Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CANIMM ŞİŞLİK ÇOK MU FAZLA KI BEN AYLARDIR NETTE ARAŞTIRIYORUM NEREDEYSE GÖRMEDİĞİM RESİM KALMADI GENELDE DİKİŞ BİTİMLERİNDE ÇOK UFAK KABARIK BİR GÖRÜNTÜ OLUTOR AMA DOĞRUSU BU KİLO İLE ALAKAKI ZAYIF OLANLARIN HİÇ TÜMSEKLERİ YOK SENİN ÇOK YENİ BİRAZ DAHA BEKLEMEK GEREKECEK GALİBA SORUNSUZ OLMAN DİLEĞİ İLE
BU ARADA ANNEJİMMMM Bİ GEL YAAAA HERKEZE SELAMopuyorumnanaktan
Selam arkadaşlar..... Ben de çok güzel gelişmeler var. Nihayet soltaraftaki şişlik tamamen yok oldu sağ tarafta da çok az kaldı. Demek ki neymiiiiiiş..... Gerçekten ödemmiş. Bu aralar diyetime dikkat edememe rağmen kilo veriyorum. Yani ödemler gidiyor. Benim 4 gün sonra tam 4 ayım bitecek. Aylin Hanım 6 ay ile 1 yıl arasında tüm ödemler gidecek demişti. Sanırım benim o kadar bile sürmeyecek.Bu arada belimi ölçmedim ama görüntüde ciddi incelme var. Karın germe ameliyatına ihtiyaç duyanlar SAKIN VAZGEÇMEYİN.......
Selam arkadaşlar..... Ben de çok güzel gelişmeler var. Nihayet soltaraftaki şişlik tamamen yok oldu sağ tarafta da çok az kaldı. Demek ki neymiiiiiiş..... Gerçekten ödemmiş. Bu aralar diyetime dikkat edememe rağmen kilo veriyorum. Yani ödemler gidiyor. Benim 4 gün sonra tam 4 ayım bitecek. Aylin Hanım 6 ay ile 1 yıl arasında tüm ödemler gidecek demişti. Sanırım benim o kadar bile sürmeyecek.Bu arada belimi ölçmedim ama görüntüde ciddi incelme var. Karın germe ameliyatına ihtiyaç duyanlar SAKIN VAZGEÇMEYİN.......
virus06 canım tam olarak bilmiyorum 1500 enfazla 2000 olur dedi doktor. bütün masralar içinde... tam fiatı ameliyattan sonra kesinleşecek sanırım...