Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

nasıl ver din ne kadar zamanda o kiloyu

bende devlette oldum arkadaşlar özelde olduğu halde dikiş aldırmaktan bahsediolar benim kendinden eriyen dikiş yapıldı eziyet çekmedim sigarada içiyordum çok güzel iyileşti

Cumartesi kontrolüm vardı arkadaşlar,bugün 10.günüm dr herşeyin yolunda olduğunu 3 hafta sonra mekik dahi çekebileceğimi ama bir hafta kadar daha eğik yürümem gerektiğini söyledi.Yalnız göbek deliğim henüz dikişli fakat bana biraz büyük gibi geliyo doktora söyledim kuş parmağı soktu ve kendisinin küçük dahi olmasından endişelendiğini söyledi ama bana görüntü olarak büyük geliyo bilmiyorum belki dikişlerden öyle hissediyorum,bide hiçbiryerimde ağrı sızı kalmadı fakat göbek çevremde ara ara çok kötü ağrılar oluyor,resim nasıl yüklenir bilmiyorum bana yardımcı olbilecek arkadaşlara teşekkür ediyor ve bu operasyonu geçiren arkadaşlarında mümkünse fotolarını görmek istiyorum,en azından olmuş olan arkadaşlar bilebilir şu anki görüntü normalmi anormalmi diye,herkese iyi geceler.

merhaba hanımlar ilk kez yazıyorum buraya ama hep takip ettim forumu bende ikiz annnesiyim karnım çok kötü idi sporla iyice inceldim ama sarkma ve çatlaklara çözüm bulamadım yaşadığım yerde bi tek devlet hastanelerinde estetik dok. var bu gün gidip görüşme yapıcam artık karar verdim inşallah sonuç iyi olur

merhaba ben bu sitenin eskilerindenim aml. olalı 2 seneye yaklaştı sormak istediğiniz soru varsa cevaplarım yeni aml. olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum sevigiler

Önümüzdeki hafta karın germe ameliytı olacağım. Ameliyattan sonra kalacak iziden çok korkuyorum. bana biraz bu konuda bilgi verirsen çok sevinirim.
teşekkürler:)

nasıl ver din ne kadar zamanda o kiloyu

ben 3 çocuk annesiyim..oğlum su an 5.5 yasında ilk bir yıl 7.8 kilo verdim çok veremedim.4 yıl önce 75 kilo ile ebru şallı ile canlı yayında plates yaparakverdim kilolarımı hergün yapıyorum halen devam ediyorum.insanın kaslarını çalıştırması muhteşem bir acı.....acı diyorum çünkü bu acıyı seviyorum... bedenim bana çalıştığını hatırlatıyor su an 55 kiloyum ....yaşasın plates...

canım bizim doktorumuz aynı kişi .benimde hemen takılmadı. bir hafta sonra takıldı ... doktorumuz böyle uygun görmüş demekki.. sen benim fotoları gördün değilmi. ben halimden hayli memnunum doktorumdan da sayesinde taş gibi sıkı bir karna kavuştum. allah ondan razı olsun...

bencede aynen öyle

uzun zamandır burayı takip edemiyorum,yeni ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyor sıkıntısız bir iyileşme süreci diliyorum

araştırma yapan arkadaşlara da kolay gelsin benim tarihim yaklaşınca takibe başlarım yine... hepinize sevgiler

Merhaba Şubat,Bana da ilk ameliyat sonrası çok büyük gelmişti göbek deliğim.Fakat sonra sonra küçülmeye başladı.Bu da gerginlik ve şişkinlikten ileri geliyor sanırım.Karın ameliyatları sonrası gaz ve şişkinlik çok yaşadı bütün arkadaşlar.Ben de dahil.Ama dediğim gibi sonradan geçiyor inanki.İstersen ekliyim seni resimlerimle karşılaştır kendini

LEbiderye ilkönce azminden ve kararlılığından ötürü seni kutluyorum.İnan devlet hastanelerinde de bu tür ameliyatlar çok yapılıyor çok yapıldığı için de kötü sonuçlara pek rastlanmıyor.O kadar güzel sonuçlar gördükki bu forumda devlette olanlardan.Hiç dert etme bence.İnan şu halinden kat be kat güzel olacak sonucun inanıyorum buna:) Hakkında hayırlısı.Güzel haberlerini bekliyoruz.

canım bendede 10 kg fazlam var amlyt olmak istiyorum ama kilolarımı verdikten sonra tabi nasıl vereceksem sporla felan inşallah...bakalım...sürecini takipteyim..

10 kilo hiç bir şey değil.Benimde kilofazlalığım çoktu ama veremeden ameliyat oldum.Sonucumdan da gayet memnunum.Aslında ameliyat sonrası verilen kilolarla sonuç daha da güzel oluyor diyebiliyorum.Çünkü ben bunu yaşadım.Ameliyat sonrası ameliyatta alınan( meme küçültme ve karın germe ) 5.5 kilonun haricinde üstüne 11 kilo da ben verdim.Şu an karnım inanın tef gibi gergin.

Önümüzdeki hafta karın germe ameliytı olacağım. Ameliyattan sonra kalacak iziden çok korkuyorum. bana biraz bu konuda bilgi verirsen çok sevinirim.
teşekkürler:)

Mavi merhaba.İzden korkulacak birşey yok.Benim artık 15 ay oldu ameliyat olalı,dikiş izlerimin yan tarafları iyice silikleşti.Orta kısım da rengi iyice açıldı.1 sene sonra iyice bembeyaz olacağını söyledi doktorum.İlk zamanlar ben de çok takıyordum izlere.Zamanla onlara alışıyorsunuz,silikleştiğini gördükce de daha mutlu oluyorsunuz.

selam kızlar size birşey soracağm...ben devlette nasip olursa karın germe yaptıracağm 8şubata :)ama benden 1.5ay önce tahlil aldılar,ameliyat gününde alınmayacakmş sanırım bu normalmi?yani sizlere ameliattan ne kadar önce tahlil yapıldı,birde lipo yapılan yerden sonradan kilo alınıyormu alınmıyormu ...benimde kilom fazla 80kğ yum ama ameliattan sonra verebilirsem karnım tekrar sarkarmı acaba yanıtlarsanız sevinirim

İlgilendiğin için çok teşekkürler nldglp,ben biraz teknoloji özürlüyümdür arkadaş olarak ekle butonuna bastım ama oldumu bilmiyorum bide yorum alabilmek açısından resim yüklemek istiyorum ama beceremiyorum.

Bir yanlışlık olmasın Figen? 1.5 ay önce alınan kanın ne yararı olacak ameliyat gününe anlamadım Normalde hastaneye yattında hemen hemşireler geliyor kanını alıyor,tahlile gönderiliyor,sonuçlara göre bir aksilik yoksa ameliyata alınıyorsun.Şimdi mesela kan tahlillerinde bir şey yok ama ne malum ogüne birşey çıkmayacağı.Bak sana aklıma gelen bir şey anlatayım.Ameliyattan sonra kontrellere gidip gelirken doktorum anlattı.Anlattığı günün sabahı bir hastasına meme küçültme ameliyatı yapılacakmış.Sabah kan alınıyor bayandan tahlile gönderiliyor,sonuçlar doktora gösteriliyor bir bakıyorlar hanım hamile!!! Bu arada bayan çok uzun yıllardan beri kısırlık tedavisi görüyormuş,tüp bebek denemeleri vs...fakat hiç bir sonuç alınamadığından bırakmışlar tedaviyi.Düşünebiliyormusunuz nasıl bir kısmet bu ? Doktorumuz yanına gidiyor ve sizi malesef ameliyat yapamayacağım diyor.Ama kıskıs da gülüyor bir taraftan.Bayan da şaka yaptığını sanıyor doktorumuzun.Sonunda güzel haberi veriyor kendisine.Tabi şok şok şok...eşiyle beraber gözyaşlarına boğuluyor hanım.İlk sözü de oğlum olursa sizin adınızı vereceğim oluyor doktorumuza:))) Anlatırken bile gözleri yaşlanmıştı doktorun.Yani işte bu tip şeyler için ya da ne bileyim şeker olur,başka bir şey olur,ne olur ne olmaz yanii.Bence sen doktoruna tekrar sor figen cim.

Evet olmuş:) Bakabilirsin resimlere karşılaştırmak amacıyla.Resim yüklemeyi burdan ezbere nasıl anlatayım bilmiyorum.Kendi profiline gel.Alta in solda sanırım şubat1977 albüm yap kısmı var onu tıkla.Sağda Yeni albüm oluştur kısmı var ona bas.Sonra çıkan sayfada resimleri özel mi herkese açık mı butonu var.Özel e bas eğer arkadaşların haricinde kimsenin görmesini istemiyorsan.Albümün başlığını ismini yaz Altta değişiklikleri kaydet var ona bas.Şimdi ekranda sağ tarafta ''resim yükle'' nin üstünü tıkla.Sol tarafta bir ekran çıkacak karşına.Orda + işaretli'' Dosya yükle'' var.Ona basınca ''Dosya ekle'' çıkacak ona bas tekrar.Eğer çektiğin resimleri bilgisayarına yüklediysen masaüstünden ya da klasöründen o resimlerin üstüne gelip üstüste 2 tıkla.Karşına 3 yazı çıkacak.Ortadaki ''upload files'' üzerine tıkla.Tıkladıktan sonra en altta ''Bitir'' yazısına gel ve gene tıkla.Bittiii resim yüklendi:)) Biraz karmaşık gibi ama yapabilirsin emin ol zaten seni yazılar yönlendirecek:) Hadi bakalım yükle de biz de bakalım.

Selam nldglp albüme isim ver kısmına kadar yapabildim fakat sonrasında bilgisayardan yükle diye bir yazı çıkıyo fakat ben telefondan girebiliyorum.Bu arada görüntün harika olmuş özellikle göbek deliğin çok çok doğal,benimkinin bu kadar güzel görüneceğini zannetmiyorum yani şu an biraz kötü görünüyo,ama senin dr gerçekten ustaymış.Çok geçmiş olsun hani internetten aml.öncesi sonrası resimlere bakmışımdır fakat senin gerçekten muhteşem bir değişim olmuş,umarım çok çok mutlusundur.

subat, geçmiş olsun seninki de zamanla canım arkadaşım nlgpd gibi çok güzel olur inşallah doktorumuz aynı nlgpd ile hatta topikten bir çok kişinin doktoru aynı bende göbek deliği ve dikiş tekniğinden dolayı taktir ettiğim bir doktor kendisi ben meme küçültme ve bacak düzeltme lazer lipo oldum sırada karın germe olayım var inşallah bende atlatırım sizler gibi darısı başıma

Mutlu mutlu sık sık bir araya geliyoruz ağzı kulaklarında nlglpd arkadaşın

siz kime amlyt olmuştunuz şimdiki durumunuz nasıl memnunmusunuz
merhaba
ben prof dr Fuat YÜKSEL beye aml. oldum çok memnunum bu topikte yazılarımı okuyan arkadşlarım varsa ince eleyen sık dokuyan biri olduğumu görürler .bütün arkadaşların geçtiği aşamaları bende yaşadım korkuları ilk görüntüdeki pişmanlıkları ama şimdi kendim için yaptığım en güzel iyilik bu aml olduğunu düşünüyorum aml sonrası çok küçük bir hematom gerçekleşti sol tarafımda dr um beklememiz gerektiğini söyledi ve zamanla o kayboldu gitti köpek kulağı yok aml çizgisi düzgün ve simetrik karnım gergin mutluyum ve özgüvenim var sevgiler

merhaba arkadaşlar, bende haftaya cumartesi karın germe olacağım. Ama yurt dışındaki ameliyatları görünce çok korktum. İzler felaket görünüyor. lütfen bana yardım edin ve bilgilendirin!! Ameliyat izleriniz o resimlerdeki gibi mi??
teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…