• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Arkadaslar, aranizda diastaz onarimi yaptiranda varmi?

Bende maalesef o sorun da var. Ilk dogumdan sonra hemen kapandi, ikizlerin dogumundan sonra kapanmadi kaslarim. Ercan bey, sorun degil, onaririz dedi. Sizden bunu yaptiran varmi?

Ben yaptırdım canım.Hatta karın kaslarım bir araya gelmemiş yama koymuş Ercan bey.Ada 22 ile kontrolde buluşmuştuk birlikte girdik. Ercan bey adanın kaslarınıda diktiğini söylemişti.Korkulacak bir şey değil zaten anlamıyorsun.Söylemese bilmiyecektim.Başka nasıl yardımcı olabilirim bu konuda???

Ben yaptırdım canım.Hatta karın kaslarım bir araya gelmemiş yama koymuş Ercan bey.Ada 22 ile kontrolde buluşmuştuk birlikte girdik. Ercan bey adanın kaslarınıda diktiğini söylemişti.Korkulacak bir şey değil zaten anlamıyorsun.Söylemese bilmiyecektim.Başka nasıl yardımcı olabilirim bu konuda???

Kaslarin yirtilmasiyla ayrilmasi farkli degilmi bende ayrilma var sendeki yirtilmaydi diye hatirliyorum sorana yirtilma vardi diyecegimde :)

bugün buraya fazla ugrayan olmamis bak kizlar gerginim gerilmeye az kaldi bugünüde saymasak 8 gün allahim yardim et
cikolata yeri süper olduuuuuu bana moralllll gerci sizede moral gibi olduuuuuu:18::18:

cikolata sevilmez olurmu kizlar üstelik benim gibi cikolata pasta cenneti olan bir yerde yasiyorsaniz
elimden geldigi kadar hayir diyorum frennemesem kendimi kapiladan gecemem
pastalari sadec misafir geldiginde yada yasgünlerinde alliyorum yoksaaaaaa

cikolata sevilmez olurmu kizlar üstelik benim gibi cikolata pasta cenneti olan bir yerde yasiyorsaniz

bazen kendimede kizmiyor deyilim hayata bir defa geliyorsun ge gayri diyiveriyorum gayriiiiii

Nerde o cennet Seyda cim ben de geliverem senin cennete;)

En sonunda doğru yolu bulmuşun şeyda hanımcım;) n'oldu iki kayısı arası cevizlere?? sütlü cornflakes lere??

aslinda seytan diyor ye gayri ama ben nediyorum kaysi yerim saglikliiiiiiiii cikolatayada ayda yilda bir yiyem yoksaaaaaaaaa
düsünemiyorumm sonunuuuuuu

viyanada yasiyorum viyana cikolata ve pastalariyla ünlü bir sehir yas pastanin anavatani gibi bir yerrrr gelirsen sanada yediririm

AAA çok güzell.Benim oğlum da geçen sene gelmişti Viyana ya.O da pasta türü şeyleri çok sever.Çok anlatmıştı orda yediklerini.Hatta bir sürü resim çekip getirmişti.Kısmetse programımızda önümüzdeki Nisan da Viyana-Prag var.Gelirsem mutlaka görüşürüz;)

Hani şu ameliyatlar için izin çıkmayan yer di değil mi? ikisi bir arada olmak zor diyordun.

viyananin neresi cennet yaa hölle orasi :))

su karin germeyi ben dr la konustum hemen yapalim dio parada ödemicem ama cesaretim kalmadi ne yalan sölim bi senede 7 ameliyat oldum artik bi tanesini daha kaldiramam hersey bastan bide riskli diolar ya bisi olursa iki cocukta bende perisan hale düseriz... bide bi hafta kesin agrisi olur karin bu ya en hassas yer karnim zaten haritaya döndü ameliyat ola ola bide feci sarkti karnima bakiom kendimden nefret ediom valla ya

AAA çok güzell.Benim oğlum da geçen sene gelmişti Viyana ya.O da pasta türü şeyleri çok sever.Çok anlatmıştı orda yediklerini.Hatta bir sürü resim çekip getirmişti.Kısmetse programımızda önümüzdeki Nisan da Viyana-Prag var.Gelirsem mutlaka görüşürüz;)

Hani şu ameliyatlar için izin çıkmayan yer di değil mi? ikisi bir arada olmak zor diyordun.

isallah görüsürüz gelince haber verirsin beklerim
normal amaliyatlar icin promlem yok canim ama estetik amaliyat sigorta karsilamiyor cok zorluyorlar ben baya zorladim nasipse 1 hafta sonra olacam hayirlisiiiiii

su karin germeyi ben dr la konustum hemen yapalim dio parada ödemicem ama cesaretim kalmadi ne yalan sölim bi senede 7 ameliyat oldum artik bi tanesini daha kaldiramam hersey bastan bide riskli diolar ya bisi olursa iki cocukta bende perisan hale düseriz... bide bi hafta kesin agrisi olur karin bu ya en hassas yer karnim zaten haritaya döndü ameliyat ola ola bide feci sarkti karnima bakiom kendimden nefret ediom valla ya

yanlis anladin heral pasta ve cikolata cenneti dedimmmmm

isallah görüsürüz gelince haber verirsin beklerim
normal amaliyatlar icin promlem yok canim ama estetik amaliyat sigorta karsilamiyor cok zorluyorlar ben baya zorladim nasipse 1 hafta sonra olacam hayirlisiiiiii

Son 7 yani:) ne mutlu sana.Sabah yataktan kalkıp da ayaklarını yere doğru uzatıp oturma pozisyonu alırsın ya,ameliyattan sonra iyileşme döneminde beni hep hatırla o durumda.Karnın hiç bükülmeyecek,dümdüz taş gibi bir karın seni nasıl mutlu edecek.O zaman konuşur,mutluluğunu paylaşırız tekrar;)

7 amaliyatmi oldunnnnn ayyyyyy gecmis olsunnnn

Son 7 yani:) ne mutlu sana.Sabah yataktan kalkıp da ayaklarını yere doğru uzatıp oturma pozisyonu alırsın ya,ameliyattan sonra iyileşme döneminde beni hep hatırla o durumda.Karnın hiç bükülmeyecek,dümdüz taş gibi bir karın seni nasıl mutlu edecek.O zaman konuşur,mutluluğunu paylaşırız tekrar;)

son 7 hayirlisiyla bir olsamda kurtulsam heyacan sitres evdekileri kirdim gecirdim hic bir sey yokken agliyorum her seye aliniyorum amaliyat diyince elim ayagim buzzzz gibi oluyor
ilk oturdugumda senin sözünü aklima geltirecem isallah burdan söylerim söyle böyle oldu diyeeee

Hölle mi?? ne kadar negatif bir kelime.Her yerin ayrı bir güzelliği vardır bence.Hayatta her şeyin pozitif yönünü görüp,yaşamak güzel bence.

son 7 hayirlisiyla bir olsamda kurtulsam heyacan sitres evdekileri kirdim gecirdim hic bir sey yokken agliyorum her seye aliniyorum amaliyat diyince elim ayagim buzzzz gibi oluyor
ilk oturdugumda senin sözünü aklima geltirecem isallah burdan söylerim söyle böyle oldu diyeeee

Şeyda cım,kısmetse Pazartesi günü 10 günlük tatile çıkıyorum.Yurt dışında olacağımdan sanırım bir süre forum a giremeyeceğim.Sanırım ben tatildeyken olacaksın ameliyatını.Sakin olmaya çalış.Güzel günler seni bekliyor tatlım.Zaten hiç bir şey anlamayacksın.Uyuyup uyanacaksın herşey bitmiş.Her şey gönlünce olsun.

Back