Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Akşama eşime sorarım bakalım uyuşukluk varmı?Ben lipo olmadım biliyorsun. Benim karın bölgemde hala çok az da olsa var his kaybı.Göğüslerde hiç olmadı his kaybı.Ama karnımda biraz var hala.

Evet ben hem meme küçültme hem de karın germe kombine oldum.Bu kadar bariz bir fark bende olmadı.Sadece ilk zamanlar çok yukarda geldi göğüslerim.Sonra sonra inmeye başlayıp tam damla modelini aldı.Şekilleri daha oturdu yerine.Şimdi biraz beklemen lazım gerçekten tam anlamıyla formuna kavuşana kadar.Bu da 6 ayı buluyor.Gene bir farklılık görüyorsan revizyona gerek olur o zaman.Doktorun mutlaka arkanda duracaktır merak etme.

Göğüs dikleştirme çok kolay bence kombin yaptır. Ben göğsümü hiç hissetmedim popodaki dolgularda karın zor oldu

peki dikleştirmede olası ölçüsünde küçülme vs olmuyor değilmi mantık olarak olmaması lazım ama zaten büyük değil göğsüm hep korkmuşumdur dahada küçülmesinden

seni heyecanla bekliyorum baqkalım bize ne haberler getiriceksn hayılı haberlerle gelmen dileğiyle...cnm

Göğüs dikleştirme sonrası göğüs eşitsizliği yaşıyorum biri yuvarlak biri daha büyük ve düz gibi duruyor

gittim doktara neslicim buarada sagol nld cim seni söyedm neslicim ver dedi numaramı kendisi gitmiyormus bir yere :))))) ama bana karın germe kesinlikle yapmıyacagını söledi hamile kal dogur öyle gel dedi gögüslerimden baya bir sıvı cıktı ama cok rahatladım gerci igne canımı yaktı ama genede deger bir kez daha sıvı dolabilir ama vucut kendi emiyor dedi artık korsenin üstünden masaja basla dedi 30 unda korseden kurutuluyorum korseyi 2 saat cıkartabiirsin dedi his içinde 6 ayda geri geliyormus cünkü sinirleri göremediğimiz için birkac sinir kopabiliyor dedi sütyen içinse 3 ay takacaksın ama bir iki saatlik bir yere giderken yumusak sütyen kullanabilirsin dedi böyle bir daha glemene gerek yok istersen gel dedi ama burun reklamı var ya o burun tıkanacak kardeşim onun gibi o sıvı dolacak :) tabiki saka bir yana sıvılar gecince oh rahatladım nesli bende 1.5-2 kg arası bişey almış göbekten yani azbişey almış

Göğüs dikleştirme sonrası göğüs eşitsizliği yaşıyorum biri yuvarlak biri daha büyük ve düz gibi duruyor

ben karıştırıyorum yahu okurken bile dikleştirme amelyt. küçülmüş gibi duruyormu acaba göğüsler küçültürenler zaten küçültürürde

cnnmm çok geçmiş olsun gizmo figenden alırmısın facee adresm.senden alayım dr tel ni süper haberlerle gelmişsin kocaman brawooo sana hem kendi adına hem bizim i,çn sağol cnm

epey sinir bozucu ama yaaa offf ha bu arada sen doğurmayı düşünüyorsan tabi olma karın germe aaa

cnnmm çok geçmiş olsun gizmo figenden alırmısın facee adresm.senden alayım dr tel ni süper haberlerle gelmişsin kocaman brawooo sana hem kendi adına hem bizim i,çn sağol cnm

tamam cnm ekliyorum evet aynen doktorda cok sıvı birikmez dedi aynı burundaki gibi oldu bu ama tıkanacak :))))))))

gizmoo buradaymışsın ne sevindim seni görünce ya sana ne diycem lipo olunca hemen ist la dönebilirmiyim otobüsle

ne istediğini nasıl öğrenmiştinki ve bergamada bi gün öncemi gittin

fcede ekledim cnm önce görüşmeye gittim baktı receteye yazdı ona görede burda tahlillerimi yaptırdım valla sabaha bişeyim kalmadıgı için rahatlıkla geldim zaten gece kalcagın için sorun olmaz merak etme sadece ilk 2 gün biraz oturup kalkarken agrı oluyor

seni görüyorum tmm da msj da yazamıyrm bu faceeyi figenle haberleşmk.içn açtırdım faceeden anlamıyrm ki nasl yazıcam sana çözemedim cnmm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…