yarın sorayım bakayım garip bişey sanki göbegim benim değil gibi his oluyor bende uyusuk ya dokununca birazda acıyor beklicem artık yarın bakar kendide
Kaşıyorsun ama kaşıdığını anlamıyorsun garip bir duygu ama normal
canım bu verdiği fiyat komple lipo için ama senin içi yinde sorarım daha dokuzuncu gün olmasına ragmen korse sıkmaya basladı terletiyor kasındırıyor göbegimi hissetmiyorum kasıyamıyorum uyusuk bu ne zmnda geciyor npl hanım
Siz göğüs ameliyatı olmuşmuydunuz? Ben dikleştirmede yaptırdım ama sol göğsüm hala düz gibi dürüyor.doktor düzrliceğini söylüyor ama tatmin olmuyorum.sag göğsüm yuvarlakken sol neden hala yuvarlanmadı
Göğüs dikleştirme çok kolay bence kombin yaptır. Ben göğsümü hiç hissetmedim popodaki dolgularda karın zor oldu
tabiki derim neslicim neden demiyiyim bende bu doktoru burdan buldum sanmıyorum ben onun hemen öle gideceğine bence kalır isim yapar özele gecer ama yarın genede soracagım sölerim sana yarın aksam aman kuzenime filan bakmaz zaten eşi cok güzelmiş ben görmedim ama
peki dikleştirmede olası ölçüsünde küçülme vs olmuyor değilmi mantık olarak olmaması lazım ama zaten büyük değil göğsüm hep korkmuşumdur dahada küçülmesinden
Göğüs dikleştirme sonrası göğüs eşitsizliği yaşıyorum biri yuvarlak biri daha büyük ve düz gibi duruyor
Göğüs dikleştirme sonrası göğüs eşitsizliği yaşıyorum biri yuvarlak biri daha büyük ve düz gibi duruyor
gittim doktara neslicim buarada sagol nld cim seni söyedm neslicim ver dedi numaramı kendisi gitmiyormus bir yere :))))) ama bana karın germe kesinlikle yapmıyacagını söledi hamile kal dogur öyle gel dedi gögüslerimden baya bir sıvı cıktı ama cok rahatladım gerci igne canımı yaktı ama genede deger bir kez daha sıvı dolabilir ama vucut kendi emiyor dedi artık korsenin üstünden masaja basla dedi 30 unda korseden kurutuluyorum korseyi 2 saat cıkartabiirsin dedi his içinde 6 ayda geri geliyormus cünkü sinirleri göremediğimiz için birkac sinir kopabiliyor dedi sütyen içinse 3 ay takacaksın ama bir iki saatlik bir yere giderken yumusak sütyen kullanabilirsin dedi böyle bir daha glemene gerek yok istersen gel dedi ama burun reklamı var ya o burun tıkanacak kardeşim onun gibi o sıvı dolacak :) tabiki saka bir yana sıvılar gecince oh rahatladım nesli bende 1.5-2 kg arası bişey almış göbekten yani azbişey almış
gittim doktara neslicim buarada sagol nld cim seni söyedm neslicim ver dedi numaramı kendisi gitmiyormus bir yere :))))) ama bana karın germe kesinlikle yapmıyacagını söledi hamile kal dogur öyle gel dedi gögüslerimden baya bir sıvı cıktı ama cok rahatladım gerci igne canımı yaktı ama genede deger bir kez daha sıvı dolabilir ama vucut kendi emiyor dedi artık korsenin üstünden masaja basla dedi 30 unda korseden kurutuluyorum korseyi 2 saat cıkartabiirsin dedi his içinde 6 ayda geri geliyormus cünkü sinirleri göremediğimiz için birkac sinir kopabiliyor dedi sütyen içinse 3 ay takacaksın ama bir iki saatlik bir yere giderken yumusak sütyen kullanabilirsin dedi böyle bir daha glemene gerek yok istersen gel dedi ama burun reklamı var ya o burun tıkanacak kardeşim onun gibi o sıvı dolacak :) tabiki saka bir yana sıvılar gecince oh rahatladım nesli bende 1.5-2 kg arası bişey almış göbekten yani azbişey almış
cnnmm çok geçmiş olsun gizmo figenden alırmısın facee adresm.senden alayım dr tel ni süper haberlerle gelmişsin kocaman brawooo sana hem kendi adına hem bizim i,çn sağol cnm
ne istediğini nasıl öğrenmiştinki ve bergamada bi gün öncemi gittin
fcede ekledim cnm önce görüşmeye gittim baktı receteye yazdı ona görede burda tahlillerimi yaptırdım valla sabaha bişeyim kalmadıgı için rahatlıkla geldim zaten gece kalcagın için sorun olmaz merak etme sadece ilk 2 gün biraz oturup kalkarken agrı oluyor
seni görüyorum tmm da msj da yazamıyrm bu faceeyi figenle haberleşmk.içn açtırdım faceeden anlamıyrm ki nasl yazıcam sana çözemedim cnmm ya
figennn nerde yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?