Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

karin germe amaliyatindan sonra resmini koyamam esim beni bir vurmada öldürür zati ben seni her halinle seviyorum bu karin germe nerden cikti amaliyatta ölürsün daha neler neler amaliyat olana kadar olduktan sonra bir süre cenesini cekecem birde buraya resim koysam beni öldürür kiskancliktannnn:18::18:

Herşeyimizi bilmelerine gerek yok dimi:))

Erkeklerin bu konuya bakışı hep aynı anlaşılan. Benim eşimde aynı şeyleri söylüyor. Her halinle seviyorum. Ne gerek var Bu yolda başına bir şey gelecek pişman olacaksın v.b. Bütün cesaret kırma yöntemlerini kullanıyor. Olmadı ondan habersiz gidip yatıcam hastaneye. Çıkınca nasıl olsa diyecek birşey kalmaz. Ama benim de cesaret toplamam lazım önce. Aylardır topiği takip ediyorum. güzel sonuçlar beni de heveslendiriyor. Ama pişman olmak korkusu da cesaretimi kırıyor.

öylemi, resim koyacaksInIz diye bir facia yasanacaksa koymayIn bence..... fakat burasI kadInlar külübü, kadInlarIn birbirine yardImlastIgI bir forum. Kötü sonuclar gibi iyi sonuclarIda paylasIyoruz. Keske bende dikislerin nasIl olabilecegini görme sansIm olsaydI. Burada cok kötü sonucta görmüstük. Bende resim koydum hic yoktan nasIl olabilecegini göstermek adIna. BunlarI sIrf arkadaslIgInI kabul ettigim kisiler gördü. Özellikle dikis olan yeri bilgisarayIn kamerasIyla cektimki, fotoshop vs. sanIlmasIn diye.....Burada yardImlasIyoruz kIskanIlacak bisey yok......

Bu amel. kendim icin yaptIrdIm:)) Ne yapsInlar bakIyorlar hatun amel. masraflar falan, öyle deniyorlar. Hepsi taktik canIm. Ozaman cocukta dogurmamak lazIm, basImIza bisey gelmesin diye demi:)
Bu yüzden amel. sonrasIda cok nazlanIp of agrIyo sIzlIyo diyemedim, daha sIrada memeler var.. Yoksa benimkide bosver bak dayanamIyosun diyecek.....

Ikisini bir arada yaptIranlarda Ercan beyede var. Bencede birkerede atlatmIs olursun. Tabiki ozaman bir yardImcI gerekir muhakkak. Hic yoktan iki hafta....

bende 2 gündür fotoğraf yüklemeye çalışıyorum ama başaramadım. sürekli fotograf cok büyük, yüklenemedi diyor, halbuki diğer çektiğim resimlerle aynı ama neden böyle oldu anlamadım. çokmu yakından çektimde büyük oldu acaba...

offfffffffffffffff ankara 40 derece
ben korseyle gezıyorummm.................((((((((((((

limon çok zor bu sıcakta dayanmak:::((( allah yardımcın olsun;az kaldı sabır

tebrikler arkadaşım...ben sürekli bir bahane çıkartıp hala gidemedim((( araya başka şeylerde girince kaldı;ama senin adına çok sevindim

mora terapiyi bizlere duyuran kadınben sana kütüphane gibi kadın boşuna demiyorum bana bu sıkıntılı günlerimde desteğin için çok teşekkürler arkadaşım...tecrübeli birinden konuyla ilgili doğru bilgiler almak insanı inan çok rahatlatıyor....

Son düzenleme:

kesinlikle yaptırmayı düşünüyorsan 2 sini bir ol...hem fiyat açısından hemde iyileşme acısından çok daha iyi; ben öyle yaptırmadım diye bin pişman oldum...şimdi eylül ekim gibi karnımdan olacağım; gerçi şimdide gözüm kapalı ameliyat oluyorum doktoru test edip onaylamış oldum en azından çıkaracağı işi dikişi biliyorum buda pişmanlığımı hafifletiyor...kesinlikle kafana yatan doktorlarla karşılıklı görüş
Ikisini bir arada yaptIranlarda Ercan beyede var. Bencede birkerede atlatmIs olursun. Tabiki ozaman bir yardImcI gerekir muhakkak. Hic yoktan iki hafta....

evet adacım yardım edecek biri şart...tek 2 ameliyatı atlatmak zor

limon canIm fotolar kücültülmesi lazIm ilk önce, jpg formatIna kücült. Bendede olmamIstI sonra kücülttüm formatI.....

İlgilenip cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Ben de amel. olursam bütün gelişmeleri buradan anlatırım. İnsan destek arıyor. İnş. güzel sonuçlar anlatırım ben de

işte onu nasıl yapıcam beceremedim

limon bende foto kücültmek icin file minimezer program var. Orada nasIl bilmiyorum. Fotograf makinanda menüsüne bak öylede jpg formatI cekebilirsin. Yada bilgisaray kamerasInlada cekebilirsin. Kücük format oluyo zaten.
profile git, albüm fazlasI tIkla
yeni albüm olustur
baslIk yaz, istersen sIrf arkadaslarIn baksIn özel yap, kaydet
sonra resimle yükle tIkla, iste kücültülmüs foto oluyo ancak..
dosya ekle tIkla, yüklemek istedigin klasörünü ara fotoyu sec
upload files tIkla bekle sonra bitir bekle kaydet ....olmasI lazIm dene bakalIm....

sana mail adresimi göndereyim istersen bana gönder fotonu:)))

selam güzeller ay kizlar burdaki yazilarin eskilerine baktim bir arkadasin karnini estetik amaliyat diye maf etmislerrrrrr
benide korku sardi öyle yaparlarsa diyeeeeee
allahim hayirlisiyla ola kurtulaydimmmmmm dualariniza ihdiyacim var vallaaaaaaa

tamam yaz canım maıl adresını göndereyım sana..

aynurun fotosunu görmüsündür, plastik cerrah olamayan birisine olmus.... dokt. secimini iyi yaparsan korkulacak bisey yok.....nezaman olacaksIn, kime nerede?

İlgilenip cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Ben de amel. olursam bütün gelişmeleri buradan anlatırım. İnsan destek arıyor. İnş. güzel sonuçlar anlatırım ben de

inşallah arkadaşım merakla paylaşımlarını bekliyor olacağız; ne zaman düşünüyorsun ameliyatı? doktorun kim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…