• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

aselim bende senin gibi amel. öncesi aynI tedirginlik icindeydim, cünkü isimden dolayI agIr kaldIrmamak mümkün degildi. Kendim icin söyle anlatayIm amel. sonrasI iki hafta iyilesme zamanIm vardI, ücüncü hafta calIsmaya basladIm yavas yavas. Ilk haftasInI yalnIz gecirdigim icin bol dinlenme sansIm oldu. AgrI hic olmadI gibi diyebilirim, cok cok yorgun hissediyosun kendini ilk günlerde. Senin yapIna baglI. Ikinci haftada yavas yavas yürüyebiliyosun ev icinde isini yapabilirsin dinlenerek.... ücüncü haftada cok daha iyi hissediyosun, dinlenerek calIstIm cok agIr kalmadan, 4 haftam baya normale döndü diyebilirim benimde kücük cocugum var.....Bende mecburen kaldIrIyorum dikkatli bir sekilde yalnIz abartmadan.....

dikkatli bi sekilde iste kaldirios mecburen canim benimki 3yasina gelio ve yürümüyo ve bakcak kimsem yok yani ben amiliyat olsam cocuklar perisan olmasam baska bi dert cok istiyorum gerdirmeyi ama iste su amalar varya pfff karnimi gördükce igreniyorum yaa tam 6 tane kesik ameliyat izi var karnimda biri kocaman orasi en cok sinirimi bozuo cukur duruo nefret ediyorum yaaa..... Benim canim hic kiymetli degildir bi yandanda inaniom ameliyat olsam ben apar topar kalkarim hemen .((

arkadaşlar birkaç saat önce dr umla operasyon öncesi görüşmemi yaptım biraz bogazımda agrı falan vardı bugün daha iyiyim dr umda kontrol etti yarın gidip kan tahlillerimi yaptıracagım artık geri sayım başladı gecen sefer heyecandan birçok seyi unutmuştum ama bu sefer saolsun dr um aklımdakilerin cogunu ben sormadan tek tek anlattı 3 aydır operasyon için bekliyorum ben tek bir dr la görüştüm çok dr la görüşmenin kafamı karıştıracagına inandım zaten ne zaman verdiğim ilk karardan dönsem hüsran olur o yüzden bu sefer herne kadar ara sıra acabalarım olsada ilk kararımda kaldım şuanda kafamda hiç soru işareti yok artık sonuçlarıda tek tek yazacagım forumda geçen gün bacak forumunda resim paylaşmayacagımı ama görmek isteyenler için kontrol günlerimi yazacagımı gercekten operasyon olmak isteyenlerin gelip görebilecegini yazmıştım şimdi burayada yazıyorum ama rica ettiğim ve resmini gösteren bazı arkadaslar oldu saolsunlar onlar istediği taktirde yollayacagım siteye koymama eşim kızıyor bugün yeni resimlerimde çekildi dr uma banada verecekmisniz diye sordum istesende istemesende verecegim ama 3 ay sonra dedi tam net karşılaştırma yapabileyim diyeymiş sen bu hallerini unutacaksın o zamana kadar ve resimlerini gösterdigimde göreceksin sende inanılmaz değişim olacak dedi benim problemim epey ciddi koca koca yan simitler ve kocaman bir karın resmen hamile gibiyim operasyonun sonuçlarının %50 sini ilk etapta göreceksin ödemler yavaş yavaş inecek 1 yıl sonunda da tam netleşecek herşey dedi

birde gecen gün burada kas ayrılması ve yırtılması hakkında konuşmuştuk bugün sordum dr uma ikiside hemen aynı şeyler birbirinin devamı dedi bu zaten işlemin bir parcasıymış karındaki yayılma bundan oluyormuş kasları dikiyor ve kestiği bölgeden aldıgı parcayla yama yapıyormuş yama yapılmasının kendi dokumuzdan bir parca oldugu için hiçbir riski yokmuş ve ilerde hamile bile kalınsa tekrar aynı sorun olmuyormuş ayrıca lazerle izler hafifletilebir mi diyede sordum hayır lazer çok popüler oldu ama izler üzerinde çok etkisi yok ben tavsiye etmiyorum çok rahatsız olursan 6 ay sonra dövme yaptırabilirsin dedi şimdilik aklımda kalan bunlar :)

arkadaşlar birkaç saat önce dr umla operasyon öncesi görüşmemi yaptım biraz bogazımda agrı falan vardı bugün daha iyiyim dr umda kontrol etti yarın gidip kan tahlillerimi yaptıracagım artık geri sayım başladı gecen sefer heyecandan birçok seyi unutmuştum ama bu sefer saolsun dr um aklımdakilerin cogunu ben sormadan tek tek anlattı 3 aydır operasyon için bekliyorum ben tek bir dr la görüştüm çok dr la görüşmenin kafamı karıştıracagına inandım zaten ne zaman verdiğim ilk karardan dönsem hüsran olur o yüzden bu sefer herne kadar ara sıra acabalarım olsada ilk kararımda kaldım şuanda kafamda hiç soru işareti yok artık sonuçlarıda tek tek yazacagım forumda geçen gün bacak forumunda resim paylaşmayacagımı ama görmek isteyenler için kontrol günlerimi yazacagımı gercekten operasyon olmak isteyenlerin gelip görebilecegini yazmıştım şimdi burayada yazıyorum ama rica ettiğim ve resmini gösteren bazı arkadaslar oldu saolsunlar onlar istediği taktirde yollayacagım siteye koymama eşim kızıyor bugün yeni resimlerimde çekildi dr uma banada verecekmisniz diye sordum istesende istemesende verecegim ama 3 ay sonra dedi tam net karşılaştırma yapabileyim diyeymiş sen bu hallerini unutacaksın o zamana kadar ve resimlerini gösterdigimde göreceksin sende inanılmaz değişim olacak dedi benim problemim epey ciddi koca koca yan simitler ve kocaman bir karın resmen hamile gibiyim operasyonun sonuçlarının %50 sini ilk etapta göreceksin ödemler yavaş yavaş inecek 1 yıl sonunda da tam netleşecek herşey dedi

birde gecen gün burada kas ayrılması ve yırtılması hakkında konuşmuştuk bugün sordum dr uma ikiside hemen aynı şeyler birbirinin devamı dedi bu zaten işlemin bir parcasıymış karındaki yayılma bundan oluyormuş kasları dikiyor ve kestiği bölgeden aldıgı parcayla yama yapıyormuş yama yapılmasının kendi dokumuzdan bir parca oldugu için hiçbir riski yokmuş ve ilerde hamile bile kalınsa tekrar aynı sorun olmuyormuş ayrıca lazerle izler hafifletilebir mi diyede sordum hayır lazer çok popüler oldu ama izler üzerinde çok etkisi yok ben tavsiye etmiyorum çok rahatsız olursan 6 ay sonra dövme yaptırabilirsin dedi şimdilik aklımda kalan bunlar :)

sayılı gün geldi çattı, inşallah tek seferde sonuç alır memnun kalırsın...dediğim gibi sen en baştan doktorunu kafanda oturtmuştun( onunla ilgili olumlu yorumları beğeni yapman ve o yazılara karşılık yorum yazman dan yola çıkarak yazıyorum) önemli olan senin doktoruna güvenmen ve ameliyatını olman iyi dileklerimi gönderiyorum

sayılı gün geldi çattı, inşallah tek seferde sonuç alır memnun kalırsın...dediğim gibi sen en baştan doktorunu kafanda oturtmuştun( onunla ilgili olumlu yorumları beğeni yapman ve o yazılara karşılık yorum yazman dan yola çıkarak yazıyorum) önemli olan senin doktoruna güvenmen ve ameliyatını olman iyi dileklerimi gönderiyorum

saka gibi gecti valla oflaya puflaya son anda hasta olunca tutuşdum ama ertelenirse diye halbuki gecen haftalarda erteleme durumlarım bile vardı olsunda bitsin artık gercekten bi daha tövbe bu kadar önceden gün almam :) iyi dileklerin için teşekkürler canım darısı sana :)

Hayırlısı olsun,inşallah istediğin vücuda kavuşursun.Tek doktorla görüşme fikrine saygı duyarım.Ben de en az üç doktorla görüşme ve ameliyat ettiği kişilerle birebir konuşmalı diye düşünüyorum.Estetik kolay değil her yiğidin yoğurt yiyişi farklı.Doktorların tekniğide.Doktorunuzdan sorularınızın cevaplarını geçte olsa almanızda güzel.Kafada acabalar kalmamalı.Tam güven şart.Benden size tavsiye verebildiğiniz kadar kilo verin.Bu ameliyatlar vücut şekillendirme için olduğundan kilo verildikten sonra yapılması sonucu çok etkiliyor.Her şey gönlünüzce olsun.

ameliyat olan arakdaşlar . benim ameliyattan sonra karın duvarımda bir hassaslık oldu yani elimi hafifce bile dokundursam karnm istem dışı aniden kendini içeri çekiyor tikli gibi buda canım yakmıyor değil . bu durum geçicimi acaba ? bunu yaşayan oldumu ?

Karın kendini koruyor canım zamanla geçer.Bende de ani hareketlerde veya birinin üstüme doğru gelmesinde, kalabalık ortamlarda oluyordu.İstem dışı,yani vücut kendini koruyor.Zamanla geçiyor.

Son düzenleme:
yakInlardayIz demi?? sen iste hemen geliriz yardIma toplu halde:) istersen amel. bile gireriz:34:.

adacim, herhalde yakinlardayiz :-) belki bi öglen yemegine bulusuruz? :56::56:

benim ameliyat tarihine sende oradasin degilmi?

doktorum seninde ameliyat olacağın doktor:) jelsec arkadaşım yazmıştı ekle diye foto görmen için, bu işte çok başarılı olan bir hekimi seçmişsin, zaman yaklaştıkça heyecan çok normal

jelesec arkadasimiz da olmasa :29:

resmin ameliyattan kac gün sonra cekildi canim?

Senin ne zaman operasyonun benimde az kaldi aksilik olmazsa cuma gunu biraz soguk alginligim var insallah ilerlemezde biran once olurda kurtulurum dr um ilac kullanmaya izin vermiyor yarin gorusecegiz bakalim

benim 2 eylül de ameliyatim. görüsemessek bol sanslar! doktorun kimdi?

benim problemim epey ciddi koca koca yan simitler ve kocaman bir karın resmen hamile gibiyim

benim problemimde ayni. hala hamile gibiyim :120:

Tek doktorla görüşme fikrine saygı duyarım.Ben de en az üç doktorla görüşme ve ameliyat ettiği kişilerle birebir konuşmalı diye düşünüyorum.

Ufff... bende sadece Ercan Beyle görüstüm. Korkuttunuz simdi beni...

bensiz yemek ha :ssz: gelin burada yeriz hep beraber :56::34: Edber de gelecek hadi almanya yolcusu kalmasın:10:

ben iyiyim lemontere akşam yatsam sabah bir kalksam şu sarkmış göbeğim gitse diye hayal kuruyorum :9: para vermeden, ameliyat olmadan, rüyada olsa hepsi...

nlglpd canım çok iyi tatil yapmışsındır sen şimdi :29: son iki gün hadi gelde kaynatalım :16:

Son düzenleme:
Ufff... bende sadece Ercan Beyle görüstüm. Korkuttunuz simdi beni...[/QUOTE]

Korkmanıza gerek yok herkesin kendi tercihi.Ben karın ameliyatı olmak istediğimde karşımda canlı örnek hiç yoktu ve herkes doktorunu tavsiye ediyordu.Bende o tavsiye edilen doktorlardan birkaçı ile görüştüm.Ercan beye de öyle karar verdim.Şimdi sadece bu sitede 50 ye yakın kişi Ercan beye ameliyat olmuştur.Kimi yazıyor kimi yazmıyor kimi üye bile değil.Ben araştırma sürecini yaşadığım ve zorluğunu gördüğüm için yazmaya ve soruları cevaplamaya çalışıyorum.İlk kez önce ve sonrası resimlerimi koydum.Bu bendim gerçektim ve görmek isteyenlerle buluşup konuştuk.Canlı örnek bir değil ki artık.Göğüs,lazer lipo,karın,yüz,kök hücre nakli aklınıza gelebilecek bütün estetik ameliyatlarını görmek mümkün artık bu topik sayesinde.Kafanda soru yoksa ve doktora güvendiysen hele hele bu kadar canlı örnek varken acabaya düşme çünkü ben de Ercan beye ameliyat olup memnun olanlardanım.Sonuçta adı üstünde ameliyat kim yaparsa yapsın risk var.Topikte on kişi memnun olup bir kişi değilse onda bir der yine olurdum.Sonuç birazda kişiye ve vücuduna bağlı biliyorum.

Hep söylerim,yazarım Ercan Karacaoğlu babamın oğlu değil.Kazancını bana da vermiyor.İşini severek yapan ve sonucunu takip eden biri.Yaptığı işin sonucunu gördüğünde o keyfi görebiliyorsunuz yüzünde.Paracı asla değil.Eğer öyle olsaydı muayne ücreti alırdı.Hadi bir almaz iki almaz üç almaz beş aydır hiç mi almaz yahu.Ameliyat öncesi ve sonrası hiç kimseden muayne ücreti aldığını duymadım.Bu da sanırım paracı olmadığının ispatı.İstediğim zaman ulaşabiliyor olmam da benim için önemli.O an müsait değilse de en kısa zamanda size geri dönüyor olması da işine ve insana ne kadar önem verdiğinin kanıtı bence.
Bu yazdıklarımın terside olabilirdi yine yazardım.Kötü olan bir dikişi iyidir diye lanse edemem.Yada ameliyat olmadıysam olmuş gibi yazamam.Kul hakkı var,kimsenin vebaline giremem.Şimdi birileri gene doktoru övmüş diyebilir.Umurumda bile değil,yaşadıklarımı paylaşıyorum bir kişiye bile faydam olursa mutlu olurum.Dotçakalın.

Son düzenleme:
Benim operasyonun suan rötar yapma riskiyle karsi karsiya 1 hafta 10 gün ertelenebilir dun daha iyiydim ama gece kotulestim biraz dr umdan haber bekliyorum operasyonda cikinca belli olacak dr um Ahmet Karacalar bence tek dr la gorustun diye tereddut etme ben ilk gorusmeye esimle gittim onunda kafasina yatti benimde ortak karar verdik ama sonra tabi acaba baska dr la gorussemiydilerim oldu dr unu cok begensende ister istemez insan alternatifleri merak ediyor hatta bende senin dr undan 2 kez randevu aldim arkadasim ve kuzenimde vardi hem onlar icin hemde bende fikir alirim diye ama aksilik oldu iptal ettik yine baska cok unlu bir dr dan bana kadin dogum dr um randevu ayarladi yakinen taniyormus onuda iptal ettim kafami karistirmak istemedim zaten cocugumla ilgili sagliksal sorunlarda oldu simdi bakinca arkadaslarin da zaman zaman ifade ettigi gibi ben aslinda dr u kafamda oturtmustum bundan sonra da iyi olur kotu olur bisy diyemem onu hep beraber gorecegiz ama ben iyi olacagina inaniyorum operasyona girmeme sayili zaman kaldigi bu gunlerde de kafamdaki soru isaretlerini tereddutleri yok etmenin mutlulugunu yasiyorum Soyleyecegim oki hepimizin yapisi birbirinden farkli kimi ilk kararinda israr ediyor benim gibi kimi de listesini yapip cok dr gorup ona gore karar veriyor hepimizin hakkinda hayirlisi olsun
adacim, herhalde yakinlardayiz :-) belki bi öglen yemegine bulusuruz? :56::56:

benim ameliyat tarihine sende oradasin degilmi?

jelesec arkadasimiz da olmasa :29:

resmin ameliyattan kac gün sonra cekildi canim?

benim 2 eylül de ameliyatim. görüsemessek bol sanslar! doktorun kimdi?

benim problemimde ayni. hala hamile gibiyim :120:

Ufff... bende sadece Ercan Beyle görüstüm. Korkuttunuz simdi beni...

çok geçmiş olsun tekrar arkadaşım...bence ertele 10 gün sonra olsun o kadar bekledin 10 günden daha bekle...en kısa zamanda toparlanırsın inşallah sevgiler...

ha hay vallahi bende korkuyorum bu 6. hissim den ne sezinliyor sam hop çıkıyor.))) olacakları önceden sezme hali:1:

Sevgili jeselec daha once bana mail adresini yollamistin ama kaydetmemisim bilgisayarinda msn yukludur sanirim kamerayla konusalim mi cok merak ettim 6. Hissin sana neler soyleyecek hakkimda operasyona girmeden ilk halimide canli canli gormus olursun :) ilk hastaneye gelecegini soylemistin sonra uzak dedin ama dusundum de bir kamera kadar yakiniz bu arada telefon numaranida vermistin degismemisse ve musaitsen telefonla da arayip alabilirim adresini cevap bekliyorum senden sabahtan beri yat yat canim sıkıldi hem laflamis oluruz hem dunku olaydaki anlasilamamayida cozmus oluruz

özel mesaj kutun dolu arkadaşım:34: ben hasta olduğunu okuyunca özelden yazdım baktım dolu açıktan yazdım...tabi her zaman,arayabilirsin

Son düzenleme:
Sevgili jeselec daha once bana mail adresini yollamistin ama kaydetmemisim bilgisayarinda msn yukludur sanirim kamerayla konusalim mi cok merak ettim 6. Hissin sana neler soyleyecek hakkimda operasyona girmeden ilk halimide canli canli gormus olursun :) ilk hastaneye gelecegini soylemistin sonra uzak dedin ama dusundum de bir kamera kadar yakiniz bu arada telefon numaranida vermistin degismemisse ve musaitsen telefonla da arayip alabilirim adresini cevap bekliyorum senden sabahtan beri yat yat canim sıkıldi hem laflamis oluruz hem dunku olaydaki anlasilamamayida cozmus oluruz

aman falcı değilim yanlış anlama olmasın:1: 6.his olayı sadece aaaaa dur arıyorsun galiba

BenToprak: Tesekkür ederim yazdiklarin icin. Aslinda, ne kadar korksamda, icim rahat doktor kararimla. Ama yinede düsünüyorum, hadi iyi gitmezse diye. Ama kim böyle düsünmediki ameliyat öncesi?

Ssoleil: Gecmis olsun. Erteledinmi ameliyati? Tam anlayamadim.

Jelesec: Neydi 6. hissin ssoleil arkadasla ilgili? Anlamadim canim. Benim icin senin 6. hissin ne aceba? :61:

ha hay vallahi bende korkuyorum bu 6. hissim den ne sezinliyor sam hop çıkıyor.))) olacakları önceden sezme hali:1:

aman falcı değilim yanlış anlama olmasın:1: 6.his olayı sadece aaaaa dur arıyorsun galiba

Jelsec'cim:16: benim şu özel hayat ne olacak bir bakıver lütfen:)

sen çok yaşa abla çok güldürdün beni.

Back