• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

merhaba kızlar;

resim koydum samimi yorumlar istiyorum,başarısız bulduysanız'da yazın lütfen alınmam...ben iki ameliyatımın sonucunu başarılı buluyorum:nazar:farklı görüşte almak istiyorum...sevgiler

ben toprak canım taşındım yerleştim yeni yerimize ee alıştım da sayılır....jelesec cim canım iyiyim karnım aynı canım sadece izler belirsizleşiyor zamanla...sen ne zaman oluyorsun ameliyat sıra sende:)) bu arad kıbrıs hattım var yeni ama numaramı bilmiyorum canım eşimden çaldırır bakar veririm sana

tamam canım bekliyorum...evet benim ameliyat eylül sonu ekim ortası gibi,tabi bir aksilik çıkmazsa, son anda vazgeçmek gibi dermişim:ssz:doktoruma çok güveniyorum da sorun bende,bir aksilik çıkar mı diye düşünmeden edemiyorum;ben memede de yaşadım bunları,ameliyat gecesi çok zırladım :14: ufaklık aklıma geldikçe aman neyse oluyor hepimizde bunlar...inşallah hayırlısıyla atlatırım....armayı unutma öptüm eşine selam ,minikleri öptüm

merhaba kızlar;

resim koydum samimi yorumlar istiyorum,başarısız bulduysanız'da yazın lütfen alınmam...ben iki ameliyatımın sonucunu başarılı buluyorum:nazar:farklı görüşte almak istiyorum...sevgiler

cok güzel olmus canIm.......gercekten :nazar: degmesin. Iyiki koymusun resim burada olmak isteyen arkadaslarImIz, basarIlI amel. görüp öyle kararlarInI versinler.

iki adaş yarış yaparsınız artık:9: çok başarılı bir sonuç :nazar: mutluluğu daim olsun

adasIm 1:0 önde, bende hemen gögüsleri halletmem lazIm böyle olmuyacak:20:. ArtIk yasta ilerledikce sürekli arIzalar cogalIyor. Kendimi bir insaat gibi görüyorum, tadilat bir türü bitmek bilmiyor.....:1::1::1:

ayyy serap beni de ekle lütfen çok merak ediyorum buruşuk karınlı biri olarak.çoook geçmişler olsun sana

cok güzel olmus canIm.......gercekten :nazar: degmesin. Iyiki koymusun resim burada olmak isteyen arkadaslarImIz, basarIlI amel. görüp öyle kararlarInI versinler.
çok teşekkürler,
resim konulması bence şart iyi sonuçlar insana umut oluyor...
adasIm 1:0 önde, bende hemen gögüsleri halletmem lazIm böyle olmuyacak:20:. ArtIk yasta ilerledikce sürekli arIzalar cogalIyor. Kendimi bir insaat gibi görüyorum, tadilat bir türü bitmek bilmiyor.....:1::1::1:
tadilat başladı'mı devamı geliyor:) sırada göğüsler var demek'ki hadi bakalım geldiğinde hallet bitsin sevgiler
ayyy serap beni de ekle lütfen çok merak ediyorum buruşuk karınlı biri olarak.çoook geçmişler olsun sana

ekledim çok eski üye olduğunuz için yorumunuzu yazarsanız mutlu olurum,olumlu olumsuz alınmama darılmam sevgiler

adacim, cok güldürdün beni :-)

bugün düsündümde.. aceba karindan sonra burnumu ve cenemide yaptirsam mi diye :-))

jelesec, canim, nasilsin?

serap, doktorun kimdi? bende görebilirmiyim fotograflari???

aaaayyyyyy.... kizlar, benimde cok az kaldi.. :27:

edit: serap, gördüm fotografini... harika olmus, cok cok güzel.

sezeryan ameliyati mi olmustun sen? benim karnimda ayni senin önceki halin gibi

bugün düsündümde.. aceba karindan sonra burnumu ve cenemide yaptirsam mi diye :-))

doktorum seninde ameliyat olacağın doktor:) jelsec arkadaşım yazmıştı ekle diye foto görmen için, bu işte çok başarılı olan bir hekimi seçmişsin, zaman yaklaştıkça heyecan çok normal
edit: serap, gördüm fotografini... harika olmus, cok cok güzel.

sezeryan ameliyati mi olmustun sen? benim karnimda ayni senin önceki halin gibi

evet sezaryan bir kızım var, yorumun için teşekkürler beğenme'ne sevindim

Senin ne zaman operasyonun benimde az kaldi aksilik olmazsa cuma gunu biraz soguk alginligim var insallah ilerlemezde biran once olurda kurtulurum dr um ilac kullanmaya izin vermiyor yarin gorusecegiz bakalim

arkadaşlar bende oldum karın germe gerçekten tüm o buruşukluk gidiyor . göbek deliğimin hemen ustunde onemsenmeyecek kadar az bir çatlaklık kalmış ama o kadarcık olacak. şuan hala dikişliyim. ama iyileşince güzel olacağını düşünüyorum. dikiş açılmam oldu ama atlatıcam inş bu dönemi. darısı sizlerin başına inş.

ameliyat olan arakdaşlar . benim ameliyattan sonra karın duvarımda bir hassaslık oldu yani elimi hafifce bile dokundursam karnm istem dışı aniden kendini içeri çekiyor tikli gibi buda canım yakmıyor değil . bu durum geçicimi acaba ? bunu yaşayan oldumu ?

Back