Teşekkür ederim Şeyda cım senin de hakkında hayırlısı olur inşallah.Bu arada resimlerimi kaldırdım arkadaşlar.Gereksiz bir şekilde arkadaşım Jelesec in hesabı donduruldu.Bir nevi kendimce protesto yaptım.Sinirimi başka türlü alamadım gecenin bu saatinde.Yazılarını gayet dikkatli ve ölçülü şekilde yazar sevgili Jelesec.Polemiklere girmez ve izin vermez yazılarında.Bence çok haksız bir durum var ortada.Yetkililer lütfen işinizi daha detaylı ve dikkatli yaparsanız çok memnun olacağım kendi adıma.En azından polemik içinde olanların hesabı dondurulsa daha adilane bir karar olurdu diye düşünüyorum.
Jelesec yapılan haksızlık!!! yazılanları okuyunca anlamadım,aradım telde uzun konuştuk o gülüp geçmiş ama ben çok bozuldum
yazılan paylaşımlara baktım ceza alacak tek kelime bulamadım...zaten kimse bulamamış; sevgili Jelesec editöre yazmış neden ceza verdiniz adaletsiz buldum diye cevap şu''ceza sistemini beğenmiyorsanız yazmayın'' çok profesyonel bir yaklaşım tebrikler...buradan şunu anladım'ki kadınlar kulübün'de pek'de üyelerin önemi yok,hiç bir açıklama yapılmamış bu tatsız durum bir an önce düzelsin lütfen meleğimiz tekrar paylaşımlarına devam etsin...
keyifleri öyle istemiş belli'kiniye dondurdurdularki aaaaaaa
Hayırdır ne oldu jelesece arkadaşımı dondurdular ne demek bu anlamadım biri bana açıklasın lütfeeen.
açıklanacak bir durum yok her şey ortada haksız bir durum...her konuda yardım eden hemde ayrım yapmadan her derde koşan bir üyeye bu yapılmaz