How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Teşekkür ederim Şeyda cım senin de hakkında hayırlısı olur inşallah.Bu arada resimlerimi kaldırdım arkadaşlar.Gereksiz bir şekilde arkadaşım Jelesec in hesabı donduruldu.Bir nevi kendimce protesto yaptım.Sinirimi başka türlü alamadım gecenin bu saatinde.Yazılarını gayet dikkatli ve ölçülü şekilde yazar sevgili Jelesec.Polemiklere girmez ve izin vermez yazılarında.Bence çok haksız bir durum var ortada.Yetkililer lütfen işinizi daha detaylı ve dikkatli yaparsanız çok memnun olacağım kendi adıma.En azından polemik içinde olanların hesabı dondurulsa daha adilane bir karar olurdu diye düşünüyorum.

Jelesec yapılan haksızlık!!! yazılanları okuyunca anlamadım,aradım telde uzun konuştuk o gülüp geçmiş ama ben çok bozuldum
yazılan paylaşımlara baktım ceza alacak tek kelime bulamadım...zaten kimse bulamamış; sevgili Jelesec editöre yazmış neden ceza verdiniz adaletsiz buldum diye cevap şu''ceza sistemini beğenmiyorsanız yazmayın'' çok profesyonel bir yaklaşım tebrikler...buradan şunu anladım'ki kadınlar kulübün'de pek'de üyelerin önemi yok,hiç bir açıklama yapılmamış bu tatsız durum bir an önce düzelsin lütfen meleğimiz tekrar paylaşımlarına devam etsin...

niye dondurdurdularki aaaaaaa
keyifleri öyle istemiş belli'ki
Hayırdır ne oldu jelesece arkadaşımı dondurdular ne demek bu anlamadım biri bana açıklasın lütfeeen.

açıklanacak bir durum yok her şey ortada haksız bir durum...her konuda yardım eden hemde ayrım yapmadan her derde koşan bir üyeye bu yapılmaz

ben 174 santim boyunda, 56 kilo ( 1+ , -1).. hamilelikte cok kilo aldim 25 kilo. ama genckkende benim catlaklarim vardi,, ve simdi ameliyattan sonrada olustu, kucuk kucuk.. tam catlaksiz oldum diye havalara girerken , bunlari gordum,, acayip kasinti yapiyor karnim bide... bi kafadan catlamadim vucudumda :27: yok doktora sormadim, cunku o zaman o kadar belli degildi... suan belirmeye basladi.. ya ben bi kac gun ameliyattan sonra bi arkadasin burada hikayesini okumusdum, kadin o kadar estetik ameliyati olmustu, gogusten karnindan, goz kapagindan, ve doktor vucudunuz camur gibi tutmuyor demisti. yaa, o zamanda demistim inssallah boyle bisi olmaz diye.. ah , bende oyle oldum galiba... :26:

cok zayIfsInIz, acaba vÜcüdunuzda eksik kalan biseymi var, cok su icmiyomusunuz..... bende merak ettim simdi sIrf karIn kIsmIndamI catlatlIk var, belki cok kuru bir cilt. Cerrah In yapabilecegi bisey zannetmiyorum, fakat cild dokt. gözükmekte yarar var. Eski catlatlIklar malesef bendede yok olmadI...Bahsettiginiz bayan yanIs doktor secimeri yapmIs, yoksa doku camur gibiyse niye üc kere amel etmis doktoru.....

Beni suanda kaygIya düsüren ilerki yaslardaki kIrIsIk burusmus bir vücüt. Genelde zayIf kisilerde daha belirgin oluyor, acaba kilomu alsak.:)) tombis bayanlarIn ciltleri cok güzel oluyor:)

Jelesec yapılan haksızlık!!! yazılanları okuyunca anlamadım,aradım telde uzun konuştuk o gülüp geçmiş ama ben çok bozuldum
yazılan paylaşımlara baktım ceza alacak tek kelime bulamadım...zaten kimse bulamamış; sevgili Jelesec editöre yazmış neden ceza verdiniz adaletsiz buldum diye cevap şu''ceza sistemini beğenmiyorsanız yazmayın'' çok profesyonel bir yaklaşım tebrikler...buradan şunu anladım'ki kadınlar kulübün'de pek'de üyelerin önemi yok,hiç bir açıklama yapılmamış bu tatsız durum bir an önce düzelsin lütfen meleğimiz tekrar paylaşımlarına devam etsin...

keyifleri öyle istemiş belli'ki

açıklanacak bir durum yok her şey ortada haksız bir durum...her konuda yardım eden hemde ayrım yapmadan her derde koşan bir üyeye bu yapılmaz

evet serapcIgIm bende anlam veremedim, bence eger cezaysa acIklIk getirilmesi gerekir. YaklasIm bencede profesyonalce degil.
Mademki yetiskin insanlarIz bukadar merak eden kisiler varken nicin hayla daha acIklama gelmiyor anlamIs degilim, vede nasIl bir ceza bu?

Hosgeldin :) kolay gelsin

hoşbulduk canım...kadından çok yoruldum:))) zamanın yaklaştı hakkında en güzeli olsun inşallah sevgiler
Sevgili karın germe üyeleri, resimlerim Jelesec in aramıza dönmesi şerefine yayında;)
her baktığımda bayılıyorum fotolara:nazar::nazar: aman biz hiiiiiiiiç ayrılmadık 24 saat teldeydik:1::1:
Hosgeldin be arkadasIm, hadi bakalIm nihayet sükür kavustuk:13:. Sensiz olmuyor :19:, valla özledim seni. Biraz daha uzasaydI zaman :10: gelirdim yanIna:)
Hadi bakalIm hanImlar sova devam ......

adacım canım arkadaşım :16: çok uzaklardasın ama yakınlığını hep hissettim:29: bak tekrar ceza yerim hemen gel:10: bende çok özledim seni...

Hosgeldin be arkadasIm, hadi bakalIm nihayet sükür kavustuk:13:. Sensiz olmuyor :19:, valla özledim seni. Biraz daha uzasaydI zaman :10: gelirdim yanIna:)
Hadi bakalIm hanImlar sova devam ......

aynen adaşım şükür kavuşturana:))) döndüğü halde yazmasa çok üzülürdük:( bizleri bırakmadığı için teşekkürler... bağımlılık yaptı bizde :21:

sen nasılsın adaşım geliş tarihin yakın mı? sevgili jelesec meme düşündüğünü söylemişti, sıkıntısız o sürecide atlatırsın umarım...

tüm foruma ve sana iyi bayramlar diliyorum

ben 174 santim boyunda, 56 kilo ( 1+ , -1).. hamilelikte cok kilo aldim 25 kilo. ama genckkende benim catlaklarim vardi,, ve simdi ameliyattan sonrada olustu, kucuk kucuk.. tam catlaksiz oldum diye havalara girerken , bunlari gordum,, acayip kasinti yapiyor karnim bide... bi kafadan catlamadim vucudumda :27: yok doktora sormadim, cunku o zaman o kadar belli degildi... suan belirmeye basladi.. ya ben bi kac gun ameliyattan sonra bi arkadasin burada hikayesini okumusdum, kadin o kadar estetik ameliyati olmustu, gogusten karnindan, goz kapagindan, ve doktor vucudunuz camur gibi tutmuyor demisti. yaa, o zamanda demistim inssallah boyle bisi olmaz diye.. ah , bende oyle oldum galiba... :26:

Merhaba,

Ben de 1 ay önce Ercan Karacaoğlu na lazerlipoliz ameliyatı oldum. Benim göbeğimde çatlak yok, kontrole gittiğimde kalcamdaki ve basenımdeki çatlaklar için önereceği birşey olup olmadığını sormuştum.
Bana hepimizinde bildiği gibi ne yazık ki tamamen çaresi yok ama 3 ay sonra tekrar kontrole geldiğinde konuşalım dedi. Lazerle bir yöntem varmış, %20 oranında azaltıyormuş çatlakları.

merhaba nldglp! ben ekimin basinda ercan karacaogluna ameliyat oluyorum. tarin kesinlesti, cok heyecanliyim. resimlerini bende görebilirmiyim?

Sevgili lemontree ekledim bakabilirsiniz resimlere.Hayırlısı olsun size de.İnşallah geldiğinizde tanışır görüşürüz.Bizde ameliyata giren arkadaşları ziyaret, gelenek haline geldi;)

nldglp...canım sana bahsettiğim arkadaş yurt dışından ekleyebilirsin güvenilir

tesekkür ederim canim :-)

Sevgili lemontree ekledim bakabilirsiniz resimlere.Hayırlısı olsun size de.İnşallah geldiğinizde tanışır görüşürüz.Bizde ameliyata giren arkadaşları ziyaret, gelenek haline geldi;)

cok tesekkürler canim. karnin harika olmus! cok güzel. darisi basima.

gelirseniz görüsürüz canim. sevinirim.

çok mersi canım...hoşbulduk sende ara ara katılırsan seviniriz

insallah canim. cocuklar kirese alisinca cok vaktim olacak forum icin :-)

Back