• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ekledim listeme, bakabilirsin resimlerime;) Şiir gibiyim peeh:21:
Gördüm, gerçekten çok güzel, sonuç bu kadar iyiyse benim Ercan Beye olmam lazım, ama nasıl, Zühtü beyin sonucunu canlı görmedim, limon arkadaşımızı kastetmiştim, o da çok güzel olmuş, ben limon arkadaşımızın arkadaşı modundayım şu anda, istiyorum ama bir türlü ameliyat olamıyorum, diyet yapmak yerine bol bol abur cubur yiyorum, sadece laf, icraat sıfır yani, ama Allah nasip ederse eninde sonunda olacam, maximum 2 yıl, ama evsel sorunları çözersem belki bu bahar, bilmiyorum, cevap yazan herkese çok teşekkür ederim, güvenebileceğim isimlerin olması çok önemli, doğumdan sonra karnım yüzünden, emzirmeyi bıraktıktan sonra göğüsler yüzünden bozulan psikolojimi burası toparladı, çaresiz olmadığımı bilmek beni mutsuzluktan kurtarıyor, bu siteyi bulmasam doğumdan sonra kafayı yerdim herhalde, ama şimdi biraz sabret düzelecek diyorum, hepinize teşekkürler, sizi seviyorum.

Gördüm, gerçekten çok güzel, sonuç bu kadar iyiyse benim Ercan Beye olmam lazım, ama nasıl, Zühtü beyin sonucunu canlı görmedim, limon arkadaşımızı kastetmiştim, o da çok güzel olmuş, ben limon arkadaşımızın arkadaşı modundayım şu anda, istiyorum ama bir türlü ameliyat olamıyorum, diyet yapmak yerine bol bol abur cubur yiyorum, sadece laf, icraat sıfır yani, ama Allah nasip ederse eninde sonunda olacam, maximum 2 yıl, ama evsel sorunları çözersem belki bu bahar, bilmiyorum, cevap yazan herkese çok teşekkür ederim, güvenebileceğim isimlerin olması çok önemli, doğumdan sonra karnım yüzünden, emzirmeyi bıraktıktan sonra göğüsler yüzünden bozulan psikolojimi burası toparladı, çaresiz olmadığımı bilmek beni mutsuzluktan kurtarıyor, bu siteyi bulmasam doğumdan sonra kafayı yerdim herhalde, ama şimdi biraz sabret düzelecek diyorum, hepinize teşekkürler, sizi seviyorum.

Ameliyat olalı 1 yılım dolacak.Ama inanın sanki bugün yaptırmışım gibi sevinç içinde, çocuklar gibiyim.Kendime,bu ameliyata karar verip yaptırdığıma hala ben bile inanamıyorum.Çok güzel bir şey inan mothers.Önceki yıllarıma kocaman memelerle,sarkık göbeklerle dolaştığım yıllarıma üzülüyorum şimdi.Gerçek bir mutluluk inan:)

ben seni geçmişteki yazılarından hatırlıyorum,limonla yazışıyordun hala karar verememenin sebebi var mı? 2 yıl çok uzun bir süre şimdiden doktor görüşmesine başlama bence; hakkında hayırlısı olsun

Son düzenleme:
Aslında kararsız değilim, yani ameliyat konusunda, Allah bir mani vermediği sürece o kesin olucak inşallah, ama doktor konusunda kararsızım, önce Serdar Öztürk dedim vazgeçtim, bir ara Nebil Bozdoğan tamam budur dedim, sonra ona tuscany arkadaşımız oldu, bi takım sıkıntılar dile getirdi, ondan da vazgeçtim. Aslında hiç biriyle yüz yüze görüşmedim, belki gidip görüşsem kararımı verip olucam, ayrıca evde sorun olmasın istiyorum, küçük 2,5 yaşında, hiperaktif bir çocuk, benim ikizlerim de var akrabalar yıllarca beni idare etti zaten, kimseye yük olmadan, işlere yardımcı bir kadın tutarak sadece bu işi halletmek istiyorum, sonuçta estetik amaçlı bir ameliyat bu, hemen hemen bilen tüm yakınlarım gereksiz gözüyle bakıyor, o yüzden küçük biraz daha büyüsün, rahat bir nekahat devresi geçirim istiyorum, ayrıca çalışıyorum, yıllık iznimde olucam, aslında rapor alıp olsam iznim de yanmayacak ama işyerindekiler duysun istemiyorum, izin konusunu da ayarlamam lazım, ne bilim bir sürü şey var işte, daha cesaretimi toplayıp görüşmeye bile gitmedim, bekliyorum bakalım, zaten bir ara hiç yazmadım, hep okudum, yazacak bir şey yok, ben de durumlar hep aynı zaten, ama sizleri gördükçe cesaretim artıyor, daha motive oluyorum, ama biraz daha bekleyecem.

Ameliyat olalı 1 yılım dolacak.Ama inanın sanki bugün yaptırmışım gibi sevinç içinde, çocuklar gibiyim.Kendime,bu ameliyata karar verip yaptırdığıma hala ben bile inanamıyorum.Çok güzel bir şey inan mothers.Önceki yıllarıma kocaman memelerle,sarkık göbeklerle dolaştığım yıllarıma üzülüyorum şimdi.Gerçek bir mutluluk inan:)
Tahmin edebiliyorum, cesaretine tebrikler, bir arkadaşım sadece göğüs küçütmeyi bile istediği halde korkuyor, ikisi de zor bir ameliyat, bi şey sorucam kombine ameliyat olunca bir tarafın ağrısını fazla duymuyormuşsun, sende de öyle oldu mu, ben de silikon ve karın germeyi birlikte istiyorum artık, önceliğim karın ama.

Tahmin edebiliyorum, cesaretine tebrikler, bir arkadaşım sadece göğüs küçütmeyi bile istediği halde korkuyor, ikisi de zor bir ameliyat, bi şey sorucam kombine ameliyat olunca bir tarafın ağrısını fazla duymuyormuşsun, sende de öyle oldu mu, ben de silikon ve karın germeyi birlikte istiyorum artık, önceliğim karın ama.

İlk ameliyat olduğum gün hatta gecesi dedimki ''Allahım ben ne yaptım?'' Sanki üzerimde tonlarca yük var gibiydi.Ben nasıl kalkacağım nasıl yürüyeceğim derken sabah oldu.Ben pıttadanak ayakta:) Eve geldim öğleden sonra.Yatağıma yattım.Nasıl mutluyum anlatamam.İlk 10 gün annem ve ev işlerime yardımcı bayan hep yanımdaydı.Sadece yatıp kalkarken birisinin yardımı gerekiyordu.Onun haricinde 1.haftadan sonra pıtır pıtır başladım az az iş yapmaya.Direnlerim 5. gün çıktıya o gün yeniden sanki dünyaya geldim gibi oldum.Ağrım pek olmadığı için 3.gün ben bıraktım ağrı kesicileri almayı.

Şöyle söyleyebilirim ilk etapta sanki karnımın ağrı ve iyileşmesi daha zordu.Sonrasında göğüsdeki batmalar başlamıştı(hislerin gelmesi) o zaman da beni zorlayan o olmuştu.Ama şunu çok iyi hatırlıyorum,Sürekli ''İyi ki ikisini bir olmuşum'' memnunuiyetini çok yaşıyor ve dile getiriyordum.Olmak isteyenlere gerçekten tavsiye ederim kombine ameliyatlarını.

Iyi aksamlar kizlar, nasilsiniz?

Ben cok yogundum, yine günlerden beri yazamadim burada.

Öncelikle, BenToprak, tesekkür ederim resmini gösterdigin icin. Harika olmus! Bende böyle güzel fotograflari görünce sabirsizlaniyorum.

adanın gelişine mi ayarlasam ben ameliyatımı...herkes başımda olsun baskı yapsın adama:29: iyi yapmazsa saldırın karnı mı?

Beraber olalim canim, arkadaslar iki kere yorulmasinlar hastaneye :61:

diyet yapmak yerine bol bol abur cubur yiyorum, sadece laf, icraat sıfır yani, ama Allah nasip ederse eninde sonunda olacam, maximum 2 yıl, ama evsel sorunları çözersem belki bu bahar, bilmiyorum, cevap yazan herkese çok teşekkür ederim, güvenebileceğim isimlerin olması çok önemli, doğumdan sonra karnım yüzünden, emzirmeyi bıraktıktan sonra göğüsler yüzünden bozulan psikolojimi burası toparladı, çaresiz olmadığımı bilmek beni mutsuzluktan kurtarıyor, bu siteyi bulmasam doğumdan sonra kafayı yerdim herhalde, ama şimdi biraz sabret düzelecek diyorum, hepinize teşekkürler, sizi seviyorum.

merhaba mothers, yalniz degilsin, bende hangi diyete baslasam maximum iki gün. belkide üc, ama kesinlikle fazla degil.

Arkadaslar, aranizda diastaz onarimi yaptiranda varmi?

Bende maalesef o sorun da var. Ilk dogumdan sonra hemen kapandi, ikizlerin dogumundan sonra kapanmadi kaslarim. Ercan bey, sorun degil, onaririz dedi. Sizden bunu yaptiran varmi?

Bende maalesef o sorun da var. Ilk dogumdan sonra hemen kapandi, ikizlerin dogumundan sonra kapanmadi kaslarim. Ercan bey, sorun degil, onaririz dedi. Sizden bunu yaptiran varmi?

bende var aynı sorun 2 hafta sonra operasyonum var operasyon sırasında yapılacak dr um kendisi muayene esnasında soyledi zaten daha önce fizik tedaviye gittigim merkezde soylemişlerdi ve unutmuştum :) dr da aynısını söyleyince aklıma geldi

bentoprak sanki oldu ameliyatla birlikte....o çok doktorla görüşmüştü hatta onlar söylemediler demişti..Ercan bey zaten gözüne ne takılırsa ameliyat sırasında düzeltiyor merak etme...çok kişi şahit olduk buna (kiminin beni, kiminin göz üstü yağ bezeleri,kiminin de yağları) tek kuruş almadan o yüzden için rahat olsun.

Back