Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ben de çok merak ettim..fotolari bende görmek isterim...nasil görebilirim??? Yeni üye oldum...

geçmiş yorumlara bak cnm..sayfayı hatırlamıyorum ama hem karın germe hemde dr ercan beye ameliyat olanlar diye bir bölüm var orda yayınlamışlar çok güzellerrrr valla ben bayıldımm.bu arada dolma vardı yanlış hatırlamıyorsam o dolmalarda gözüm kaldı :) aslında göbeği görseydik kesin orda kalırdı gözüm ama o bölümü çekmemişler :)

ahahahahah ay o dolmalar çiğ köfteler pastalar sürecimi sonradan çok yazmadım nazardan korktum açıkçası

ahahahahah ay o dolmalar çiğ köfteler pastalar sürecimi sonradan çok yazmadım nazardan korktum açıkçası

ben çaktımmm zatennnnn :) hatta bir öğretmen vardı askınn gibiydi sanki kullanıcı adı o sizi bir mesajında uyarmıştı jeledec sakın yazmaaaa diye

ben çaktımmm zatennnnn :) hatta bir öğretmen vardı askınn gibiydi sanki kullanıcı adı o sizi bir mesajında uyarmıştı jeledec sakın yazmaaaa diye

ben bu siteden çok kişiyi gördüm karın germe olan hep duam sonucumun çok iyi olması idi Allaha şükür herşey yolunda gitti evet uyarıyı da dikkate aldım

ben bu siteden çok kişiyi gördüm karın germe olan hep duam sonucumun çok iyi olması idi Allaha şükür herşey yolunda gitti evet uyarıyı da dikkate aldım

maşaallah hep böyle devam eder umarım hayatınızın her anında hep kolaylıklar dilerim burada olan olmayan her kes için....

maşaallah hep böyle devam eder umarım hayatınızın her anında hep kolaylıklar dilerim burada olan olmayan her kes için....

Çok sağol arkadaşım darısı sana ve olmak isteyen arkadaşlarımın başına Arzu arkadaşlık isteğini kabul ettim

buralardayım arkadaşlarımızla geyik topiğimiz var orada geyikteyiz

Çok sağol arkadaşım darısı sana ve olmak isteyen arkadaşlarımın başına Arzu arkadaşlık isteğini kabul ettim

buralardayım arkadaşlarımızla geyik topiğimiz var orada geyikteyiz

Teşekkurederiim... burda yeniğim... bşey ankadiğim yok henuz tam çizemedim siteyi... arkadaş oldugun için de trkrar teskkur ederim....

umarım bizde bahsederiz şöyle güzel oldu,hiç sıkıntımız olmadı diye!yabancı bir forum var orda bi sürü resimde var oralarıda okuyorum.gözümde daha küçük bir iz canlanmıştı ama bayağı uzun.umarım sonuç çok iyi olur!

Annem de 17 gün önce tam karın germe ameliyatı oldu. Şu an hiç bir giysinizin olmaması çok doğal. Çünkü ödemleriniz var zamanla oturacak vücudunuz. Hiç pişman olmayın bence. Çok güzel olmuşsunuzdur kesin :) Ödemleriniz inmeden kötü yorum yapıp moralinizi bozmayın bence.. :)

Öncelikle annene geçmiş olsun gizem!

Bize annenin geçirdiği süreçten biraz bahseder misin?hangi şehirdesiniz?hastanede kaç gün kaldınız klasik merak ettiklerimiz yani

Öncelikle annene geçmiş olsun gizem!

Bize annenin geçirdiği süreçten biraz bahseder misin?hangi şehirdesiniz?hastanede kaç gün kaldınız klasik merak ettiklerimiz yani

hemen cevaplayayım ablacım. Annem 9 eylülde ameliyat oldu. Bursada yaşıyoruz ve Bursada iyi bir plastik cerraha ameliyat olduk. Ameliyat olduğu gün hastanede kaldık ve ertesi günde akşamüstü çıkış işlemini yaptık ve çıktık.
Öncelikle annemin ameliyatı baya uzun sürdü ve sarkıkları çok olduğu için ameliyat izi de büyük olacak muhtemelen. Yani tahmin ettiğimizden daha zor bir ameliyattı. Ama çabuk atlattı. 2 tane dreni vardı ve 8. gün çıktı. Annemin doktoru riske atmamak için o kadar uzun süre kaldı drenler. Ve şimdi de zamanla azalıyor şişlikler.

drenleri taşımaktan başka sıkıntısı olmadı annemin. ağrısı da olmadı çok fazla. sırt üstü yatmakta çok zorlandı özellikle. başka merak ettikleriniz varsa sorarsanız yardımcı olabilirim :)

Öncelikle annene çok çok geşmiş olsun.....Cnm bende aml olacağim... çok korksamda amliyata karar werdim...biraz anlatabilirmisin.... ağri sizi....kaç gun surdü....kaç gün eğik gezdi annen... şuanda nasil....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…