Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

İnan görmemişim.Bu topiğe çok girmediğimdendir.İşim bitti ya.Sadece geyik topiğindeki yazıları hiç kaçırmam

Bi düşüniiim teklifi kabul edemmiii,etmeyemmii:44::44::44:

nldglp çok teşekkür ederim eklediğin için muhteşem görünüyorsun darısı başıma....

1 yıldır kime amelyat olsam dıye bu sıtede arastırıp duruyorum. amelyat ıcın ankaraya gıdıcem 20 aralıka randevu aldım cokta korkuyorum. amelyat olanlar dikkat etmem gerek bısey varmı? bılgı verırmısınız
ben nebil bozdogana amelyat sanırım artık kararımı verdım

izmirde hangi devlet hastanesi ve hangi doktorda oldu memnun kalan arkadaşınız

bergama devlet hastanesi dr mehmet kaya ,arkadaşım geçen sene 1000tl ye oldu bu sene için fiyat nedir bilmiyorum bende şubattan sonrası için düşünüyorm şimdi sigarayı bırakıp biraz kilo vermeye çalışıyorum:)

sigara kullanıyormusun ? 20aralıkta ameliyat içinmi gideceksn yoksa görüşmek içinmi?

nebil beye 2 arkadaşım amelyat oldu, akrın germe amelyatı. bende gorşmeden direk amelyat ıcın randevu aldım ama onlar benı gene arıcaklar.. samsu fakültes hastanesınde karın germe amelyatı 2.500 tl ama doktora guvenemedım. yamuk dikebilirim dedi yok ölebilirsin dedi. daha amelyata karar vermeden bütün olumsuzluklardan bahsetti :) o yuzden ankarada nebil bozdoganı tercıh ettım ama randevu alsamda tam karar vermiş değilim aslında ..... özellerde fiyatları biraz fazla ucuyor.

sakıncası yoksa fiyatı nedir ve hangi hastanede amlyat olucan

Şimdiden geçmiş olsun.İnşallah güzel sonuçlar alırsınız benim gibi.Doktorun söyledikleri şaşırttı beni.Kendine güveni yokmuş demek ki.Her ameliyatın riskleri vardır.Bu risk yamuk dikiş değil ki.Ölebilirsin hiç değil.

sağol canım inşallah güzel sonuc alırım. sen kime amelyat oldun ? keşke fauklte hastanesıne hıc gıtmeseydım zaten korkuyorum , adamda yok ölebılırsın yok felc kalırsın yok dikiş yamuk olabılır deyınce daha cok tırsmaya başladım :)

Yani o konuşmaya kim olsa korkar.Ben İstanbul da Doç.Dr.Ercan Karacaoğlu na oldum ameliyatımı.Çok şükür bir sorun olmadı.Sizde beklediğiniz sonucu alırsınız inşallah.Doktorun canlı hastasını gör mutlaka.Doktorun tekniğini görmüş olursun.Ameliyat öncesi sanada motive olur.Her şey gönlünce olsun.Güzel haberlerini paylaşman dileği ile.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…