Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

CANIMM ŞİŞLİK ÇOK MU FAZLA KI BEN AYLARDIR NETTE ARAŞTIRIYORUM NEREDEYSE GÖRMEDİĞİM RESİM KALMADI GENELDE DİKİŞ BİTİMLERİNDE ÇOK UFAK KABARIK BİR GÖRÜNTÜ OLUTOR AMA DOĞRUSU BU KİLO İLE ALAKAKI ZAYIF OLANLARIN HİÇ TÜMSEKLERİ YOK SENİN ÇOK YENİ BİRAZ DAHA BEKLEMEK GEREKECEK GALİBA SORUNSUZ OLMAN DİLEĞİ İLE
BU ARADA ANNEJİMMMM Bİ GEL YAAAA HERKEZE SELAMopuyorumnanaktan

sağ tarafımda yok denecek kadar az var fakat sol tarafımda belirgin bi şişlik var sınırlerım ona bozuluo neyse sağlık olsun...evet vermem gereken 10 kılo var sanırım onları verınce kalmıycak ınş. diyorum tabiiki yinede bu amelıyatı olduğum ıcın pişman değilim artık sarkık bi karnım yok olmak ısteyenler vazgecmesın yanı..

6 ay çok çok uzun bir süre bence.ben 5. haftayı bitirdim bugün.haftaya korsem çıkıyor.görüntüm ise süpperrrr oldu.

Selam arkadaşlar..... Ben de çok güzel gelişmeler var. Nihayet soltaraftaki şişlik tamamen yok oldu sağ tarafta da çok az kaldı. Demek ki neymiiiiiiş..... Gerçekten ödemmiş. Bu aralar diyetime dikkat edememe rağmen kilo veriyorum. Yani ödemler gidiyor. Benim 4 gün sonra tam 4 ayım bitecek. Aylin Hanım 6 ay ile 1 yıl arasında tüm ödemler gidecek demişti. Sanırım benim o kadar bile sürmeyecek.Bu arada belimi ölçmedim ama görüntüde ciddi incelme var. Karın germe ameliyatına ihtiyaç duyanlar SAKIN VAZGEÇMEYİN.......

Selam arkadaşlar..... Ben de çok güzel gelişmeler var. Nihayet soltaraftaki şişlik tamamen yok oldu sağ tarafta da çok az kaldı. Demek ki neymiiiiiiş..... Gerçekten ödemmiş. Bu aralar diyetime dikkat edememe rağmen kilo veriyorum. Yani ödemler gidiyor. Benim 4 gün sonra tam 4 ayım bitecek. Aylin Hanım 6 ay ile 1 yıl arasında tüm ödemler gidecek demişti. Sanırım benim o kadar bile sürmeyecek.Bu arada belimi ölçmedim ama görüntüde ciddi incelme var. Karın germe ameliyatına ihtiyaç duyanlar SAKIN VAZGEÇMEYİN.......

cnm ne guzel bi haber bu cok sevindin gözün aydın darısı başıma...

Çok sevindim adına....Darısı ameliyat olanların yani bizim başımıza ( amin ) ....kaydirigubbakcemile2

uzun zamandır okuyorum mesajları takipteydim. bende 18 inde karıngerme ve lipo oluyorum çok heyecanlıyım..eyvahedigeldismile

ben 2 doğum yaptım sezeryan ile. ilk hamileliğimde 18 kilo aldım. ikincide fazla almadım. fakat ilk hamileliğinden önce 52 kiloydum 2 doğum yaptığım halde 54 kiloyum şuan . fakat sorunum sarkık bir göbek bu yüzden ameliyat olamaya karar verdim. çünkü. ne gisem yanlar ve göbek pot pot duruyordu.

teşekkür ederim yazıcı evet 18 inde ksesin olacam 1 senedir araştırıyordum zaten karar verdim oluyorum. çünki henüz 29 yaşındayım. bu göbekle 2 sene sabredemedim. ömür boyu hiç bekleyemem. birde benim sezeryanlarım kolay oldu. tahminim bunu da kolay atlatacağıma inanıyorum...

askbu 18 den sonra seni takip edecem lütfen bizimle paylaşırmısın bende 2 senedi araştırıyorum ve cesaret edemiyorum. bende hemen hemen senle aynı durumdayım 52 kiloyum bi cocuk annesiyim ve sadece göbegim var kollar ayaklar kürdan gibi:))

virus06 şuanda çok rahatım arada bir heyecenalanma oluyor ama beğenmemekten se kesin olacağım ve elbette neler yaşadığımı sizlerle paylaşırım. fakat ben işyerinden yazıyorum evdeki internette problem var düzelirse en kısa zamanda paylaşırım düzelmezse artık işe gelince paylaşabilirim ancak. :teytey:

[tsk cvb verdiğin icin seni takip edecem ,bende lipo olmayı düşünüyorum ekim ayında herkes kışa dogru ol diyor korseyle rahat edemezsin diyolar ,bide merak ettigim kaca mal oldu sana bu amelyat

virus06 canım tam olarak bilmiyorum 1500 enfazla 2000 olur dedi doktor. bütün masralar içinde... tam fiatı ameliyattan sonra kesinleşecek sanırım...:nazar:

virus06 canım tam olarak bilmiyorum 1500 enfazla 2000 olur dedi doktor. bütün masralar içinde... tam fiatı ameliyattan sonra kesinleşecek sanırım...:nazar:

merhaba aşkbu şimdiden çok geçmiş olsun ameliyatı nerde olacaksın il olarak çok güzel fiyat vermiş dr un iyimi ??? bilgi verirsen sevinirim

slm limon77 samsun da oluyorum. doktorumu çok söyleyen vardı. özel hastane değil devlet hastanesi olduğu için uygun olduğunu düşünüyorum. hayırlısı bakalım...kaydirigubbakcemile3

vırıs06 bende lopo ve karın germe olacagım ankarada sen hangı doktoru dusunuyorsun meryy serdar öztürk e olmus

3 günden az kaldı nasıl olacak acaba şu hamile gibi görünmekten kurtulacam inşallah ameliyattan son rası kolay geçer temennim bu... önceden olanlar hiç ortalıkta görünmüyor. sesleri çıkmıyor merak ediyoruz. hele bir zamanlar aliyesma vardı... arkadaşlar yazılarınızı bekliyoruz.nasıl gidiyor...

X