• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ben ozellikle gobej deligimden memnun.degilim. cizgi gibi birsey. ama icinde.daha dikisler var o yuzden olabilirmi.diye dusunuyorum? senin.gobek deligini gorme.sansim.varmi ??

Bence incelemek için çok erken.Herşeyi kafaya takıyorsun anladığım kadarı ile.Biraz zaman tanı kendine.Vücut otursun neresini beğenmediğin o zaman çıkar canım.Ayrıca göbek deliği bir teknik meselesi.Her doktorun tekniği ayrı.Bir nevi imza gibi düşün doktorun imzası.Aynı doktora ameliyat olmuşlara bakıyorum göbek delikleri hep aynı.Başka doktorun yaptıklarını da gördüm onlarda farklı.O yüzden şimdiden takıp kafana üzülme.Sürecini en sağlıklı şekilde geçirmeye çalış.Dostçakal.:16:

Bence incelemek için çok erken.Herşeyi kafaya takıyorsun anladığım kadarı ile.Biraz zaman tanı kendine.Vücut otursun neresini beğenmediğin o zaman çıkar canım.Ayrıca göbek deliği bir teknik meselesi.Her doktorun tekniği ayrı.Bir nevi imza gibi düşün doktorun imzası.Aynı doktora ameliyat olmuşlara bakıyorum göbek delikleri hep aynı.Başka doktorun yaptıklarını da gördüm onlarda farklı.O yüzden şimdiden takıp kafana üzülme.Sürecini en sağlıklı şekilde geçirmeye çalış.Dostçakal.:16:

evet haklısın. bende zamana bıraktım zaten. daha şişlikler de var. dediğiniz gibi en az bi 2-3 ay bekleyım ondan sonra yorum yapayım dimi :)ya nebilim cok panik olduydum. hadi 4 saat amelyattan narkoz sayesınde bısey anlamıyorsun ama daha sonraki 4 gün baya zorlandım. bidaha böyle bişey göze alamam yani almak istemem :D

evet haklısın. bende zamana bıraktım zaten. daha şişlikler de var. dediğiniz gibi en az bi 2-3 ay bekleyım ondan sonra yorum yapayım dimi :)ya nebilim cok panik olduydum. hadi 4 saat amelyattan narkoz sayesınde bısey anlamıyorsun ama daha sonraki 4 gün baya zorlandım. bidaha böyle bişey göze alamam yani almak istemem :D

Yorum tabiki yap paylaş ama kafana takma canım.Paylaşmayıp içine sakın atma bu daha kötü.Sakın beni yanlış anlama.Ben üzülmene üzülüyorum.Ödemler için doktorun önerilerde bulunmuştur.Mutlaka uygula.
Sürecin niye bu kadar zor geçiyor.Sen psikolojik olarak hazır değilmiydin ameliyata sanki bana öyle geldi.Genelde estetik olanlar alışkanlık yapıyor oramıda buramı da düzelttireyim diye düşünüyor.Sen göze alamam diyorsun.Gerçekten nekahat evreni rahat geçirmiyorsun.Doktorunu ara sorunlarını kaygılarını dile getir.Seni rahatlatacaktır verdiği cevaplar.Bizlerde burdayız :34: Yaz yaşadıklarını sürecini ama üzülme. Zamana ihtiyacın olduğunu her şeyin zamanla düzeleceğini düşün olurmu.Sevgiyle

Yorum tabiki yap paylaş ama kafana takma canım.Paylaşmayıp içine sakın atma bu daha kötü.Sakın beni yanlış anlama.Ben üzülmene üzülüyorum.Ödemler için doktorun önerilerde bulunmuştur.Mutlaka uygula.
Sürecin niye bu kadar zor geçiyor.Sen psikolojik olarak hazır değilmiydin ameliyata sanki bana öyle geldi.Genelde estetik olanlar alışkanlık yapıyor oramıda buramı da düzelttireyim diye düşünüyor.Sen göze alamam diyorsun.Gerçekten nekahat evreni rahat geçirmiyorsun.Doktorunu ara sorunlarını kaygılarını dile getir.Seni rahatlatacaktır verdiği cevaplar.Bizlerde burdayız :34: Yaz yaşadıklarını sürecini ama üzülme. Zamana ihtiyacın olduğunu her şeyin zamanla düzeleceğini düşün olurmu.Sevgiyle

aslında kendımle cok barışıgımdır ama nebilim ya bu kadarına hazır degıldım demekkı :D göbek delıgımın etrafları bıle yara ıcındeydı. onlar sımdı gecıyor. ödem hakkında doktorum bısey demedı. deseydı belkı farklı bakardım olaya.bide hani dikiş izini bosver göbek deliğiminde bi garıp durması benı hayal kırıklıgına ugrattı once ama sonra siz ödemden falan bahsedınce bıraz rahatladım cünkü şişlikler var göbegımde. valla siz olmasanız napardım acaba :)) cvok sağolun. sımdı beklemedeyım bakalım. pazartesı baska doktor alıcak dikişlerimi. ben baska sehırde amelyat oldum. doktorumda telefonlasırız sonra sana ne yapman gerektıgını anlatıcam dedı.

aslında kendımle cok barışıgımdır ama nebilim ya bu kadarına hazır degıldım demekkı :D göbek delıgımın etrafları bıle yara ıcındeydı. onlar sımdı gecıyor. ödem hakkında doktorum bısey demedı. deseydı belkı farklı bakardım olaya.bide hani dikiş izini bosver göbek deliğiminde bi garıp durması benı hayal kırıklıgına ugrattı once ama sonra siz ödemden falan bahsedınce bıraz rahatladım cünkü şişlikler var göbegımde. valla siz olmasanız napardım acaba :)) cvok sağolun. sımdı beklemedeyım bakalım. pazartesı baska doktor alıcak dikişlerimi. ben baska sehırde amelyat oldum. doktorumda telefonlasırız sonra sana ne yapman gerektıgını anlatıcam dedı.

Paylaşmak,içimizi dökmek ve rahatlamak için burda değilmiyiz.Benim çevremde bilen olmadığı için bu konuyu konuşamıyorum.Sizlerle paylaşıyorum bende.Göbek deliğimde yara yoktu.içi hafif şiş gibiydi.Ödem için Ercan bey ot karımı önerdi.15-20 gün günde iki kupa içtim.Çok ödem olmadığı söylendi bana hep.Vücudum çabuk attı ot karışımınında faydasını görmüşümdür mutlaka.
Doktorun farklı şehirde olsun ne fark eder ki telefonla konuş resmini çek gönder meil yolu ile.Almanyadan gelip ameliyat olan arkadaşlar var onlar bu şekilde hallettiler.Müsait değilse bile muhakkak dönüyor doktor.Bence sende dene canım.Çek göbişini gönder.:34:

mutluluk bankasının sevgi subesine 2013 nolu hesabınıza 365 gün yüklenmistir mutlu bır sekilde harcamanız dilegiyle MUTLU YILLAR KIZLAR.... :))

Dün son dikişlerim alındı ve bugun doktorumla ırtıbata gectım. göbek delıgım bıraz faza solda duuryor dedım. şişlikler gidince düzeliceğini ve yuvarlak halini de alıcagını söyledı. 10 gun sonra tekrar irtibata gecıcez ve 10 gün sonra izi en az sevıyeye getırmek ıcın krem önerdi. ona başlicakmışım

selamlar benimde 3 cocugum var ve sezeryandan kalan gicik sarkmis bi gobek bende cesaret ostiyorum:(( okuyorum sizi umarim basarabilirim

Bende bu formu uzun süredir takipteyim.Üç çocugum ve kocaman sarkmış bir göbeğim var,benim pek doktor seçeneğim olmadı,ulaşım ve sağlık açısından güvendiğim bir hastaneyi tercih ettim.İlki bir hafta önce,ikinciside bugün olmak üzere doktorumla iki kez görüştüm,Ameliyat öncesi anestezi doktoru daha önceki hastalıklarımla ilgili olarak epidural yapabileceğini söyledi ve adıma bir dosya açtı,çarşamba günü doktorumu arayıp ameliyat gününü kararlaştırıcaz ama çok çok çok korkuyorum.

Korktuğum şeylerden biride dikiş izimin biraz daha yukarıda olbileceğiymiş yani sezeryan yerinin bayağı bi üstü diyelim.Sebep olarakta göbek üstü derimin çok gergin,altınınsa çok esnek olmasıymış.böyle bir durum yaşayanınız oldumu.Bu arada boyum 1.60 kilom 60 ve bütün kilom göbek ve mide kısmımda.Üç doğumumda sezeryanla oldu.İlgilenirseniz gerçekten çok mutlu olucam

Bende bu formu uzun süredir takipteyim.Üç çocugum ve kocaman sarkmış bir göbeğim var,benim pek doktor seçeneğim olmadı,ulaşım ve sağlık açısından güvendiğim bir hastaneyi tercih ettim.İlki bir hafta önce,ikinciside bugün olmak üzere doktorumla iki kez görüştüm,Ameliyat öncesi anestezi doktoru daha önceki hastalıklarımla ilgili olarak epidural yapabileceğini söyledi ve adıma bir dosya açtı,çarşamba günü doktorumu arayıp ameliyat gününü kararlaştırıcaz ama çok çok çok korkuyorum.

allah yardimcin olsun korkma insallh cok mutlu olursun sonrasinda sezeryandan bile korkuyordum ben simdi daha cok korkuyorum

allah yardimcin olsun korkma insallh cok mutlu olursun sonrasinda sezeryandan bile korkuyordum ben simdi daha cok korkuyorum

Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah, gerçekten çok zor bir karar ama sanırım insan bi defa niyet ettiği zaman arkası geliyor ki ben,üç sezeryan bir laparaskopi ve bir açık böbrek ameliyatı geçirdiğim halde bu ameliyatı yaptırmak beni gerçekten çok ürkütüyor,hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun inşallah.

bende cok korkuyordum. hayatımda ilk kez bı amelyat gecırdım o da karın germe amelyatı. amelyat etmeden önce karnını çizicektir doktor.hoşuna gıtmeyen bişey olursa orda müdahale et. benım doktor baya yukardan cizdiydi ben olmaz cok yukarda dedım ve biraz daha aşağıdan çizdirdim.çizdiği gibi de kemiş :) size amelyata gırmeden narkoz verılıyor sonra bi gözünüzü açıyorsunuz amelyat bitmiş ... ondan sonraki 3-4 gün biraz birine muhtacsınız. gerci diğer arkadaslardada oylemı oldu bılmıorum. ben ılk 3-4 gun ayaklarımı zor kaldırıyordum. benim suan 15. günüm ve cok rahatım.

Korktuğum şeylerden biride dikiş izimin biraz daha yukarıda olbileceğiymiş yani sezeryan yerinin bayağı bi üstü diyelim.Sebep olarakta göbek üstü derimin çok gergin,altınınsa çok esnek olmasıymış.böyle bir durum yaşayanınız oldumu.Bu arada boyum 1.60 kilom 60 ve bütün kilom göbek ve mide kısmımda.Üç doğumumda sezeryanla oldu.İlgilenirseniz gerçekten çok mutlu olucam

Nacizane fikrim bir kaç doktorla daha görüşmeniz.En azından fikir almış olursunuz kafanızda soru kalmaz.Her doktorun tekniği farklı arkadaşım.Bu geriye dönüşü olmayan bir ameliyat.Risk alma derim.Benimde göbek sarkık değildi gergindi.Ama sezeryan yerinden yapıldı.Sezeryan dikişinden biraz daha uzun yanlara doğru.Çamaşır altında kalıyor gözükmüyor.Her şey gönlünüzce olsun.

bende cok korkuyordum. hayatımda ilk kez bı amelyat gecırdım o da karın germe amelyatı. amelyat etmeden önce karnını çizicektir doktor.hoşuna gıtmeyen bişey olursa orda müdahale et. benım doktor baya yukardan cizdiydi ben olmaz cok yukarda dedım ve biraz daha aşağıdan çizdirdim.çizdiği gibi de kemiş :) size amelyata gırmeden narkoz verılıyor sonra bi gözünüzü açıyorsunuz amelyat bitmiş ... ondan sonraki 3-4 gün biraz birine muhtacsınız. gerci diğer arkadaslardada oylemı oldu bılmıorum. ben ılk 3-4 gun ayaklarımı zor kaldırıyordum. benim suan 15. günüm ve cok rahatım.

İlgin için gerçekten teşekkürler almanyalikiz,doktorum herşeyin ameliyat sırasında netleşebileceğini elinden geldiği kadar dikiş izlerinin aşağıda olmasını sağlayacağıNı fakat göbek üstü bölgemin esnek olmamasından dolayı böyle bir durumun söz konusu olduğunu belirtti,onun için çizimlere pek müdahale ettiriceğini sanmıyorum.Ayrıca bana narkoz değil epidural (belden iğne )anestezi uygulanacak.Forumdanda takip ettiğim kadarıyla ilk bir hafta biraz sıkıntılı olabiliyormuş ,bunun için annem çocukların yanında olacak ve hastaneye eşimle gidicem.Döndükten sonrası içinde çocuklara 10 gün kadar bakabilecek bir abla bulduk ama annem zaten hep yanımda.verdiğin bilgiler için tekrar çok teşekkürler ve umarım en kısa zamanda tekrar eski sağlığına kavuşursun.

Nacizane fikrim bir kaç doktorla daha görüşmeniz.En azından fikir almış olursunuz kafanızda soru kalmaz.Her doktorun tekniği farklı arkadaşım.Bu geriye dönüşü olmayan bir ameliyat.Risk alma derim.Benimde göbek sarkık değildi gergindi.Ama sezeryan yerinden yapıldı.Sezeryan dikişinden biraz daha uzun yanlara doğru.Çamaşır altında kalıyor gözükmüyor.Her şey gönlünüzce olsun.
Teşekkürler Ben Toprak iyi dileklerin,tavsiyen ve ilgin için.Ben Gaziaantep te yaşıyorum fakat ameliyatı Adana da olucam,gaziantep te bundan üç yıl önce bir doktorla görüştüm ama aynı şeyi oda söyledi hatta kenar kısımların düz sezeryan bölgesinden ters V şeklinde bir iz olacağını ve açıkçası kafam çok karışmıştı ki akabinde üçüncü çocuğuma hamile kaldım ve ertelemek zorunda kaldım,Şimdi en küçüğüm 2 yaş 3 aylık ve bu ameliyatı uzun süredir istiyordum.Doktor olarak intternetten çok araştırdım fakat tavsiyeler hep İstanbul ve Ankara yönünde ve bana çok uzak,bu ha demeye bitmeyen sürekli kontrol isteyen bir süreç olduğu ve Güneydoğuda sağlık konusunda Adana nın tek alternatif olması,belirlediğim hastanenin yine bölgenin en güvenilir hastanesi olması tercihimde etkili oldu.Karnım o kadar kötü ve tuhaf ki, sen sarkman olmadığından bahsetmişsin işte benim tuhaflık tamda bu noktada çünkü göbek deliğim çok yukarıda, karın bölgem çok şiş ve sezeryan bölgemin üst kısmında üç santimlik bir sarkmam var anlayacağın biraz karışık birşey.Doktor beyin yapmış olduğu iki ameliyat fotoğrafını görebildim fakat herkesin vücut tipi farklı tabi,karnımın bunlardan güzel olabileceğini söyledi.Bu bana yetmedi tabi ama yapabileceğim başka birşey yok,çünkü eşim zaten olaya soğuk bakıyor ve birkaç doktorla daha görüşmeme tahammülü yok,o yüzden tamamen teslimiyetçi olmak durumundayım.Sanada çok geçmiş olsun umarım eskisinden güzel bir görüntüye kavuşmuşsundur.

resimlerime bakabildimni. seni ekledim ben

Back