sırıngayla su cekecek içinden umarım acımaz ya
gögüsümüücülttürdüm ama baya bir sıvı birikimi var suan beni rahatsız ediyor resmen baskı yapıyor doktor gideceğimde sırıngayla cekecek sıvıyı
lebiderya seni arıyordu bugun canım karın germesinde sorun varmıs sislik filan varmıs en güzeli nld hanıma sormak dedim ben ama suan kendi yok sanırım
Biraz okudum Lebiderya yı.Sanırım kilo almışNeden yedin hamurları Derya cım? Bak ben ameliyattan sonra bir niyet ettim ve 8 kilo verdim.Ameliyattan sonraki 6. ayda ameliyata girdiğim kilomdan 13.5 kilo azalmıştım.5.5 kilo da ameliyatta alınmıştı.Şuan da da son 2 ayda 6 kilo daha verdim bir gayretle.Kilo verdikce karnım iyice dümdüz oldu.Şişlikler gitti bitti.Ama haftada 3-4 gün kardio ve pilates de yapıyorum bunun yanında.Kızlar bu işte kararlılık şart.Onca eziyet ameliyat,iyileşme süreçleri,heyecan neden boşa gitsin.Ne mutlu ki bu ameliyatı olmuşuz.Biraz dikkat ve irade sadece bu
Artık öğlen fazla kaçırdıysam akşam kendimi cezalandırıyorum ve çok az miktar yiyiyorum.HEp dengede tutmaya çalışıyorum kendimi.Başka çare yok çünkü
peki ama biraz yeme içmeye dikkat birazda rutin düzenli yürüyüşlerde işe yararmı sence amely. sonrası yoksa olmamalımı demiycem kendime sözüm var ama offfya
Nesli hnm illaki yararı olcak olmaz mı hiçBen de zaten ilk olarak yürüyüşlerle başlamıştım spora.Çok yararını göreceksin.Biraz da çenemizi tutarsak oldu bitti bu iş
Nesli hnm illaki yararı olcak olmaz mı hiçBen de zaten ilk olarak yürüyüşlerle başlamıştım spora.Çok yararını göreceksin.Biraz da çenemizi tutarsak oldu bitti bu iş
bende sizin kervanınıza katılırımmmm
canım bu verdiği fiyat komple lipo için ama senin içi yinde sorarım daha dokuzuncu gün olmasına ragmen korse sıkmaya basladı terletiyor kasındırıyor göbegimi hissetmiyorum kasıyamıyorum uyusuk bu ne zmnda geciyor npl hanım
canım bu verdiği fiyat komple lipo için ama senin içi yinde sorarım daha dokuzuncu gün olmasına ragmen korse sıkmaya basladı terletiyor kasındırıyor göbegimi hissetmiyorum kasıyamıyorum uyusuk bu ne zmnda geciyor npl hanım
Siz göğüs ameliyatı olmuşmuydunuz? Ben dikleştirmede yaptırdım ama sol göğsüm hala düz gibi dürüyor.doktor düzrliceğini söylüyor ama tatmin olmuyorum.sag göğsüm yuvarlakken sol neden hala yuvarlanmadı
zormu nolac belki herşeyi atlatınca belki ilerde bende düşünürüm diye düşünüyorum bazen ayyy bnmde tamir olmayacak yerimde yokki yahuu offf
figende sende girin devreyede bu dr giderse nerde bulucaz vs ist da olduğumu fısıldayın bu arada başka başlıkta yakaladım sizi gizmo he(geyikte) bak ya yardımcı olursun yada dr a sırf bunları demek içindedikodu içn:)))atlar otobüse giderim he hahhahha şaka bi yana dermsn aman hocam figen diye bir bergamalı arkadaş ist dan neslinin beynini yıkamış bende canlı örnek olunca nesli illa burda kendi yenilemek istiyomuşşşşşşş
dıkıslerımden cınsel organımın hemen ustune kadar olan bolgeyanı gerdıgı yerın alt kısmı baslarda bole deıldı sanırım kılo aldım..hormonların neden tahlılını ıstemem gerekıyor onu merak ettım
Korseyi atlet üzerine giy faydasını görürsün.Uyuşukluk için daha zamanın var.İki ay sonraydı sanırım Ercan bey hafif hafif vur kendine gelsin demişti.
uy iki aymı vay baya süresi varmış canım yarın doktorada soracam öyle atlet üzerine giyiliyormuki yasak yokmu
Dedim ya ne zaman söylediğini doğrusu hatırlamıyorum malum yaşlılık.Sanki ikinci ayda söyledi vurma işlemini.Ben atlet üzerine taktım korseyi.Sıcaklarda daha zor oluyor şimdi gene iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?