merhaba arkadaslar benim bu ilk mesajim;
bugune kadar uye olmama ragmen sadece okumakla yetiniyordum ama karin germe konusunda benimde soyluyeceklerim var.Ben gecen sene karin germe ameliyati oldum cunku iki cocuktan sonra ne yaparsam yapiyim karnimin geri yerine gelmiyecegini anladim daha dogrusu doktorlarda oyle dedi.ameliyatimin uzerinden bir sene gecti ve mukemmel bir gobegim oldu hala alisamadim bakip duruyorum ayrica bel oyuntusuda bayaha belirginlesiyor bu amelyat sayesinde korkulcak hic birsey yok agri bile hissetmedim birde en agir ameliyatin karin germe ameliyati oldugunu soylerler.Eger bu agirsa digerlerini dusunemiyorum.Eger cesaretiniz varsa tavsiye edebilirim.
Pelgen hanim, siz nerede ve kime ameliyat oldunuz? Annemde karin germe ameliyati dusunuyor. Fakat doktor bulmak zor is. Hele ki biz Avrupadan Turkiyeye gidip ameliyat olmak istiyoruz. yardimci olursaniz sevinirim. Tesekkurler
canım ben hala hastalanmadım az sonra gidip bir test alacağım,inşallah hamile çıkmammmbide bu sorun çıkarsa yandımmm..sonucunu yazarım öptmm:2:
Ya arkadaşlar yapmayın bu kadar lütfen. Bu ameliyat ağır bi ameliyat zahmeti bi süreç hiç bişey yokmuş ve çok kolaymış gibi anlatılıyor ama zorluklarındanda bahsedelim lütfen. 1 ay olmasına rağmen dün akciğer embolisi geçirdim. Yaklaşık 3 dakika sürdü nefesim kesildi ve göğsümdeki yanma kalbimin bi kuş gibi çırpınmasını size tarif edemem.6 saat süren bi ameliyat geçirdim bu büyük bi travma.burdaki yorumları okuyarak ameliyata karar verdim ama gerçekten zor bi ameliyat güzellikleri olduğu kadar zorluklarında var. Dünyada yapılan 4 büyük ameliyattan biri. 20 ilk dişinizi aldırmış gibi bahsetmeyin lütfen
tamam cnm ekliyorum evet aynen doktorda cok sıvı birikmez dedi aynı burundaki gibi oldu bu ama tıkanacak :))))))))
Ya arkadaşlar yapmayın bu kadar lütfen. Bu ameliyat ağır bi ameliyat zahmeti bi süreç hiç bişey yokmuş ve çok kolaymış gibi anlatılıyor ama zorluklarındanda bahsedelim lütfen. 1 ay olmasına rağmen dün akciğer embolisi geçirdim. Yaklaşık 3 dakika sürdü nefesim kesildi ve göğsümdeki yanma kalbimin bi kuş gibi çırpınmasını size tarif edemem.6 saat süren bi ameliyat geçirdim bu büyük bi travma.burdaki yorumları okuyarak ameliyata karar verdim ama gerçekten zor bi ameliyat güzellikleri olduğu kadar zorluklarında var. Dünyada yapılan 4 büyük ameliyattan biri. 20 ilk dişinizi aldırmış gibi bahsetmeyin lütfen
valla ya hopppppp 2.gün işine bile dönebiliyorsun diyenler bile var töbe töbe saatler süren bi ameliyat animasyonunu izlemekle bile ne kdr ciddi bi ameliyet oldugunu anlamamak mümkünmü allahım isyteyen herkese banada doğru ellerde hekimler de hayırlısıyla nasip ettttt.Bu arada geçmiş sana cnm neden 1ay sonra emboli olurmuş sordunmu?
canım ben hala hastalanmadım az sonra gidip bir test alacağım,inşallah hamile çıkmammmbide bu sorun çıkarsa yandımmm..sonucunu yazarım öptmm:2:
Figen ne oldu sonuç?? 8 MArt tı senin operasyonun değil mi?
tahlillerimin hepsi yapıldı bugün,yarın sabah 8de yatış öğlende ameliyat inşallahh...arkadaşlar benden dualarınızı esirgemeyin...görüşmek üzere
nolac merhaba ilkönce geçmiş olsun gerçekten çok önemli bir şey atlatmışsınız.Hemen akciğer embolisine girip okudum.Gerçi üstün körü bir bilgim vardı bu konu hakkında ama okuyunca gerildim inanın bu rahatsızlığı.Özellikle dolaşım bozukluğundan,ameliyat olan ve yatalak hastaların uzun süreli yatakta hareketsiz kalmakdan dolayı bilirdim ben de bu durumu.Lütfen durumunuzdan haberdar edin bizleri.İnanın çok üzüldüm.Doktorunuz bir açıklama yaptımı bu konuda?mesela gerçekten hareketsizlikten mi yaşadınız bu olayı,ameliyatınızdan 1 ay sonra olması da çok enterasan.Bir de geçmiş yazılarınızı okudum sanırım ağır bir üşütme geçirmişsiniz ameliyat sonranızda acaba bu da tetikledi mi?
Ben 1 yıldır bu kulübe üyeyim.Şimdiye kadar hiç okumadım böyle bir gelişme.İnanın üzüldüm adınıza.Bu topiği de baştan beri okumuş ve takip eden biriyim.Kendim de meme küçültme ve karın germe ameliyatları oldum.Ben ilk doktoruma riskleri sormuştum mesela.O zaman bana kalçamızdan vurdurduğumuz bir iğnenin bile riski var demişti,milyonda bir olsa bileBu şanssızlık da size çatmış gerçekten Umarım sağlığınıza bir an önce kavuşursunuz.Tekrar geçmiş olsun.
tahlillerimin hepsi yapıldı bugün,yarın sabah 8de yatış öğlende ameliyat inşallahh...arkadaşlar benden dualarınızı esirgemeyin...görüşmek üzere
kızlarr oldm iyyim 2saat sürdü ameliatım,epidular yapıldı...çook ağrım oldu çokkallah yardımcın olsun en mükkemel gelişmelerle aramıza gelmen dileğiylee
kızlarr oldm iyyim 2saat sürdü ameliatım,epidular yapıldı...çook ağrım oldu çokkşimdilik iyyim hastanedeym görüşürüzz
kızlarr oldm iyyim 2saat sürdü ameliatım,epidular yapıldı...çook ağrım oldu çokkşimdilik iyyim hastanedeym görüşürüzz
Benim durumum çok enteresan gelişti. Saçlarım için ameliyatımı ağan doktorum mezoterapi yapıyordu son iğneyi yaptıktan sonra. Göğsümde bi yanma başladı sonra nefessiz kaldım. Doktor çok korktu. Bana psikolojik stresle alakalı olduğunu söylüyor olsada,aile doktorum emboli olduğunu söyledi. Küçük bi pıhtı olduğunu hafif atlattığımı düşünüyor ama kendi doktorum kabul etmiyor. O gün muayenehanede tansiyonumu bile ölçmedi. İyi bi doktorda aslında ilgiliydi sanırım korktuğu için böyle davrandı. Şu an aspirin içiyorum. Biraz daha toparlandıktan sonra bu konuda uzman bi doktora gidip tedavimi olucaminşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?