Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

tamam yaz canım maıl adresını göndereyım sana..
neler oluyor orada?
limon gönder bekliyom, hadi bakalIm olur insaallah....
inşallah olur
aynurun fotosunu görmüsündür, plastik cerrah olamayan birisine olmus.... dokt. secimini iyi yaparsan korkulacak bisey yok.....nezaman olacaksIn, kime nerede?

aynurun doktoru plastik cerrah canım hemde doc dr
gönderdim canım, bu arada msj kutun dolu, msj yazamadım sana...
bana da bana da küserim önce bana söz vermiştin adayla kanka olmuşsunuz kıskandım
limon bosattIm msj gönderebilirsin canIm.
Limoncugum resimler geldi, wow harika olmus, cok begendim.....formunda yerinde degmesin....
Göremeyenler merak icindedir eminimki:))))

aman nazar değmesin limon görmedim ama ada22 söylüyorsa doğrudur gönder bekliyorum resimleri

aynurun fotosunu görmüsündür, plastik cerrah olamayan birisine olmus.... dokt. secimini iyi yaparsan korkulacak bisey yok.....nezaman olacaksIn, kime nerede?

ayyyyy canim yaaaaa ne kötü olmus aynura gecmis olsunnnnn simdi ne durumdadir düsünmek bile istemiyorummm
ben viyanada özel bir hastanede olacammmm cok kaliteli bir yer diyorlar ama iste aynuru görünce korktummmmmm
tüm kk dua bekliyecem eylülün 3de hastaneye yatacam 4 amaliyat olacam hayirlisiiiii

limon bende görebilirmiyim sen amaliyati nerde olmustun ne zaman oldun kim yaptiiiiiii
agrin cok oldumu kac günde ayaga kalktin amaliyatta ilk uyandiginda agrin varmi ayyyyyy biliyorum cok oldum ama
korkudan bilmiyorum ne soram amaliyat olmayi cok istiyorum hemde cok korkuyorummm

viyanada olmayI düsünüyorsun. YanI özelden olacaksIn. istanbuldada düsünebilirdin seyda. Benim oldugum hastane mükemmeldi.
Doktorunun yaptIgI amel. gördünmü, bu yüzden bisey diyemeyiz. HayIrlIsI olsun, korkulacak bisey yok. Tabiki heycan cok fazla oluyor, amel. sonrasI agrIm olmadI. iki hafta cok yorgun hissedeceksin kendini....

viyanada yasadigim icin viyanayi düsündüm birde ben baya kilo verince devlet karsilayacak hastane masraflariniii isallah cikinca anlatacam nasil oldu neler yasadimm
aslinda burda estetige baya karsilar özel olursan cokkkkkkkkkk pahali ama ben baya kilo verince ev doktorum sigortaya sigortada su su hastane var hangisini isterseniz bakin dedi bizde sectikk isallah iyi olurrrr

canım ben resimleri yükleyemedim, yanı normal resimlerim yüklenıyor ama karnımın resımlerı çok ilginçtirki yüklenmıyor sanırım onları yakından çektiğim için öyle oldu. bende adaya maıl attım, benım için yarın yayınlayacak, ordan bakabılırsın canım. inşallah begenırsınız yorumlarını bekliyorum :)

canım ben 4 hafta önce ameliyat oldum, ankarada doç. dr. zühtü demire oldum.kendısı onur erol gıbı ünlü bır isimle yıllarca calısmıs olan çok deneyımlı bır doktor.
benım iyileşme sürecım bıraz hızlıydı, buda benım vucut yapımdan sanırım, bu konuda cok sanslıydım. ameliyattan cıktıgım gun ve ertesı günü hiç agrım olmadı. ama ondan sonrakı gun narkozunda etkısı gectiği için çok agrım oldu ama agrı kesıcıyle kolay atlattım.. o kadarda korkacak bısey yok gercekten, zaten kafana koyduysan bu ameliyatı ne desek sana vız gelir :) ilk hafta hareketler kısıtlı oluyor tabı, ikinci hafta yavas yavas kendın halledebılıyorsun işleri ama hala yardım sart. 3. haftadan ıtıbaren daha ıyısın zaten, kişiden kişiye değişiyor canım. umarım sende cok basarılı bır sekılde geçirirsin bunu, şimdiden Allah kolaylık versin....

görmeden beğendim ada anlattı... ay darısı başıma kilon yokmuş zaten; anlaşıldı kilo problemi olmayanlarda daha iyi sonuç alınıyor ...tatil sonrası ameliyata kadar sıkmak lazım kemeri...bende yemek yemeyi çok severim tamam canım bekliyoruz...ada hadi bekletme

ayy ne bılıyım ben bakıyorumda hala çok şişlik var ama eskıye göre düşününce suan manken gıbı hissedıyorum kendımı. o torba gıbı :) göbekten kurtuldum ya, Allah herkese sağlıkla nasıp etsın inşallah...
kılom da yok değil, 66,5 kıloyum şuan. 60a inmem lazım ama çoookk zor....

KIzlar haydi bakalIm, koydum limon2879 karIn germe foto. larI.

HERKESE duydurul.......kosun

evden çıkmadan görsem diye düşünürken baktım sonanda yüklemişsin:) limon2879 karın gerçekten çok güzel ama izler çok yukarda geldi gözüme ya fotograftamı böyle yani söyle kendi sezeryan çizgime göre düşündüm daha aşagıda olacak izler diye düşünüyordum

bence aynen manken gibi hissedebilirsin :) cok güzel

limoncum resimlere baktım canım dikişlerin bazı yerleri yamuk yani inişli çıkışlı öylemi oluyormuş? ya şu uzun dikiş olmasa şu ameliyat da ne olurdu sanki? güle güle kullan canım fiziğin zaten güzelmiş...karında olmuş tam olmuş

benim doktorum tam sezeryan ameliyatımın olduğu yeri çizmişti kırmızı boyalı kalemle; inşallah öyle olur ya yinede kafam şu uzun ize takılı iz olayı beni acayip geriyor

kızlar, dikişim tam sezeryan çizgimin üstünde, bıraz yamuk görünüyor ama suan karnım çok şiş, yanlarda özellikle lıpo yapılan yerler hala şiş oldugu için çizgi bıraz eğri görünebılır. ayrıca bacaklardada çok şişlik var.
dikişim çok yukarda değil, yanı bıkını çizgisinde, iç çamasırının altında kalıyor....

benim doktorum tam sezeryan ameliyatımın olduğu yeri çizmişti kırmızı boyalı kalemle; inşallah öyle olur ya yinede kafam şu uzun ize takılı iz olayı beni acayip geriyor

jelesec'cim düşün daha 4 hafta oldu, zamanla o izler çok ince ve silik bır hale gelecek, ayrıca kımsede görmeyecek.
sen ılk haftaki halını görsen korku filmi gıbıydı, sonuçta dikiş bu, bıraz iz kalması normal ama 6 ay sonra yada en gec bır yıl sonra zor görülür hale gelecek.
o yuzden kendıne çok dert etme, inankı ınsanın psikolojısı çok düzeliyor ameliyattan sonra...

benim sezeryan izim bayağı aşşağıda ; tabi şimdi ne yazsam boş ameliyat sonrası bakacağız artık...ama bana çizim yaptı doktorum önceden özel bölgenin biraz üzerinden çizdi ...dikişlerin evet yamuk inişli çıkışlı lipodan mı yoksa tekniği mi öyle bilemiyorum....ama 6 ay sonra oturur canım şekil izler çok daha güzel olur bence zoru atlattın gerisi zaman canım

bence aynen manken gibi hissedebilirsin :) cok güzel

tşkler canım darısı sana inşallah...
ben aslında dikişlerın resmını koymayacaktım bır süre daha, ama sonra düşündüm, merak edenler görsün diye.. şimdi bu şiş hali yanlış izlenım uyandırabılır ama şöyle düşünün bır ameliyat için daha yenı sayılır, ilerde çokdaha güzel görünecek. ve benım doktorum dıyorkı, sakın suan yenı kıyafet alma, bır ay sonra dahada inceleceksın, şuan çok şişkinlik var diyor...
o yuzden bu sadece fikir edının dıye, en azından dikişlerı görün. eskıden bel oyuklugum hiç kalmamıstı, odun gıbı dümdüzdüm şimdi bır belım oldugunu gördükce sevınıyorum....:)))

desene ilk 1 ay bakmamak lazım ya ben çok doktorla görüşmüştüm memede benim bu iz konusunda takıntımı anladı çoğu ...Teoman D. bana memedeki izler 6 ay sizi rahatsız eder bu izli bir ameliyat dedi( yani benim kafamı yeme 6 ay sabret dedi ) allahdan meme ameliyatımda ilk haftadan itibaren mememe bayıldım izler çok düzgün ve inceydi ...birde üzerlerinde minik bantlar vardı;1 ay sonra o bantlar çıktığında zaten düzelmiş oluyor iyice....inşallah bunda da iyi atlatırım ve memnun olurum sağol arkadaşım desteğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…