evet haklısın. bende zamana bıraktım zaten. daha şişlikler de var. dediğiniz gibi en az bi 2-3 ay bekleyım ondan sonra yorum yapayım dimi :)ya nebilim cok panik olduydum. hadi 4 saat amelyattan narkoz sayesınde bısey anlamıyorsun ama daha sonraki 4 gün baya zorlandım. bidaha böyle bişey göze alamam yani almak istemem
Yorum tabiki yap paylaş ama kafana takma canım.Paylaşmayıp içine sakın atma bu daha kötü.Sakın beni yanlış anlama.Ben üzülmene üzülüyorum.Ödemler için doktorun önerilerde bulunmuştur.Mutlaka uygula.
Sürecin niye bu kadar zor geçiyor.Sen psikolojik olarak hazır değilmiydin ameliyata sanki bana öyle geldi.Genelde
estetik olanlar alışkanlık yapıyor oramıda buramı da düzelttireyim diye düşünüyor.Sen göze alamam diyorsun.Gerçekten nekahat evreni rahat geçirmiyorsun.Doktorunu ara sorunlarını kaygılarını dile getir.Seni rahatlatacaktır verdiği cevaplar.Bizlerde burdayız
Yaz yaşadıklarını sürecini ama üzülme. Zamana ihtiyacın olduğunu her şeyin zamanla düzeleceğini düşün olurmu.Sevgiyle