağrı herkesin eşiğine göre değişebiliyor.Ama ben ağrı çekmedim sayılır.Zaten dayanılmayacak,yüzünüzü buruşturacak kadar bir ağrı yaşattırmıyor hemşire ve doktorlar size merak etmeyin.

Bu kararı verenler inanın kendinizle barışık,çok mutlu olacaksınız.Hepinize bol şans diliyorum.Tlbtlb seni takip edeceğim.Her zaman giremesemde Jelesec den haberlerini alırım.Bir şey sormak istersende özelden msj atabilirsin.Mesajlar mail adresime düştüğü için görüp bakabiliyorum.Foruma çok giremiyorum çünkü.Her şey hepinizin gönlünce olsun.İyi geceler...

çok teşekkür ederim.
söylediklerinde çok haklısın ama insan bilmediğinden korkarmış işte :)

hepimiz için hayırlısı olsun.son 10 gün artık :) benim için dua edin lütfen.

Back