nasıl ver din ne kadar zamanda o kiloyucanımsen benim önceki ve sonrası halini gördün değilmi.almanyalı kıza teselli verebilirsin bu konuda çünkü doktorumuz aynı kişi sanırım
sanada tavsiyem kilonu kesinlikle ver ben oğlumu doğurmuş halim 85 kiloydu ameliyata 57 kilo ile girdim suan 55 kiloyum karnımdan 3.5 kilo deri atıldı benim. ben çok memnunum.almanyalıkızın daha sabretmesi lazım 6 aydan sonra asıl şekli oturuyor
birgün karın gerdiren spor arastırırken tesadufen buraya gırdım..nasıl bır tesadufse baktım mıllet amelıyattan felan bahsedıyor e bende yaklasık 9 yıldır bu hamıle gorun tusunden bezmıstım gızlı gızlı komplexım artık ıyıden ıyıye ınsan ılıskılerımı bozmaya benı agresıf bır ınsan halıne getırdı ya bu amelıyatı burda yavas yavas okurken hmm hmm derken sakayla karısık sohbet sırasında esıme soledım e neduruyorsun yaptırsana dedı..bende ????? neee dedım senın karın germelerden haberın varmı dedım arastır dedı esımde sahı dedım telefon ucretlerıde cok pahalı sayılmaz sorayım..ona buna telefon ettım 4mılyardan 10 mılyara kadar fıyat cektı doktorlar sonra bır arkadsım devlet hastanesınde gogus kucultturmus yanı saglık acısından problem oldugunu heyet kabul ederse devlet oduyormus bayramda bana neden gıtmıyorsun doktora dedı bende ölesıne bır goruneyım ama sanmıyorum dedım doktor benı bole ıkızlere hamıle gorunce cok ılgılendı sanırım devlette hele benım sehrımde kımse karın gerdırmıyor:))) sonra bana randevu verdı bırdaha gıttıgımde
hastane yonetımı bu tarz amelıyatları yapmama kararı almıs..hayda dedım neyse kurula gırdım kurldakılerde benı bu karınla gorunce dogal olarak ya dogum haneye yada estetık amelıyatına alcaklardı onlarda amelıyat kararı verdıler:))) neyse uzun uzun yazdım ama 2hafta sonra bende karın germe kas dıkme ve fıtık amelıyatı bırden olcam karın bolgesınde duzensız yaglanma ve karın bılmem ne tanısıyla amelıyata alıncam..korkuyormuyum cok ama olcakmıyım evet..bılıyormusunuz sızı bılmem ama ben artık benım gb cıvıl cıvıl bır ınsanıaa hamılemısın dıye sormalarından ve ozel gunlerde artık esofmanla gezınmekten cıdden bunalıma gırdım ruhumu yıpratana kadar bu rıske gırmeye karar verdım benı korkutan devet hastanesı olması cunku secenegım yok acıkcası ozele gıdecek maddıyatım yok..esım kredı cekelım dedı ama acıkcası ona kıyamadım..kıssadan hısse bana dua edermısınız bakın bu saat oldu hala uyku tutmuyor..annem olcekmısım gıbı davranıyor..es dostta delı muamelesı yapıyor moralım pek ıyı deıl..umarım o amelıyat sonrasını cabuk atlatırım tavsıyelerınızı beklıyorum yanı neye dıkkat edeyım ne yaparsam daha cabuk atlatırım agrı kesıcı ıgne depolasammı dıye dusunuyorum..:))eger yazım veya yazımda mantık hatası varsa affola cunku ne yazdıgımı bende bılmıyorum
merhaba ben bu sitenin eskilerindenim aml. olalı 2 seneye yaklaştı sormak istediğiniz soru varsa cevaplarım yeni aml. olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum sevigiler
nasıl ver din ne kadar zamanda o kiloyu
ayyyy şaşırttınız beni şimdi :S acaba aglasammı gülsemmi :) hmm göbeğimin üst tarafında baya yukarsında goguslerım altında kas gevseklıgı var dedi onlarıda dikicem demişti. acaba o yuzdenmı takmadı korseyı ... belki bi bildiği vardır...şu göbek deliğim düzelsin baska bısey ıstemıyorum ben
merhaba arkadaslar, coktan beri buralara ugrayamadim
nldglp, bestemelodi, nasilsiniz? hersey yolundami? nldglp, canim, profil fotografin fistik gibi
korse olayina birsey söylemek istiyorum. ben iki ay takmak zorunda kaldim, fitik yüzünden. ama almanyada bir forumda okumustum, doktorun birisi hastalarinin hic bir zaman korse takmadiklarini ve bunun da gerekli olmadigini yazmisti. ameliyati güzel yaparsan korseye ihtiyac yok gibisine..
belki almanyalikizin doktoruda öyle düsünüyordur.
ben simdi burun estetigi forumuna geciyorum. uff...nerden basladim
Cumartesi kontrolüm vardı arkadaşlar,bugün 10.günüm dr herşeyin yolunda olduğunu 3 hafta sonra mekik dahi çekebileceğimi ama bir hafta kadar daha eğik yürümem gerektiğini söyledi.Yalnız göbek deliğim henüz dikişli fakat bana biraz büyük gibi geliyo doktora söyledim kuş parmağı soktu ve kendisinin küçük dahi olmasından endişelendiğini söyledi ama bana görüntü olarak büyük geliyo bilmiyorum belki dikişlerden öyle hissediyorum,bide hiçbiryerimde ağrı sızı kalmadı fakat göbek çevremde ara ara çok kötü ağrılar oluyor,resim nasıl yüklenir bilmiyorum bana yardımcı olbilecek arkadaşlara teşekkür ediyor ve bu operasyonu geçiren arkadaşlarında mümkünse fotolarını görmek istiyorum,en azından olmuş olan arkadaşlar bilebilir şu anki görüntü normalmi anormalmi diye,herkese iyi geceler.
birgün karın gerdiren spor arastırırken tesadufen buraya gırdım..nasıl bır tesadufse baktım mıllet amelıyattan felan bahsedıyor e bende yaklasık 9 yıldır bu hamıle gorun tusunden bezmıstım gızlı gızlı komplexım artık ıyıden ıyıye ınsan ılıskılerımı bozmaya benı agresıf bır ınsan halıne getırdı ya bu amelıyatı burda yavas yavas okurken hmm hmm derken sakayla karısık sohbet sırasında esıme soledım e neduruyorsun yaptırsana dedı..bende ????? neee dedım senın karın germelerden haberın varmı dedım arastır dedı esımde sahı dedım telefon ucretlerıde cok pahalı sayılmaz sorayım..ona buna telefon ettım 4mılyardan 10 mılyara kadar fıyat cektı doktorlar sonra bır arkadsım devlet hastanesınde gogus kucultturmus yanı saglık acısından problem oldugunu heyet kabul ederse devlet oduyormus bayramda bana neden gıtmıyorsun doktora dedı bende ölesıne bır goruneyım ama sanmıyorum dedım doktor benı bole ıkızlere hamıle gorunce cok ılgılendı sanırım devlette hele benım sehrımde kımse karın gerdırmıyor:))) sonra bana randevu verdı bırdaha gıttıgımde
hastane yonetımı bu tarz amelıyatları yapmama kararı almıs..hayda dedım neyse kurula gırdım kurldakılerde benı bu karınla gorunce dogal olarak ya dogum haneye yada estetık amelıyatına alcaklardı onlarda amelıyat kararı verdıler:))) neyse uzun uzun yazdım ama 2hafta sonra bende karın germe kas dıkme ve fıtık amelıyatı bırden olcam karın bolgesınde duzensız yaglanma ve karın bılmem ne tanısıyla amelıyata alıncam..korkuyormuyum cok ama olcakmıyım evet..bılıyormusunuz sızı bılmem ama ben artık benım gb cıvıl cıvıl bır ınsanıaa hamılemısın dıye sormalarından ve ozel gunlerde artık esofmanla gezınmekten cıdden bunalıma gırdım ruhumu yıpratana kadar bu rıske gırmeye karar verdım benı korkutan devet hastanesı olması cunku secenegım yok acıkcası ozele gıdecek maddıyatım yok..esım kredı cekelım dedı ama acıkcası ona kıyamadım..kıssadan hısse bana dua edermısınız bakın bu saat oldu hala uyku tutmuyor..annem olcekmısım gıbı davranıyor..es dostta delı muamelesı yapıyor moralım pek ıyı deıl..umarım o amelıyat sonrasını cabuk atlatırım tavsıyelerınızı beklıyorum yanı neye dıkkat edeyım ne yaparsam daha cabuk atlatırım agrı kesıcı ıgne depolasammı dıye dusunuyorum..:))eger yazım veya yazımda mantık hatası varsa affola cunku ne yazdıgımı bende bılmıyorum
canım bendede 10 kg fazlam var amlyt olmak istiyorum ama kilolarımı verdikten sonra tabi nasıl vereceksem sporla felan inşallah...bakalım...sürecini takipteyim..
Önümüzdeki hafta karın germe ameliytı olacağım. Ameliyattan sonra kalacak iziden çok korkuyorum. bana biraz bu konuda bilgi verirsen çok sevinirim.
teşekkürler:)
Merhaba Şubat,Bana da ilk ameliyat sonrası çok büyük gelmişti göbek deliğim.Fakat sonra sonra küçülmeye başladı.Bu da gerginlik ve şişkinlikten ileri geliyor sanırım.Karın ameliyatları sonrası gaz ve şişkinlik çok yaşadı bütün arkadaşlar.Ben de dahil.Ama dediğim gibi sonradan geçiyor inanki.İstersen ekliyim seni resimlerimle karşılaştır kendini
selam kızlar size birşey soracağm...ben devlette nasip olursa karın germe yaptıracağm 8şubata :)ama benden 1.5ay önce tahlil aldılar,ameliyat gününde alınmayacakmş sanırım bu normalmi?yani sizlere ameliattan ne kadar önce tahlil yapıldı,birde lipo yapılan yerden sonradan kilo alınıyormu alınmıyormu ...benimde kilom fazla 80kğ yum ama ameliattan sonra verebilirsem karnım tekrar sarkarmı acaba yanıtlarsanız sevinirim:
Henüz ameliyat olalı 11 gün olduğu için diğer sorularını uzun vadedeki arkadaşlar bilebilir fakat benim ameliyattan 3 gün önce anestezi tetkikleri,ameliyattan 2 saat öncede kan tahlilleri yapıldı.Bir buçuk ay bana biraz uzak bir zaman dilimi gibi geldi malum insan 1 hafa içerisinde dahi bir çok hastalık geçirebiliyor yada kapabiliyor.Ama belkide normaldir bence bunu bir doktora daha sor.
selam kızlar size birşey soracağm...ben devlette nasip olursa karın germe yaptıracağm 8şubata :)ama benden 1.5ay önce tahlil aldılar,ameliyat gününde alınmayacakmş sanırım bu normalmi?yani sizlere ameliattan ne kadar önce tahlil yapıldı,birde lipo yapılan yerden sonradan kilo alınıyormu alınmıyormu ...benimde kilom fazla 80kğ yum ama ameliattan sonra verebilirsem karnım tekrar sarkarmı acaba yanıtlarsanız sevinirim
İlgilendiğin için çok teşekkürler nldglp,ben biraz teknoloji özürlüyümdür arkadaş olarak ekle butonuna bastım ama oldumu bilmiyorum bide yorum alabilmek açısından resim yüklemek istiyorum ama beceremiyorum.
Evet olmuş:) Bakabilirsin resimlere karşılaştırmak amacıyla.Resim yüklemeyi burdan ezbere nasıl anlatayım bilmiyorum.Kendi profiline gel.Alta in solda sanırım şubat1977 albüm yap kısmı var onu tıkla.Sağda Yeni albüm oluştur kısmı var ona bas.Sonra çıkan sayfada resimleri özel mi herkese açık mı butonu var.Özel e bas eğer arkadaşların haricinde kimsenin görmesini istemiyorsan.Albümün başlığını ismini yaz Altta değişiklikleri kaydet var ona bas.Şimdi ekranda sağ tarafta ''resim yükle'' nin üstünü tıkla.Sol tarafta bir ekran çıkacak karşına.Orda + işaretli'' Dosya yükle'' var.Ona basınca ''Dosya ekle'' çıkacak ona bas tekrar.Eğer çektiğin resimleri bilgisayarına yüklediysen masaüstünden ya da klasöründen o resimlerin üstüne gelip üstüste 2 tıkla.Karşına 3 yazı çıkacak.Ortadaki ''upload files'' üzerine tıkla.Tıkladıktan sonra en altta ''Bitir'' yazısına gel ve gene tıkla.Bittiii resim yüklendi:)) Biraz karmaşık gibi ama yapabilirsin emin olzaten seni yazılar yönlendirecek:) Hadi bakalım yükle de biz de bakalım.
Selam nldglp albüme isim ver kısmına kadar yapabildim fakat sonrasında bilgisayardan yükle diye bir yazı çıkıyo fakat ben telefondan girebiliyorum.Bu arada görüntün harika olmuş özellikle göbek deliğin çok çok doğal,benimkinin bu kadar güzel görüneceğini zannetmiyorum yani şu an biraz kötü görünüyo,ama senin dr gerçekten ustaymış.Çok geçmiş olsun hani internetten aml.öncesi sonrası resimlere bakmışımdır fakat senin gerçekten muhteşem bir değişim olmuş,umarım çok çok mutlusundur.
merhabasiz kime amlyt olmuştunuz şimdiki durumunuz nasıl memnunmusunuz
iğrenç kesi iğrenç dikişneredeyse memelere kadar dikişi kaldıracaklar yabancı doktorlar hemde kalın kalın dikişler beste bana göndermişti foto 18.gün resimleri sende görmüştün nerede o nerede bu kesi ve dikiş nerede Allah korusun çok çirkin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?