anladım cnm hadı bakalım hayırlısı olsun insallah..24 kasım amelıyat saat kacta acaba bılıo musun?
Sabah operasyonuna dr 9 da alıyor 12 12:30 gibi çıkmış olur ben 12:40 da ayılmıştım 12:30 da çıktınız dediler
Sabah operasyonuna dr 9 da alıyor 12 12:30 gibi çıkmış olur ben 12:40 da ayılmıştım 12:30 da çıktınız dediler
o kdr kısa mı suruo?7 saat falan yazıo gecmıs sayfalarda..sen amelıyat olalı 1,5 ay mı oldu?nasılsın suan agrı sızı falan?bıde dık yurumeye basladın mı?
o kdr kısa mı suruo?7 saat falan yazıo gecmıs sayfalarda..sen amelıyat olalı 1,5 ay mı oldu?nasılsın suan agrı sızı falan?bıde dık yurumeye basladın mı?
benim gecen sene olduğum işlemler tam 6.saat sürmüştümeme küçültme ve diğer işlemler lazer lipo bacak; bende iş çok doktor ele aldı mı bırakmaz yine 5.saati bulur gibi me geliyor
kızlar ameliyat öncesi kebap partisi yapsak mı oda da
o konu hakkında inan bir bilgim yok canım .Şimdi kafaya taktım işte 4 kişiden biri.Bayağı yüksek bir risk durumu.Acaba yüz ameliyatı içinde geçerli mi?Benimge gün yaklaştı da
sigara içenlerde iiyileşme sorun oluyormuş acaba sigara içiyormusunuz merak ettim
Benim 26 gün oldu jelesec in ameliyatında 1,5 ay olacak hatta 1 ay 21 gün :) ilk 10 gün zordu 2. Haftaya geçtiğimde dik yürüyordum saga sola dönüp yatabiliyordum morluklarım geçmişti şuan genel olarak iyiyim ara sıra agrılarım oluyor ama hafif agrılar benden 1 gün önce operasyon olan bir arkadaş var burda drenlerimizide aynı gün aldı dr o benden çok daha kolay atlattı mesela ogün ben onun kadar dik duramıyordum
Sabah sabah kebab mı yiycen narkoz öncesiistersen çiğköftede yoğuralım
15.gün sonra araba kullandın canım ya maşallahbünye kuvvetli imiş
Diğer dr lar banada daha uzun süreden bahsetmişti ama dr umun eli çabuk :) sanırım kemontre de hemen hemen aynı sürede çıkmıştı :)
Ay baştan savmış seni eli çabukmuşyamuk dikmiştir kesin
Hahaha :) resimlerimi görünce koşa koşa gün aldığını 40 takla attığını unutmayalım lütfen
kafama kalkar durursun artıkiyi ki canlı örnek oldun benim memeleri görmeyen kalmadı be ben hiç ses çıkarmadım
40.takla attım doğru baktım gün kalmayacak senden hemen günü alayım dedimsenin benim önümden olman bana çok iyi geldi inan
Beni korkuttunuz ha..gobek deligi tutmamis galiba arkadasin..ilginc valla. insan korkuyor okudukca. benim 6. haftam dolmak uzre sukurler olsun deligim iltihabim felan yok..ama sislik devam ediyor karnim sis. odem neden oluyor onuda dahi bilmiyorum. aslinda hic bir yerde dogru duzgun aciklamalar okumadim. bazen sisyorum cokca bazen sisliklerim azaliyor. fakat merak ediyorum surekli nezaman gecicek bu sislikler diye. aslinda herkezin amaliyat gunlugu olsada istedgi zamanlarda yazsa neler yasadigini sisliklerden nasil kurtuldgu yada neler yaptigi insan girer okur..kendimi kotu hisediyorum tam bir bilgi bulamayinca. ya doktorlar anlatmiyor yada ben anlamiyorum bu sisliklerin sebeplerini nekadar surecegini? onceleri cok korkmustum panik yapmistim bilmiyordum sislikler 2 haftada gecek saniyordum ama gecmiyor halla.
Hahaha :) resimlerimi görünce koşa koşa gün aldığını 40 takla attığını unutmayalım lütfen
Merhaba güzel Ankara lı bayanAyarlayıp gelme işini ciddiye alman sevindirdi beni.Ziira kafana bu işi sokan bendim hatırlarsan ) Kilomu sormuşsun öncesi ve sonrası resimlerimde.Hemen söyleyeyim.Ameliyata 87 kiloda girdim 5.5 kilo yağ deri ve doku alındı.Sonrası resmimde 8 kilo vermiştim bunun üstüne.Toplamda 14 kilo kadar oldu yani.Sonrasında verdiğim kilolardan dolayı karnımda ne bir sarkma ne bir yumuşama olmadı.Üstelik tam tersine sonuç daha güzel oldu.Yandan çekilen öncesi sonrası resmimde kalça kısmıma bir daha bak.Oralara ameliyatta hiç bir işlem yapılmadı.Ama ameliyat sonrası verdiğim 8 kilo da kalçam bile nasıl farketmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?