Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Benim de uyandığımda korsem üzerimdeydi ve drenler 3. gün çıkarıldı. Ama takılmayın doktorun bi bildiği vardır. Memnun olmamak için çok erken birkaç ay sonra asıl şeklini alıcak, biraz sabır, geçmiş olsun...

merhaba ben bu sitenin eskilerindenim aml. olalı 2 seneye yaklaştı sormak istediğiniz soru varsa cevaplarım yeni aml. olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum sevigiler

almanyali kiz nasil doktor sen yazdikca ben kizdim neler söyledigimi bir bilsen site kapanirrrrr nasil korse takmazzz kasap gibi kesmis yollamis seni bacim isallah sonu güzel gelir
ben kendimi anlatim nasil siresliydim amaliyat günü ölecem sandim bir sakinlestirici verdiler kendimi pamuk preses sandim
sonra amaliyattan önce konustuk cizdiler sonra amaliyat 5 saat uyanma odasinda durdum mikrop kaparim diye sadece esim camdan bakmis sonra normal oda uyandigimda dikislerin üstünde
iz bandi vardi korseyi takmislardi drenler 7gün kaldi 3günde baska korse takdilar daha rahatti 7ci gün evdeydim hastanede 7 gün yatim eve gidiyim iyim dedim doktorum sana bir sey olursa sorumluluk alamam dedi mecburen kaldim korse takmamislar direnleri almamislar allahim seni o halde eve nasil yollamislar ben gögüslerimi ilerde yaptirmak icin türkiyeye giderim diyordum ama gitmeyecem 3kurus fazla olsun burda olacam ya bu can pazardan alinacak bir sey deyilkiii seni ohalde nasil yollar nasil
valla adini yaz rezil olsun sana yaptigini kimseye yapamasinnn

Merhaba Almanyalıkız.Ben de inan çok şaşırdım herkes gibi.Hemen hemen karıngerme topiğinin bütün sayfalarını okumuştum.İlk defa korse takılmayan birisini okuyorum bu topikde.Çünkü ameliyattan çıkarçıkmaz okuduğum bütün doktorlar korseyi takıyorlar.Zaten takılmazsa çok gerginlik ve şişme oluyor.Nasıl oldu bu iş inan anlamadım Gerginlikden dolayı dikişlerin acımadımı peki? Acaba doktor unuttu mu takmayı????...

ayyyy şaşırttınız beni şimdi :S acaba aglasammı gülsemmi :) hmm göbeğimin üst tarafında baya yukarsında goguslerım altında kas gevseklıgı var dedi onlarıda dikicem demişti. acaba o yuzdenmı takmadı korseyı ... belki bi bildiği vardır...şu göbek deliğim düzelsin baska bısey ıstemıyorum ben

Canım kaslar dikilince eğer yırtılma da fazla ise korseyi daha fazla takıyorsun fakat çok takılma buna sen dr un risk alacagını sanmıyorum vardır bir bildiği

merhaba arkadaslar, coktan beri buralara ugrayamadim

nldglp, bestemelodi, nasilsiniz? hersey yolundami? nldglp, canim, profil fotografin fistik gibi

korse olayina birsey söylemek istiyorum. ben iki ay takmak zorunda kaldim, fitik yüzünden. ama almanyada bir forumda okumustum, doktorun birisi hastalarinin hic bir zaman korse takmadiklarini ve bunun da gerekli olmadigini yazmisti. ameliyati güzel yaparsan korseye ihtiyac yok gibisine..

belki almanyalikizin doktoruda öyle düsünüyordur.

ben simdi burun estetigi forumuna geciyorum. uff...nerden basladim

İyiyim canım herşey yolunda :) burun mu yaptırmaya karar verdin

Çok üzüldüm bu duruma özel mesaj yazacagım sana detaylı ayrıca gelişmelerinden haberdar edersen sevinirim çok geçmiş olsun
Bestemelodi ilgin için gerçekten çok teşekkürler,inan özelden verdiğin bütün tavsiyelerin aynısını doktorda söyledi özellikle korseyi geniş tutmam gerektiğini;tabi ben burada yazılanlardan korsenin çok sıkı olması gerektiğini böylece ödem oluşmayacağını düşündüğüm için iyice abartıp koreyi çok germiştim buda dolaşımı bozmuş.doktora aml.sonrası cumartesi ilk defa gidicem ama sürekli resim çekip gönderiyorum,şu an için kızarıklık bayağı hafifledi yani düzelicek gibi,bugün tam 7.günüm hergün biraz daha rahatlıyorum,Bu arada bu konudaki tecrübe ve bilgilerin için seni gerçekten takdir ediyorum.Bana zaman ayırdığın ve isabetli tavsiyelerin için çok sağol.

birgün karın gerdiren spor arastırırken tesadufen buraya gırdım..nasıl bır tesadufse baktım mıllet amelıyattan felan bahsedıyor e bende yaklasık 9 yıldır bu hamıle gorun tusunden bezmıstım gızlı gızlı komplexım artık ıyıden ıyıye ınsan ılıskılerımı bozmaya benı agresıf bır ınsan halıne getırdı ya bu amelıyatı burda yavas yavas okurken hmm hmm derken sakayla karısık sohbet sırasında esıme soledım e neduruyorsun yaptırsana dedı..bende ????? neee dedım senın karın germelerden haberın varmı dedım arastır dedı esımde sahı dedım telefon ucretlerıde cok pahalı sayılmaz sorayım..ona buna telefon ettım 4mılyardan 10 mılyara kadar fıyat cektı doktorlar sonra bır arkadsım devlet hastanesınde gogus kucultturmus yanı saglık acısından problem oldugunu heyet kabul ederse devlet oduyormus bayramda bana neden gıtmıyorsun doktora dedı bende ölesıne bır goruneyım ama sanmıyorum dedım doktor benı bole ıkızlere hamıle gorunce cok ılgılendı sanırım devlette hele benım sehrımde kımse karın gerdırmıyor:))) sonra bana randevu verdı bırdaha gıttıgımde
hastane yonetımı bu tarz amelıyatları yapmama kararı almıs..hayda dedım neyse kurula gırdım kurldakılerde benı bu karınla gorunce dogal olarak ya dogum haneye yada estetık amelıyatına alcaklardı onlarda amelıyat kararı verdıler:))) neyse uzun uzun yazdım ama 2hafta sonra bende karın germe kas dıkme ve fıtık amelıyatı bırden olcam karın bolgesınde duzensız yaglanma ve karın bılmem ne tanısıyla amelıyata alıncam..korkuyormuyum cok ama olcakmıyım evet..bılıyormusunuz sızı bılmem ama ben artık benım gb cıvıl cıvıl bır ınsanıaa hamılemısın dıye sormalarından ve ozel gunlerde artık esofmanla gezınmekten cıdden bunalıma gırdım ruhumu yıpratana kadar bu rıske gırmeye karar verdım benı korkutan devet hastanesı olması cunku secenegım yok acıkcası ozele gıdecek maddıyatım yok..esım kredı cekelım dedı ama acıkcası ona kıyamadım..kıssadan hısse bana dua edermısınız bakın bu saat oldu hala uyku tutmuyor..annem olcekmısım gıbı davranıyor..es dostta delı muamelesı yapıyor moralım pek ıyı deıl..umarım o amelıyat sonrasını cabuk atlatırım tavsıyelerınızı beklıyorum yanı neye dıkkat edeyım ne yaparsam daha cabuk atlatırım agrı kesıcı ıgne depolasammı dıye dusunuyorum..:))eger yazım veya yazımda mantık hatası varsa affola cunku ne yazdıgımı bende bılmıyorum

Rica ederim :) yardımcı olabildiysem ne mutlu bana başka sorun olursa hiç çekinme e maildende yazabilirsin dr unuda taktir ettim hem teşhisi hemen koydu hemde ilgileniyor bu çok güzel moralini hiç bozma çözlmeyecek bir problem değil acil şifalar diliyorum :) muhtemelen dr un korsenide değiştirecektir gördükten sonra

Hakkınızda hayırlısı olsun hepimiz aynı korkuları yaşadık ama hepsi geçip gidiyor devlet hastahanelerinde de çok iyi dr lar var merak etmeyin burda önemli olan dr lakuracagınız diyalog dr a ısınmanız çok önemli

Hakkınızda hayırlısı olsun.Doktoruna güvendiysen sorun yok.Çevreyi önemsemeyin önemli olan sizsiniz.Herkese söylemenize de gerek yok.

Sigara içiyorsanız en az 15 gün önce bırakmanızı ve ameliyata kadar kilo vermenizi öneririm.Ağrı kişiye göre değişiyor galiba.Ben hastaneden çıktıktan sonra hiç ağrı kesici kullanmadım.Sadece hareket kısıtlığı oluyor buda çok doğal.Vücudu ilk zamanlar dik tutamıyorsunuz.Ağır kaldırmayacaksınız.Her gün daha iyiye gidiyor.Ödem olabilir.Bizim doktorumuz ot karışımı veriyordu.İyi geliyor araştırın ve doktorunuza sorun.
Allah yardımcınız olsun her şey gönlünüzce olsun.

Hayırlısı olsun. Hastane değil doktor önemli, devlet hastanelerinde de çok iyi doktorlar var. Kimseye söylemenize gerek yok, en yakınlarınız bilsin yeter, herkes anlayamayabiliyor. Bence de sigara iyileşmede çok önemli bir faktör, içiyorsanız mutlaka bırakın ve doktorunuzun söylediklerini de yerine getirin korkacak bir şey yok. Şimdiden geçmiş olsun...

ben en cok veremedıgım kıloma bıraz takılıyorum..doktorumda bu saatten sonra yapılcak fazla bırsey yok dedı..dualarınızı benden esırgemeyın umarım bende ıyılesmı bırılerıne tecrubeelrımı anlatıyor olurum..herkese tesekkurler

ben en cok veremedıgım kıloma bıraz takılıyorum..doktorumda bu saatten sonra yapılcak fazla bırsey yok dedı..dualarınızı benden esırgemeyın umarım bende ıyılesmı bırılerıne tecrubeelrımı anlatıyor olurum..herkese tesekkurler

bende gögüslerimi küçülttürdüm ve basenlerime smart lipo yaptırdım,haftayada mini karın germe olacağım..umarım herşey çok iyi olur sizin için.ruhunuz iyi hissetmedikçe,mutlu olamıyorsunuz:) sevgiler

canım bendede 10 kg fazlam var amlyt olmak istiyorum ama kilolarımı verdikten sonra tabi nasıl vereceksem sporla felan inşallah...bakalım...sürecini takipteyim..

ca
caca
canımm bendede aynı sorunlar var ,ben geçensene çevremdeki herkeslere söyledim ve beni çok korkuttukları için sonunda vazgeçtim....amma kafaya koydukmu ne kadarda korksak denemeden olmayacak:)ve bu sene şubatın 8ine gün aldım üstelik benimkiside devlet hastanesi ama doktor çok iyi biliyorum,korkularımızaa kilolarımıza rağmen bence olmayız..üstelik beni en çok korkutan boyun,sırt ve belde 8adet fıtığım bulunmakta zaten normaldede çok ağrı çekerm ameliat sonrası 2büklüm yürümek beni mahfedecek ama yinede olmak istiyorm ,üstelik azaltsamda sigarayı henüz tam olarak bırakamadım senin ameliatın ne zamana .....hadi bakalım allah büyüktür hepimize geçmiş olsun..birde bi sorumdaha var ,benden ameliat günü vermeden önce tahlil yaptırmamı istediler ,sonra 1,5ay sonrasına gün verdiler sendede öylemi oldu?

Sigara olayı risk kesinlikle en az 1 ay önceden bırakın sigara kan dolaşımını bozup ciddi problemlere yol açabiliyor her ne kadar ben 3 5 içtim birşey olmadı diyenler olsada yada birşey olmaz diyen dr lar bu riski almaya degmez bazı ülkelerde dr lar test yapmadan hastaları ameliyata almıyorlar bizde henüz bu noktaya gelmedi malesef ilk bir kaç gün 2 büklümsünüz ama hergün daha çok açılıyor 1 hafta 10 gün içindede dikleşiyorsunuz daha çabuk toparlayanlar da var herşey gönlünüzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…