ameliyat olanlar yazsinlar bi ya agri cok oluyomu ameliyat sonrasi bide nekadar sürüyo.. agir kaldirma isi noluo ben yaptirmayi düsünüyorum ama agir kaldirma isi var oda bende kaldirmamak mümkün degil mecbur kaldiriyorum.....
Bide benim karnim yagli sezeryanda bile bi cok olay yasadim sezeryan yeri bitismedi tekrar bicak altina yattim falan derim bi tuhaf yani ( ama su sarkik karindan kurtulmayi cok istiyorum....
aselim bende senin gibi amel. öncesi aynI tedirginlik icindeydim, cünkü isimden dolayI agIr kaldIrmamak mümkün degildi. Kendim icin söyle anlatayIm amel. sonrasI iki hafta iyilesme zamanIm vardI, ücüncü hafta calIsmaya basladIm yavas yavas. Ilk haftasInI yalnIz gecirdigim icin bol dinlenme sansIm oldu. AgrI hic olmadI gibi diyebilirim, cok cok yorgun hissediyosun kendini ilk günlerde. Senin yapIna baglI. Ikinci haftada yavas yavas yürüyebiliyosun ev icinde isini yapabilirsin dinlenerek.... ücüncü haftada cok daha iyi hissediyosun, dinlenerek calIstIm cok agIr kalmadan, 4 haftam baya normale döndü diyebilirim benimde kücük cocugum var.....Bende mecburen kaldIrIyorum dikkatli bir sekilde yalnIz abartmadan.....