Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

esracım evet bi buruşuklukta var ama tam dikişlerin bittiği yerde iki taraftada şişlikler mevcut off korseyı cıkarınca daha cok sıstı sankı karnım yardım edınnnnn burcu esra annejimm

Canikom yan tarafta dikişlerin bittiği yerde benim de biraz büzüşüklük var ama düzelicek gibi geliyo bana çok rahatsız etmedi beni dikişlerimin altı ve üstü biraz şiş gibi,doktor 6 ay geçmeden hiç bişeye moralini bozma dedi bana ben de bozmamaya çalısıyorum mapiyim senin ki çok mu şiş anlamadım rahatsızlık verecek kadar çok mu yani benim de göğüslerimden birine sonradan atılan dikişde hala akıntı var hala geçmedi ya sinir oldum yaa

geçmiş olsun meryy amelıyatın ıyı geçmis sevindim bende ankaradayım doktorunu tavsiye edermisin bu doktora ameliyat olan arkadaşın varmı ne kadar para ödedin
teşekkür ederim canım..ewet tavsiye edilebilecek bir doktor.yatırdığı hastane,anestezi doktoru,asistanı yani ekip olarakta sağlam çalışıyolar.5000 lira ödedik.bugün 4. günüm öğleden sonra pansumanım var.artık şu direnlerden kurtulmak istiyorum.

meryy çok geçmiş olsun canım bundansonraki aşamalarıda yazarsan sevinirim galba ben ameliyata gidene kadar doçentlik ünvanını bile alacağım burdan öğrendiklerim sayesinde:))))) bütün arkadaşlara teşekkür tecrübelerini paylaştıkları için ( gerçekden çok çok cesaret oluyor) sevgiler

meryy sorumu yanıtladıgın cok tesekkur ederım senın soyledıklerın amelıyetının agrısız gecmesı benı de cok cesaretlendırdı en kısa zamanda serdar beyle gorusmek ıstıyorum benım boyum 165 kılom 75 acaba zayıflamamı ıster mı senın nasıldı oranlar

pansumanım vardı bugün çok iyi gelişiyor herşey yolunda ve DıRENLERıM çıktı :)))))daha mutluyum.üstelik dikişlerimde çok düzgün görünüyor.
tuscany,seninle boyumuz aynı fakat ben 65-66 arası bir kiloyla girdim.ameliyat tarihine kadar elinden geleni yapar zayıflarsın. gerçekten tavsiye ederim bu operasyondan alacağın sonucu hiçbir spor türü ve beslenme diyetleri ilaçlar yani bunun gibi şeylerden bekleme...ameliyat düz sıkı fit bir karın için şart.ve tabi incecik bir bel içinde...ben çok (3 nisanda ameliyat olduğumu düşünürseniz) çok mutluyum.sadece 3 gün geçti.
doktorumuda herkese tavsiye ederim...

ozeden mesaj atmayi bilmiyorum merrycim 'ilgine tesekkur ederim sana birsey daha sormak istiyorum minikarin germe niye dusunulmuyor daha kolay ve daha iz birakan bir operasyonmus yada minikarin germe kimlere yapiliyor benimcesarettim minikarin germeye yetiyor buyuzden arastiriyorum

rica ederim canım..ben ilk doğumumu yaptıktan yaklaşık 7-8 sene sonra gitmiştim bir uzmana ve bana mini karın germenin bana yeterli olacağını söylemişti.ama ikinci doğumdan sonra kesinlikle olmazdı.buna doktorun karnının sarkma çatlama kısaca deformasyon durumuna göre değerlendiriyor.yani sen mini karın germe olmak istiyorum desende eğer gerekli olan tam abdominoplasti ise tabiki bu yapılıyor.
yani cesaretin azı çoğu olmuyor canımcım.sonuçta bu bir ameliyat azıda çoğuda aynı.yani açıkça yazabilirim bunu ben kadar korkan çekinen olmamıştır.sonuçta mutluyum.şu hali bile çok güzel ki daha şişlikler ve ödemler var.tamamen geçinde nasıl olur düşünün artık...:)

merry merhaba bende karın germe annem için düşünüyoruz.fiyat ne kadar cnm bu kıonuda özelden bilgilendirebilir misin

yalnız kızlar liposuctıon olan yerlerim simsiyah olmuş.az önce baktım.sanki 5-10 kişi almış eline sopaları iyi bir dövmüşler beni..

annem birde ağrılarda amlyt sonrası nasıl olurum korkusu çok fazla.95kg 155 boy kilo vermeliyim diye bekliyor.o yüzden hiç muayene için gitmedi dr falan ama şimdi sadece göbek değil yandaki bel fazlalıkları,bacak iç kısım fazlalıkları,kol sarkmaları nasıl oluyor.bilgilendirirsen sevinirim.geçmiş olsun sana cnm bu arada.
hastanede yatılıyormu yoksa 1gün sonra taburcu mu

merry inan senin ameliyati atlatip bukadar cesaret verici konusman beni cok mutlu etti cunku amliyat sonrasinin kotu gectiginden bahsediliyor dogalolarak cok korkuyorum persenbe gunu doktordan randevu almistim onu bile iptal ettim acikcasi cok istiyorum ve cok korkuyorum birde benim birtane dogumum var ve zayif biriyim isallah minikarin germe benim icin uygundur

sanırım diğer olan arkadaşlarda bana katılacaktır bu konuda..ben bu ameliyatı zayıflama olarak görmüyorum.şekillendirme desek daha doğru olur.bel ve göbek çevresi şekillendirme.eğer etkili bir sonuç bekleniyorsa sanırım annenin kilo vermesi daha doğru olacak.fazla kilolar verildikten sonra sarkan bütün fazlalıklar toparlanabiliyor.sen annene iyi bir diyetisyen bul hayatım.fazlalıklarını versin.sonra bir plastik cerraha görünsün.hayata bir defa geliyoruz.fıstık gibi yaşamak var.
hastanede durumunuza göre bir veya iki gece kalınıyor.ben iki gece kaldım.bu arada teşekkür ederim.darısı annenin başına.
sevgiler canımm.

canım yaa vallahi haklısın çünkü korkuyor insan elinde değil bu büyük bir ameliyat sonuçta.hele şu internette dolaşan video görüntüleri yokmu o kadar çok izledimki onu korkudan ölüyordum.ama kendime geldikten sonra hani ağrı yok iyiyim eşim yanımda gülümsüyor doktorum bana ameliyatta olanları anlatıyor.allahım çok şükür dedim.sonra açtılar üzerimdeki korseyi şöyle göz ucuyla bi baktım karnım sırtıma yapışmış gibi.bi hafiflik var.arada ince adet sancısı gibi ağrılar.o gün iki defa ağrı kesici kür seruma katıldı çok rahat sabaha kadar uyudum uyandım tv izledim falan.sabah doktorum geldi sargılarım değişti ve kaldırıp odada bir iki tur gezdirdiler.sonra 3 saatte bir hemşireler kaldırdı.kalkarken ağrı oluyor.ben o gecede kalmak istedim.tabi dediler.ve dün rahat rahat arabamıza binip geldik evimize.şu anda kanepede oturuyorum.laptop dizlerimde size yazıyorum.:))

ne mutlu insallah ayni mutlulugu bir gun bende tadarim 14 senedir bu gobekle saklayarak yasamak zor oldu benim icin bende dumduz karinli olabilicekmiyim acaba

cesaretin ve olumlu bakış açın için seni canı gönülden tebrik ediyorum meryy...bende karın germe+kol germe+ bacak liposakşın yaptırmayı aklıma koydum .şimdilerde iyi bir doktor araştırıyorum.Biriyle görüştüm hemen olabilirsin dedi.perşembe günü de bvir başka doktora gideceğim. benim ekstra durumum var yalnız.o nedenle karın germe konusunda henüz tam karar veremedim.yakın zamanda meme kanseri dolayısıyla meme dokum tamamen alındı.rekonstüktif ameliyatında protez mi koyduracağım yoksa karın dokusundan mı yapılmasını istediğime karar veremedim :)) belki karnımı meme ameliyatıma kadar 1 2 yıl daha saklamam gerekecek. ö,yle ya da böyle karın germe ameliyatı olacağım dediğin gibi hayatı bir kez yaşayacağız eğer elimizde imkan varsa neden fıstık kıvamında ve tadında yaşamayalım...Değil mi? :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…