Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

merhaba ben bu siteye yeni üye oldum karın germe ameliyatından sonra tekrar hamile kalabiliyormusun

merhaba essincim..hayatı kaliteli yaşamak sadece kendi elimizde.bende sana bol bol şans diliyorum.kendine iyi bir doktor bul ve ne diyorsa uygula.(bazen dik başlılık edip kendi başımıza davrandığımız oluyor).fakat ben bu operasyonda şunu anladım.estetik cerrahlar mesleklerini gerçekten estetik yapan ve uygulanmasını isteyen doktorlar.ruh halinden anlayan ve sana herşeyi kendinden emin anlatan bir cerrahla karşılaşmanı diliyorum.
Allahın bile en güzel yarattığı şekle bürünmüşüz kadın olarak.zamanla bozulduk napalım elimizdemiydi sanki.e yapanda var işte..:)))ben karnımı ve belimi en son 20 yaşımda bu şekilde görmüştüm.darısı başına hayatım...sevgileropuyorumnanaktan

arkadaslar benim en cok duydugum doktor isimleri yakup avsar ve aylin karanlik bunlar hakkinda bilgisi olan varsa yardimci olursa cok memnunolurum merrycim sanada merhaba canim isallah iyisindir

arkadaslar benim en cok duydugum doktor isimleri yakup avsar ve aylin karanlik bunlar hakkinda bilgisi olan varsa yardimci olursa cok memnunolurum merrycim sanada merhaba canim isallah iyisindir
merhaba canım..iyiyim ben.bugün hiç ağrı kesici almadım.üstelik kendim oturup kalkıyorum artık.istanbuldan sana bir tavsiyede bulunabilirim.araştırmalarında bakarsın.Ersin Ülkür..10 sene önce bir arkadaşıma yapmıştı karın germe ameliyatı.güzel sonuç almıştı.

KIZLAR PAYLAŞMAK ıSTEDıM SıZıNLE...az önce dayanamdım korsemi çıkardım.üzerime giydiğimde görüntüme sadece 10 sn dayanabildiğim ince trikodan gri renkli mini bir elbisem vardı (inş korsemi çıkardığımı doktorum duymaz)aldım askıdan geçirdim üzerime..kızım eşim ve tabiki ben inanamadık..aslında varya sanki yeni inanır gibi oldum.bütün isteyenler inşallah bu mutluluk sizede nasip olur:)))inş...

ayyy cok heyecanlandım sımdı meryy ınsallah bende bıraz kilo verebilirsem hemen yaptıracağım senin doktora

merry canim senin namina cok sevindim gundelik hayatin nasil gidiyor rahat egilip dogrula biliyormusun birde iz ne durumda cok belirginmi isallah degildir tabiki doktor icinde sa[o arastiricam

bu arada annejim nerelerde burcu da nerde bu millet esraaaaaa

Selam kızlar,işe başladım da dün çok yoğun bir ders programım var 30 saat derse giriyorum,20 gündür raporluydum,kendini iyi hissedersen başlayabilirsin işe demişti doktorum,ben de başladım ama iyi mi ettim bilmiyorum,çok yoruluyorum öğrenciler bir hayli yordular beni,sussunlar diye masaya vuruyodum bazen şimdi onu da yapamıyorum göğüslerime karınıma bişey olacakmış gibi geliyor neyse az kaldı zaten yaz tatiline,doktorum izler için bir krem verdi sizlere de vermiştir sanırım,benim göbek deliğimin etrafı kırmızı sizinki nasıl kızlar,bu arada korse çok sıkıyor beni yaa,okulda çıkarıp atasım geliyor iple çekiyorum korsesiz yaşayacağım günleri hepimize geçmiş olsun,hakketen nerde bu annejim,esra,moonsoon yok oldular epeydir hadi byee aşkımemnuyuizliyim biraz ben byeee

merry canim senin namina cok sevindim gundelik hayatin nasil gidiyor rahat egilip dogrula biliyormusun birde iz ne durumda cok belirginmi isallah degildir tabiki doktor icinde sa[o arastiricam
iyiyim canım teşekkür ederim.5.gündü bugün pansumanım vardı.bütün sargılar çıktı sadece dikişlerin üzerine ince şeffaf bantlar yapıştırdı doktorum duş alabileceğimi söyledi.dik durabiliyorum artık.eğilemiyorum ama zor oluyor.arada yanlarıma ve midemin üstüne bıçaklar saplanıyor ama artık o kadarda olacak.iki gündür ağrı kesici almıyorum.
eve gelince hemen duş aldım.ardından sanırım çok fazla ayakta kalınca oluyormuş sağ direnin yerinde akıntı gelmeye başladı ama çok fazlaydı.biraz korktum.doktorumu aradım olabileceğini söyledi.tampon yaptım şimdi azaldı.bunun dışında son halini alması yaklaşık 1 ay sürüyormuş.ödemlerin inmesi derinin yapışması falan.korseye dayanamıyorum artık.kaşındırıyor sıkıyor.şimdi gevşettim biraz.1 ay boyunca gece gündüz kalsın dedi serdar bey..

teşekkür ederim Merry.

Merhabalar..Oncelıkle çok geçmiş olsun. Bende yaklaşık bir hafta önce karın germe+göğüs dikleştirme+lipo oldum. Doktorunun izler için verdiği kremi merak ettım. Bir mahsuru yoksa kremin adını verebilir misin?
Teşekkür ederim. D

Ya doktor yazısı ya okuyamadım tam dermodox gibi bisey yazıyo,henüz almadım 1 hafta sonra kullanacakmışım henüz izlerimin üzerinde bantlar var,bir de counturbex gibi biseydi sanırım diğer arkadaslara da bu kremi vermişler bu sitede yazmışlardı sanırım.

bu arada annejim nerelerde burcu da nerde bu millet esraaaaaa

Kaybolmadım buralardayım eskisi gibi sık giremesemde girdiğimde okuyorum yazdıklarınızı...Keyifler nasıl kızlar iyimisiniz ben çok iyiyim maşallah diyeyim kendime yeni göbişim ve memişlerimle çok mutluyum ameliyat olduğumu bile unuttum dikişlerdeki kırmızılıklarda geçtimi süper olacak inşallah...hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…