How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

benim sezeryan izim bayağı aşşağıda ; tabi şimdi ne yazsam boş ameliyat sonrası bakacağız artık...ama bana çizim yaptı doktorum önceden özel bölgenin biraz üzerinden çizdi ...dikişlerin evet yamuk inişli çıkışlı lipodan mı yoksa tekniği mi öyle bilemiyorum....ama 6 ay sonra oturur canım şekil izler çok daha güzel olur bence :34: zoru atlattın gerisi zaman canım

benımde öyle özel bölgenın hemen üzerınde canım, bırde cetvelle ölçmüş gibi dümdüz olmuyor bıraz yamukluk olabılıyor demekki, aslında tam şişler indikten sonra tekrar bakmak lazım :)
bırde ben ameliyattan önce yurtdışındakı ameliyat sonuclarına bakmıstım, dikişlerın uç kısımları yukarı dogru cıkıyordu, hiç begenmedım, doktoruma düz dikiş olmasını söyledım, iyiki öyle istemişim, yoksa iç çamasırından cıkardı dikişlerın uçları...

benim doktorum tam sezeryan ameliyatımın olduğu yeri çizmişti kırmızı boyalı kalemle; inşallah öyle olur ya yinede kafam şu uzun ize takılı iz olayı beni acayip geriyor

aynı şekilde düşünüyoruz sezeryanın ordaki iz neysede daha yukarısı benide çok geriyor sürekli ya gözükürse diye kaygısı taşırım hayat yine zindan olur dünde yabancı sitelerde araştırma yaparken çok yukarda izler görüp kaygılandım ya epey :(

tşkler canım darısı sana inşallah...
ben aslında dikişlerın resmını koymayacaktım bır süre daha, ama sonra düşündüm, merak edenler görsün diye.. şimdi bu şiş hali yanlış izlenım uyandırabılır ama şöyle düşünün bır ameliyat için daha yenı sayılır, ilerde çokdaha güzel görünecek. ve benım doktorum dıyorkı, sakın suan yenı kıyafet alma, bır ay sonra dahada inceleceksın, şuan çok şişkinlik var diyor...
o yuzden bu sadece fikir edının dıye, en azından dikişlerı görün. eskıden bel oyuklugum hiç kalmamıstı, odun gıbı dümdüzdüm :( şimdi bır belım oldugunu gördükce sevınıyorum....:)))

tşkler canım çok faydalı oluyor bu resimler bizim için benimde sezeryam izim epey aşagıda oldugundan söyle bi acaba oldum gün yaklaşıyor ya insan hep tedirgin sürekli kuruyor sende yaşamışsındır bunları muhtemelen :) benim belimde odun gibi malesef yanlardada koca koca simitler aslında sırf onların gidecegini düşündüğüm zamanlar izler bile sevimli geliyor insana :)zaten dr um bana ilk izleri kabul edebilecekmisin iz olacak mutlaka önce buna karar ver demişti

ablacım cumartesi kontrole gidicem inşallah,sende izmirdeysen görüşelim mi,sana ameliyat yerlerimi göstermek istiyorum,fikirlere ihtiyacım varrr,fotomuda koymak istiyorum ama fotoğraf mak.şarjı yok ablamda kalmıştı,bu hafta sonu şarjıda alıcam,herkesin fikrini duymak istiyorum :)))

Limon'cum çok beğendim 1 aylık olmana rağmen çok güzel. Baştan öyle izler yukarıdaymış gibi geliyor ama camaşır ve bikini giydin mi yukarıda olmadığını anlıyor insan. İzlerin belirgin görünsene çok yeri herkesin vücud yapısına göre izler farklılık gösteriyor sen dümdüz istemişin benimki yukarı doğru çamaşırlarda ben çok rahatım bikinide sen nasılsın?

Rengarencim şimdilik buralardayım bende seni merak ediyorum. İnşallah görüşürüz. Bende salı günü kontrole gideceğim. resimlerimide kontrolden sonra yükleyeceğim.

Ada niye biz arkadaş değildik bakayım :((

Limon'cum çok beğendim 1 aylık olmana rağmen çok güzel. Baştan öyle izler yukarıdaymış gibi geliyor ama camaşır ve bikini giydin mi yukarıda olmadığını anlıyor insan. İzlerin belirgin görünsene çok yeri herkesin vücud yapısına göre izler farklılık gösteriyor sen dümdüz istemişin benimki yukarı doğru çamaşırlarda ben çok rahatım bikinide sen nasılsın?

Rengarencim şimdilik buralardayım bende seni merak ediyorum. İnşallah görüşürüz. Bende salı günü kontrole gideceğim. resimlerimide kontrolden sonra yükleyeceğim.

Ada niye biz arkadaş değildik bakayım :((

canım bikini yada iç çamasırı gıydıgım zaman izler hiç görünmüyor, tamamen saklanıyor. fotografta yukarda gıbı görünüyor ama öyle değil, yakında bıkınılı resımlerımıde koyarım, ayy hiç utanma kalmadı bende...;)))))))))))))))

canım bikini yada iç çamasırı gıydıgım zaman izler hiç görünmüyor, tamamen saklanıyor. fotografta yukarda gıbı görünüyor ama öyle değil, yakında bıkınılı resımlerımıde koyarım, ayy hiç utanma kalmadı bende...;)))))))))))))))

kIz utanma utanma:26: neolacak surada biz bize:))) yolla onlarIda koyayIm:46:

kizlar cikmam lazim ama limon süper olmus bacum gercekkkkkkkk tamam izler var ama simdiki hali bile güzel
tekrar gecmis olsun canim

Back