Ama lütfen benim teklifini kabul edermisin bende resimleri görmek istiyorum en azından fikir edinmek adına,daha öncede mnceki sayfalarda sşize yazmıştım ama cevap gelmedi sanırım görmediniz.
Eğer öyleyse muhteşem görünüyorsunuz,bende güzel bir vücuda sahip olmak istiyorum yaaa öfff biran önce doğursaydım artık(
İnan görmemişim.Bu topiğe çok girmediğimdendir.İşim bitti ya.Sadece geyik topiğindeki yazıları hiç kaçırmam
Bi düşüniiim teklifi kabul edemmiii,etmeyemmii:44::44::44:
Jelesec hanım jelesec hanım bir karar ver artık.Bak bakiim cep teline ben sana resimlerimi hangi tarihte göndermişim.Ben toprak hanım karın ameliyatını sanırım 20 mart gibi oldu.Çıksın artık ilkler bir bir ortaya...
Amanın bizim kızlar kendi aralarında birbirlerine gireceklercep tele gönderilen ilk senin resmin bacım sonrası bentoprak arkadaşım böyle sırayla gitti
amanın ne birincilik sevdanız varmış be
Ettim gittiArkadaşımsın.
benim teklifimide kabul edermisin çok merak ettim göbişini
Heh bakalım şöyle.Demekki ilk birinç bennnn ahahahaahaha:))) Zaten bu ameliyatları ilk olanda benim)) Çok birinç, pek birinç,en birinçç
Seni de ettim hugocuk)) bu gece ede ede bi hal oldum.Hadi gene iyi gecemdesiniz.
Ettim gittiArkadaşımsın.
:118: :119: :118: :118:
Hayranlar çoğalıyor arkadaşım
Evet resimdeki hatun ben:) Ama siz çok acelecisiniz.Bebek doğmasına 155 gün varmış daha...emzirme,sütten kesme...bence şuanlarını doya doya geçir.Bu yıllar ve özel günler bir daha geri gelmez
Aman et gitsin ya sevaba gir iyilik yap önüne iyilik olarak gelsin sarı şeker
ay güldürdün beni doğurur doğurmaz giremezsin ameliyata ooooo daha süt verme var kes dikten sonra bekleme evresi 5.ay ondan sonra sen daha çok bizim lesin
Kesinlikle kendisine ait :) onu görüpte ameliyat olmamak elde değil :) canlısını görüp taş gibi karnına dokunan ve aynı dr a gözü kapalı operasyon yaptırmış biri olarak söylüyorum
Maşallah bayağı canlı örnek gördük bizde.Ne güzel biz canlı örnektik şimdi çoğaldık.Hemcinslerimin mutlu olması istediği vücuda kavuşması ortalarda salınması güzel duygular sevindiriyor beni.Tabi örnek olmakta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?