Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Sabah operasyonuna dr 9 da alıyor 12 12:30 gibi çıkmış olur ben 12:40 da ayılmıştım 12:30 da çıktınız dediler

o kdr kısa mı suruo?7 saat falan yazıo gecmıs sayfalarda..sen amelıyat olalı 1,5 ay mı oldu?nasılsın suan agrı sızı falan?bıde dık yurumeye basladın mı?

o kdr kısa mı suruo?7 saat falan yazıo gecmıs sayfalarda..sen amelıyat olalı 1,5 ay mı oldu?nasılsın suan agrı sızı falan?bıde dık yurumeye basladın mı?

benim gecen sene olduğum işlemler tam 6.saat sürmüştü meme küçültme ve diğer işlemler lazer lipo bacak; bende iş çok doktor ele aldı mı bırakmaz yine 5.saati bulur gibi me geliyor

Benim 26 gün oldu jelesec in ameliyatında 1,5 ay olacak hatta 1 ay 21 gün :) ilk 10 gün zordu 2. Haftaya geçtiğimde dik yürüyordum saga sola dönüp yatabiliyordum morluklarım geçmişti şuan genel olarak iyiyim ara sıra agrılarım oluyor ama hafif agrılar benden 1 gün önce operasyon olan bir arkadaş var burda drenlerimizide aynı gün aldı dr o benden çok daha kolay atlattı mesela ogün ben onun kadar dik duramıyordum

15.gün sonra araba kullandın canım ya maşallah bünye kuvvetli imiş

Diğer dr lar banada daha uzun süreden bahsetmişti ama dr umun eli çabuk :) sanırım lemontre de hemen hemen aynı sürede çıkmıştı :)

Son düzenleme:
Hahaha :) resimlerimi görünce koşa koşa gün aldığını 40 takla attığını unutmayalım lütfen

kafama kalkar durursun artık iyi ki canlı örnek oldun benim memeleri görmeyen kalmadı be ben hiç ses çıkarmadım

40.takla attım doğru baktım gün kalmayacak senden hemen günü alayım dedim senin benim önümden olman bana çok iyi geldi inan

Bende memede yerim senin beynini sırada o var biliyosun :)

Efelin merhaba,Şişliklerin hemen geçmesi biraz zor.Sabırlı olman gerekiyor.Öyle hemencik geçmiyor.Sanırım 2 yada 3 diyeyim şişlikler,özellikle yemek sonrası gerilmeler çok oluyor.Sık ama az miktar ye hep.Gaz yapan sana dokunan gıdaları fazla tüketme.Hepimiz geçirdik bu süreçleri.Hepsi geçecek.O kapanmayan yaraların hepsi kapanacak merak etmeyin.Kimse açık yara ile ömrünü geçirmiyor illaki kapanacaklar.

Merhaba güzel Ankara lı bayan Ayarlayıp gelme işini ciddiye alman sevindirdi beni.Ziira kafana bu işi sokan bendim hatırlarsan) Kilomu sormuşsun öncesi ve sonrası resimlerimde.Hemen söyleyeyim.Ameliyata 87 kiloda girdim 5.5 kilo yağ deri ve doku alındı.Sonrası resmimde 8 kilo vermiştim bunun üstüne.Toplamda 14 kilo kadar oldu yani.Sonrasında verdiğim kilolardan dolayı karnımda ne bir sarkma ne bir yumuşama olmadı.Üstelik tam tersine sonuç daha güzel oldu.Yandan çekilen öncesi sonrası resmimde kalça kısmıma bir daha bak.Oralara ameliyatta hiç bir işlem yapılmadı.Ama ameliyat sonrası verdiğim 8 kilo da kalçam bile nasıl farketmiş

mrb daha guzel olamadık ya olcaz ınsallah :) evet sen solemesen aklıma bıle gelmezdı ..bı aksılık olmazsa sımdılık tmm gelıorum..bu arada amelıyat olacagı hastane hangı yakada?sabah orda olcaz dı mı?yaaa o foto hıc 87 gıbı durmuo..evet super gorunuo 2. foto...benım mutlaka gelmem gerek sızlerı gormelıyım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…