Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

ewet ya bakalım bu onemlı..ole bodoslama daldım ben ama daha 3 ay var ıptal ederım kafama yatmazsa..

aynen cnm.önemli olan bizim beklentilerimizin karşılanması.ypksa o kadar strese aml masasına yatmaya ne gerek var.

offf sürekli dr un kulaklarını çınlatmaya çalışıyorum bir an evvel geri bildiirm için ama olmuyor :)

Doktor çok yoğun sen telini ara yada teline mesaj at mutlaka döner

:)) nasıl anlatsam karnım gergin ya göbek deliğimde oval ve gergin gerginlik geçince biraz çukurlaşma olur mu?

Canım ona ne yorum yapsam yanlış olur benim ilk günden itibaren eski göbek deliğim gibiydi,zaten en büyük korkum göbek deliği ve dikiş izleri idi korktuğumu yaşamadım şükür,doktoranı bir sor bakalım göbek deliğini

jelesec lıpo hakkında bılgı ltfnn

liponun hangisi ben iki yöntemi de oldum klasiği tavsiye etme sorun yaşadım lazer lipo ile beraber yapılırsa sonuç başarılı oluyor yada duruma göre tek lazar lipo...klasikte çökme dalgalanma, deride gevşeme fazla oluyor üzücü bir durum bu ben yaşadım o yüzden düzeltme işlemim lazer lipo ile oldu,sen hangisini olacaksın?

ay hıc bılmıorum hangısını olacagımı drla konusrken lıpo dedk ama lazer lıpo yada klasık dıe bısey demedık..yarın ılk ıs arayıp sorcam..tabı kı su saatten ıtıbaren senın tecrubene dayanarak lazer lıpo ıstıcem :) sırtıma yanlara bıde kol ıclerıne yapılck

merhaba arkadaslar 8 aylık bir prensesim var ama karnım daha ınmedı catlaklarda var ve cook moralım bozuk hıcbırsey ıstemıyorum bu karın germe amelıyatının fıyatları nedir ? çok yüksekmidir?

merhaba arkadaslar 8 aylık bir prensesim var ama karnım daha ınmedı catlaklarda var ve cook moralım bozuk hıcbırsey ıstemıyorum bu karın germe amelıyatının fıyatları nedir ? çok yüksekmidir?

ablacım çok yüksek fiyat bir fiyat değil. ama doğumlarını tamamlayıp yaptırman çok çok iyi olur. Daha yeni doğum yapmışsın 1 senede 1.5 senede rahim kendini toparlar. doğum yapmayacaksan bir daha biraz daha bekle ondan sonra ol karın germe ameliyatını.
Bir daha doğum yapmayı düşünüyor musunuz?

arzuuirem nasılsın her şey yolundadır umarım.dik yürüyebiliyormusun ödemin varmı?

Sagol cnm ben çok şükür iyim...çok çok iyim..bende ödem morluk w.s hiç olmadi...şoyle soyleyim ewimin tüm işlerimi çik rahat yapabiliyorum...ve artik epey oldu doğru yuruebiliyorum.... aml olmaya duşunen tüm arkadaşlarima seslen8yorum)))) korkacak hiç bsey yok inaninki ağri sizi olmuyor....bende olmadi...k8 benim cnm çok tatli...)))

arkadaşım erkenden ayaklanıp işe güce dalma lütfen...dikiş açılması dikiş izlerinin genişleme sorunları yaşanabilir aman ağırdan takıl

Özelle devlet arasında fiyat değişiyor özelde 7 bin ile 10.bin arasında

aman hiç çıldırma k.k. varken yazarak paylaşımlar yaparak tecrübelerimizi döküyoruz ortaya bilinçleniyoruz böylelikle, ikisini bir arada yapan doktor çok bende sırtım kollar bacaklara lipo oldum karın germem birde meme ameliyatım yapıldı sırada burun var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…