düzelttim canım
selam güzellerrrrrrrrrrr
kizlar hadi bana iyi seyler söyleyin ne olurrrrr cokkkkkk korkuyorummmmm
bugün amaliyat icin gün aldim karin germe amaliyati olacam amaliyatim 3veya 4 saat sürermis öyle dedi doktorum
eylülün3de hastaneye yatacam 4de amaliyat olacam hayirlisiyla olsam kurtulsam ilk buraya yazacammmm
sizin yazilarinizi okumasam ben bu korkuyla olmazdimmm :18::18::18::18::18::18:
Allah kolaylık versin az kalmış ama korkma atlatırsın Allahın izniyle, neden bir gün önce yatacaksın hastaneye ve ameliyatı nerede olacaksın, doktorun kım?
aminnnnnnn limonnnn isallah biran önce olur kurtulurum ben yurt disindayim viyanada hastanede olacam cünkü baya kilo verdigim icin sarkma oldu her seyi sigorta karsilayacak
5veya alti gün hastanede yatacam ilk gün burda tümmm doktorlarin kontrolerim olacak ertesigün amaliyat heyacan korku hepsi bir arada asagi yukari kagitlar icin bir yildir ugrasiyorum
oldu olacak iste geldi cattatiii ama bende bir heyacan bir korkuuuuuu:18::18::18::18:
geçen gün buraya yazdım yazdım sonra bir girdim silinmişogün duaya çok ihtiyacım vardı :) benim operasyon gününede 42 gün falan kaldı ama operasyon günü aldıktan sonra malesef hem kilom çok fazla arttı hemde sigara içme oranım heyecan korku derken sigara gırtlak aldı başını gitti ilk sigaradan kurtulmaya karar verdim daha önce Bentoprak arkadaşımızdı diye hatırlıyorum birkaç yerde mora terapiyle sigara bıraktıgını okumuştum bu konuyu araştırdım ve 2 gün önce randevu alıp gittim 2 gündür içmiyorum çok şükür ama arasıra canım istiyor aslında canım istiyor demeyelimde şeytan dürtüyor o yüzden yarın destek seansına gidecegim yaklaşık 21 yıl içmiştim duanıza ihtiyacım var inşallah biter bu sorunumda bir daha başlamam
merhaba, o gün bende sana cvp yazmıştım ama malesef silinmişsenınde az kalmış, hayırlısıyla atlatırsın inşallah. bende bu ameliyatı bır yıldır çok ama cok istememe ragmen yınede ameliyata gırerken içimde korku vardı, özelliklede benden çok eşim duygusala bağlamıştı.. ama çok şükür sağ salim oldum kurtuldum. darısı sana ve olmak isteyen herkese...
sigaraya gelince bende ameliyattan bır gun öncesıne kadar sigarayı bırakamadım, hatta daha da fazlalastırdım. ama ameliyattan sonra zaten narkozdan dolayı bırsey yıyıp içemiyorsunuz, ertesı günde öyle. ondan sonrada bıran önce iyileşmek duygusuyla sigarayı içmek istemiyor insan. bana öyle olmuştu. o gunden berı toplam 3 tane içtim, yanı 4 haftada 3 sigara. bu sayede bırakmış oldum. sende iki günü atlattıysan gerisi gelir bırakırsın..
dualarımız senınle,Allah yardımcın olsun...
geçen gün buraya yazdım yazdım sonra bir girdim silinmişogün duaya çok ihtiyacım vardı :) benim operasyon gününede 42 gün falan kaldı ama operasyon günü aldıktan sonra malesef hem kilom çok fazla arttı hemde sigara içme oranım heyecan korku derken sigara gırtlak aldı başını gitti ilk sigaradan kurtulmaya karar verdim daha önce Bentoprak arkadaşımızdı diye hatırlıyorum birkaç yerde mora terapiyle sigara bıraktıgını okumuştum bu konuyu araştırdım ve 2 gün önce randevu alıp gittim 2 gündür içmiyorum çok şükür ama arasıra canım istiyor aslında canım istiyor demeyelimde şeytan dürtüyor o yüzden yarın destek seansına gidecegim yaklaşık 21 yıl içmiştim duanıza ihtiyacım var inşallah biter bu sorunumda bir daha başlamam
biraz korku olması normal tabi ama sen yınede yüreğini ferah tut, ameliyattan sonraki güzel günleri düşün...bak benım 4 hafta oldu, çok mutluyum, iyiki yaptırmışım diyorum...
aminnnnnnn limonnnn isallah biran önce olur kurtulurum ben yurt disindayim viyanada hastanede olacam cünkü baya kilo verdigim icin sarkma oldu her seyi sigorta karsilayacak
5veya alti gün hastanede yatacam ilk gün burda tümmm doktorlarin kontrolerim olacak ertesigün amaliyat heyacan korku hepsi bir arada asagi yukari kagitlar icin bir yildir ugrasiyorum
oldu olacak iste geldi cattatiii ama bende bir heyacan bir korkuuuuuu:18::18::18::18:
selam kızlar.bende de oldum olası göbek problemi olmuştur.zayıfım ama karnım var,yani böyle hep şişlik gibi.şimdi bir de doğum yaptım sezaryenle iyice yapıştı bu göbek bana .bugün o kadar canımı sıktı ki korse giydim ya bu sıcakta tabi çatlaklar da var.ikinci bebişi de istiyoruz 3-4 yıl sonra onu da doğurayım hayırlısıyla ciddi bir araştırma yapıp olacağım inşallah bu ameliyatı.ameliyat korkum da yok açıkçası sadece ücretinden korkuyorum.5000 gibi fiyatlar verilmiş benim bir tanıdığım devlette oldu ameliyatını.kistte vardı.kistini aldırdı,karın germe ve yağ aldırma 1500 lira verdi.gayet uygun.2500 kadar çıkarım ama 5000 de beni aşar.o fiyata iyi ya da orta kalite bir doktor bulunamaz mı?
offfffffffffffffff ankara 40 derece
ben korseyle gezıyorummm.................((((((((((((
Mora terapiyi yazan benim doğru hatırladın.Öncelikle tebrik ederim.Senin namına çok sevindim canım.48 saati atlattın mı sonrası daha rahat.Zaten ataltmışın.Canın sigara istemiyor aslında buna yoksunluk hissi deniyormuş.Nikotin istesen hemen içersin bilirim yaşadım.Sık sık duşa gir ve bol su iç vücudun nikotini daha çabuk atar.Sen 21 yıl ben de33 yıl kolay değil ama zor da değil.Rahat nefes kokusuz bir ten inan çok fark ediyor.Gerçekten çok etkili bir yöntem.Çok kişi bıraktı bu yöntemle.Kaça ve nerde yaptırdınız.Zam gelmiş diye duydum da o yüzden soruyorum.Lütfen paylaşın nasıl bıraktığınızı ve neler yaşadığınızı.Sizin yazdıklarınızdan da söylediklerinizden de bir kişi faydalansa Allah razı olsun dese yeter.Ben her fırsatta söylüyorum.Mesela taksiye bindim şöför sigara içmek için izin istedi.İçti içerken bende bu mora terapiyi anlattım.Hemen not aldı ve değil 300 - 3000 tl olsa vermeye razıyım yeterki bırakayım.Gideceğim bırakırsam size dua ederim dedi.Biliyorum ki gittiyse bırakacak eminim.Bitecek bu sorun merak etme.
Tsk ederim o yoksunluk hissini yasiyorum sanirim :) o yuzden destek terapisi alacagim bugun sigara aklima geldiginde arabaya atlayip disari cikiyorum arabada hicbirzamam sigara icmedigimden direk aklimdan cikiyor gunde 2 kez buhar sauna estikcede dusa giriyorum oyle oyle geciyor vakit hic sinirlilik falan yapmadi ilk gun uykum geldi sıksık uzun sure sigara icmedigimde genelde olur bu genel olarak kolay gidiyor suana dek hic elime almadim bile :) etilerdeki merkezlerinde yaptirdim suan kampanya varmis eylul 1 e kadar 330 tl normal ve eski fiyatini hic bilmiyorum nakitte odeseniz kartlada ayni ucret yalniz gecen hafta bagdat cad. yerlerini aramistik orada nakit olunca 300 du valla ben kurtulayimda ucreti ne olursa olsun
veririm hic gozumde yok cocugum var ona kotu ornek olmak istemiyorum
Senin namına çok sevindim gerçekten.Kendin için çok doğru bir karar canım.Sinir stres yapmıyor bu güzel yanı.Ben incirlide yaptırdım.O zaman 300 nakit 330 kredi kartı idi.Geçenlerde bir arkadaşım aradı 450 olmuş fiyatlar zam gelmiş.Cip taktılar mı? Damla verdiler mi canın istediğinde damlat diye.Cipi hiç çıkarma.Çıktığında yada banyo sonrası tak mutlaka.Faydası var bir ay kullan.Bende iki gün hasta gibi oldum.Halsizlik ve iştahsızlık oldu.Vücut nikotin atıyor dedi doktor.Normal yani.Topikten nldglp arkadaşın eşide bu yöntemle bıraktı.Doktorumuz Ercan beye de söyledim.Oda şimdi hastalarına söylüyormuş.Hatta ameliyat olmak isteyen bazı hastalarına da mora terapiyi öneriyor bırak öyle gel diyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?