Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ama lütfen benim teklifini kabul edermisin bende resimleri görmek istiyorum en azından fikir edinmek adına,daha öncede mnceki sayfalarda sşize yazmıştım ama cevap gelmedi sanırım görmediniz.

İnan görmemişim.Bu topiğe çok girmediğimdendir.İşim bitti ya.Sadece geyik topiğindeki yazıları hiç kaçırmam

Bi düşüniiim teklifi kabul edemmiii,etmeyemmii:44::44::44:

Eğer öyleyse muhteşem görünüyorsunuz,bende güzel bir vücuda sahip olmak istiyorum yaaa öfff biran önce doğursaydım artık (

Evet resimdeki hatun ben:) Ama siz çok acelecisiniz.Bebek doğmasına 155 gün varmış daha...emzirme,sütten kesme...bence şuanlarını doya doya geçir.Bu yıllar ve özel günler bir daha geri gelmez

Jelesec hanım jelesec hanım bir karar ver artık.Bak bakiim cep teline ben sana resimlerimi hangi tarihte göndermişim.Ben toprak hanım karın ameliyatını sanırım 20 mart gibi oldu.Çıksın artık ilkler bir bir ortaya...

İnan görmemişim.Bu topiğe çok girmediğimdendir.İşim bitti ya.Sadece geyik topiğindeki yazıları hiç kaçırmam

Bi düşüniiim teklifi kabul edemmiii,etmeyemmii:44::44::44:

Aman et gitsin ya sevaba gir iyilik yap önüne iyilik olarak gelsin sarı şeker

Amanın bizim kızlar kendi aralarında birbirlerine girecekler cep tele gönderilen ilk senin resmin bacım sonrası bentoprak arkadaşım böyle sırayla gitti

amanın ne birincilik sevdanız varmış be

Amanın bizim kızlar kendi aralarında birbirlerine girecekler cep tele gönderilen ilk senin resmin bacım sonrası bentoprak arkadaşım böyle sırayla gitti

amanın ne birincilik sevdanız varmış be

Heh bakalım şöyle.Demekki ilk birinç bennnn ahahahaahaha:))) Zaten bu ameliyatları ilk olanda benim)) Çok birinç, pek birinç,en birinçç

Ettim gitti Arkadaşımsın.

bu arad 25 msj olması gerekiyormuş albümü görmek için hay şansıma tükirim seni bulup sesimi duyurana kadar göbeğim çatladı birde şimdi 25 msjı denkleştir işin yoksa neyse bunada şükür artık arkidişizya gerisi möhüm dööğül :) sevgiler

Evet resimdeki hatun ben:) Ama siz çok acelecisiniz.Bebek doğmasına 155 gün varmış daha...emzirme,sütten kesme...bence şuanlarını doya doya geçir.Bu yıllar ve özel günler bir daha geri gelmez

Daha evvelde bahsetmiştim görmemişsiniz,ben aslında hamile kaldığımı öğrenmeden önce hep bu konuyla kafayı bzomuştum tabi sağolsun kocacım sayesinde,kendisi biraz mükemmeliyetçi bir insan dış görünüşte onun için çok önemlidir(bu arada kendisindeki 2 oda bir salon göbeğine bakmaksızın)önceden cillop gibi hatundun bir doğurdun oran buran dağıldı diye diye iyice psikolojimi bozmuştu,bide 50 kilodan 80 kiloya çıkınca hamileliğim sırasında fay hattı gibi çaatır çatır tüm vücudum çatladı yani işin özeti mahvolmuş durumdayım psikolojikmen o yüzden hamileliğim süpriz oldu yoksa ben çoktan ameliyat olmaya niyetlenmiştim ama cesaret edemiyordum int.gördüğüm resimler korku filmi kıvamındaydı siz bu konuda benim için dönüm noktası olucaksınız kısmetse inşallah :)

ay güldürdün beni doğurur doğurmaz giremezsin ameliyata ooooo daha süt verme var kes dikten sonra bekleme evresi 5.ay ondan sonra sen daha çok bizim lesin

Hakkaten o kadar daha mı beklicem yawfffs O zaman ben ölim,ölim o zaman olduda bitti maşallah dediğim günleri göster yarabbbiiiii amin:)

Son düzenleme:
Kesinlikle kendisine ait :) onu görüpte ameliyat olmamak elde değil :) canlısını görüp taş gibi karnına dokunan ve aynı dr a gözü kapalı operasyon yaptırmış biri olarak söylüyorum

kısmetse bende o yolun yolcusuyum seferberliğimiz vatana millete hayırlı olsun dostlar :) tabi benim kısa bir rotardan sonra (ne kısa ya ölim ben ölim ölim :)

ohoo yaşadık görsel şölen güzel ablam sizinde varmı önceniz sonranız fikir bağbında şey ettimdi hani sakıncası yoksa :))ekleyemez ekleyemez toprak beni ekleyemez :)) gaza getiriyorum hayırdır nolduysa bana bu gece coştum yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…