• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

ben sana bakarım uzun uzun, kötüyü söylersem üzülmek yok öptüm seni:54:

anam şişirmeyin baycanı :ssz: adam havalara girecek :5: nazara da gelir

çok sevindim senin adına atlattın sende şükür:16:

herşey de vardır bir hayır canım:34:geç osun güç olmasın dün konuştuk ben iki kere erteledim diye

jelesec'cim tatil bitti geldim, aslında pekde tatıl sayılmazdı. almanyanın bır sıcak, bır soğuk havasında üşüttümde geldim :(
haklısın biz kafamıza koyduğumuzu yaparız ama ben en az bır yıl sonra düşünüyorum, bakalım benımkını ıkna edebılırsem kesın yaptırırım göğüs operasyonu.
ayrıca bugün diyetisyene gittim,ilk görüşme çok iyiydi. hayırlısıyla çarsamba baslıyorum diyete :) inşallah bu sefer başarıcam :)

limon dietisyen ne tavsiyede bulundu, merak ettim. SIrf dengeli beslenmemi, yoksa özel biseylermi.....

Aydınlatma için tşkler.Çocuğum küçük değil üstüme zıplamaz sanırım:) Bakıma da muhtaç değil.Doktor seçerken nelere dikkat ettiniz ameliyatlarda?Fiyatlar ne alemde?Bir de ben Ankaradayım acaba burada ameliyat olmuş birileri var mıdır sitede?

Mesaj iki kez gönderilince bunu değiştireyim dedim.Ben aynı şehirde yol uzaklığı derken şehir dışı ve yurt dışı ameliyata gelenler oldu.Bizlerde güzel arkadaşlıklar kurduk bu sayede.Her şey gönlünüzce olsun.

Son düzenleme:
kızlar dün diyetisyenle görüştüm, ilk görüşmede benı ve vucudumu tanımaya calıstı. vucut analız makınasında, vucudumda olan yag,kas ve su oranını ölçtü. bu arada bayagı yaglı cıktım ve utandım resmen :( fazla kılolar yüzünden vucut yaşım, kendı yasımdan 5 yas fazla çıktı :( diyetısyenıme kendımle ve yeme alıskanlıklarımla ilgili herseyı anlattım. ayrıca hedefımde olan kıloyu söyledım. 12 kılo vermem gerektıgınde hemfikir olduk. sonrasında ben hemen bana bır liste yazacagını sandım ama öyle olmadı. önce tatlı krızlerım, çabuk acıkmalarım ve tatlının üstüne tuzlu, tuzlunun üstüne tatlı yeme isteklerım yüzünden kapsamlı bır kan testı istedı. sonra carsamba gününe randevu verdı ve carsambaya kadar yedıgım herseyı not etmem için boş bır günlük lıste verdı. dün ilk sayfayı oldukca dolu dolu yazdım, aksam şöyle bır baktımda gercekten cok yemişim, bugün bıraz daha dıkkat etmeye karar verdım. şimdi düşünüyorumda, heralde carsambaya kadar kendımı dıyete hazırlamış olucam, hemde diyetısyenım benı bu lıste sayesınde tanımış olup ona göre bana uygun bır dıyet listesi verecek..
ayrıca diyetısyenım çok cana yakın ve sıcakkanlı bırı olduğundan aramızda güzel bır iletişim olustu, benı ılk günden motıve etmeyı basardı. diyet yaparken en önemli seyın motıvasyon oldugunu düşünüyorum. baska bır güzel tarafı ise diğer diyetısyenlerın normalde haftada yada on günde bır görüşme yaparken, bana istedığım herzaman görüşmeye gelebılecegımı ve dıyete basladıktan sonra lıstede olmayan bır seyı yemeden önce rahatlıkla arayabılecegımı, ona göre yenıden lıste yapabılecegımızı yada lısteden baska bırseyı cıkarabılecegımızı söylemesıydi.
yanı hersey güzel gitti, gerıye benım iradeli bır sekılde dıyete baslamam kaldı, oda carsamba günü olacak inşallah....
bu arada ben diyetısyenımı ınternetten arastırıp buldum....

Aydınlatma için tşkler.Çocuğum küçük değil üstüme zıplamaz sanırım:) Bakıma da muhtaç değil.Doktor seçerken nelere dikkat ettiniz ameliyatlarda?Fiyatlar ne alemde?Bir de ben Ankaradayım acaba burada ameliyat olmuş birileri var mıdır sitede?

ben ankarada ameliyat oldum ve bır doktor yakınımızın tavsıyesı üzerine buldum doktorumu. ameliyat olalı ıkı ay oldu, çokda memnunum çok şükür.. doktorumun adı zühtü demir, ankarada ameliyat olacaksanız tavsiye ederim...

bende ankaradan bu ameliyatı düşünüp araştıranlardanım göğüslerimden bir karış önde giden göbekten kurtulmak istiyorum sürekli takipteyim cesaret iyi bir doktor ve para üçlüsünü bir araya getirdiğim an kimse beni tutamaz araştırmalara devam....

bende ankaradan bu ameliyatı düşünüp araştıranlardanım göğüslerimden bir karış önde giden göbekten kurtulmak istiyorum sürekli takipteyim cesaret iyi bir doktor ve para üçlüsünü bir araya getirdiğim an kimse beni tutamaz araştırmalara devam....

Araştırmaların sonuç verdiğinde lütfen haberdar edin dilruba:)

Ankara da ameliyat olan arkadaşlar vardı topikte isimlerini tam hatırlamıyorm.Paylaşımlara devam ederseniz Ankara da olan arkadaşlar size yardımcı olurlar.
Doktor seçiminde belli bir kırıterim yoktu.Öncelikle memnun olan canlı örnek görmekti amacım.Topikteki tavsiyeler üzerine liste yaptım ve görüşmelere gittim.Ercan bey de listedeydi ama en son.Çünkü yol problem olur düşüncesi vardı. Bana uzak ve bilmediğim bir yerdi Ataşehir.Yol yüzünden pek olası bakmamıştım topikten arkadaşlar bilir o günlerimi.Kısmet işte görüşmeye giderken ulaşım kolaylığını gördüm.Ercan beyle görüşünce de güvendim.O gün tek sorum ne zaman müsaitsiniz oldu.

Ercan Beyin özelliklerini çok yazdım.Birden fazla doktorla görüşünce aradaki farkı görmemek mümkün değil.Anlatılmaz yaşanır diyim kısaca.

BenToprak teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar.25 mesajı tamamladım soluğu burda aldım.Derdim veremim karın germe ameliyatı olmuş arkadaşların fotolarını görmek.Zaten siteyi de bu sebepten uzun süredir takip ediyordum ve nihayet üye oldum ama bu seferde mesaj sayısı bekledim.Birisi fotoları nasıl görebileceğimi tarif edebilir mi?Albümlere eklenmek mi gerekiyor.Yeniyim yardım lütfen.

Selam guzeler ben geldim iyiyim ay hastane bana kralice gibi baktilar elimden gelse eve gitmeyecem valla ama drenleri bugun alacaklar belki eve giderim
Hastanede kalis bugun itibariyle 7 gun oldu kimseye birakmadilar hemsireler doktorlar valla oyle baktilar
1,gun a dan z ye konrol yaptilar
2 amaliyat oldum tam 5saat sadece uyudum
3gun ben manyagin onde gideniyim
4 ben gerizekaliyi
5 salak varya ben salagim
6 gun aaaiyiki olmusummmmmmmm
7gun drenleri alacaklarkorkuyorum birde drenlerden su acik gelirse eve gonderecekler yoksa gidemesin evde bir sey olur sorumluluk almayiz dediler esim sabah aksam basimda diyorum sana gerek yok bak nasil bakiyorlar iyikide burda olmusummm sonra gene yazarim opuldunuz bacular

Oh ne guzel kurtuldun iste yalniz bana deseler 7 gun yatacaksin bastan kacardim :) nefret ediyorum hastanede yatmaktan allah yatirmasin da 3 4 ve 5 gunler buraz sıkıntılı gecmis anlasilan 6. gunde karninimi gordun yoksa acin dindigi icin mi
Selam guzeler ben geldim iyiyim ay hastane bana kralice gibi baktilar elimden gelse eve gitmeyecem valla ama drenleri bugun alacaklar belki eve giderim
Hastanede kalis bugun itibariyle 7 gun oldu kimseye birakmadilar hemsireler doktorlar valla oyle baktilar
1,gun a dan z ye konrol yaptilar
2 amaliyat oldum tam 5saat sadece uyudum
3gun ben manyagin onde gideniyim
4 ben gerizekaliyi
5 salak varya ben salagim
6 gun aaaiyiki olmusummmmmmmm
7gun drenleri alacaklarkorkuyorum birde drenlerden su acik gelirse eve gonderecekler yoksa gidemesin evde bir sey olur sorumluluk almayiz dediler esim sabah aksam basimda diyorum sana gerek yok bak nasil bakiyorlar iyikide burda olmusummm sonra gene yazarim opuldunuz bacular

Fotograflari olan arkadaslarin sizi arkadas olarak eklemesi gerekiyor
Merhaba arkadaşlar.25 mesajı tamamladım soluğu burda aldım.Derdim veremim karın germe ameliyatı olmuş arkadaşların fotolarını görmek.Zaten siteyi de bu sebepten uzun süredir takip ediyordum ve nihayet üye oldum ama bu seferde mesaj sayısı bekledim.Birisi fotoları nasıl görebileceğimi tarif edebilir mi?Albümlere eklenmek mi gerekiyor.Yeniyim yardım lütfen.

arkadaşlar resimlere nerden bakabilirim ?
canIm, malesef izsiz amel olmuyor, deri fazlalIgIda sporla falan gitmiyor. Bu amel. gerceklistirmemin sebebi kendime degrmem, eslerimize karar kalsa hep gerek yok derler:)))
Yada seni karnInlada seviyorum falan:)) Birde fiyatI ögrenince sende karIn falan yok demeye baslarlar. Yada cevrede insanIn ic güzelligi önemli oldugu sürekli söylenir:)))
CanIm bazI seylerin zamanI oluyor, insan artIk yeter dedigi an iste baslIyor dokt arastIrmasI..... Izler fotoda gözüktügü gibi kötü degil....

arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum sizileri hepinizi gıyabınzda tanıyorum 6 temmuzda ameliyat günü aldım ancak vaz geçtim cesaretim kırıldı fotoları göremiyorum cesarete ihtiyacım var yaşım 40 boyum 163 kilom 74.5 ti doktor kilo ver dedi beş buçuk kilo verdim jelesec sen ne zaman oluyorsun ameliyat
topiğin güzelleri nerelerde? anlatın bakalım ameliyat olanlar son durumlar nasıl? izler göbek deliği, ödemler ne durum da?

beria canım sen foto koydun mu ben kaçırdım galiba

Oh ne guzel kurtuldun iste yalniz bana deseler 7 gun yatacaksin bastan kacardim :) nefret ediyorum hastanede yatmaktan allah yatirmasin da 3 4 ve 5 gunler buraz sıkıntılı gecmis anlasilan 6. gunde karninimi gordun yoksa acin dindigi icin mi

evdeyim iyim karin dikislerini daha bakamiyorum aslinda korkudan doktor korkma bak dedi gözlerimi acip bakamadimmmm
hayirrrrr bakmiyacam dedim cuma günü kontrole gidecem karnim sargili korseli kaldigim hastane 5 yildizli otel gibiydi inan yoksa normal hastaneyi bende sevmem

kızlar ben şuan dikişlerimin ortasındaki iltahapla savaşıyorum kenarlarım incecik bir cizgi ama dikişlerin buluştuğu tam orta kısım hem kabuk hem yara ve iltahap uc defa kremliyorum doktor yazdı . sanırım baya bir iz kalcak bu ortada kötü iyileşme olduğu için aman kalsın diyorum yeterki iyileşeyim birde dikişlerden kurtulayım...

kızlar ben şuan dikişlerimin ortasındaki iltahapla savaşıyorum kenarlarım incecik bir cizgi ama dikişlerin buluştuğu tam orta kısım hem kabuk hem yara ve iltahap uc defa kremliyorum doktor yazdı . sanırım baya bir iz kalcak bu ortada kötü iyileşme olduğu için aman kalsın diyorum yeterki iyileşeyim birde dikişlerden kurtulayım...

İltihap olduğunu nerden biliyorsun doktorun muayne etti mi canım.İç dikiş alerjisi de olabilir.Kremler sulandırmasın yarayı.Bence doktoruna mutlaka muayne ol.Kan tahlili falan yapılır.Onda bir şey çıkmazsa yarada ki sıvıdan kültür yaptırır ona göre ilaç kullanırsın.Çok geçmiş olsun.

Back