• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

aynen adaşım şükür kavuşturana:))) döndüğü halde yazmasa çok üzülürdük:( bizleri bırakmadığı için teşekkürler... bağımlılık yaptı bizde :21:

sen nasılsın adaşım geliş tarihin yakın mı? sevgili jelesec meme düşündüğünü söylemişti, sıkıntısız o sürecide atlatırsın umarım...

tüm foruma ve sana iyi bayramlar diliyorum

serapcIgIm bende senin ve ailenin bayramInI kutluyorum.
Canim ben yakInda gelmeyi düsünüyorum, biraz islerimi yoluna koyayIm ilk fIrsatta oradayIm. Tarihimi bildirecegim ona göre bir aksam ayarlayacagIz, sözmü? Bak forumdan gelirsin görüsürüz falan diyosunuz, oraya gelinca birde yok isim var falan filan zamanIm yok derseniz inan üzülürüm. Meme olacak kacIsI yokta, busene bakalIm artIk...

Bende hepinize iyi bayramlar diliyorum......

esim sevindi, o zaman basini beklememe gerek yok dedi :-)

herkese iyi bayramlar!

arkadaslar, ben nasil smiley ekleyebilirim mesajlarima?

canIm sen karIn germemi olacaktIn, yurtdIsansIn demi. Nezamana aldIn amel. gününü, bana yaz. BakarsIn denk geliriz:)
özelden yazabiliyomusun? yalnIzmI gideceksin? sanada iyi bayramlar.....

herkese iyi bayramlar!

ada22 tek geldi almanyadan bizler yanındaydık:29: sende bende en iyi şekilde atlatır tecrübelerimizi yazarız burada canım;
serapcIgIm bende senin ve ailenin bayramInI kutluyorum.
Canim ben yakInda gelmeyi düsünüyorum, biraz islerimi yoluna koyayIm ilk fIrsatta oradayIm. Tarihimi bildirecegim ona göre bir aksam ayarlayacagIz, sözmü? Bak forumdan gelirsin görüsürüz falan diyosunuz, oraya gelinca birde yok isim var falan filan zamanIm yok derseniz inan üzülürüm. Meme olacak kacIsI yokta, busene bakalIm artIk...

Bende hepinize iyi bayramlar diliyorum......

senin bu adaşın hep ekiyor benden demesi :ssz: benim memeleri görmek için geldi ameliyatı oldu arazi durumu:))) hep yoğun hem özel hayatı hemde iş estetik parsı biriktiriyor galiba :1:o ekse bile ben ekmem canım yanındayım:13:
canIm sen karIn germemi olacaktIn, yurtdIsansIn demi. Nezamana aldIn amel. gününü, bana yaz. BakarsIn denk geliriz:)

evet canım karın olacak senin orada yaşıyor;ekimin ilk haftası yazmış ama tam gününü hatırlayamadım; beraber gelin hadi:10:

ada22 tek geldi almanyadan bizler yanındaydık:29: sende bende en iyi şekilde atlatır tecrübelerimizi yazarız burada canım;

senin bu adaşın hep ekiyor benden demesi :ssz: benim memeleri görmek için geldi ameliyatı oldu arazi durumu:))) hep yoğun hem özel hayatı hemde iş estetik parsı biriktiriyor galiba :1:o ekse bile ben ekmem canım yanındayım:13:

evet canım karın olacak senin orada yaşıyor;ekimin ilk haftası yazmış ama tam gününü hatırlayamadım; beraber gelin hadi:10:

demek adasIm öyle kaytarIyo......olmadI bak sImdi:19:.
Desene biz birbirimize kalacagIz, bosver hayatIm ikimizde karsIlIklI söyle dedikodu yaparIz :34:

Edbeer de eylül ekim düsünüyodu bakalIm artIk....hic nasIl sesi cIkmIyor onunda......arkadaslar bize katIlmak isteyenler, amel. sart degil:))) sIrf bilgi edinmek biraz Istanbul turu yapmak isteyenler bana bildirsin.....

merhaba arkadaşlar ben doğum yapalı 2 yıl oldu ama karın bölem zaten sıkı değildi doğumdan sonra iyice beterleşti hamileyken karnım çok büyüktü çatlak alt göbeğimde ince çizgiler halinder rahatsız edici değil ama göbek deliği çevreside dahil tam bir buruşuk balon şimdi ikinci bebeği planlıyoruz birinden duymuştum sezaryen ameliyatında estetik uzamnıda giriyomuş ameliyata bebeği aldıktan sonra kadın doğumcu estetisyen karnı düzeltiı dikiyolarmış böyle bşey varmı bide bu ameliyat kaç paradır

herkese iyi bayramlar!

Kazen e bir msj çek.Sana bir link gönderecek.Ordan ayarlarını düzeltmen gerekiyor.Ben de Yağmurluk vardı eskiden ona msj atmıştım.Sağolsun link gönderdi takip edip yapabilmiştim.KAZEEEEEN duy sesimiziiii;)

merhaba arkadaşlar ben doğum yapalı 2 yıl oldu ama karın bölem zaten sıkı değildi doğumdan sonra iyice beterleşti hamileyken karnım çok büyüktü çatlak alt göbeğimde ince çizgiler halinder rahatsız edici değil ama göbek deliği çevreside dahil tam bir buruşuk balon şimdi ikinci bebeği planlıyoruz birinden duymuştum sezaryen ameliyatında estetik uzamnıda giriyomuş ameliyata bebeği aldıktan sonra kadın doğumcu estetisyen karnı düzeltiı dikiyolarmış böyle bşey varmı bide bu ameliyat kaç paradır

Merhaba Gülce,benim bildiğim böyle bir şey kesinlikle olmuyor.Sakıncalı! olurmu öyle şey...Bence sen doktoruna danış olmazsa başka bir doktora daha danış.

canim, daha mesaj yazamiyorum. jelesec biliyor ama tarihini, o sana mesaj göndersin :-)

biz ailece, yani esim ve cocuklarim eylül sonunda gidiyoruz. ameliyattan önce ufak bi tatil yapmak icin.

:-) belkide ayni ucakta oluruz? ada, sen nerede yasiyorsun? söylemek istersen, bana mesaj gönder.

Doktor degilim ama, böyle bir sey bence mümkün degil. zaten rahimin kücülmesi haftalar sürüyor, sezeryan ameliyatinda daha uzun bir süre gerekli bunun icin. kocaman rahimin üstüne nasil karin gerilecek?

:nazar::nazar::nazar:resimleri yükledim şekerler:34::34::34: :nazar::nazar::nazar:

Merhaba BenToprak, doktorun Ercan bey miydi? Bende görebilirmiyim?

Kazen e bir msj çek.Sana bir link gönderecek.Ordan ayarlarını düzeltmen gerekiyor.Ben de Yağmurluk vardı eskiden ona msj atmıştım.Sağolsun link gönderdi takip edip yapabilmiştim.KAZEEEEEN duy sesimiziiii;)

Tesekkürler canim, hemen yapiyorum :-)

Arkadaslar, bizim Limon nerelerde?? Tatilde falan mi?

SIcaktan gece cocuklar hic uyumadi, mahvoldum. YatIyorum simdi. Iyi gelecer size, allah rahatlik versin.

:76::118::124:

Buldum, hemde tekbasima :129:

mesaj yazarIm sana 10 dakika beklemem gerekiyor...tatil sonu estetik demek, hadi bakalIm kolay gelsin.... sende rahatlIkla atlat sonra burada bilgileri bizimle paylasIrsIn....zaten amel. sonrasI cok bisey yapamIyacaksIn:6::19:. Esine bu durumda biraz isler kalcak, fakat sonunda fIstIk gibi hatun olacaksIn:34:.

Kızlar insanlar yurt dışından gelip bu ameliyatı oluyorlar, bense Ankaradan istanbula gelemiyorum, çocukları kime bırakcam, istanbulu hiç bilmiyorum falan filan, ama bu ameliyatı bir kez olucam sonuçta, doktor seçimi çok öemli, istanbulu hiç bilmeyen birisi için zor olur mu bana fikir verin lütfen, hiç Ercan Beyin sonucunu görmedim, ben ayrıca silikon da düşünüyorum, burdan ankaradan geçen bir arkadaşın sonucunu gördüm, çok beğendim, ama sizin yazışmalarınızdan etkileniyorum, İstanbulda olsam tanışırdık ve ben de Ercan Beye olabilirdim, gerçi hala beklemedeyim, hemen olamam ama en azından doktorumu seçebilseydim, aynuröz arkadaşımızın başına gelenlerden sonra ille de bulunduğum şehir demiyorum artık, güvenmem çok önemli, Ercan Beye ameliyat olsam, şehir dışından gelenler için konaklama var mı, kontroller ne sıklıkta, yoksa ankarada mı olim, Zühtü beyin sonucu da çok iyi idi, durmadan kafamda bu sorular var, lütfen yardım!!!!

Kızlar insanlar yurt dışından gelip bu ameliyatı oluyorlar, bense Ankaradan istanbula gelemiyorum, çocukları kime bırakcam, istanbulu hiç bilmiyorum falan filan, ama bu ameliyatı bir kez olucam sonuçta, doktor seçimi çok öemli, istanbulu hiç bilmeyen birisi için zor olur mu bana fikir verin lütfen, hiç Ercan Beyin sonucunu görmedim, ben ayrıca silikon da düşünüyorum, burdan ankaradan geçen bir arkadaşın sonucunu gördüm, çok beğendim, ama sizin yazışmalarınızdan etkileniyorum, İstanbulda olsam tanışırdık ve ben de Ercan Beye olabilirdim, gerçi hala beklemedeyim, hemen olamam ama en azından doktorumu seçebilseydim, aynuröz arkadaşımızın başına gelenlerden sonra ille de bulunduğum şehir demiyorum artık, güvenmem çok önemli, Ercan Beye ameliyat olsam, şehir dışından gelenler için konaklama var mı, kontroller ne sıklıkta, yoksa ankarada mı olim, Zühtü beyin sonucu da çok iyi idi, durmadan kafamda bu sorular var, lütfen yardım!!!!

sevgili mothers, bende yurtdIsIndan istanbulu iyi tanImadIgIm halde gidip orada amel. oldum. YanIsIra kücük cocugum vede mesgul olan biriyim. Istanbul gibi sehir benide biraz tedirgin etmedi degil ilk etapta. Burada almanyadada aynI fiyatlarda amel. olabilme imkanImda vardI. Fakat güvenilir ortamda iyi bir cerrah bulmak hicte kolay degil, bunu hepimiz biliyoruz. BazI dokt. iyi olabilir fakat güvenebilecek bir dokt. buldugunuz zaman uzaklIk fark etmiyor. Ben yalnIzdIm hastane personalide bana karsI ilgili idi. Dokt. bana cesitli imkanlar sundu, bu sizin bütcenize baglI. Bence sIkIntI yapmayIn. Hertürlü bütceye göre konaklama imkanI var. Özeldende yazabilirim. Buradaki ercan beye amel. olmus arkadaslarImIn hic biri rekl. amaclI degil. Ellerinden gelen destegi gösterdiler, yanI sIra güzel dostluklarImIz dahi oldu. Amel. sonrasI ben 6 gün ben ucak yolcugu yaptIm. Tekrar birdaha kontröl olmadIm. Hersey yolunda gitti, eger sorularIn oldugu zaman telf. yardImcI oluyor dokt. Benim gibi bir sürü hasta var aynI durumda olan. Isterseniz bir telf. edip bilgi edinebilirsiniz....kararI kendiniz vermeniz lazIm:)

senin için zor olacaksa benim fikrim istanbulu düşünme, çocukları bırakacak yer yoksa zor hemde çok zor...ameliyat sonrası çocuklara uzunca bir süre bakacak biri lazım bunu unutma,bende Ercan beye meme küçültme ve lipo oldum eylül sonu ekim başı karın germe olacağım...burada olsan listene ekle görüş fikir al derim ama senin çocuklar ufaksa zor iş...aynurunda ufak çocukları var ama o ameliyat olacağı zaman yalovada ablası var oraya bırakacak herhalde;zühtü beyin canlı sonucunu görüp beğendiysen git görüş,hep yazarım en iyi örnek canlı örnektir.forumdan limontere75 oldu memnun sonucundan...kafana takılan ne varsa yaz herkes yardımcı olmaya çalışır...unutmadan yurt dışından gelen arkadaşlar öğretmen evinde,otelde,yada akrabalarında kalıyor canım...ilk 1 hafta burada kalman gerekir diye biliyorum ama net bilgi değil tam bilmiyorum sevgiler

Çocuklar küçükse ameliyat işi biraz zorlar seni.İlk bir hafta senin bakıma ihtiyacın olacak.Kendi işlerini görebilirsin ama çocuklarla ilgilenme ev işi yapamazsın.Kolay bir ameliyat gibi gözüksede iyileşme süreci var.Ağrı sızı olmasada ağır kaldıramıyorsun.Öncelikle ev durumunu ayarlaman gerekir.İstanbul'u bilmen gerekmiyor.Maddi durumuna göre kalacak yer var.Bildiğim kadarı ile hastanenin anlaşmalı oteli falanda var.Ankara da canlı örnek gördüysen sonucundan ve doktor ilgisinden memnunsa sende beğendiysen ilk tercihin Ankara olmalı derim ben.İyice araştır yinede. Ercan beyi az çok anlatımlardan anladın.Görüştüğünde tam anlarsın kafandaki soruları yanıtlarsın.Yani güvenebileceğin biri var elinde.Ama öncelik Ankaradan yana kullan derim.Her şey gönlünce olsun.

mothers, burada birtek limon biliyorum Ankaradan resim ekleyen, hatta benim sayfamda resimi vardI oradan bir dokt. olmus... evet Zühtü beydi.... Limon neredesin arkadasIm?
Birde limonun arkadasI olmak istiyordu ne karar verdi bilmiyorum....

sizleri ara ara takip ediyorum bende karın germe düşünüyorum sizlerden bilgi ediniyorum sadece resim olarak aynuröz hanımın resmini gördüm çok üzüldüm bende ankarada olabilirim çocuklarım var şimdilik araştırma aşamasındayım ameliyat öncesi tamamen ideal kiloya inilmesimi gerekli yoksa ideal kilodan 5 veya 6 kilo fazla olursa sonucu etkiler mi en çokta ameliyat sonrasından korkuyorum şayet bu ameliyatı gizli olmamda gerekli çevremede ne söyleyeceğim bilmiyorum nasıl saklanır...ara ara sizlere danışmak isterim ...

tam 12 gün kaldi amaliyatima kizlar ahhhh su heyacanimi birde yenebilsem:18::18:
keske gün felan olmasa bundan iyi,, günler yaklastikca korku heyacan hemen git hemen yaptir böyle beklemesi daha zormussss

tam 12 gün kaldi amaliyatima kizlar ahhhh su heyacanimi birde yenebilsem:18::18:
keske gün felan olmasa bundan iyi,, günler yaklastikca korku heyacan hemen git hemen yaptir böyle beklemesi daha zormussss

Herhalde suanda sizi en iyi ben anlarim benimde 16 gun var haziran basinda tarih almistim surekli gergin ve heyecanli geciyor ben bir daha asla erkenden gun almam :(

Son düzenleme:
Back