subat, geçmiş olsunseninki de zamanla canım arkadaşım nlgpd gibi çok güzel olur inşallah doktorumuz aynı nlgpd ile hatta topikten bir çok kişinin doktoru aynı bende göbek deliği ve dikiş tekniğinden dolayı taktir ettiğim bir doktor kendisi ben meme küçültme ve bacak düzeltme lazer lipo oldum sırada karın germe olayım var inşallah bende atlatırım sizler gibi darısı başıma
Mutlu mutlu sık sık bir araya geliyoruz ağzı kulaklarında nlglpd arkadaşın
Merhaba Şubat,Bana da ilk ameliyat sonrası çok büyük gelmişti göbek deliğim.Fakat sonra sonra küçülmeye başladı.Bu da gerginlik ve şişkinlikten ileri geliyor sanırım.Karın ameliyatları sonrası gaz ve şişkinlik çok yaşadı bütün arkadaşlar.Ben de dahil.Ama dediğim gibi sonradan geçiyor inanki.İstersen ekliyim seni resimlerimle karşılaştır kendini
selam kızlar size birşey soracağm...ben devlette nasip olursa karın germe yaptıracağm 8şubata :)ama benden 1.5ay önce tahlil aldılar,ameliyat gününde alınmayacakmş sanırım bu normalmi?yani sizlere ameliattan ne kadar önce tahlil yapıldı,birde lipo yapılan yerden sonradan kilo alınıyormu alınmıyormu ...benimde kilom fazla 80kğ yum ama ameliattan sonra verebilirsem karnım tekrar sarkarmı acaba yanıtlarsanız sevinirim:
Size yapılan biyokimya tetkikleri çok değişken değiller ki. Dolayısıyla etkilenmezsiniz. Ben Çapa Tıp Fakültesinde ameliyat öncesi tetkikler olarak başka bir ildeki 2 ay önceki tahlillerimle anestezi tarafından değerlendirilmişti. Problem yapmayınız.
selam kızlar size birşey soracağm...ben devlette nasip olursa karın germe yaptıracağm 8şubata :)ama benden 1.5ay önce tahlil aldılar,ameliyat gününde alınmayacakmş sanırım bu normalmi?yani sizlere ameliattan ne kadar önce tahlil yapıldı,birde lipo yapılan yerden sonradan kilo alınıyormu alınmıyormu ...benimde kilom fazla 80kğ yum ama ameliattan sonra verebilirsem karnım tekrar sarkarmı acaba yanıtlarsanız sevinirim:
Size yapılan biyokimya tetkikleri çok değişken değiller ki. Dolayısıyla etkilenmezsiniz. Ben Çapa Tıp Fakültesinde ameliyat öncesi tetkikler olarak başka bir ildeki 2 ay önceki tahlillerimle anestezi tarafından değerlendirilmişti. Problem yapmayınız.
sizde karın germemi oldunuz? tahliller değişmez diyorsunuz ama,o arada bir sorun çıkarsa misal vucutta enfeksyon filan oluşursa bu riskli olmazmı yada herhangi başka bişey?
Bir yanlışlık olmasın Figen? 1.5 ay önce alınan kanın ne yararı olacak ameliyat gününe anlamadımNormalde hastaneye yattında hemen hemşireler geliyor kanını alıyor,tahlile gönderiliyor,sonuçlara göre bir aksilik yoksa ameliyata alınıyorsun.Şimdi mesela kan tahlillerinde bir şey yok ama ne malum ogüne birşey çıkmayacağı.Bak sana aklıma gelen bir şey anlatayım.Ameliyattan sonra kontrellere gidip gelirken doktorum anlattı.Anlattığı günün sabahı bir hastasına meme küçültme ameliyatı yapılacakmış.Sabah kan alınıyor bayandan tahlile gönderiliyor,sonuçlar doktora gösteriliyor bir bakıyorlar hanım hamile!!! Bu arada bayan çok uzun yıllardan beri kısırlık tedavisi görüyormuş,tüp bebek denemeleri vs...fakat hiç bir sonuç alınamadığından bırakmışlar tedaviyi.Düşünebiliyormusunuz nasıl bir kısmet bu ? Doktorumuz yanına gidiyor ve sizi malesef ameliyat yapamayacağım diyor.Ama kıskıs da gülüyor bir taraftan.Bayan da şaka yaptığını sanıyor doktorumuzun.Sonunda güzel haberi veriyor kendisine.Tabi şok şok şok...eşiyle beraber gözyaşlarına boğuluyor hanım.İlk sözü de oğlum olursa sizin adınızı vereceğim oluyor doktorumuza:))) Anlatırken bile gözleri yaşlanmıştı doktorun.Yani işte bu tip şeyler için ya da ne bileyim şeker olur,başka bir şey olur,ne olur ne olmaz yanii.Bence sen doktoruna tekrar sor figen cim.
dlkdlk merhaba.Sanırım üstteki yazdığım yazıyı okumadan cevap vermişsiniz Figen arkadaşımıza.Ne kadar riskli bir cvp vermişsiniz.Bu örnekteki gibi olmasa da başka şekilde bir şey çıksa bu 2 ay içinde yapılan tahlillerden sonra? Bu verdiğiniz bilgi tehlike yaratmayacakmıdır sizce?
Ayrıca siz çok şanslıymışsınız ki başınıza bir aksilik gelmemiş.Ne demek 2 ayda kan değerinde değişiklik olmaz diye,kansızlık değerleri bile 2 ay içinde aniden çok değişiklik baş gösterip dibe vurabilir belkide.
Bence Figen cim sizin için yazıyorum bu örnek ve kendi düşüncelerimi ama siz kendinizi sağlama alıp ne olursa olsun kan tahlillerinizi mutlaka en azından bir gün önce yaptırıp ameliyata öyle girin.Neden risk alacaksınız ki? sonuçta yapılacak minik bir kan vermek çok da fikir almayın ve kendinizi garanti altına alın.Nacizane tavsiyem.Aklın yolu bir sonuçta.Sevgilerimle.
bende resimlerine bakıp kendımle karsılastırabılırmıyım. özellikle göbek delıgı konusunda .. benımkıde bi garip duruyor ama sanırım benimkide şişliklerden dolayı
Kızlar nasipse ben de karın gerdirme ameliyatı olmak istiyorum. Genelde buradakiler memnun kalmış
Amann yanlış anlaşılmasın herkesi kendi kendine ekliyor diye.Arkadaşlar kendileri arkadaşlık teklifi göndermişler ben de kabul ettim sadece.
bende resimlerine bakıp kendımle karsılastırabılırmıyım. özellikle göbek delıgı konusunda .. benımkıde bi garip duruyor ama sanırım benimkide şişliklerden dolayı
beni de eklermisin?
Amann yanlış anlaşılmasın herkesi kendi kendine ekliyor diye.Arkadaşlar kendileri arkadaşlık teklifi göndermişler ben de kabul ettim sadece.
hmmbır arkads sormus 1.5 ay once tetkık oldum dıye evet banada amelıyat olup olamayacagımı soleme asamasında kalp kan vs tetkıkler yapıldı bunlar amelıyat ıcın uygun olup olmadıgımı solemek ıcın yapılmıstı hatta doktorun kendısı deıl asıstanı yapmıstı..ama sunuda belırteyım amelıyattan bır oncekı gun yatırıyorlar benı hastaneye bır oncekı gun tetkıkler ve amelıyata hazırlık ıcın sabahtan yatıs yapıcaklar..ve gelgelelım tam 1haftam kaldı bugun ılk defa aglama krızıne tutuldum..sasırmayın benım kılo korkum var yaklasık 10 kılo fazlam var hanı ozelde olsam sunu bılırım adam gerekenı yapıcam ama devlettekıne estetık amaclı degıldır dedıgınden nebılıyım soramıyorum..ne desem gereken yapılcak dıyor..ıyı bır doktora benzıyor ama bende bu sehırde yenıyım acıkcası ole uzun uzun arastırma yapma sansım olmadı hanı fazla secme sansımda yok sadece poztıf olup hersey guzel olcak demekten baska seceegım yok..bu arada eger ben oncesı sonrası yapsam heralda su sıte sallanır:)))))oncesı felaket sonrası ne olcak allaha emanet..haftaya carsamba hasteneye yatıs persembe amelıyat..bana bol bol dua edın lutfen.bende acıkcası oncesı sonrası fotosu olan arkadsların resmını gormek ısterdım belkı bınebze bana moral olur..deli gıbı korkuyorum..
Merhaba mavimuson:) Siz de Arda Katırcıoğluna olmuşsunuz galiba 2009 da meme küçültme ameliyatınızı.Biraz okudum geçmiş yazılarınızıNasıl şimdiki durumunuz? memnunsunuz ki karın germeye de karar vermişsiniz:) Hayırlısı olsun inşallah.Ekliyorum bakalım.
Merhaba arkadaşım;benim bugün aml.sonrası 13.günüm şu an dikişlerin üzeri bantlı olduğu ve dikişler düşmediği için sonuç ne olacak bilmiyorum ama benim kilo sorunum yoktu fakat senin tabirinle ikizlere hamile gibiydim bacak kısmıma 36 beden olurken karın bölgem 42 idi yıllardır aldıgım her pantolonu terziye götürüp beli bacağı yaptırırdım,gömlek hayatta giyemezdim,ben devlette olmadım Adanada özel bir hastanede oldum ama sadece hastanenin kalitesi açısından orayı tercih ettim,yoksa doktorun adını goggle a dahi yazınca sadece eğitim bilgisi çıkıyordu başkada hiç bir referansı yoktu,kadere kırkbeş sonuç ne olursa olsun aml.olmak istiyordum ve başka alternatifimde yoktu.Şöyle düşün en kötüsü ne olbilirki, asimetrik dikiş izi,göbekdeliği büyük veya küçüklüğü,potluk veya köpek kulağı inan bu yağ kütlesinin görüntüsü çok çok daha kötü,dikiş izlerini vs.saklayabiliyorsun fakat o koca göbek hiçbir yere sığmıyor.Onun için sen yinede güzel düşün güzel şeyler olsun endişelerini anlıyorum bu hepimiDe oldu fakat en kötü dikiş izi vs.o koca göbekten kat kat iyidir.Benim henüz yeni olduğu ve korse takılı olduğu kalde dışarıdan düz görünüyor,inanırmısın önceden kocamın yanında giyinmeye dahi utanırken(göbekten dolayı)şimdi pijamamı filan ona değiştirtiyorum.Seninde herşey yolunda gider ve sağsalim kurtulursun inşallah hatta benim gibi şurasımı büyük burasımı.yok dikiş uzun mu kısamı,ora niye öyle bura niye böyle diye yazarsın,tecrübeli arkadaşlarda cevaplar,ama hiç korkma umarım herşey istediğin gibi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?