• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

BenToprak: Tesekkür ederim yazdiklarin icin. Aslinda, ne kadar korksamda, icim rahat doktor kararimla. Ama yinede düsünüyorum, hadi iyi gitmezse diye. Ama kim böyle düsünmediki ameliyat öncesi?

Ssoleil: Gecmis olsun. Erteledinmi ameliyati? Tam anlayamadim.

Jelesec: Neydi 6. hissin ssoleil arkadasla ilgili? Anlamadim canim. Benim icin senin 6. hissin ne aceba? :61:

rahat ol lemontree; test edilip kaç kişi tarafından onay almış bir doktora kendini emanet ediyorsun...bu süreci hepimiz yaşadık sonu mutluluk

BenToprak: Tesekkür ederim yazdiklarin icin. Aslinda, ne kadar korksamda, icim rahat doktor kararimla. Ama yinede düsünüyorum, hadi iyi gitmezse diye. Ama kim böyle düsünmediki ameliyat öncesi?

Ssoleil: Gecmis olsun. Erteledinmi ameliyati? Tam anlayamadim.

Jelesec: Neydi 6. hissin ssoleil arkadasla ilgili? Anlamadim canim. Benim icin senin 6. hissin ne aceba? :61:

Tesekur ederim henuz ertelenmedi bu sabah tekrar konusacagiz ama durum onu gosteriyor yataklara dusecek kadar hasta degilim zaten sali gunu dr um kontrol etmisti ama kirginlik var ara ara oturdugum yerde terliyorum falan yapı itibariyle sabrimin son noktasinda olsamda :)bekliycem az daha artik bugun belli olur yazarim

Ben düşünmedim.Olumlu olumsuz tüm düşüncelerin bilinç altına yerleştiğine ve gerçekleştiğine inanırım ve yaşadımda.O yüzden hayata hep olumlu tarafından güzel tarafından bakarım.Ameliyat günü içim kıpır kıpırdı.Kendim için ilk kez bir şey yapıyordum ve bu benim için bir başlangıç diye düşündüm.Gülebilirsin karnımla bile vedalaştım.Uzun süreli bir birlikteliğimiz olmasa da (karnım son iki yılda belirginleşmişti) seninle birlikte olmaya alışamadım ve bu gün ayrılıyoruz diye :52:Çok mutlu girdim.Ameliyathanenin kapısından çıkarken karşımda biri jelesece gülüyor.Sen ...... mısın dedim.Toparlanmam çabuk oldu.Hastaneden çıktıktan sonra ağrı kesici bile kullanmadım.
Aslında mayıs sonunda yüzden de olacaktım.Araya başka sağlık sorunları girince kaldı.Allah kısmet ederse yeni yıl ve yeni bir BenToprak olarak girmek istiyorum.Müsait olursam ziyaretine gelirim tanışırız kısmetse.

Son düzenleme:
Selam guzeler amaliyatim iyi gecti daha hastanedeyim cok yorgunum sali amaliyat oldum simdilik bukadardaha ne zaman cikacagimbelli deyil opuldunuz

Selam guzeler amaliyatim iyi gecti daha hastanedeyim cok yorgunum sali amaliyat oldum simdilik bukadardaha ne zaman cikacagimbelli deyil opuldunuz

Cok gecmis olsun hayirlisiyla kurtuldun insallah sonuclarinda istedigin gibi olur darisi basima:) benim operasyonum ertelendi malesef ayin 20 sine neyse saglik olsun

oldu bitti maşallah :) çok sevındım canım, iyice dinlen kendıne gel, sonra anlatırsın herşeyi...
merakla bekliyoruz...
çoookkk geçmiş olsun.....

adacim, cok güldürdün beni :-)

bugün düsündümde.. aceba karindan sonra burnumu ve cenemide yaptirsam mi diye :-))

bak karnInI hallet, sonra tekrar görüsürüz......bu bulasIcI hastalIk gibi, sonuclarI güzel oldukca niye olmasIn:)))

adacım selam, nekadar doğru yazmışsın, bulaşıcı hastalık gibi :)) bende şimdi meme operasyonu düşünmeye başladım :)))))))))))))))
eşim duysa düşüp bayılır heralde :)))

adacım selam, nekadar doğru yazmışsın, bulaşıcı hastalık gibi :)) bende şimdi meme operasyonu düşünmeye başladım :)))))))))))))))

hic bayIlmasIn, benimkisi git neyaparsan yap beni karIstIrma, iyileste gel diyo:)) Yani evde iyilesmis haliyle görmek istiyo.
YaptIr CanIm , hele meme protezi artIk bizden baska yaptIrmayan kalmamIstIr haha. Eger annem falan duysa varya yasImda genc degil artIk.....bilmem artIk....

Jelsec'cim:16: benim şu özel hayat ne olacak bir bakıver lütfen:)

sen çok yaşa abla çok güldürdün beni.
ben sana bakarım uzun uzun, kötüyü söylersem üzülmek yok öptüm seni:54:
rahat ol lemontree; test edilip kaç kişi tarafından onay almış bir doktora kendini emanet ediyorsun...bu süreci hepimiz yaşadık sonu mutluluk
anam şişirmeyin baycanı :ssz: adam havalara girecek :5: nazara da gelir
çok sevindim senin adına atlattın sende şükür:16:
Cok gecmis olsun hayirlisiyla kurtuldun insallah sonuclarinda istedigin gibi olur darisi basima:) benim operasyonum ertelendi malesef ayin 20 sine neyse saglik olsun
herşey de vardır bir hayır canım:34:geç osun güç olmasın dün konuştuk ben iki kere erteledim diye

birisi niyeti bozmuş:1: hadi bakalım memede olursan tam olur:))) eşler ne derse desin bizler kafaya koyduysak Allahtan başkası engel olamıyor...tatil bitti mi?

nlglpd hanım:16: gelmedin mi hala bugün perşembe :5:

ben sana bakarım uzun uzun, kötüyü söylersem üzülmek yok öptüm seni:54:

anam şişirmeyin baycanı :ssz: adam havalara girecek :5: nazara da gelir

çok sevindim senin adına atlattın sende şükür:16:

herşey de vardır bir hayır canım:34:geç osun güç olmasın dün konuştuk ben iki kere erteledim diye
birisi niyeti bozmuş:1: hadi bakalım memede olursan tam olur:))) eşler ne derse desin bizler kafaya koyduysak Allahtan başkası engel olamıyor...tatil bitti mi?

nlglpd hanım:16: gelmedin mi hala bugün perşembe :5:

jelesec'cim tatil bitti geldim, aslında pekde tatıl sayılmazdı. almanyanın bır sıcak, bır soğuk havasında üşüttümde geldim :(
haklısın biz kafamıza koyduğumuzu yaparız ama ben en az bır yıl sonra düşünüyorum, bakalım benımkını ıkna edebılırsem kesın yaptırırım göğüs operasyonu.
ayrıca bugün diyetisyene gittim,ilk görüşme çok iyiydi. hayırlısıyla çarsamba baslıyorum diyete :) inşallah bu sefer başarıcam :)

geçmişler olsun limon, almanyadan ada ile edberide ala geleydin özledim onları:)) diyetisyenin söylediklerini şöyle bana özelden döşesen :34:çok makbule geçer...hadi bakalım başarılar sana

İkinci çocuk düşünmüyorsanız bu ameliyatı olun.Kombinede olabilirsin karın+meme.Bence en mantıklısı.Hepsi bir arada çıkmış oluyor.Olumsuz düşünmeyin.Ameliyat sonrası bir gün hastanede kaldım.Eve çıktıktan sonra ağrı kesici bile kullanmadım.Kendinize dikkat etmeniz gerek.İlk on gün sonrası dik yürüme başlıyor.İş yapamıyorsunuz.Yürüyorsunuz kendi işlerinizi yapıyorsunuz ama ev işi falan yapamazsınız.Çocuğunuz küçükse ve bakacak yoksa yine zor.Kucağa alamazsınız.Aniden üstüneze atlayabilir çocuk sonuçta.Siz bunları halledin resim kolay hatta canlı bile görebilirsiniz.:34::34::34:

Aydınlatma için tşkler.Çocuğum küçük değil üstüme zıplamaz sanırım:) Bakıma da muhtaç değil.Doktor seçerken nelere dikkat ettiniz ameliyatlarda?Fiyatlar ne alemde?Bir de ben Ankaradayım acaba burada ameliyat olmuş birileri var mıdır sitede?

Aydınlatma için tşkler.Çocuğum küçük değil üstüme zıplamaz sanırım:) Bakıma da muhtaç değil.Doktor seçerken nelere dikkat ettiniz ameliyatlarda?Fiyatlar ne alemde?Bir de ben Ankaradayım acaba burada ameliyat olmuş birileri var mıdır sitede?

Ankara da ameliyat olan arkadaşlar vardı topikte isimlerini tam hatırlamıyorm.Paylaşımlara devam ederseniz Ankara da olan arkadaşlar size yardımcı olurlar.
Doktor seçiminde belli bir kırıterim yoktu.Öncelikle memnun olan canlı örnek görmekti amacım.Topikteki tavsiyeler üzerine liste yaptım ve görüşmelere gittim.Ercan bey de listedeydi ama en son.Çünkü yol problem olur düşüncesi vardı. Bana uzak ve bilmediğim bir yerdi Ataşehir.Yol yüzünden pek olası bakmamıştım topikten arkadaşlar bilir o günlerimi.Kısmet işte görüşmeye giderken ulaşım kolaylığını gördüm.Ercan beyle görüşünce de güvendim.O gün tek sorum ne zaman müsaitsiniz oldu.

Ercan Beyin özelliklerini çok yazdım.Birden fazla doktorla görüşünce aradaki farkı görmemek mümkün değil.Anlatılmaz yaşanır diyim kısaca.

Back