ameliyat günüm belli oldu!!!cuma günü 11.30 sonuçları yazarım herkese sağlık dolu günler.
az kaldı dimi. sen sımdı cuma gününe kadar heycandan uyuyamazsında:) sonuçlarını beklicez. korkma rahat ol.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ameliyat günüm belli oldu!!!cuma günü 11.30 sonuçları yazarım herkese sağlık dolu günler.
az kaldı dimi. sen sımdı cuma gününe kadar heycandan uyuyamazsında:) sonuçlarını beklicez. korkma rahat ol.
Aynen öyle uyku muyku kalmadı son iki haftadır,aml.olunca herşey bitecek inşallah.az kaldı dimi. sen sımdı cuma gününe kadar heycandan uyuyamazsında:) sonuçlarını beklicez. korkma rahat ol.
Canım hayırlı olsun günü almışssın.Her şey istediğin gibi olur inşallah.Güzel haberlerini bekliyoruz.Hiç korkma karnına bak ve karnınla mutlu bir şekilde vedalaş.Yaza fit gireceksin istediğin her şeyi giyebileceksin bu güzel duyguları düşün olurmu.Dualarım seninle.
Şu an hadtanedeyim ağrım var birazcık ,ama gerçekten kötü agrı degil,yoruldum yazarım
Şu an hadtanedeyim ağrım var birazcık ,ama gerçekten kötü agrı degil,yoruldum yazarım
Çok geçmiş olsuuun olduda bitti maşallah Güzel haberlerini bekliyoruz.Kendine iyi bak
Çok geçmiş olsun zoru geçti biraz dinlenmeyle çarçabuk atlatırsınız inşallah :)
geçmiş olsun canım.
hastanede kaldığın süre toparlanmanda çok etkili olacaktır.birkaç gün sonra her şeyin daha kolaylaştığını göreceksin..
Herkese teşekkürler henüz yürütmediler,yatarken hiç bir ağrı yok ama bakalım kalkınca ne olacak.
.geçmiş olsun sağlıklı günler canım sana lipo yapıldımı
.
Teşekkürler evet yapıldı ama sadece yanlara
Herkese teşekkürler henüz yürütmediler,yatarken hiç bir ağrı yok ama bakalım kalkınca ne olacak.
selam arkadaslar öncelikle hepinize yeni mutlu yillar,bende bu amaliyati olanlardanim 20,11,tarihinde ilk haftalarim cok guzel gecti ilk ayaga kalktigimda hic agri hisettmedim,masallah ama sonradan yanlarim degil ama ön kismimda acilma oldu, doktorumun iddasina göre bu benm sucum sigara kandolasimini etkiledigini söyledi oysa ictigim üc defa icime cekmekti,neyse her hafta gidip kontrol oldum,doktorum kiremledi,sargi bezlerini yani nasil diyim kirem uzerine koydugum bezlerimi her gun iki kere temizliyordum kiremleyip yikiyordum icindkei fett in cikmasi icin kanin temizlenmesi icin yasaki neler göresin dedim kendi kendime,neyse simdi cok iyim,eger kapanmasaydi doktorum yeniden dikis atmak zorundaydi,iki gun önce kontoldaydim cok guzel ciktim doktorumdan,korsemi artik takmayacami söyledi yaramin kapandigini ve ilk defa kot giydim anlatilmaz sevindim,ama ilk korsesiz yurumek cok tuhafima gitti,birde göbek deligimi hisedememek her yerimi hemen hemen hisediyorum ama o kisim im haric,hala sislik var karnimda doktorum 6ayda duzelecegimi söyledi bana,sana diycem sey ilk yatakta kalktiginda inan o sevincten agrinda olsa hissetmiyorsun,neyse saygilar arkadaslar,bu arada almanyali kiz sana sevgiler yolluyorum gecmisolsun,ben yazdim ama yazdiklarim sana gelmemis,sanirsam sevindim senin adina,hosakalin
Sanada çok geçmiş olsun arkadaşım,şu an için çok ağrım var,dün ameliyat sırasında bel kısmıma bi katater takılmış dün ve bugün oradan enjektörle ağrı kesici veriliyormuş,ögleden sonra çıkarttılar ve çok yoğun içte ve dikişlerde yanma var,bide benim iğne fobim vardır ve ne kalçadan nede bacaktan iğne yaptıramıyorum,evden yanıma aldığım ağrı kesiciyi içebilcemi söyledi doktor,onunla idare ediyorum.Kalkmak gerçek bir işkence ama doktor sargıyı değistirirken yatağı oturur pozisyona gerirdi ve karnımı görebildim çok gergin ve morarnıştı göbek deligimin içinede bir şey tampon gibi yerleştirmişti.Benden bu kadar halâ hastanedeyim drenlerden hiç sıvı gelmiyor,yarın çıkaracakmış
canım ya, bilirim o ağrıyı..
ama o ağrının hastanede serumdan verilen ağrı kesici ile yarım saatte falan kesilmesi lazım.. hemşirelere söylesen yardımcı olurlar sanırım..
bu arada, o ağrı yanında iğne ağrısının da lafı olmaz. zaten hissedeceğini sanmıyorum. ben de sevmem iğne vurulmayı ama gerçekten o yanma varken iğne vurduklarında iğne yerini hissetmemiştim bile diğer ağrının yanında...
selam arkadaslar öncelikle hepinize yeni mutlu yillar,bende bu amaliyati olanlardanim 20,11,tarihinde ilk haftalarim cok guzel gecti ilk ayaga kalktigimda hic agri hisettmedim,masallah ama sonradan yanlarim degil ama ön kismimda acilma oldu, doktorumun iddasina göre bu benm sucum sigara kandolasimini etkiledigini söyledi oysa ictigim üc defa icime cekmekti,neyse her hafta gidip kontrol oldum,doktorum kiremledi,sargi bezlerini yani nasil diyim kirem uzerine koydugum bezlerimi her gun iki kere temizliyordum kiremleyip yikiyordum icindkei fett in cikmasi icin kanin temizlenmesi icin yasaki neler göresin dedim kendi kendime,neyse simdi cok iyim,eger kapanmasaydi doktorum yeniden dikis atmak zorundaydi,iki gun önce kontoldaydim cok guzel ciktim doktorumdan,korsemi artik takmayacami söyledi yaramin kapandigini ve ilk defa kot giydim anlatilmaz sevindim,ama ilk korsesiz yurumek cok tuhafima gitti,birde göbek deligimi hisedememek her yerimi hemen hemen hisediyorum ama o kisim im haric,hala sislik var karnimda doktorum 6ayda duzelecegimi söyledi bana,sana diycem sey ilk yatakta kalktiginda inan o sevincten agrinda olsa hissetmiyorsun,neyse saygilar arkadaslar,bu arada almanyali kiz sana sevgiler yolluyorum gecmisolsun,ben yazdim ama yazdiklarim sana gelmemis,sanirsam sevindim senin adina,hosakalin
Merhaba yuppiy şu an evdeyim,sendeki bu problem ameliyattan kaç hafta sonra oldu,banyonu kaç gün sonra ve korseylemi yaptın,dikiş yerlerine pansuman yapıyormuydun,kaç hafta eğik şekilde gezdin?Cevaplarsan sevinirim çünkü doktorum hemen banyo yapabileceğimi,dikiş yerlerime pansuman yapmamamı ve çok eğik gezmemi söyledi ama bu forumda yazanlar aklımı karıştırdı.selam arkadaslar öncelikle hepinize yeni mutlu yillar,bende bu amaliyati olanlardanim 20,11,tarihinde ilk haftalarim cok guzel gecti ilk ayaga kalktigimda hic agri hisettmedim,masallah ama sonradan yanlarim degil ama ön kismimda acilma oldu, doktorumun iddasina göre bu benm sucum sigara kandolasimini etkiledigini söyledi oysa ictigim üc defa icime cekmekti,neyse her hafta gidip kontrol oldum,doktorum kiremledi,sargi bezlerini yani nasil diyim kirem uzerine koydugum bezlerimi her gun iki kere temizliyordum kiremleyip yikiyordum icindkei fett in cikmasi icin kanin temizlenmesi icin yasaki neler göresin dedim kendi kendime,neyse simdi cok iyim,eger kapanmasaydi doktorum yeniden dikis atmak zorundaydi,iki gun önce kontoldaydim cok guzel ciktim doktorumdan,korsemi artik takmayacami söyledi yaramin kapandigini ve ilk defa kot giydim anlatilmaz sevindim,ama ilk korsesiz yurumek cok tuhafima gitti,birde göbek deligimi hisedememek her yerimi hemen hemen hisediyorum ama o kisim im haric,hala sislik var karnimda doktorum 6ayda duzelecegimi söyledi bana,sana diycem sey ilk yatakta kalktiginda inan o sevincten agrinda olsa hissetmiyorsun,neyse saygilar arkadaslar,bu arada almanyali kiz sana sevgiler yolluyorum gecmisolsun,ben yazdim ama yazdiklarim sana gelmemis,sanirsam sevindim senin adina,hosakalin