aselim bende senin gibi amel. öncesi aynI tedirginlik icindeydim, cünkü isimden dolayI agIr kaldIrmamak mümkün degildi. Kendim icin söyle anlatayIm amel. sonrasI iki hafta iyilesme zamanIm vardI, ücüncü hafta calIsmaya basladIm yavas yavas. Ilk haftasInI yalnIz gecirdigim icin bol dinlenme sansIm oldu. AgrI hic olmadI gibi diyebilirim, cok cok yorgun hissediyosun kendini ilk günlerde. Senin yapIna baglI. Ikinci haftada yavas yavas yürüyebiliyosun ev icinde isini yapabilirsin dinlenerek.... ücüncü haftada cok daha iyi hissediyosun, dinlenerek calIstIm cok agIr kalmadan, 4 haftam baya normale döndü diyebilirim benimde kücük cocugum var.....Bende mecburen kaldIrIyorum dikkatli bir sekilde yalnIz abartmadan.....
dikkatli bi sekilde iste kaldirios mecburen canim benimki 3yasina gelio ve yürümüyo ve bakcak kimsem yok yani ben amiliyat olsam cocuklar perisan olmasam baska bi dert cok istiyorum gerdirmeyi ama iste su amalar varya pfff karnimi gördükce igreniyorum yaa tam 6 tane kesik ameliyat izi var karnimda biri kocaman orasi en cok sinirimi bozuo cukur duruo nefret ediyorum yaaa..... Benim canim hic kiymetli degildir bi yandanda inaniom ameliyat olsam ben apar topar kalkarim hemen .((