öncelikle mesajima verdigin cevap icin tesekkür ederim .kendimi cok caresiz hissediyorum esimle ayni yatakta yatmaktan utaniyorum tabiki herseyin caresi var ama maddiyat olmadikca sadece istemekle kaliyorum yasim daha 32 ama berbat bi vucuda sahibim cok utaniyorum dogumdan sonra alinan kilolarda cabasi benim icin bir mucize lazim ancak burda yazilanlari okuyunca cok imrendim belki bir gün bende burda sevincimi paylasabilirim sizinle Çok üzgünüm çoook
Rosebukett ameliyatını olup evine dönmüşsündür inşallah.......İyileşme sürecini sabırla ve de hızla atlatmanı diliyorum.......opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
arkadaşlar bılemıyorum bendekı bu problemlerın sızde olmaması benı sasırttı uzuldum normal sanıyodum aylın hanımı aradım 38 ustu ateslerde enfeksıyon rıskınden bahsettı atesım 38 ustune cıkmadı hıc neysekı gecedenberı ateslenmıyorum umarım bıdaha olmaz ..annejım emzıren annelerın kullanabıldığı largopen antıbıyotık kullanıyorum kullanmadan olmaz heralde hamıleyken bıle kullanmıstım mecbur kalıp largopeni.. aynı zamanda esracım benden öle bısı yapmadılar sadece sondayı cıkardılar cnm umarım dediğin gibidir regl oldum bugun zaten gunumde gelmıstı ama yınede amelıyatla alakalı bı kanamamı dıye cok korktum acıkcası :) ağrılarım baya azaldı bugun ağrı kesıcı ıcmeyı dusunmuyorum kısmetse bugun inş. oturduğum yerden kalkarken cok zorlanıyorum budurumun gecmesını ıstıyorum annnejım gıbı hıc pısman olmıycam hıc canım acımıycak sanıyodum ama malesef benım ööle olmadı yavas yavas ıılesıyorum ınş.
rosebuket umarım amelıyatından sağ salım cıkmayı nasıp etsın Allah sana ve hıc acı cekmezsın umarım cnm guzel haberını beklıyoruz
öncelikle mesajima verdigin cevap icin tesekkür ederim .kendimi cok caresiz hissediyorum esimle ayni yatakta yatmaktan utaniyorum tabiki herseyin caresi var ama maddiyat olmadikca sadece istemekle kaliyorum yasim daha 32 ama berbat bi vucuda sahibim cok utaniyorum dogumdan sonra alinan kilolarda cabasi benim icin bir mucize lazim ancak burda yazilanlari okuyunca cok imrendim belki bir gün bende burda sevincimi paylasabilirim sizinle Çok üzgünüm çoook
rose buket cim çok gecmıs olsun tekrar coğu gıttı azı kaldı sımdı sırada bı kaç pansuman ve ödemlerı atmak var ınsallah ıkımız aynı yoldayız az zamanla olduk amelıyatlarımızı suanda bende kendımı ıyı hısseedıyorum ağrılarımı bıraz yoğun yaşadım her ne kadar hıc acımıycak dıye dırettıysemde acıdı canım çok... arkadaslar karnımı gördum pansumanda çok şiş ve iç açıcı görunmuyo :) eskısınden daha çok göbeğim var gıbı neredeyse hele korseyle çok komık grunuyorum tamamen dık yuruyemeyen kumsalda ki yaşlı nıneler vardır ya mayo gıymıslerdır hafıf şişmiş göbekleri kambur dururlar onlar gıbıyım doktorumada söledım cok guldu neyse rose bukette sağ salım cıkmıs cok sukur herkesın ıstedıği gibi olsun herşey inş.
rosebuket geçmiş olsun ...
rosebukett çok geçmiş olsun.sende atlattın artık.iyileşme sürecindesin.ameliyatı olmak benim için sorunu atlatmak demek.bundan sonra kendine iyi bakarak daha çabuk iyileşirsin ne kadar güzel ya keşke bende biran önce olabilsem.düşük bel pantalon giymek istiyorum.canım göbişini gördün mü yara izin ne kadar?inşallah fazla ağrın olmaz sorunsuz problemsiz atlatırsın.amma çok soru sordum ama ne yapayım merak ediyorum.:kedi:
rose buket cim çok gecmıs olsun tekrar coğu gıttı azı kaldı sımdı sırada bı kaç pansuman ve ödemlerı atmak var ınsallah ıkımız aynı yoldayız az zamanla olduk amelıyatlarımızı suanda bende kendımı ıyı hısseedıyorum ağrılarımı bıraz yoğun yaşadım her ne kadar hıc acımıycak dıye dırettıysemde acıdı canım çok... arkadaslar karnımı gördum pansumanda çok şiş ve iç açıcı görunmuyo :) eskısınden daha çok göbeğim var gıbı neredeyse hele korseyle çok komık grunuyorum tamamen dık yuruyemeyen kumsalda ki yaşlı nıneler vardır ya mayo gıymıslerdır hafıf şişmiş göbekleri kambur dururlar onlar gıbıyım doktorumada söledım cok guldu neyse rose bukette sağ salım cıkmıs cok sukur herkesın ıstedıği gibi olsun herşey inş.
sağol canım direnleri aldırdım bugün annejim haklıymış hiç korktuğum gibi olmadı dediğin gibi şişlerimizde indimi işte ozaman süper olacak bende aynıyım yaa şimdide çıkan kamburlarımızı aldırmak zorunda kalmıyalımkendine iyi bak görüşmek üzereopuyorumnanaktan
Harikasın canım...... Bundan sonra parola şu : Her geçen gün daha iyiye...... daha daha iyiye...... çoooook daha iyiye.............:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: ( BİZİM TERTİBE DUYURULUR )
Anlaşıldı tertip....hihoyyyt opuyorumnanaktan bayanssulusmile
Eeeeeeeeeeeeee anlayan anlıyor işte......Diğer tertipler uyuyor mu?????? Hu huuuuuu nerdesiniz? Tabiiiii..... Göbişi düzelten kayboluyor ortadan... Arkadaşlar daha misyonumuz bitmedi. Güzel göbiş hayal eden arkadaşlara mesajlarımızla desteğe devammmmm bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
Arkadaşlar ne güzel ne mutlu size cesaretli hatunlar benimde az kaldı bıçak altına yatmama,ama çok korkuyorum ben hemen yarın olsada bitse diyorum ama daha var yarın ameliyat için gün verecekler bana.Sigara içiyo muydunuz ben hala bırakamadım şu mereti ondan zaten bi de stres yapıyorum,bırakdıysanız ne kadar zaman önce bıraktınız?Güzel göbişleriniz için hiç pişman olmayacaksınız eminim byeeeee iyi bakın kendinize.....