Arkadaşlar merhaba,
Ben geçtiğimiz eylül ayında karın germe olacaktım fakat hem bebeğimin küçük olması hemde safra kesemin alınması gerekliliği bu operasyonu ertelememize sebep oldu.Fakat işte o büyük gün nihayet geldi...Aliyesma nerdesinnnnnnnnnn!!
3 nisan'da yani sadece 1 gün sonra sabah sekizde giriyorum ameliyata.benimde göbek deliğimin üstünde çatlaklar var.anlattıklarınıza bakılırsa kalıyor bu çatlak bozuntuları :))
heyecan korku endişe herşey mevcut şu anda( bebeğim 1 yaşını doldurdu.mayıs ayına kadar eve yardımcı birini bulduk.eşimde 10 gün izin alıyor.bana dua edin arkadaşlar..
yazabilecek durumda olursam mutlaka olanı biteni paylaşıcam sizlerle.Ankara'da Serdar bey yapacak ameliyatımı.liposuction ve karın germe beraber.ayrıca karın kaslarım çok zayıf olduğu için güçlendirmeye ihtiyaç varmış.sizlerede uygulandımı bu?kasların üzerine ince bir malzemeden takviye yapılacağını konuştuk.umarım iyi geçer..çok iyi sonuç alacağımızı söyledi doktorum.fazla kilolarımı verdim karnım bayağı sarktı aşağı doğru sallanıyor.:))sallanamıycak artık....hepinize sevgiler.
Burcuu çok teşekkür ediyorum canım...güç verdin bana.iyiki yanıtladın :))valla o güçlendirme işini araştırıyorum şimdi.aslında doktorumla çok detaylı görüştük ama bunu ameliyat sabahı tekrar sorarım.zaten öyle şeyler soruyorumki adam çıldıracak bu defaMeryyciğim hayırlısı bence bişeycik olmaz emin ol,dünyada hergün binlerce kadın oluyo bu ameliyatları korkma cesur ol halledersin,benim gibi ötlek bi tavşan bile hallettiğine göre sezeryandan kaçtım normal doğum yaptım 2 adet hiç ameliyat nedir bilmiyordum tecrübe oldu bana.Göbek üstündeki çatlaklar aşağıya inmiş deliğin altındalar ama gergin duruyorlar eskiden üsttekiler buruşuktu biraz şimdiki görünüşü kesinlikle estetik açıdan çok daha iyi ama neyazık ki göbek üstündeki çatlaklardan kurtulamıyoruz ameliyatla bile alttakiler zaten yok olmuşlar,benim karın kaslarımda çok zayıflamış,karın kaslarının birbirine yaklaştırılarak dikildiğini söyledi doktorum zaten bu ameliyatlarda hem kaslar sıkılaştırılıyo hem de derimiz geriliyo,dolayısıyla kaslarım dikildiği için ilk günler ağrım olmuştu (kas ağrıları)
Ama senin dediğin ince bir malzemeyi hiç duymadım benim sadece kaslarım dikildi ve derim gerildi karnım gergin ve kaslı gözüküyo,hoşçakal bol şanslar dualarımız seninle....
Arkadaşlar merhaba,
Ben geçtiğimiz eylül ayında karın germe olacaktım fakat hem bebeğimin küçük olması hemde safra kesemin alınması gerekliliği bu operasyonu ertelememize sebep oldu.Fakat işte o büyük gün nihayet geldi...Aliyesma nerdesinnnnnnnnnn!!
3 nisan'da yani sadece 1 gün sonra sabah sekizde giriyorum ameliyata.benimde göbek deliğimin üstünde çatlaklar var.anlattıklarınıza bakılırsa kalıyor bu çatlak bozuntuları :))
heyecan korku endişe herşey mevcut şu anda( bebeğim 1 yaşını doldurdu.mayıs ayına kadar eve yardımcı birini bulduk.eşimde 10 gün izin alıyor.bana dua edin arkadaşlar..
yazabilecek durumda olursam mutlaka olanı biteni paylaşıcam sizlerle.Ankara'da Serdar bey yapacak ameliyatımı.liposuction ve karın germe beraber.ayrıca karın kaslarım çok zayıf olduğu için güçlendirmeye ihtiyaç varmış.sizlerede uygulandımı bu?kasların üzerine ince bir malzemeden takviye yapılacağını konuştuk.umarım iyi geçer..çok iyi sonuç alacağımızı söyledi doktorum.fazla kilolarımı verdim karnım bayağı sarktı aşağı doğru sallanıyor.:))sallanamıycak artık....hepinize sevgiler.
teşekkür ederim essin.evet serdar öztürk doktorum..şimdiden geçmiş olsun...serdar öztürk mü doktorun?
esracım evet bi buruşuklukta var ama tam dikişlerin bittiği yerde iki taraftada şişlikler mevcut off korseyı cıkarınca daha cok sıstı sankı karnım yardım edınnnnn burcu esra annejimm
esracım bugün geldik eve..2 gece kaldım hastanede.ilk gün ne ağrım oldu ne sancım çok rahattım ama hiç kaldırmadılar beni.dün sabaha kadar yataktaydım.belim çok ağrıdı.bugün geziyorum evde.çok yatmadım.korseliyim hemde bayağı sıkı bir şekilde.rahatsız etmiyor bu sıkılık aksine daha güvenli yürüyorum.yarın direnlerim çıkabilirmiş.mery geçmiş olsun diyeyim inş.. iyi geçmiştir ameliyatın ve sonrası..