- 11 Eylül 2013
- 1.180
- 112
- 173
- 34
Ben de çok merak ettim..fotolari bende görmek isterim...nasil görebilirim??? Yeni üye oldum...
geçmiş yorumlara bak cnm..sayfayı hatırlamıyorum ama hem karın germe hemde dr ercan beye ameliyat olanlar diye bir bölüm var orda yayınlamışlar çok güzellerrrr valla ben bayıldımm.bu arada dolma vardı yanlış hatırlamıyorsam o dolmalarda gözüm kaldı :) aslında göbeği görseydik kesin orda kalırdı gözüm ama o bölümü çekmemişler :)
ahahahahah ay o dolmalar çiğ köfteler pastalarsürecimi sonradan çok yazmadım nazardan korktum açıkçası
ben çaktımmm zatennnnn :) hatta bir öğretmen vardı askınn gibiydi sanki kullanıcı adı o sizi bir mesajında uyarmıştı jeledec sakın yazmaaaa diye
ben bu siteden çok kişiyi gördüm karın germe olan hep duam sonucumun çok iyi olması idi Allaha şükür herşey yolunda gitti evet uyarıyı da dikkate aldım
maşaallah hep böyle devam eder umarım hayatınızın her anında hep kolaylıklar dilerim burada olan olmayan her kes için....
Çok sağol arkadaşım darısı sana ve olmak isteyen arkadaşlarımın başınaArzu arkadaşlık isteğini kabul ettim
buralardayım arkadaşlarımızla geyik topiğimiz var orada geyikteyiz
Teşekkurederiim... burda yeniğim... bşey ankadiğim yok henuz tam çizemedim siteyi... arkadaş oldugun için de trkrar teskkur ederim....
Öncelikle annene geçmiş olsun gizem!
Bize annenin geçirdiği süreçten biraz bahseder misin?hangi şehirdesiniz?hastanede kaç gün kaldınız klasik merak ettiklerimiz yani
Öncelikle annene çok çok geşmiş olsun.....Cnm bende aml olacağim... çok korksamda amliyata karar werdim...biraz anlatabilirmisin.... ağri sizi....kaç gun surdü....kaç gün eğik gezdi annen... şuanda nasil....drenleri taşımaktan başka sıkıntısı olmadı annemin. ağrısı da olmadı çok fazla. sırt üstü yatmakta çok zorlandı özellikle. başka merak ettikleriniz varsa sorarsanız yardımcı olabilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?