Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

tamam arkadasIm bosattIm bekliyorum

sImarIyorum ama bak simdi, gögüslere sabIrsIzlanIyorum, artIk ...
annem duysa yuh 40 dan sonra birde meme amel. neyin nesiymis diyecek:)

Canım benim hiç abartı yok bende tanıdın neyse onu yazar onu söylerim fıstık gibisin

ya bu anneler hep aynı şeyi söylüyor ben akıllandım artık hep gizli olacağım dinleyemem o kadar lafı sözü

Selam devlet hastanesinde yaptırıp memnun olan arkadaşlar var.Özel hastanede fiyatlar değişiyor tabi doktora göre de fiyat farkı oluyor... 6.bin ile 12.bine kadar çıkabiliyor.

burda özelde yapan yok
burda bir tane plastik cerrah buldum o da devlet hastanesinde ragıp onat
henüz gitmedim telde sekreteriyle görüştüm karın gerdirme ameliyatı yapıyoruz dedi
bu fiyatlar özel için değilmi canım

Evet canım özel fiyatlar aman çok iyi araştır pişman olacağın bir sonuç yaşama arkadaşım.

YİNE DOLU ANAM YA YAZDIM YİNE GÖNDEREMEDİM GİTTİ UZUN BİR YAZI DAHA((((((((((((

Son düzenleme:
Evet canım özel fiyatlar aman çok iyi araştır pişman olacağın bir sonuç yaşama arkadaşım.

aslında çok değilmiş ama burda özelde yok en yakın bursaya gidebilirim aslında
bursada tavsiye edebileceğiniz yer ve doktor varmı
teşekkürler

Yan kulaklara da lipo olaydı iyiydi kepçe kulak :))) pardon kulaklı köpek:)))

Ama lütfen benim teklifini kabul edermisin bende resimleri görmek istiyorum en azından fikir edinmek adına,daha öncede mnceki sayfalarda sşize yazmıştım ama cevap gelmedi sanırım görmediniz.

Eğer öyleyse muhteşem görünüyorsunuz,bende güzel bir vücuda sahip olmak istiyorum yaaa öfff biran önce doğursaydım artık (

Eğer öyleyse muhteşem görünüyorsunuz,bende güzel bir vücuda sahip olmak istiyorum yaaa öfff biran önce doğursaydım artık (

Kesinlikle kendisine ait :) onu görüpte ameliyat olmamak elde değil :) canlısını görüp taş gibi karnına dokunan ve aynı dr a gözü kapalı operasyon yaptırmış biri olarak söylüyorum

Kesinlikle kendisine ait :) onu görüpte ameliyat olmamak elde değil :) canlısını görüp taş gibi karnına dokunan ve aynı dr a gözü kapalı operasyon yaptırmış biri olarak söylüyorum

hangi doktor canım söyleyebilrimisiniz hangi şehirde
tam karın gerdirmemi fiyatı ne kadar
öff en zor olanı doktor seçimi

bende seni gördüm memeden sonra gözü kapalı yatacağım karın germeye artık canlı örnek görmeye paydos

aslında çok değilmiş ama burda özelde yok en yakın bursaya gidebilirim aslında
bursada tavsiye edebileceğiniz yer ve doktor varmı
teşekkürler

Hugocuk, en zoru bu aşama araştırma ve doktor secimi ben kafayı kırmıştım bu safhadan geçerken bursa da bilmiyorum inan, nlglpd arkadaşa istek gönder bak öncesi sonrası haline sana fikir olur belki millet almanyalardan geliyor canım gel sende İsatanbula

Ama lütfen benim teklifini kabul edermisin bende resimleri görmek istiyorum en azından fikir edinmek adına,daha öncede mnceki sayfalarda sşize yazmıştım ama cevap gelmedi sanırım görmediniz.

ay güldürdün beni doğurur doğurmaz giremezsin ameliyata ooooo daha süt verme var kes dikten sonra bekleme evresi 5.ay ondan sonra sen daha çok bizim lesin

hangi doktor canım söyleyebilrimisiniz hangi şehirde
tam karın gerdirmemi fiyatı ne kadar
öff en zor olanı doktor seçimi

Bilmezmiyiim çok zordur doktor seçimi.İstanbul da Ataşehir memeroilin doktoru Ercan Karacaoğlu.Doktor listene eklemeni ve görüşmeni tavsiye ederim.Bir kaç doktorla görüş aradaki farkları anlarsın.Sana güven veren işinde iyi,beklentilerine cevap veren doktor bulursun sende inşallah.

bende az çakal değilim her canlı örneğe demişim dermişim

Maşallah bayağı canlı örnek gördük bizde.Ne güzel biz canlı örnektik şimdi çoğaldık.Hemcinslerimin mutlu olması istediği vücuda kavuşması ortalarda salınması güzel duygular sevindiriyor beni.Tabi örnek olmakta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…