ben toprak canım taşındım yerleştim yeni yerimize ee alıştım da sayılır....jelesec cim canım iyiyim karnım aynı canım sadece izler belirsizleşiyor zamanla...sen ne zaman oluyorsun ameliyat sıra sende:)) bu arad kıbrıs hattım var yeni ama numaramı bilmiyorum canım eşimden çaldırır bakar veririm sana
canım ben fotoğraf falan göremedim arkadaşmı olmamız lazım
nlglpd,bentoprak, ada22, tüm kızlar serap resim koymuş koşun
gördüm gördüm , bende hemen isterim......özendim inankigüle güe kullansIn güzel arkadasImIz......
merhaba kızlar;
resim koydum samimi yorumlar istiyorum,başarısız bulduysanız'da yazın lütfen alınmam...ben iki ameliyatımın sonucunu başarılı buluyorumfarklı görüşte almak istiyorum...sevgiler
iki adaş yarış yaparsınız artıkçok başarılı bir sonuç mutluluğu daim olsun
ayyy serap beni de ekle lütfen çok merak ediyorum buruşuk karınlı biri olarak.çoook geçmişler olsun sana
çok teşekkürler,cok güzel olmus canIm.......gercektendegmesin. Iyiki koymusun resim burada olmak isteyen arkadaslarImIz, basarIlI amel. görüp öyle kararlarInI versinler.
tadilat başladı'mı devamı geliyor:) sırada göğüsler var demek'ki hadi bakalım geldiğinde hallet bitsin sevgileradasIm 1:0 önde, bende hemen gögüsleri halletmem lazIm böyle olmuyacak. ArtIk yasta ilerledikce sürekli arIzalar cogalIyor. Kendimi bir insaat gibi görüyorum, tadilat bir türü bitmek bilmiyor.....
ayyy serap beni de ekle lütfen çok merak ediyorum buruşuk karınlı biri olarak.çoook geçmişler olsun sana
adasIm 1:0 önde, bende hemen gögüsleri halletmem lazIm böyle olmuyacak. ArtIk yasta ilerledikce sürekli arIzalar cogalIyor. Kendimi bir insaat gibi görüyorum, tadilat bir türü bitmek bilmiyor.....
doktorum seninde ameliyat olacağın doktor:) jelsec arkadaşım yazmıştı ekle diye foto görmen için, bu işte çok başarılı olan bir hekimi seçmişsin, zaman yaklaştıkça heyecan çok normaladacim, cok güldürdün beni
bugün düsündümde.. aceba karindan sonra burnumu ve cenemide yaptirsam mi diye)
jelesec, canim, nasilsin?
serap, doktorun kimdi? bende görebilirmiyim fotograflari???
aaaayyyyyy.... kizlar, benimde cok az kaldi..
edit: serap, gördüm fotografini... harika olmus, cok cok güzel.
sezeryan ameliyati mi olmustun sen? benim karnimda ayni senin önceki halin gibi
adacim, cok güldürdün beni
bugün düsündümde.. aceba karindan sonra burnumu ve cenemide yaptirsam mi diye)
jelesec, canim, nasilsin?
serap, doktorun kimdi? bende görebilirmiyim fotograflari???
aaaayyyyyy.... kizlar, benimde cok az kaldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?