• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

sizleri ara ara takip ediyorum bende karın germe düşünüyorum sizlerden bilgi ediniyorum sadece resim olarak aynuröz hanımın resmini gördüm çok üzüldüm bende ankarada olabilirim çocuklarım var şimdilik araştırma aşamasındayım ameliyat öncesi tamamen ideal kiloya inilmesimi gerekli yoksa ideal kilodan 5 veya 6 kilo fazla olursa sonucu etkiler mi en çokta ameliyat sonrasından korkuyorum şayet bu ameliyatı gizli olmamda gerekli çevremede ne söyleyeceğim bilmiyorum nasıl saklanır...ara ara sizlere danışmak isterim ...

Bende bunu cok dusunuyorum o surecte bir komsu gelse yada catkapi misafir ne diyecegiz tecrubeli arkadaslar siz neler soylediniz bir akil lutfen:) nasil saklayacagiz bu durumu dik yuruyemeyecegiz falan

Bende bunu cok dusunuyorum o surecte bir komsu gelse yada catkapi misafir ne diyecegiz tecrubeli arkadaslar siz neler soylediniz bir akil lutfen:) nasil saklayacagiz bu durumu dik yuruyemeyecegiz falan

kızlar benim komşuları bana sık gelir gider; ben o dönem kızkardeşimi yanıma getirdim ve herkese belim tutuldu o yüzden bu şekildeyim dedim(ben karın değil meme ve lipo,bacak düzeltme ameliyatından sonra böyle kıvırdım) karın ameliyatında bulacağım yeni bir yalan :ssz:

sizleri ara ara takip ediyorum bende karın germe düşünüyorum sizlerden bilgi ediniyorum sadece resim olarak aynuröz hanımın resmini gördüm çok üzüldüm bende ankarada olabilirim çocuklarım var şimdilik araştırma aşamasındayım ameliyat öncesi tamamen ideal kiloya inilmesimi gerekli yoksa ideal kilodan 5 veya 6 kilo fazla olursa sonucu etkiler mi en çokta ameliyat sonrasından korkuyorum şayet bu ameliyatı gizli olmamda gerekli çevremede ne söyleyeceğim bilmiyorum nasıl saklanır...ara ara sizlere danışmak isterim ...

5-6 kilo çok etkilemez ama versen sanki daha iyi olur.Ameliyat sonrası kendine dikkat etmen gerek.İş yapamıyorsun ağır kaldıramıyorsun falan.Ağrı sızı pek olmuyor.10 gün sonrası dik yürüyebiliyorsun yavaş yavaş.Göbek fıtığı deyin karın kas yırtılması yani araştırın.Her şey gönlünce olsun.

kızlar benim komşuları bana sık gelir gider; ben o dönem kızkardeşimi yanıma getirdim ve herkese belim tutuldu o yüzden bu şekildeyim dedim(ben karın değil meme ve lipo,bacak düzeltme ameliyatından sonra böyle kıvırdım) karın ameliyatında bulacağım yeni bir yalan :ssz:

hepimizde aynI sorun, birde yalan atmayI birbirimize anlatIyoruz, ne hallere düsüyoruz:)) Ben intern. arastIrdIm, dogumda ic karnIm yIrtIlmIs, ic organlarIm bastIrma yapInca acIl icten dikildi dedim. Gercektende böyle durum olanlar varmIs.......hayla daha ailemden hic kimse bilmiyor......bilmesinler beni ucururlar.....memisler olunca bakalIm ne diycem:))
ondada siz bana fikir verin......annem bu yastan sonra kafayI yedi bizim kIz diyecek:))))

Benimki yalan değil doğru GÖBEK FITIĞI+toparlama göbek fıtığı kısmını kullanabilirsiniz arkadaşlar.:34::34::34:
bak ben karın ameliyatında bunu söyleyeyim:))) göbek fıtığı ameliyatı iyi fikir,annemin ve estetiğe karşı olan kız kardeşimin gazabından böyle kurtulabilirim
pişşt desenim,aynı anda burdayız...selam vereyim dedim :)
ne oldu bebeem, sıra karına mı geldi ;)
tekirdağlı bu desen pek hayırsız:19:ne arıyor ne soruyor bacım...işi bitti unuttu bizleri,tabi macideyi düşünecek,tek lira vermeden ameliyat bende mi gitsem izmire acep ?
Canım merhaba, geçmişi okuyordum da yeni gördüm mesajını :3: aaaahhhh aahhh biz kadınların derdi biter mi hiç cicim :1: hayırlısıyla koca göbişimden de kurtulmak istiyorum :ssz:
sen dukanla incecik oldun ne koca karını? kestirme biçtirme kendini boşuna yok birşey sende:34:

hepimizde aynI sorun, birde yalan atmayI birbirimize anlatIyoruz, ne hallere düsüyoruz:)) Ben intern. arastIrdIm, dogumda ic karnIm yIrtIlmIs, ic organlarIm bastIrma yapInca acIl icten dikildi dedim. Gercektende böyle durum olanlar varmIs.......hayla daha ailemden hic kimse bilmiyor......bilmesinler beni ucururlar.....memisler olunca bakalIm ne diycem:))
ondada siz bana fikir verin......annem bu yastan sonra kafayI yedi bizim kIz diyecek:))))

adacım, iyi ki burası var :21:herkesten gizli saklı yaptığımız ameliyatları buradan yazıyor fikir alıyoruz, annemin çenesini hiiiiiiiiç çekemem vallahi,söylemem bende kesin

Kızlar insanlar yurt dışından gelip bu ameliyatı oluyorlar, bense Ankaradan istanbula gelemiyorum, çocukları kime bırakcam, istanbulu hiç bilmiyorum falan filan, ama bu ameliyatı bir kez olucam sonuçta, doktor seçimi çok öemli, istanbulu hiç bilmeyen birisi için zor olur mu bana fikir verin lütfen, hiç Ercan Beyin sonucunu görmedim, ben ayrıca silikon da düşünüyorum, burdan ankaradan geçen bir arkadaşın sonucunu gördüm, çok beğendim, ama sizin yazışmalarınızdan etkileniyorum, İstanbulda olsam tanışırdık ve ben de Ercan Beye olabilirdim, gerçi hala beklemedeyim, hemen olamam ama en azından doktorumu seçebilseydim, aynuröz arkadaşımızın başına gelenlerden sonra ille de bulunduğum şehir demiyorum artık, güvenmem çok önemli, Ercan Beye ameliyat olsam, şehir dışından gelenler için konaklama var mı, kontroller ne sıklıkta, yoksa ankarada mı olim, Zühtü beyin sonucu da çok iyi idi, durmadan kafamda bu sorular var, lütfen yardım!!!!

canım ben ankarada zühtü beye ameliyat oldum ve çok memnunum, eğer istanbula gidemeyeceksen zühtü beye ol derim. eminim sende benım gibi memnun kalırsın.

jelesec, aynen bende senın gıbı belim tutuldu dedım herkese :))))))))) başka açıklama gelmıyor insanın aklına :)))))

jelesec, aynen bende senın gıbı belim tutuldu dedım herkese :))))))))) başka açıklama gelmıyor insanın aklına :)))))

en inandırıcı yalan bence arkadaşım:34: sen nasılsın sürecin nasıl gidiyor? izler ne alemde?şişlikler ara iniyor sonra tekrar mı oluşuyor?

mothers, burada birtek limon biliyorum Ankaradan resim ekleyen, hatta benim sayfamda resimi vardI oradan bir dokt. olmus... evet Zühtü beydi.... Limon neredesin arkadasIm?
Birde limonun arkadasI olmak istiyordu ne karar verdi bilmiyorum....

tatıldeydım yenı döndüm, tabı yenı kılolarımla döndüm :)))) evet ben zühtü beye oldum çokda memnunum, arkadasımda olmayı düşünüyordu ama o bır yıldır sadece düşünüyor, icraat yok :))) şimdide yazlıkta göbeğini büyütüyor :))) hala tam olarak karar veremedı, cesarete ihtiyacı var:)

en inandırıcı yalan bence arkadaşım:34: sen nasılsın sürecin nasıl gidiyor? izler ne alemde?şişlikler ara iniyor sonra tekrar mı oluşuyor?

iyiyim canım sağol, tatıli 50 faktör koruyucuyla geçirdim, hiç bır sorun yok çok şükür. izler kırmızı hala, beyaza dönmesını umutla bekliyorum :) şişliklere gelince, tatılde bır kac kılo aldıgım için şişlikle kılo bırbırıne karıştı :@ ne durumdayım bılmıyorum ama bacaklarımda bıraz şişlik kaldı sanırım. senın ameliyatınada az kaldı, hadı bakalım merakla beklıyoruz...

iyiyim canım sağol, tatıli 50 faktör koruyucuyla geçirdim, hiç bır sorun yok çok şükür. izler kırmızı hala, beyaza dönmesını umutla bekliyorum :) şişliklere gelince, tatılde bır kac kılo aldıgım için şişlikle kılo bırbırıne karıştı :@ ne durumdayım bılmıyorum ama bacaklarımda bıraz şişlik kaldı sanırım. senın ameliyatınada az kaldı, hadı bakalım merakla beklıyoruz...

inşallah beyaza dönecek sabırla beklemek lazım bu ameliyat da bunu öğrendim...tatilde ben bir haftada aldım 3 kilo ama hepsi gitti geldiğim hafta; öyle tatilde ki gibi evde yenmediği için otomatik gidiyor orada alına kilo,evet az kaldı ameliyata , ben hala gelgitler deyim:44: isteyip istememe arasında gidiyor geliyorum arada...tek endişem iz bakalım hayırlısı canım

Back