Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

annejim desteğinden yazdıklarından dolayı tesekkur ederım acıkcası gıt geller ıcındeyım bı yanım sevınıyo gıbı ama bı yanım ınanılmaz uzgun cunku cok acı cekıyorum emzırdığım ıcın ağrı kesıcı mınoset ıcıyorum ve hıc kesmıyo ağrılarımı cocğuu kucaıma alıyorum emzıroyorum ağlayarak gece 10 kere kalktı kızım emmek ıcın delı oldu cunku bır gece bensız kalmıstı cocuum baya bı huysuz oldu ablam saolsun onda kalıyoruz bebeğımme o bakıyo onu emzırırken ağlıyorum karnıma baskı oluyo cunku ama yınede emzırmekte dıretıyorum cunku memeyı bıraktırıcak olsaydım 6 ay daha bekler hem meme hem karın olurdum ..cok zorlanıyorum annem sureklı kendımı neden durup dururken hasta ettiğimi sölüyo dik yürüyemmıyorum benı öle gördukçe çıldırıyo....bılemıyorum duzgun bı ağr kesıcı kullansam bebekle uurasmakzorunda kalmasam belkı daha kolay gecerdı benm ıcın....

sadece ask kuşum dünya güzeli arkadaşım biliyorum nerde olsan cıkıp geliceğini ve bende senı heeeep beklıyo olucam:)

flowergirl inş sende amelıyatını olursun bebeğein emmeyı bırakınca ol ki benım gıbı zorluklar cekme rahatca ağrı kesıcını kullan...

limon77 cnm benım kocan ınş amelıyat olman konusunda ikna olur bılıyorum ne hıssettiğini ınankı bende dusun ıste bebeım 6 aylıkken oldum amelıyatı bekleyemedım bıle okadar arzuladım ama sımdı ağrılarım cok nasıl cesaret ettım bıle dıyorum suan amelıyattan öncesı ruya gıbıydı hıc kımse ınanmıyomus ben sadece konusuyorum sanmıslar eşım eilem arkadasım sara ben amelıyat gunu aldıığımda herkes şok oldu ve amelıyatımı oldum umarım seninde gönlune göre versın allah...

şimdi bu amelıyatı olanlara sorum olucak ameluıyata gırmeden önce bol gelen pantolonum suanda olmuyo bana tum ödemler ne zaman gıdıyo demıyorum 6 ayı bulur bılıyorum fakat bu korkunc ödem ne zaman gıdıcek onu merak edıyorum lutfen söleyın... ne zaman ayağa kalkıp rahatca yuruuycek duruma gelıcem?birde sondadan sonra sizdede idrar kaçırma oldumu hepınızı öpuyorum okumaya vakıt ayırdığınız ıcın mjuks

rose sende sanırım salı amelıyat oluyosun allahım yanında olsun yar ve yardımcın olsun inş çok çok öpuyorum senıde haberını beklıyorummmm

rose sende sanırım salı amelıyat oluyosun allahım yanında olsun yar ve yardımcın olsun inş çok çok öpuyorum senıde haberını beklıyorummmm

çok geçmiş olsun moonson teşekkür ederim iyi dileklerin için acılar geçicek hatırlamıycaz inşallah sonrasında nasıl kötü göbişlerimiz olduğunuŞeniz

evet ben yarın sabah 11 de ameliyata giriyorum hayırlısıyla eve geldikten sonra anlatırım yaşadıklarımı korkuyorum heyecanlıyım karmaşık duygular işte offff...
opuyorumnanaktan hepinizi öpüyorum görüşmek dileğiyle
bana dua edin kızlar

annejim desteğinden yazdıklarından dolayı tesekkur ederım acıkcası gıt geller ıcındeyım bı yanım sevınıyo gıbı ama bı yanım ınanılmaz uzgun cunku cok acı cekıyorum emzırdığım ıcın ağrı kesıcı mınoset ıcıyorum ve hıc kesmıyo ağrılarımı cocğuu kucaıma alıyorum emzıroyorum ağlayarak gece 10 kere kalktı kızım emmek ıcın delı oldu cunku bır gece bensız kalmıstı cocuum baya bı huysuz oldu ablam saolsun onda kalıyoruz bebeğımme o bakıyo onu emzırırken ağlıyorum karnıma baskı oluyo cunku ama yınede emzırmekte dıretıyorum cunku memeyı bıraktırıcak olsaydım 6 ay daha bekler hem meme hem karın olurdum ..cok zorlanıyorum annem sureklı kendımı neden durup dururken hasta ettiğimi sölüyo dik yürüyemmıyorum benı öle gördukçe çıldırıyo....bılemıyorum duzgun bı ağr kesıcı kullansam bebekle uurasmakzorunda kalmasam belkı daha kolay gecerdı benm ıcın....

sadece ask kuşum dünya güzeli arkadaşım biliyorum nerde olsan cıkıp geliceğini ve bende senı heeeep beklıyo olucam:)

flowergirl inş sende amelıyatını olursun bebeğein emmeyı bırakınca ol ki benım gıbı zorluklar cekme rahatca ağrı kesıcını kullan...

limon77 cnm benım kocan ınş amelıyat olman konusunda ikna olur bılıyorum ne hıssettiğini ınankı bende dusun ıste bebeım 6 aylıkken oldum amelıyatı bekleyemedım bıle okadar arzuladım ama sımdı ağrılarım cok nasıl cesaret ettım bıle dıyorum suan amelıyattan öncesı ruya gıbıydı hıc kımse ınanmıyomus ben sadece konusuyorum sanmıslar eşım eilem arkadasım sara ben amelıyat gunu aldıığımda herkes şok oldu ve amelıyatımı oldum umarım seninde gönlune göre versın allah...

şimdi bu amelıyatı olanlara sorum olucak ameluıyata gırmeden önce bol gelen pantolonum suanda olmuyo bana tum ödemler ne zaman gıdıyo demıyorum 6 ayı bulur bılıyorum fakat bu korkunc ödem ne zaman gıdıcek onu merak edıyorum lutfen söleyın... ne zaman ayağa kalkıp rahatca yuruuycek duruma gelıcem?birde sondadan sonra sizdede idrar kaçırma oldumu hepınızı öpuyorum okumaya vakıt ayırdığınız ıcın mjuks

Kolay değil canım yaşadıkların bebeğin içinde zor ..Gözüm doldu inan okurken ..

Ben 3. haftada giydim eski pantolonlarımı canım...dik olarak 4.gün yürümeye başladım ama karnımı tutarak yürüyordum .. Her geçen gün daha iyi hissetmeye başlıyorsun.
1.hafta diyorsun şimdi daha iyiyim ..2.Hafta diyorsunki daha da iyi oldum karnımı tutmadan yürüyebiliyorum..3.hafta çok çok iyi artık oturup kalkarken bile karnımı tutmuyorum
Yatakta sağdan sola dönmem oda tam değil yarım olarak 1 haftayı buldu..Banyo yaparken ilk zamanlar nefes alamıyordum konuşamıyordum bile korkudan dikişlerime bişi olacak diye.... korseyle öyle bir sorun yoktu gerçi..tam olarak eski halime şimdi döndüm canım 4. haftamda bir sorunum yok çok şükür..
Sonda dan sonra idrar kaçırma problemi olmadı bende..sondayı çıkarmadan önce şırıngaylamı artık orasını görmedim idrarı çekip öyle çıkarıyorlar sende öyle yaptılarmı? yapmadılarsa belki ondan olmuştur diye düşünüyorum...

Başka sorun varsa seve seve cvplarım canım...

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun moonson teşekkür ederim iyi dileklerin için acılar geçicek hatırlamıycaz inşallah sonrasında nasıl kötü göbişlerimiz olduğunuŞeniz

evet ben yarın sabah 11 de ameliyata giriyorum hayırlısıyla eve geldikten sonra anlatırım yaşadıklarımı korkuyorum heyecanlıyım karmaşık duygular işte offff...
bana dua edin kızlar

Şimdiden geçmiş olsun diyeyim..... inş. ağrısız sızısız ameliyat sonrası geçirirsin .....dualarım seninle ....

merhaba arkadaşlar hepinize selam olsun uzun zamandır yoktum ama inanın nerde kaldıysam hepsini bütün mesajları tek tek okudum ve moonsoon çok çok çok geçmiş olsun en son mesajlarınız yemin ederim beni ağlattı bu çok güzel bir dayanışma burda tanıyıp bu kadar önemseme içimi kıpır kıpır oynattı ben malesef eşimi ikna edemediğim için bu ameliyatı olamıyorum çok da üzülüoyurm lütfen benimi çinde dua edin bir mucize olurda ikna olur inanının o gün tekrar doğduğğum gün olur .az çok hissettiklerimi biliyorsunuzsizlerde aynaya baktığınızda aynını hissediyordunuz . annnejim moonsoon kalbiniz kadar güzel olsun herşey tekrar çok çok geçmiş olsun dualarınızı bekliyorum saygılar

Limoncum hepimiz burada destek için sonuna kadar varız . Çünkü bende burada yazılanlar sayesinde cesaret buldum.Benden önce ameliyat olup burada yazılarıyla benim ve diğer arkadaşların cesaretlenmelerine yardımcı olan tüm arkadaşlara minnet borçluyum. Benim ameliyatım bitti, iyileşme sürecim de çok şükür tamamlandı sayılır eeeee burda ne işim var öyleyse???????? Borcumu benden sonrakilere yardımcı olmaya çalışarak ödemem gerektiğini düşünüyorum çünkü hepimiz aynı yollardan geçtik. Farkettiysen çok çok önceden ameliyat olan arkadaşlar bile arasıra yazıp bizlere destek olmaya devam ediyorlar.İsimlerini tek tek sayamasam da onlara buradan sonsuz teşekkürlerimi senin vasıtanla tekrar iletmek istiyorum. İYİ Kİ VARSINIZ opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Limoncum dualarımızda senin de yerin var artık sakın merak etme canım.......

yaaaa ameliyat olupta göbişleri hafiftennn şekilleenen arkadaşalr daha öncede yazddım hiç cevaplayan olmadıı göbekler nasıl görünüyooo.memnunmusunuz iyiki yapmışım diyomusunuz dümdüzlermi yaniiiiiiiiiiiiibilmiyorumkismilebilmiyorumkismileeyvahedigeldismile

arkadaşlar sızlere bıde şey sorucam ateşim cıkıyo sureklı olarak 37.7 oluyo sızdede oldumu?

Moonsooncum çok haklısın bebekle çok zor oluyordur eminim. Ağrılarının sebebi de sürekli bebek için yatıp kalkmak ve sık sık kucağına almak zorunda oluşundan kaynaklanabilir. Çünkü ben ilk hafta neredese tamamen istirahatteydim ve hiç ağrı kesiciye gerek duymadım. Tek görevim yemek yiyip tuvalete gitmekti.Ama ikinci hafta bir çok şeyi yapar duruma geldim.Bebeğini emzirirken hafif yan yatar pozisyonu hiç denedin mi? Belki böyle daha kolay olabilir diye düşünüyorum. Bir de merak ettiğim şey şu : Sen antibiyotik kullanmıyor musun? Antibiyotik bebeğine ağrı kesicilerden daha fazla zararlı diye biliyorum. Kullanmıyorsan da o zaman ateşinden bu sorumlu olabilir diye düşünüyorum. Çok geçmiş olsun. Bence mutlaka Aylin Hanımı aramalısın :eek:lmaz: Çok öpüyorum...

bana dua edin kızlar

ROSEBUKETT............ Allah yardımcın olsun dularımız seninle............

yaaaa ameliyat olupta göbişleri hafiftennn şekilleenen arkadaşalr daha öncede yazddım hiç cevaplayan olmadıı göbekler nasıl görünüyooo.memnunmusunuz iyiki yapmışım diyomusunuz dümdüzlermi yaniiiiiiiiiiiiibilmiyorumkismilebilmiyorumkismileeyvahedigeldismile

Sekoşum şöyle desem 10 kere 100 kere 1000 kere EVEEEEET.... ( ki benim henüz 5,5 haftalık ) sositososito sositososito sositososito

arkadaşlar bılemıyorum bendekı bu problemlerın sızde olmaması benı sasırttı uzuldum normal sanıyodum aylın hanımı aradım 38 ustu ateslerde enfeksıyon rıskınden bahsettı atesım 38 ustune cıkmadı hıc neysekı gecedenberı ateslenmıyorum umarım bıdaha olmaz ..annejım emzıren annelerın kullanabıldığı largopen antıbıyotık kullanıyorum kullanmadan olmaz heralde hamıleyken bıle kullanmıstım mecbur kalıp largopeni.. aynı zamanda esracım benden öle bısı yapmadılar sadece sondayı cıkardılar cnm umarım dediğin gibidir regl oldum bugun zaten gunumde gelmıstı ama yınede amelıyatla alakalı bı kanamamı dıye cok korktum acıkcası :) ağrılarım baya azaldı bugun ağrı kesıcı ıcmeyı dusunmuyorum kısmetse bugun inş. oturduğum yerden kalkarken cok zorlanıyorum budurumun gecmesını ıstıyorum annnejım gıbı hıc pısman olmıycam hıc canım acımıycak sanıyodum ama malesef benım ööle olmadı yavas yavas ıılesıyorum ınş.

rosebuket umarım amelıyatından sağ salım cıkmayı nasıp etsın Allah sana ve hıc acı cekmezsın umarım cnm guzel haberını beklıyoruz

Karnım çatlaksız ve dümdüz duruyor canım..Ben hala iyiki yapmışım diyemedim.... Çok acı çektim...daha yeni yeni düzeldim eski halime şimdi döndüm.....sanırım ondan... inş. onuda derim...

Limoncum hepimiz burada destek için sonuna kadar varız . Çünkü bende burada yazılanlar sayesinde cesaret buldum.Benden önce ameliyat olup burada yazılarıyla benim ve diğer arkadaşların cesaretlenmelerine yardımcı olan tüm arkadaşlara minnet borçluyum. Benim ameliyatım bitti, iyileşme sürecim de çok şükür tamamlandı sayılır eeeee burda ne işim var öyleyse???????? Borcumu benden sonrakilere yardımcı olmaya çalışarak ödemem gerektiğini düşünüyorum çünkü hepimiz aynı yollardan geçtik. Farkettiysen çok çok önceden ameliyat olan arkadaşlar bile arasıra yazıp bizlere destek olmaya devam ediyorlar.İsimlerini tek tek sayamasam da onlara buradan sonsuz teşekkürlerimi senin vasıtanla tekrar iletmek istiyorum. İYİ Kİ VARSINIZ opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Limoncum dualarımızda senin de yerin var artık sakın merak etme canım.......

çok teşekkür ederim annejim sağol

öncelikle herkese merhaba demek istiyorum uzun zamandir bu siteyi takip ediyorum .ilk defa buraya yaziyorum benimde cok uzun zamandir istedigim birsey karin germe ve gögüs diklestime karnim sarkik gögüsüm desen berbat aynaya bakamiyorum esimle ayni yatakta bile yatmiyoruz.kendim bile vucuduma bakmiyorum pskolojim bozuldu ben almanyada yasiyorum ögrenmek istedigim amelyati nekadara yapiyolar benimicin fiyat cok önemli calismiyorum banada yardim ederseniz cok sevinirim simdiden herkese cok tesekkür ederim lütfen yardim edin ....

öncelikle herkese merhaba demek istiyorum uzun zamandir bu siteyi takip ediyorum .ilk defa buraya yaziyorum benimde cok uzun zamandir istedigim birsey karin germe ve gögüs diklestime karnim sarkik gögüsüm desen berbat aynaya bakamiyorum esimle ayni yatakta bile yatmiyoruz.kendim bile vucuduma bakmiyorum pskolojim bozuldu ben almanyada yasiyorum ögrenmek istedigim amelyati nekadara yapiyolar benimicin fiyat cok önemli calismiyorum banada yardim ederseniz cok sevinirim simdiden herkese cok tesekkür ederim lütfen yardim edin ....

seni çok iyi anlıyorum.iki ameliyat aynı anda 8000 tl diye biliyorum ben.ama eşinle niye ayrı yatıyorsun onu anlamadım bu sebepten kendini kenara çekme ve bence eşinden uzaklaşma.ne kadar güzelki artık bunların çaresi var ya olmasaydı.bence kendine bu kadar haksızlık etme. hayat çok güzel ve birgün sende bu sorundan kurtulacaksın.kaydirigubbakcemile5

öncelikle mesajima verdigin cevap icin tesekkür ederim .kendimi cok caresiz hissediyorum esimle ayni yatakta yatmaktan utaniyorum tabiki herseyin caresi var ama maddiyat olmadikca sadece istemekle kaliyorum yasim daha 32 ama berbat bi vucuda sahibim cok utaniyorum dogumdan sonra alinan kilolarda cabasi benim icin bir mucize lazim ancak burda yazilanlari okuyunca cok imrendim belki bir gün bende burda sevincimi paylasabilirim sizinle Çok üzgünüm çoook

cen lutfen kendını bu kadar uzme hersey cok guzel olur ınş. ama eşın senın bu durumuna umarım problm yapmıyodur lutfen esınden bu kadar uzaklaşma bende cok cok utanıyodum ama ayrı yatmak olmaz cnm eşıne yaklaşmaya calıs öppuyorum umarım amelıyatını olursun

X