Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kızlar 16 gün oldu ameliyat olalı çok şükür ki her işimi yapabiliyorum artık,ağır kaldırmıyorum tabiiki,biraz gergin hissediyorum kendimi doğal olarak davul gibi gerdiler tabi,ağrım hiç yok sadece göğsüme sonradan atılan dikişlerin iyileşmesi için sabırsızlanıyorum çünkü arada bir sigara tüttürdüğüm için korkuyorum ya kapanmazsa diye,gerçi ameliyat sonrası 2 hafta hiç içmedim son birkaçgündür 4-5 tane içtim çok vicdanım sızladı tabi,inşallah orası da kapanır biran önce,göğüslerimin altında i şeklinde iz var ama umduğumdan daha az ve ince geldi gözüme zamanla onun da azalacağını bilmek güzel,karımdaki iz için aynı şeyi söyleyemeyeceğim ince fakat belirgin altında ve üstünde sanki hafif şişlikler var,göbek deliğimdeki dikişler alınmıştı geçen pazartesi deliğin etrafı kızarık duruyo,izler belirgin,haftaya bir kontrolüm daha var sonra doktorum yurtdışına gidecekmiş 3 ay sonra gidicem tekrar,hoşçakalın byeeee

herkese merhaba..

karın germe+ tüm liposakşın+kol germe ameliyatı olacağım ankarada bildiğiniz iyi bir doktor var mı? görüştüğüm bir doktor tümünü bir seferde yapabileceğimizi söyledi ve 10,5 hesap çıkardı...sizce bunların tümü bir arada yapılırsa sağlığım tehlikeye girer mi?

Arkadaşlar merhaba,
Ben geçtiğimiz eylül ayında karın germe olacaktım fakat hem bebeğimin küçük olması hemde safra kesemin alınması gerekliliği bu operasyonu ertelememize sebep oldu.Fakat işte o büyük gün nihayet geldi...Aliyesma nerdesinnnnnnnnnn!!
3 nisan'da yani sadece 1 gün sonra sabah sekizde giriyorum ameliyata.benimde göbek deliğimin üstünde çatlaklar var.anlattıklarınıza bakılırsa kalıyor bu çatlak bozuntuları :))
heyecan korku endişe herşey mevcut şu anda ( bebeğim 1 yaşını doldurdu.mayıs ayına kadar eve yardımcı birini bulduk.eşimde 10 gün izin alıyor.bana dua edin arkadaşlar..
yazabilecek durumda olursam mutlaka olanı biteni paylaşıcam sizlerle.Ankara'da Serdar bey yapacak ameliyatımı.liposuction ve karın germe beraber.ayrıca karın kaslarım çok zayıf olduğu için güçlendirmeye ihtiyaç varmış.sizlerede uygulandımı bu?kasların üzerine ince bir malzemeden takviye yapılacağını konuştuk.umarım iyi geçer..çok iyi sonuç alacağımızı söyledi doktorum.fazla kilolarımı verdim karnım bayağı sarktı aşağı doğru sallanıyor.:))sallanamıycak artık....hepinize sevgiler.

Meryyciğim hayırlısı bence bişeycik olmaz emin ol,dünyada hergün binlerce kadın oluyo bu ameliyatları korkma cesur ol halledersin,benim gibi ötlek bi tavşan bile hallettiğine göre sezeryandan kaçtım normal doğum yaptım 2 adet hiç ameliyat nedir bilmiyordum tecrübe oldu bana.Göbek üstündeki çatlaklar aşağıya inmiş deliğin altındalar ama gergin duruyorlar eskiden üsttekiler buruşuktu biraz şimdiki görünüşü kesinlikle estetik açıdan çok daha iyi ama neyazık ki göbek üstündeki çatlaklardan kurtulamıyoruz ameliyatla bile alttakiler zaten yok olmuşlar,benim karın kaslarımda çok zayıflamış,karın kaslarının birbirine yaklaştırılarak dikildiğini söyledi doktorum zaten bu ameliyatlarda hem kaslar sıkılaştırılıyo hem de derimiz geriliyo,dolayısıyla kaslarım dikildiği için ilk günler ağrım olmuştu (kas ağrıları)
Ama senin dediğin ince bir malzemeyi hiç duymadım benim sadece kaslarım dikildi ve derim gerildi karnım gergin ve kaslı gözüküyo,hoşçakal bol şanslar dualarımız seninle....

Burcuu çok teşekkür ediyorum canım...güç verdin bana.iyiki yanıtladın :))valla o güçlendirme işini araştırıyorum şimdi.aslında doktorumla çok detaylı görüştük ama bunu ameliyat sabahı tekrar sorarım.zaten öyle şeyler soruyorumki adam çıldıracak bu defa D
burcuu ben iki defa ameliyat oldum.ikinci doğumum sezeryan oldu ve ardından safra kesem alındı.gerçi endoskopiyle aldılar ama olsun sonuçta ameliyat işte.narkozdan korkmuyorum sadece sonrası o ilk geceler beni endişelendiriyor.neyse heyecandan habire yazıyorum :))
iyi dileklerin için çok teşekkürler..

şimdiden geçmiş olsun...serdar öztürk mü doktorun?

esracım evet bi buruşuklukta var ama tam dikişlerin bittiği yerde iki taraftada şişlikler mevcut off korseyı cıkarınca daha cok sıstı sankı karnım yardım edınnnnn burcu esra annejimm

slm ya bana bi akıl verin annejim ne yapmalıyım biran önce aylin hanıma bi gitsemmi acaba. muayenesi ne kadar dı .bi baksak ne oluyor ne bitiyor fikir almak için ?sen nasılsın karın görüntün nasıl şişlikler varmı bi de genginde ameliyat yeri solma varmı bi de bir korku başladı anlatamam içim esiyor sizdede bu oldumu karar verince

ya neredeyse sayenezde ( çok sağ olun ) her aşamayı ezberledim ama yinede sanki konu ben olunca herşey ters gidicek gibi geliyor ya daha kötü olursa diye korkuyorum YARDIMM((((((((

arkadaslar merhaba ben yeni uye sayilirim buda ikinci msjim oburu nerde bilmiyorum ama butun arkada cevaslarin yorumlarini okudum bu ameiyata cesaret etmelerinden dolayi tebrik ederim hepsini bende hep guzelbir karnim olsun istemisimdir ama malesf benim merak ettigim minikarin germe kimlere yapilir belki boyle bir sansim olabilir

esracım evet bi buruşuklukta var ama tam dikişlerin bittiği yerde iki taraftada şişlikler mevcut off korseyı cıkarınca daha cok sıstı sankı karnım yardım edınnnnn burcu esra annejimm

Şişlik olması normal canım onları takma..... doktoruna bi sor istersen dikişteki buruşuk kısmı ama bence geçecektir zamanla....opuyorumnanaktan

annejim sesin çıkmıyor yokmusun moosoon dr görüşmende fayda var hem ciddi değilse bile içini rahatlatırsın geçicek diye bi de ben sezeryandan da hatırlıyorum bir ay şiş kalmıştı karnım üstelik bu sezeryandan da büyük bir kesik geç iyleşmesi sanki bana normal gibi geliyor ama dr danışmakda fayda var

mery geçmiş olsun diyeyim inş.. iyi geçmiştir ameliyatın ve sonrası..
esracım bugün geldik eve..2 gece kaldım hastanede.ilk gün ne ağrım oldu ne sancım çok rahattım ama hiç kaldırmadılar beni.dün sabaha kadar yataktaydım.belim çok ağrıdı.bugün geziyorum evde.çok yatmadım.korseliyim hemde bayağı sıkı bir şekilde.rahatsız etmiyor bu sıkılık aksine daha güvenli yürüyorum.yarın direnlerim çıkabilirmiş.
açıkçası arkadaşlar ben bu kadar kolay geçeceğini sanmıyordum.ilk iki gün bitti bile.detaylarıyla yazarım size..svgiler...

geçmiş olsun meryy amelıyatın ıyı geçmis sevindim bende ankaradayım doktorunu tavsiye edermisin bu doktora ameliyat olan arkadaşın varmı ne kadar para ödedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…