benim sezeryan izim bayağı aşşağıda ; tabi şimdi ne yazsam boş ameliyat sonrası bakacağız artık...ama bana çizim yaptı doktorum önceden özel bölgenin biraz üzerinden çizdi ...dikişlerin evet yamuk inişli çıkışlı lipodan mı yoksa tekniği mi öyle bilemiyorum....ama 6 ay sonra oturur canım şekil izler çok daha güzel olur bencezoru atlattın gerisi zaman canım
KIzlar haydi bakalIm, koydum limon2879 karIn germe foto. larI.
HERKESE duydurul.......kosun
ay nerde bu resimler limonnnn adaaaaa göremedim yaaaaaaa
ben yayınlamayı beceremediğim için ada yayınladı canım :)
limon canim adayada baktim göremedimmm resimleri bu sayfadami
yok canim görünmüyor adaya arkadaslik istegi gönderdimmm kabul ederse görürümm
aDA SENDE Mİ LİMON DAMI BEN GÖREMEDİMN ABLÜMŞEKLİNDE DEĞİL Mİ ADA VE LİMON İKİNİZLEDE ARKADAŞIM AMA
benim doktorum tam sezeryan ameliyatımın olduğu yeri çizmişti kırmızı boyalı kalemle; inşallah öyle olur ya yinede kafam şu uzun ize takılı iz olayı beni acayip geriyor
tşkler canım darısı sana inşallah...
ben aslında dikişlerın resmını koymayacaktım bır süre daha, ama sonra düşündüm, merak edenler görsün diye.. şimdi bu şiş hali yanlış izlenım uyandırabılır ama şöyle düşünün bır ameliyat için daha yenı sayılır, ilerde çokdaha güzel görünecek. ve benım doktorum dıyorkı, sakın suan yenı kıyafet alma, bır ay sonra dahada inceleceksın, şuan çok şişkinlik var diyor...
o yuzden bu sadece fikir edının dıye, en azından dikişlerı görün. eskıden bel oyuklugum hiç kalmamıstı, odun gıbı dümdüzdümşimdi bır belım oldugunu gördükce sevınıyorum....:)))
Limon'cum çok beğendim 1 aylık olmana rağmen çok güzel. Baştan öyle izler yukarıdaymış gibi geliyor ama camaşır ve bikini giydin mi yukarıda olmadığını anlıyor insan. İzlerin belirgin görünsene çok yeri herkesin vücud yapısına göre izler farklılık gösteriyor sen dümdüz istemişin benimki yukarı doğru çamaşırlarda ben çok rahatım bikinide sen nasılsın?
Rengarencim şimdilik buralardayım bende seni merak ediyorum. İnşallah görüşürüz. Bende salı günü kontrole gideceğim. resimlerimide kontrolden sonra yükleyeceğim.
Ada niye biz arkadaş değildik bakayım(
canım bikini yada iç çamasırı gıydıgım zaman izler hiç görünmüyor, tamamen saklanıyor. fotografta yukarda gıbı görünüyor ama öyle değil, yakında bıkınılı resımlerımıde koyarım, ayy hiç utanma kalmadı bende...))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?