Vallahi iyi diyelim iyi olalım sağolasın
Benim göğüs izlerim artık hiç belli olmuyor.Tamamen ten rengime döndü diyebilirim.Özellikle dikey inen kesiler hiç belli değil.Ben ters T tekniği ile olmuştum.Alt kısmı ise memeyi kaldırdığımda tabiiki kesi yeri görülüyor ama o kadar güzel bir şekil olduki inanın hiç gözüme batmıyor.Zaten dediğim gibi ten rengimle aynı oldu.Kızarıklık ve pembelik hiç yok artık.Kaarnımdaki iz ise tabiki belli.Ama her zaman söylerim sarkık ve çatlak görüntüsünden binlerce kere çok güzel duruyor.Zaten resimlerimde de gördün tlbtlb cim.Sıfır iz diye birşey yok.Düzgün yapılmış bir dikiş ve güzel iyileşme ve cildinizin iyileşme kalitesi biraraya gelirse sonuç gerçekten tatmin edici oluyor.
Acı demeyelim de ağırlık hissi olmuştu bende.HAni karnıma kilolarca tuğlalar konulmuş gibi hissetmiştim.Ağrı herkesin eşiğine göre değişebiliyor.Ama ben ağrı çekmedim sayılır.Zaten dayanılmayacak,yüzünüzü buruşturacak kadar bir ağrı yaşattırmıyor hemşire ve doktorlar size merak etmeyin.
Bu kararı verenler inanın kendinizle barışık,çok mutlu olacaksınız.Hepinize bol şans diliyorum.Tlbtlb seni takip edeceğim.Her zaman giremesemde Jelesec den haberlerini alırım.Bir şey sormak istersende özelden msj atabilirsin.Mesajlar mail adresime düştüğü için görüp bakabiliyorum.Foruma çok giremiyorum çünkü.Her şey hepinizin gönlünce olsun.İyi geceler...