Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Öncelikle annene çok çok geşmiş olsun.....Cnm bende aml olacağim... çok korksamda amliyata karar werdim...biraz anlatabilirmisin.... ağri sizi....kaç gun surdü....kaç gün eğik gezdi annen... şuanda nasil....

annem doktor diyene kadar eğik gezdi ablacım hatta halada tam olarak doğrulmadı doğrusu. çünkü doktoru anneme iç korse falanda yaptı bu yüzden doğrulmasına şimdilik izin vermiyor. ilk gün ağrısı oldu ama hastanede ağrı kesici verdiler ve taburcu olduğumuz gün doktorun verdiği ağrı kesiciyi annem diğer günlerde çok nadiren kullandı. Çok ama çok az kullandı. Bide ağrı eşiği ile alakalı bir şey yaa belki sizin ki daha düşüktür belki de daha yüksektir bilemiyorum ki. umarım ameliyatınız çok ama çok güzel geçer.

her kesee merhabaaaaa
hanımlar ben iki gündür evde kendimce pratik yapıyorum :) uzuunca dikdörtgen bir korsem vardı kenardan cırt cırtlı (güya zayıflama korsesiymiş bunun için kullanacağım hiç aklıma gelmezdi)onu yatarken giyip iyice sıkıştırıyorum :)aml olursam nasıl hissederim diye
birde eğik yürümeye başladım evin içinde öylee geziniyorum belimde fıtık var ve aml olmamam a rağmen nasıl zorlandım anlatamamhani yani birde aml lı o şekilde nasıl yürürüm bilmiyorum:18: kendime gülüyorum ama işte engel de olamıyorum bu saçma sapan hareketlerime
çok korkuyorum çokkk

Teşekkür ederim cnm.... inş iyi geçer.... ama benim ağri eşiği çoooook düşük..... sanirim çoooooook çekeceğim......(((((((

))))) ÇOK KORKUYORUZZZZ AMA AML YATTAN DA WAZGEÇMIYORUZ )))))) sizin nzm aml????

tarih belli değil cnm..daha Dr ile görüşmeye bile gitmedim.önce sigarayı bırakacağımmmm o arada paramı denkleştireceemmm oo çok iş var ama ben zaten öyle bir ay evvelinden fln gün alamam bunu dr la konuşup bir hafta içinde aml ederse anca öyle olur hatta muayenden çıkıp hemen aml ta alsın beni yoksa ben kafayı yerimmmmmmm
kızlar ben pek rahat bahsedemiyorum kendimden yaa bi tanıdığa denk gelirim diye korkuyorum ama şu kadarını söyliyimde yapımı az çok tahmin edin..balık burcuyum ve yükselenimde balık

Nerde nezsman hangi dr olacaksiniz aml ?????

Anladim cnm.....bende acaip korkuyorum.... ama önümde çatlak dolusu yağ bağlamiş ve o yağ etirse sarkan derimle yaşamaktansa 1 hafta çekmeye raziğim.....ama korkum feciiii şekilde war.... yapcak bşey yok....

ben ercan beye olmak istiyorum ama tabi henüz yüzyüze görüşmediğimizden net bir şey söyleyemem..şu sigarayı bi bırakabilsemmmmm hiç durmayacağım beklemek daha kötü bence bir an evvel ağrıysa ağrı acıysa acı..of offff uyku yok bende daha aml tarihi almadan böyleyim birde alırsam ne olacakk

Ahahaaaaa aynen.... ruyama giryor.... arti karnim iki haftadir agriyor sanki aml oldum....))))

bende de öyle ben zaten birini göreyim bir yeri ağrıyor anında aynı ağrı bende de başlar :) o kadar etkilenirim yani..birde ben şu şişkinlik olayını okuduğumda 4-5 gün davul gibi oldum pskolojikmidir nedir anlamadımkii.sanki doğuma gidecek kadının karnı gibi oldu karnım hatta foto çekip kardeşime yolladım ay abla yoksa hamilesinde bizden saklıyormusun dedi :)

bu arada keşke bende aml olanların fotoğraflarını görebilsem....

arzuuirem lütfen sen aml tan sonra yaşadıklarını açık açık yaz olurmu lütfennn çok ağrın olmaz İnşaallah ama olursa(yine diyorum inşaallah olmaz)açıkça yaz lütfen ben kendimi ona göre hazırlamak istiyorum

bentoprak ve nlglpd nin var albümü forumda arkadaş eklerlerse görürürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…