aselim bende senin gibi amel. öncesi aynI tedirginlik icindeydim, cünkü isimden dolayI agIr kaldIrmamak mümkün degildi. Kendim icin söyle anlatayIm amel. sonrasI iki hafta iyilesme zamanIm vardI, ücüncü hafta calIsmaya basladIm yavas yavas. Ilk haftasInI yalnIz gecirdigim icin bol dinlenme sansIm oldu. AgrI hic olmadI gibi diyebilirim, cok cok yorgun hissediyosun kendini ilk günlerde. Senin yapIna baglI. Ikinci haftada yavas yavas yürüyebiliyosun ev icinde isini yapabilirsin dinlenerek.... ücüncü haftada cok daha iyi hissediyosun, dinlenerek calIstIm cok agIr kalmadan, 4 haftam baya normale döndü diyebilirim benimde kücük cocugum var.....Bende mecburen kaldIrIyorum dikkatli bir sekilde yalnIz abartmadan.....
arkadaşlar birkaç saat önce dr umla operasyon öncesi görüşmemi yaptım biraz bogazımda agrı falan vardı bugün daha iyiyim dr umda kontrol etti yarın gidip kan tahlillerimi yaptıracagım artık geri sayım başladı gecen sefer heyecandan birçok seyi unutmuştum ama bu sefer saolsun dr um aklımdakilerin cogunu ben sormadan tek tek anlattı 3 aydır operasyon için bekliyorum ben tek bir dr la görüştüm çok dr la görüşmenin kafamı karıştıracagına inandım zaten ne zaman verdiğim ilk karardan dönsem hüsran olur o yüzden bu sefer herne kadar ara sıra acabalarım olsada ilk kararımda kaldım şuanda kafamda hiç soru işareti yok artık sonuçlarıda tek tek yazacagım forumda geçen gün bacak forumunda resim paylaşmayacagımı ama görmek isteyenler için kontrol günlerimi yazacagımı gercekten operasyon olmak isteyenlerin gelip görebilecegini yazmıştım şimdi burayada yazıyorum ama rica ettiğim ve resmini gösteren bazı arkadaslar oldu saolsunlar onlar istediği taktirde yollayacagım siteye koymama eşim kızıyor bugün yeni resimlerimde çekildi dr uma banada verecekmisniz diye sordum istesende istemesende verecegim ama 3 ay sonra dedi tam net karşılaştırma yapabileyim diyeymiş sen bu hallerini unutacaksın o zamana kadar ve resimlerini gösterdigimde göreceksin sende inanılmaz değişim olacak dedi benim problemim epey ciddi koca koca yan simitler ve kocaman bir karın resmen hamile gibiyim operasyonun sonuçlarının %50 sini ilk etapta göreceksin ödemler yavaş yavaş inecek 1 yıl sonunda da tam netleşecek herşey dedi
birde gecen gün burada kas ayrılması ve yırtılması hakkında konuşmuştuk bugün sordum dr uma ikiside hemen aynı şeyler birbirinin devamı dedi bu zaten işlemin bir parcasıymış karındaki yayılma bundan oluyormuş kasları dikiyor ve kestiği bölgeden aldıgı parcayla yama yapıyormuş yama yapılmasının kendi dokumuzdan bir parca oldugu için hiçbir riski yokmuş ve ilerde hamile bile kalınsa tekrar aynı sorun olmuyormuş ayrıca lazerle izler hafifletilebir mi diyede sordum hayır lazer çok popüler oldu ama izler üzerinde çok etkisi yok ben tavsiye etmiyorum çok rahatsız olursan 6 ay sonra dövme yaptırabilirsin dedi şimdilik aklımda kalan bunlar :)
sayılı gün geldi çattı, inşallah tek seferde sonuç alır memnun kalırsın...dediğim gibi sen en baştan doktorunu kafanda oturtmuştun( onunla ilgili olumlu yorumları beğeni yapman ve o yazılara karşılık yorum yazman dan yola çıkarak yazıyorum) önemli olan senin doktoruna güvenmen ve ameliyatını olman iyi dileklerimi gönderiyorum
ameliyat olan arakdaşlar . benim ameliyattan sonra karın duvarımda bir hassaslık oldu yani elimi hafifce bile dokundursam karnm istem dışı aniden kendini içeri çekiyor tikli gibi buda canım yakmıyor değil . bu durum geçicimi acaba ? bunu yaşayan oldumu ?
yakInlardayIz demi?? sen iste hemen geliriz yardIma toplu halde:) istersen amel. bile gireriz.
doktorum seninde ameliyat olacağın doktor:) jelsec arkadaşım yazmıştı ekle diye foto görmen için, bu işte çok başarılı olan bir hekimi seçmişsin, zaman yaklaştıkça heyecan çok normal
Senin ne zaman operasyonun benimde az kaldi aksilik olmazsa cuma gunu biraz soguk alginligim var insallah ilerlemezde biran once olurda kurtulurum dr um ilac kullanmaya izin vermiyor yarin gorusecegiz bakalim
benim problemim epey ciddi koca koca yan simitler ve kocaman bir karın resmen hamile gibiyim
Tek doktorla görüşme fikrine saygı duyarım.Ben de en az üç doktorla görüşme ve ameliyat ettiği kişilerle birebir konuşmalı diye düşünüyorum.
adacim, herhalde yakinlardayizbelki bi öglen yemegine bulusuruz?
benim ameliyat tarihine sende oradasin degilmi?
jelesec arkadasimiz da olmasa
resmin ameliyattan kac gün sonra cekildi canim?
benim 2 eylül de ameliyatim. görüsemessek bol sanslar! doktorun kimdi?
benim problemimde ayni. hala hamile gibiyim :120:
Ufff... bende sadece Ercan Beyle görüstüm. Korkuttunuz simdi beni...
jelesec hanım, jelesec hanım, senin şu 6. his beni korkutuyor, tıpkı filmi gibi :))
ha hay vallahi bende korkuyorum bu 6. hissim den ne sezinliyor sam hop çıkıyor.))) olacakları önceden sezme hali
çok geçmiş olsun tekrar arkadaşım...bence ertele 10 gün sonra olsun o kadar bekledin 10 günden daha bekle...en kısa zamanda toparlanırsın inşallah sevgiler...
özel mesaj kutun dolu arkadaşımben hasta olduğunu okuyunca özelden yazdım baktım dolu açıktan yazdım...tabi her zaman,arayabilirsin
Sevgili jeselec daha once bana mail adresini yollamistin ama kaydetmemisim bilgisayarinda msn yukludur sanirim kamerayla konusalim mi cok merak ettim 6. Hissin sana neler soyleyecek hakkimda operasyona girmeden ilk halimide canli canli gormus olursun :) ilk hastaneye gelecegini soylemistin sonra uzak dedin ama dusundum de bir kamera kadar yakiniz bu arada telefon numaranida vermistin degismemisse ve musaitsen telefonla da arayip alabilirim adresini cevap bekliyorum senden sabahtan beri yat yat canim sıkıldi hem laflamis oluruz hem dunku olaydaki anlasilamamayida cozmus oluruz
ha hay vallahi bende korkuyorum bu 6. hissim den ne sezinliyor sam hop çıkıyor.))) olacakları önceden sezme hali
aman falcı değilim yanlış anlama olmasın6.his olayı sadece aaaaa dur arıyorsun galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?