İnan görmemişim.Bu topiğe çok girmediğimdendir.İşim bitti ya.Sadece geyik topiğindeki yazıları hiç kaçırmam
Bi düşüniiim teklifi kabul edemmiii,etmeyemmii:44::44::44:
devlet hastanesinde karın germe amelyatı olupta memnun kalan varmı ??
evet benim arkadaşım oldu çok memnun bende devlet hastanesinde olacağım inşallahh
evet benim arkadaşım oldu çok memnun bende devlet hastanesinde olacağım inşallahh
izmirde hangi devlet hastanesi ve hangi doktorda oldu memnun kalan arkadaşınız
1 yıldır kime amelyat olsam dıye bu sıtede arastırıp duruyorum. amelyat ıcın ankaraya gıdıcem 20 aralıka randevu aldım cokta korkuyorum. amelyat olanlar dikkat etmem gerek bısey varmı? bılgı verırmısınız
ben nebil bozdogana amelyat sanırım artık kararımı verdım
nebil beye 2 arkadaşım amelyat oldu, akrın germe amelyatı. bende gorşmeden direk amelyat ıcın randevu aldım ama onlar benı gene arıcaklar.. samsu fakültes hastanesınde karın germe amelyatı 2.500 tl ama doktora guvenemedım. yamuk dikebilirim dedi yok ölebilirsin dedi. daha amelyata karar vermeden bütün olumsuzluklardan bahsetti :) o yuzden ankarada nebil bozdoganı tercıh ettım ama randevu alsamda tam karar vermiş değilim aslında ..... özellerde fiyatları biraz fazla ucuyor.
nebil beye 2 arkadaşım amelyat oldu, akrın germe amelyatı. bende gorşmeden direk amelyat ıcın randevu aldım ama onlar benı gene arıcaklar.. samsu fakültes hastanesınde karın germe amelyatı 2.500 tl ama doktora guvenemedım. yamuk dikebilirim dedi yok ölebilirsin dedi. daha amelyata karar vermeden bütün olumsuzluklardan bahsetti :) o yuzden ankarada nebil bozdoganı tercıh ettım ama randevu alsamda tam karar vermiş değilim aslında ..... özellerde fiyatları biraz fazla ucuyor.
Şimdiden geçmiş olsun.İnşallah güzel sonuçlar alırsınız benim gibi.Doktorun söyledikleri şaşırttı beni.Kendine güveni yokmuş demek ki.Her ameliyatın riskleri vardır.Bu risk yamuk dikiş değil ki.Ölebilirsin hiç değil.
sağol canım inşallah güzel sonuc alırım. sen kime amelyat oldun ? keşke fauklte hastanesıne hıc gıtmeseydım zaten korkuyorum , adamda yok ölebılırsın yok felc kalırsın yok dikiş yamuk olabılır deyınce daha cok tırsmaya başladım :)
devlet hastanesinde karın germe amelyatı olupta memnun kalan varmı ??
Evet resimdeki hatun ben:) Ama siz çok acelecisiniz.Bebek doğmasına 155 gün varmış daha...emzirme,sütten kesme...bence şuanlarını doya doya geçir.Bu yıllar ve özel günler bir daha geri gelmez
ben oldum sonuçtan çok memnunum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?