- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
Ekledim listeme, bakabilirsin resimlerime Şiir gibiyim peeh
senin değişimine şapka çıkarıyorum şiir,şarkı,deniz gökyüzü hepsi bir arada sende canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende gördüm süper olmuş...
Ben de şimdi senin profiline baktım.Profil resmi senden sana da tatlı bayan
Ben de şimdi senin profiline baktım.Profil resmi senden sana da tatlı bayan
Profil resmi sensen,sana da maşallah tatlı bayan olacaktı:) bazen yazdıklarımı okumadan gönderince böyle garip gobalak şeyler olabiliyor
Profil resmi sensen,sana da maşallah tatlı bayan olacaktı:) bazen yazdıklarımı okumadan gönderince böyle garip gobalak şeyler olabiliyor
onu en çok ben yapıyorum ama sende bana yetiştin hadi
Gördüm, gerçekten çok güzel, sonuç bu kadar iyiyse benim Ercan Beye olmam lazım, ama nasıl, Zühtü beyin sonucunu canlı görmedim, limon arkadaşımızı kastetmiştim, o da çok güzel olmuş, ben limon arkadaşımızın arkadaşı modundayım şu anda, istiyorum ama bir türlü ameliyat olamıyorum, diyet yapmak yerine bol bol abur cubur yiyorum, sadece laf, icraat sıfır yani, ama Allah nasip ederse eninde sonunda olacam, maximum 2 yıl, ama evsel sorunları çözersem belki bu bahar, bilmiyorum, cevap yazan herkese çok teşekkür ederim, güvenebileceğim isimlerin olması çok önemli, doğumdan sonra karnım yüzünden, emzirmeyi bıraktıktan sonra göğüsler yüzünden bozulan psikolojimi burası toparladı, çaresiz olmadığımı bilmek beni mutsuzluktan kurtarıyor, bu siteyi bulmasam doğumdan sonra kafayı yerdim herhalde, ama şimdi biraz sabret düzelecek diyorum, hepinize teşekkürler, sizi seviyorum.Ekledim listeme, bakabilirsin resimlerime Şiir gibiyim peeh
Gördüm, gerçekten çok güzel, sonuç bu kadar iyiyse benim Ercan Beye olmam lazım, ama nasıl, Zühtü beyin sonucunu canlı görmedim, limon arkadaşımızı kastetmiştim, o da çok güzel olmuş, ben limon arkadaşımızın arkadaşı modundayım şu anda, istiyorum ama bir türlü ameliyat olamıyorum, diyet yapmak yerine bol bol abur cubur yiyorum, sadece laf, icraat sıfır yani, ama Allah nasip ederse eninde sonunda olacam, maximum 2 yıl, ama evsel sorunları çözersem belki bu bahar, bilmiyorum, cevap yazan herkese çok teşekkür ederim, güvenebileceğim isimlerin olması çok önemli, doğumdan sonra karnım yüzünden, emzirmeyi bıraktıktan sonra göğüsler yüzünden bozulan psikolojimi burası toparladı, çaresiz olmadığımı bilmek beni mutsuzluktan kurtarıyor, bu siteyi bulmasam doğumdan sonra kafayı yerdim herhalde, ama şimdi biraz sabret düzelecek diyorum, hepinize teşekkürler, sizi seviyorum.
Gördüm, gerçekten çok güzel, sonuç bu kadar iyiyse benim Ercan Beye olmam lazım, ama nasıl, Zühtü beyin sonucunu canlı görmedim, limon arkadaşımızı kastetmiştim, o da çok güzel olmuş, ben limon arkadaşımızın arkadaşı modundayım şu anda, istiyorum ama bir türlü ameliyat olamıyorum, diyet yapmak yerine bol bol abur cubur yiyorum, sadece laf, icraat sıfır yani, ama Allah nasip ederse eninde sonunda olacam, maximum 2 yıl, ama evsel sorunları çözersem belki bu bahar, bilmiyorum, cevap yazan herkese çok teşekkür ederim, güvenebileceğim isimlerin olması çok önemli, doğumdan sonra karnım yüzünden, emzirmeyi bıraktıktan sonra göğüsler yüzünden bozulan psikolojimi burası toparladı, çaresiz olmadığımı bilmek beni mutsuzluktan kurtarıyor, bu siteyi bulmasam doğumdan sonra kafayı yerdim herhalde, ama şimdi biraz sabret düzelecek diyorum, hepinize teşekkürler, sizi seviyorum.
Tahmin edebiliyorum, cesaretine tebrikler, bir arkadaşım sadece göğüs küçütmeyi bile istediği halde korkuyor, ikisi de zor bir ameliyat, bi şey sorucam kombine ameliyat olunca bir tarafın ağrısını fazla duymuyormuşsun, sende de öyle oldu mu, ben de silikon ve karın germeyi birlikte istiyorum artık, önceliğim karın ama.Ameliyat olalı 1 yılım dolacak.Ama inanın sanki bugün yaptırmışım gibi sevinç içinde, çocuklar gibiyim.Kendime,bu ameliyata karar verip yaptırdığıma hala ben bile inanamıyorum.Çok güzel bir şey inan mothers.Önceki yıllarıma kocaman memelerle,sarkık göbeklerle dolaştığım yıllarıma üzülüyorum şimdi.Gerçek bir mutluluk inan:)
Tahmin edebiliyorum, cesaretine tebrikler, bir arkadaşım sadece göğüs küçütmeyi bile istediği halde korkuyor, ikisi de zor bir ameliyat, bi şey sorucam kombine ameliyat olunca bir tarafın ağrısını fazla duymuyormuşsun, sende de öyle oldu mu, ben de silikon ve karın germeyi birlikte istiyorum artık, önceliğim karın ama.
adanın gelişine mi ayarlasam ben ameliyatımı...herkes başımda olsun baskı yapsın adama iyi yapmazsa saldırın karnı mı?
diyet yapmak yerine bol bol abur cubur yiyorum, sadece laf, icraat sıfır yani, ama Allah nasip ederse eninde sonunda olacam, maximum 2 yıl, ama evsel sorunları çözersem belki bu bahar, bilmiyorum, cevap yazan herkese çok teşekkür ederim, güvenebileceğim isimlerin olması çok önemli, doğumdan sonra karnım yüzünden, emzirmeyi bıraktıktan sonra göğüsler yüzünden bozulan psikolojimi burası toparladı, çaresiz olmadığımı bilmek beni mutsuzluktan kurtarıyor, bu siteyi bulmasam doğumdan sonra kafayı yerdim herhalde, ama şimdi biraz sabret düzelecek diyorum, hepinize teşekkürler, sizi seviyorum.
Arkadaslar, aranizda diastaz onarimi yaptiranda varmi?
Bende maalesef o sorun da var. Ilk dogumdan sonra hemen kapandi, ikizlerin dogumundan sonra kapanmadi kaslarim. Ercan bey, sorun degil, onaririz dedi. Sizden bunu yaptiran varmi?
Arkadaslar, aranizda diastaz onarimi yaptiranda varmi?
Bende maalesef o sorun da var. Ilk dogumdan sonra hemen kapandi, ikizlerin dogumundan sonra kapanmadi kaslarim. Ercan bey, sorun degil, onaririz dedi. Sizden bunu yaptiran varmi?