• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

ben birde ayni gun goz ustu derisni aldirttim. gozlerim 1 haftada duzeldi. onlardan hic sikayetim olmadi. kimse fark etmiyor etrafimdakiler ama herkez genclestigimi soyluyor. benden esteik yapmami beklemiyolar heralde:)

İşte bu benim konum.Ne yaptırdın sadece göz kapaklarınımı aldırdın başka işlem yapıldımı.Paylaşırsan çok sevinirim.

sen burada bayan doktorun oldun ameliyatını değil mi? bu makina nedir nasıl birşey doktoruma sormak istiyorum abd de olan yenilikleri takip eden bir doktor hiç böyle bir makine den bahsetmedi kimseye de uygulamadı

Yüz için bir makineye bağladığını söylemişti ama aynımı bilmem ödem için demişti.

Arkadaslar, sanırım izler de karna göre değişiyor öyle mi? Yani benim yanlarım da sarkık, dolayısıyla o iz yanlara arka belime kadar gelecek mi? :S

Arkadaslar, sanırım izler de karna göre değişiyor öyle mi? Yani benim yanlarım da sarkık, dolayısıyla o iz yanlara arka belime kadar gelecek mi? :S

ah benim yarama parmak basma şu ameliyatı az izle yapanı bulsam fizanda bile olsa gideceğim ama yok :( bunu kabul edip ve sindirip öyle girmek lazım ameliyata yoksa mutsuz olur insan

Tam karında yanlara kadar geliyor dikiş.Otur hafif öne doğru eğil.Karnına bak katlar nerede o zaman anlarsın nere kadar ameliyat izi.Ama 6 ay içinde yanlar daha çabuk silikleşiyor.Orta sezeryan yeri biraz daha geç olacak sanırım.Hiç jilet kesiği gördün mü? yanlar onun gibi ince çizgi ve soluk renk.

selam hanImlar, bakIyorum amel. olan arkadaslar cabucanak iyilesmisler. AgIr spor yapacak kadar hafif bir amel, degil bu. Bir arkadasIm ödemden bahsetmis sunu söyleyebilirim, bende oturasaya kadar vücüdüm 4-5 ay gecti ancak tamamen kendimi iyi hissetmeye basladIm. Amel. sonrasI okadar dikkatli yememe rahmen kendimi sismanlamIs hissettim ödemlerden dolayI. SabIrlI olmak gerekiyor......
ArkadasIm jelesec amel. günün belli olmus, hadi hayIrlIsI hersey güzel olacak:)))
Ben Toprak arkadasIm gözlerini yaptIrmaya karar verdinmi? bende senden cesaret bulacagIm görürsem. Biraz korkuyorum ne yalan söyleyeyim, hic yaptIran görmedim. Hadi sen ilk davran:)))

sedef, doktorlarla görüsürsen sana söylerler dikis nasil olacak. beline kadar keseceklerini sanmiyorum.

spor gecmisini sormustun. ben bir bucuk yil öncesine kadar haftada 2-3 kere spor yapiyordum. karin kaslarimin kuvvetli oldugunu ama hic sanmiyorum. hic bir zaman :-)

Kızlar benim neredeyse belime kadar geliyor ortadan ikiye ayrılmıs gibi mi olucam :)

Aynen öyle canım.İkiye ayrılmış biraz abartı bence.Sonrasında yanlar silikleşiyor yazdım önceki yorumda.Eee gülü seven dikenine katlanır.Ben izleri kafay hiiiç takmadım.Göbeğimi içeri çekmiyorum.Düz bir karnım var.Giydiğim yakışıyor.Ordan burdan pörtleyen benden önde giden fazlalıklarım yok :nazar: Daha ne olsun yaşadıklarımın yanında izin hiç değeri yok benim için görmüyorum.Göstermezssem benden başka kimse görmez.

Canim, umarim yanlis anlamazsin, ama ciddimisin? ameliyattan yedi hafta sonra ev islerini yapamiyormusun?

Tabii herkesin iyilesme süreci degisik oluyor, umarim benim durumum da efelin gibi kötülesmez. dedigim gibi, ben bir hafta sonra giristim ev islerine.

lemontree canim günlük islerimi tabiki yapiyorum yemek felan yazimi dikatli okursan bayram temizligi dip köse yapilmasini istedim üstün körü deyil canim ne kadarda olsa kisitli yapiyorsun
ben is görürken arkamdan atli geliyor gibi yaparim esimde bu bayram birini bulalim biraz yardim etsin dedi yoksa normal isleri yapiyorum ama ilk hafta yemek yapacak kadar iyi hisetmedim
zati hastanedeydim 3haftadan sonra kendime geldim yemek temizlik felan

selam hanImlar, bakIyorum amel. olan arkadaslar cabucanak iyilesmisler. AgIr spor yapacak kadar hafif bir amel, degil bu. Bir arkadasIm ödemden bahsetmis sunu söyleyebilirim, bende oturasaya kadar vücüdüm 4-5 ay gecti ancak tamamen kendimi iyi hissetmeye basladIm. Amel. sonrasI okadar dikkatli yememe rahmen kendimi sismanlamIs hissettim ödemlerden dolayI. SabIrlI olmak gerekiyor......
ArkadasIm jelesec amel. günün belli olmus, hadi hayIrlIsI hersey güzel olacak:)))
Ben Toprak arkadasIm gözlerini yaptIrmaya karar verdinmi? bende senden cesaret bulacagIm görürsem. Biraz korkuyorum ne yalan söyleyeyim, hic yaptIran görmedim. Hadi sen ilk davran:)))

Nerelerdesin sen özledim karşılaşamadık.Gel kasımda görürsün inşallah.

lemontree canim günlük islerimi tabiki yapiyorum yemek felan yazimi dikatli okursan bayram temizligi dip köse yapilmasini istedim üstün körü deyil canim ne kadarda olsa kisitli yapiyorsun
ben is görürken arkamdan atli geliyor gibi yaparim esimde bu bayram birini bulalim biraz yardim etsin dedi yoksa normal isleri yapiyorum ama ilk hafta yemek yapacak kadar iyi hisetmedim
zati hastanedeydim 3haftadan sonra kendime geldim yemek temizlik felan

ben bu sağlam halimle kadının yanında geberdim :ssz:bayram temizliğini çıkaranın ben ta .... :30:

Son düzenleme:

Anlıyorum tatlım. Ben bu ameliyatı olacagım. Ancak iş yerim bana maximum 1 ay rapor verir. Ben özel bir spor salonunda fitness anterenörüyüm. Fitness antrenörü olup bu sorunu ceken de kişi benim heralde. Ne yapayım cok genc yastayken hoslandıgım cocuk bana " Yürü ayılarla mı ugrasacagım ben" diyince her gün ağlaya ağlaya diyet yapıp tam 40 kg verdim sonra spora hayatım basladı vs. ama dolayısıla bu da bünye karında deri kaldı.
Her neyse uzatmayayım, dediğim gibi benim iş yerim en fazla 1 ay rapor verir ve eğer tekrar geri dönemezsem malesef işten çıkışım verilir bu devirde beden eğitimci bulmak kolay zaten. İşim spor olmasa sorun değil ama... ben yine de bu ameliyatı ne pahasına olursa olsun olmak istiyorum. Tabii keske 1 ay sonra mekik çekebilsem. :(

Back