• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Hala burdayım çıkamıyorum forumdan.Sabah 5 de çıkacağız evden.Yatıp uyumam lazım belki kızlar online olur diye bakıyorum buralara.Hani giderayak belki bir dedikodu falan yaparız diye:15:

ha hay burası bağımlılık yapıyor canım :ssz: doymadın dedikoduya;hergün bir atraksiyon heyecan yaşıyorsun buralarda;daha ne olsun :9:...

Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim.Karın germe ameliyatları beni ,bu siteye üye yapmaya yönlendirdi.Okyabildiğim kadar okudum.Ben 1 çocuk annesiyim.Doğumdan sonra hem göbek kaldı hem de çok fazla göbek altı deformasyon.Ameliyat hep aklımdan geçiyor ama videoları filan izleyince (şanssızlığım yüzünden)kesin başıma bir iş gelir diyorum.Ameliyat olan arkadaşlar fotolardan bahsetmişler ama dediğim gibi sitede yeniyim ve bu ilk mesajım.Fotoğraflar nasıl görülür biri tarif edebilir mi?Ve genel olarak karın germe için ne dersiniz?Korku var.Ama göbeğimi saklamaktan bıktım artık.Ameliyat sonrası ağrı sızı vs yüzünden bin pişman olmaktan korkuyorum.Biri beni aydınlatsın.Çok tşkler şimdiden herkese.Siteyi her konuda fazdalı bulduğumu da belirtmek isterim.

Bendeki yırtılmada, ayrılmada aynı değil mi?

Sanrim ayni degil o yuzden sordum cok bilgim yok fizik tedaviye gittigimde kaslarda ayrilma var demislerdi ama bunun icin ne yapmak lazim birsey dememislerdi dr umda kaslarda ayrilma var oerasyonda dikecegim dedi bende bunu gebelikte olagan birsey diye dusunmustum burda konu olunca baktim nette yirtilmada organlar disari cikabilir sıkısabilir gibi seyler okudum bunu dr a soracagim

Benimde ayni 2 karin var gibi ama bunun sebebini ben aldigim kilolar olarak dusunuyordum burda okuyunca anladim bana kas ayrilmasi var dendi o kadar eksik bilgilendirilmisim anlasilan yada ben cok soru sormadigimdan anladigimi sanip aciklamadilar sanirim :) dr um Ahmet Karacalar
Merhaba kizlar!

Nasil unuttun? Benimki unutalacak gibi degil, midem asiri sekilde cikti, diastaz kapanmadigi icin. yani iki karnim var gibi, birisi yukarida, birisi asagida.

ameliyatin icin bol sanslar dilerim. kime yaptiriyorsun?

Tesekkür ederim canim. Sadece kim yaptirdi, sonuc nasil aceba diye sordum. Seninki harika olmus, söylemistim. Insallah benimkide öyle olur.

nldglp: iyi tatillier dilerim canim.

limon: almanyanin neresine yolculuk?

seyda_66:
doktorun kim? ne zaman ucuyorsun?

tam bir ay sonra benim tatilim basliyor, bir gram bile veremedim simdiye kadar. böyle giderse kalicam böyle. artik ercan bey bakacak caresine :1:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim.Karın germe ameliyatları beni ,bu siteye üye yapmaya yönlendirdi.Okyabildiğim kadar okudum.Ben 1 çocuk annesiyim.Doğumdan sonra hem göbek kaldı hem de çok fazla göbek altı deformasyon.Ameliyat hep aklımdan geçiyor ama videoları filan izleyince (şanssızlığım yüzünden)kesin başıma bir iş gelir diyorum.Ameliyat olan arkadaşlar fotolardan bahsetmişler ama dediğim gibi sitede yeniyim ve bu ilk mesajım.Fotoğraflar nasıl görülür biri tarif edebilir mi?Ve genel olarak karın germe için ne dersiniz?Korku var.Ama göbeğimi saklamaktan bıktım artık.Ameliyat sonrası ağrı sızı vs yüzünden bin pişman olmaktan korkuyorum.Biri beni aydınlatsın.Çok tşkler şimdiden herkese.Siteyi her konuda fazdalı bulduğumu da belirtmek isterim.

hoşgeldin vallahi tam yerine gelmişsin; öncelikle o videoları hiç izleme; ben onları izlediğimde bayılıyordum...kaç kere ameliyatdan vazgeçmeme sebep oldu saymadım...ben meme ve lazer lipo oldum, şimdi karın olacağım (eylül sonu ekim gibi) tek çocuk yazmışsın ikinciyi düşünüyorsan bu ameliyatı ertele; fotoğraf görebilirsin paylaşım yapmaya devam et...eklerler seni bir süre sonra

Selam Jelesec arkadasIm, nlgdh hanImcIm gezmelere gitmis he, bize kaldI buralarI:))))

Lemontree almanyanIn neresindensin?

Bendede hic akIl kalmadI kimler amel. oluyodu? seyda66 lemon var .

Selam Jelesec arkadasIm, nlgdh hanImcIm gezmelere gitmis he, bize kaldI buralarI:))))

Benimde ayni 2 karin var gibi ama bunun sebebini ben aldigim kilolar olarak dusunuyordum burda okuyunca anladim bana kas ayrilmasi var dendi o kadar eksik bilgilendirilmisim anlasilan yada ben cok soru sormadigimdan anladigimi sanip aciklamadilar sanirim :) dr um Ahmet Karacalar

Bende bilmiyordum ilk Ercan bey söyledi.Soru sormadım soracak soru bırakmadı sağolsun.Öyle detaylı anlattı ki hepsini,sorduğum tek soru ne zaman müsaitsiniz en yakın ne zaman olabilirim olmuştu.

Sanrim ayni degil o yuzden sordum cok bilgim yok fizik tedaviye gittigimde kaslarda ayrilma var demislerdi ama bunun icin ne yapmak lazim birsey dememislerdi dr umda kaslarda ayrilma var oerasyonda dikecegim dedi bende bunu gebelikte olagan birsey diye dusunmustum burda konu olunca baktim nette yirtilmada organlar disari cikabilir sıkısabilir gibi seyler okudum bunu dr a soracagim

Dikilecek dendiğine göre demek yırtık var.Yırtık olmasa bile kasta ayrılma demesini bollaşma olarak düşün.Bol gelen eteğimizi nasıl daralttırıyorsak öyle olsa gerek :34::34::34: Kasları birleştirip normal yerinden dikecek.Doğru düşünmüşün genelde bayanlarda olurmuş hamilelikte etkenlerden biri canım.

İkinci çocuk düşünmüyorsanız bu ameliyatı olun.Kombinede olabilirsin karın+meme.Bence en mantıklısı.Hepsi bir arada çıkmış oluyor.Olumsuz düşünmeyin.Ameliyat sonrası bir gün hastanede kaldım.Eve çıktıktan sonra ağrı kesici bile kullanmadım.Kendinize dikkat etmeniz gerek.İlk on gün sonrası dik yürüme başlıyor.İş yapamıyorsunuz.Yürüyorsunuz kendi işlerinizi yapıyorsunuz ama ev işi falan yapamazsınız.Çocuğunuz küçükse ve bakacak yoksa yine zor.Kucağa alamazsınız.Aniden üstüneze atlayabilir çocuk sonuçta.Siz bunları halledin resim kolay hatta canlı bile görebilirsiniz.:34::34::34:

Son düzenleme:

selam ssoleil; kafanda çok soru işareti vardı sonunda aşmışsın bunları sevindim...en son bana dr serdar beyle görüşeceğini yazmıştın ne yaptın görüştün mü? benim doktorumdan da iki kere randevu alıp iptal etmiştin aksilikler bazı durumlar yüzünden...çok merak ettim akraban yada arkadaşın ameliyat olacaktı onlar ne oldu? hakkında hayırlısı olsun iyi haberlerini bekliyoruz.

Son düzenleme:

selam canım evet gitti gitmeden konuştuk uzun uzun; güzel karnının ve memelerinin keyfini çıkarsın gezsin tozsun bakalım...evet seyda66 ve lemon var canım

ameliyat olanlar yazsinlar bi ya agri cok oluyomu ameliyat sonrasi bide nekadar sürüyo.. agir kaldirma isi noluo ben yaptirmayi düsünüyorum ama agir kaldirma isi var oda bende kaldirmamak mümkün degil mecbur kaldiriyorum.....
Bide benim karnim yagli sezeryanda bile bi cok olay yasadim sezeryan yeri bitismedi tekrar bicak altina yattim falan derim bi tuhaf yani :(( ama su sarkik karindan kurtulmayi cok istiyorum....

hoşgeldin vallahi tam yerine gelmişsin; öncelikle o videoları hiç izleme; ben onları izlediğimde bayılıyordum...kaç kere ameliyatdan vazgeçmeme sebep oldu saymadım...ben meme ve lazer lipo oldum, şimdi karın olacağım (eylül sonu ekim gibi) tek çocuk yazmışsın ikinciyi düşünüyorsan bu ameliyatı ertele; fotoğraf görebilirsin paylaşım yapmaya devam et...eklerler seni bir süre sonra
Çok tşk ederim cevapladığınız için.Başka çocuk düşünmüyorum. Karın bölgemdeki sıkıntılar kilom arttığında ve yaz günleri ciddi sorun oluyor.Yani güzellik ikinci sırada yer alıyor aslında.Ameliyat olduktan hemen sonrasını çok merak ediyorum.Sıkıntı ,ağrı çok olup ta pişman olmaktan korkuyorum.Yoksa sabırla bekleyince tabi ki memnun kalınır da.Fotolara bakmaya çalışacağım.

25 mesaj olmadan albümleri göremiyormuşum sabırla beklesem mi yoksa olur olmadık yere merhaba mı yazsam:)Ameliyatlarla alakalı fotoğrafları çok merak ediyorum çünkü baka yerlerde reklam amaçlı olduğu için insan emin olmaıyor ama burada herkes birebir kendi tecrübelerini paylaşıyor.Neyse az sabır gerek bana:)

merhaba ada, nasilsin? aciktan yazmak istemiyorum, ama özel mesaj da yazamiyorum.

bankalarin cok kalabalik oldugu bir sehirdeyim :-) anladin herhalde? sen neredensin?

jelesec, selam canim, nasilsin?

merhaba ada, nasilsin? aciktan yazmak istemiyorum, ama özel mesaj da yazamiyorum.

bankalarin cok kalabalik oldugu bir sehirdeyim :-) anladin herhalde? sen neredensin?

jelesec, selam canim, nasilsin?

evet anladIm, herhalde aynI yerdeyiz:))) sana hemen özelden yazIyorum.....gir geyik topigine hemen doldurursun mesaj sayInI özeldende yazarsIn.....

Back