• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Alemsin kız sen.Meme kontrole gidiyorum yılda iki kez biliyorsun.Böyle gidişlerde arada bir iki rast gelip konuştuğum kontrol hastası arkadaş kontrolden çıktı gülüyor.Gülmekten zor anlattı.Her gidişte memişler muayne oluyor ya bu giriyo doktor bir şey demeden pat üstündekileri çıkarıyor doktor şöyle bir bakmış bugün muayne değil şunları yaptır demiş.Çok utanmış,nasılda açmaya alışmışım adamın karşına geç pat soyun adam bakmıcam de diye söylenip söylenip gülüyordu.Sanırım en çok açan da sensin dikkat et.

Çok güldüm ya :1: doğru ben çok açtım... yok artık açmam alışkanlık olacak korkuyorum...otobüste.dolmuşta pat acarsam şaşmayın :52::53:

inan bende içtimm ..azaltamadım bileee.. dediğin gibi stersden nerdeyse insanın daha çok içesi geliyor..dün ameliyat vs. kendime gelme..içemedim tabiii :))) ya birde ben ameliyattan çıkınca çok üşüdüm .. saatlerce soğukdan kasıldımmmm.. hiç ısınamayacağım sandımmm.bunlarıda yattığım yerden yazıyorummm :)))).. ayrıca emboliyi fazla takma kafana..o çok uzun süre hareketsiz kalınca oluyormuşş..birde daha önceden bu rahatsızlıkdan geçireenlerde ve kalp damar hastalığı olanlar daha çok risk altındaymışş.. zaten bizi ameliyattan çıkınca hemen yürütüyorlar.. korkma rahat ol.. bende çok kofrkuyorudumm.. ha birde 3-3,5 kilo üzreinde yağ alınırsa rsik oluyormuşş..doktorlarda bunu üzerine çıkmıyorlarmış zaten...benim yan simitlerden almış dr. bi rtarafdan 400 gr diğer tarafdan da 400 gr o kadar.. fazla yağ yokmuşşşşş....inşallah sende hayırlısı ile atlatacaksınnn canımmm..

canım inşallah yaa bakalım20gün kaldı ama benim sadece karından çıkar 3kğ yağ yanlardan alırmı almazmı bilmiyorum:1: inşallah hayırlısıyla olup kurtulsaydım stresten sürekli baş ağrısı çekiyorum:43:

Ada22 arkadaşımızın yanındaydım dün.Gayet iyi idi.Bütün gün ordaydım yedik içtik konuştuk yürüyüş yaptık.Her şey yolunda bu gün çıkıyor kısmetse otele.

İlk gün ben, dünde sen arkadaşım,çok iyi oldu yanında olmamız yalnız olmadığını gördü,çok mutlu oldu konuştuk şimdi gayet iyi :nazar:

herkese merhabalar :)))
Benim merak ettiğim şöyle bir durum var,doğumdan sonra göbeğim komple çatlakla dolu(göbek deliğim üst kısmına kadar geliyor ve harita gibi,hiç aralarında boşluk yok) ve sarkma da var,üniversite hastanesine gittim plastik cerrahi bölümüne,oradaki dr,faz<la brşey yapılamaz,sadece hafif toparlanabilir dedi :((( göbeğimdeki sarkma yürürken bile beni rahatsız ediyor,çıtçıtlı badi ile dolaşıyorum,benim merak ettiğim tam karın germe ameliyatı için sarkıklığın hat safhada olması mı gerekiyor?birde can simitlerimde oldukça belirgin,sanırım bunada liposakşın(okunuşunu yazdım :34: ) yapılabilir diye düşünüyorum bildiğiniz kadarıyla benide aydınlatırsanız çok sevinirim ... göbek ameliyatı benim için çok önemli,mutlaka özel bir kliniğe gidicem ama maddiyattan ötürü ertelemekteyim :( birde sizler nerede yaptırdınız ve nekadar ücret ödediniz? aydın kuşadasındayım ben bu arada

Benim merak ettiğim şöyle bir durum var,doğumdan sonra göbeğim komple çatlakla dolu(göbek deliğim üst kısmına kadar geliyor ve harita gibi,hiç aralarında boşluk yok) ve sarkma da var,üniversite hastanesine gittim plastik cerrahi bölümüne,oradaki dr,faz<la brşey yapılamaz,sadece hafif toparlanabilir dedi :((( göbeğimdeki sarkma yürürken bile beni rahatsız ediyor,çıtçıtlı badi ile dolaşıyorum,benim merak ettiğim tam karın germe ameliyatı için sarkıklığın hat safhada olması mı gerekiyor?birde can simitlerimde oldukça belirgin,sanırım bunada liposakşın(okunuşunu yazdım :34: ) yapılabilir diye düşünüyorum bildiğiniz kadarıyla benide aydınlatırsanız çok sevinirim ... göbek ameliyatı benim için çok önemli,mutlaka özel bir kliniğe gidicem ama maddiyattan ötürü ertelemekteyim :( birde sizler nerede yaptırdınız ve nekadar ücret ödediniz? aydın kuşadasındayım ben bu arada

Mrb.

Ben 17 gün önce tam karın germe ve simitlere lipo yaptırdım. Bende çatlak alt kısımlarda vardı ince ince Göbek deliğinin altındakiler tamamen gidiyor. İzmirde yaptırdım Dr. Cemil Tugay a Dr. çok iyi memnunum ilgili ciddi. Bende Dr. Burada ameliyat olan arkadaşlar sayesinde buldum onların tecrübelerine dayanarak memnun kaldım. 2 gece Kent hastanesinde kaldım eve gelince ne diren ne ağrı ne sızı çok rahat ameliyat olmamışım gibi dilimi ısırayım:)) Biraz eğik yürüyorsun karın kaslarında dikiliyor çünkü benim yırtıktı doğumlardan ama çocuk işini kafanda bitirmen gerek bir daha yapmayı düşünmüyorsan.
Bende kilolu değildim sarkık bir deri çatlaktan çok buruşuk kilodun içinde saklı :)) şimdi normal hayata döndüm ağır kaldırmamak kaydı ile işlerimi yapıyorum dik yürümeye çalışıyorum. 3 haftadan sonra ödemlerde hızlı gidecekmiş bekliyorum bakalım. Ücret 5000 civarı istediğin şeylere göre değişiyor.

Merak ettiklerini sorabilirsin canım..

canım ben henüz olmadım 18günüm kaldı hayırlısıyla ...ben devlette olacağım ücret 1000tl ...izmir bergama da:)bildiğim kadarıyla çatlak çoksa sarkmada çok olur ve bu ameliyatla düzeltilip fıstık gibi bir karına sahip olunabilir..başka dr lada bi görüş istersen..

Ameliyat olan arkadaşlar 2 gündür benim göbek deliğimin alt kısmı ameliyat yerimin üstünde bir bölüm ve sağ kasım ameliyat yerimin üstü şiş sizde de oluyormuydu. Canım sıkıldı bugün bekledim gecermi diye bir değişiklik olmadı yarın dr mu arasam.

Ameliyat olan arkadaşlar 2 gündür benim göbek deliğimin alt kısmı ameliyat yerimin üstünde bir bölüm ve sağ kasım ameliyat yerimin üstü şiş sizde de oluyormuydu. Canım sıkıldı bugün bekledim gecermi diye bir değişiklik olmadı yarın dr mu arasam.

Sıkma canını daha çok yeni ameliyatın.Her vücut farklı tepki verir.Doktorunu ara bir kontrole git ne olduğunu öğrenirsin için de rahatlar arkadaşım.

Karın ne kadar gerilirse çatlaklarda o kadar yok olur.Sarkman çok deri fazlalağın da çoksa gerildiğinde şimdiki göbeğin de yok oluyorsa Göbeğe kadar olan çatlakların da gidiyor.Benim kasık bölgelerimde dört parmak kadar vardı çatlak iki parmaklık gerildiği için iki parmaklık kadar çatlaklarım duruyor benim.Çünkü deri sarkmam fazlalığım yoktu.
Vücut şekillendirme olduğu için doktor bir bütün halinde düşünmeli.Sadece karın alındığında yan simitler daha belirgin hale gelir.Bunun içinde lazer lipo en iyi yöntem.Hem toparlamışta oluyormuş.Bakalım bir ayı geçtim vücudun oturması zaman alır.istanbul Ercan Karacaoğlu na ameliyat oldum.

kızlar ben bu cuma tekrar ameliyat olucam karnımda kırışıklıklar kaldı dr um yaşım itibariyle geri kalan derinin kendini toparlıyabilicegini düşündügünü söylemişti ama öyle olmadı ve tekrar düzeltme yapıcak...bu iz bantları nedir ben bilmiyorum bana yazarmısınız....bu arada yaaaa siz ameliyat yerlerinizi gösteriyorsunuzda amaa ben göremiyorum:50:lütfen foto koyun bende göreyim....birde benden dr. şırıngayla karnımdan sıvı çekti hani direne dolan sıvıdan benim korsem beni çok sıkmadıgı için olmuş bende aynı zamanda bandajlamaya başladım gerçekten faydası oldu şişliklerim indi aranızda böyle birşey yaşayan oldumu en küçük beden oldugu halde korsem tam sıkmıyormuş ben 48 kiloyum bu arada

Canını sıkma arkadaşım, yarın doktorunu ara durumunu anlat. Haberlerini bekliyorum,tez zamanda geçer gider inşallah

kızlar ben bu cuma tekrar ameliyat olucam karnımda kırışıklıklar kaldı dr um yaşım itibariyle geri kalan derinin kendini toparlıyabilicegini düşündügünü söylemişti ama öyle olmadı ve tekrar düzeltme yapıcak...bu iz bantları nedir ben bilmiyorum bana yazarmısınız....bu arada yaaaa siz ameliyat yerlerinizi gösteriyorsunuzda amaa ben göremiyorum:50:lütfen foto koyun bende göreyim....birde benden dr. şırıngayla karnımdan sıvı çekti hani direne dolan sıvıdan benim korsem beni çok sıkmadıgı için olmuş bende aynı zamanda bandajlamaya başladım gerçekten faydası oldu şişliklerim indi aranızda böyle birşey yaşayan oldumu en küçük beden oldugu halde korsem tam sıkmıyormuş ben 48 kiloyum bu arada

Senden ses çıkmayınca çok merak ettim canım..
Zaten baştan problemli olduğu belliydi.Göbek deliğim normal değil yazmıştın Nerede ameliyat oldun. Bende fotoları görmedim kim koymuş bulursam mesaj atarım sana

Umarım bu ameliyatında herşey yoluna girer istediğin gibi olur karnın bu sıkıntıya ve acılara değer...
Dualarım seninle

Olsun canım sıkma canını, düzeltme ameliyatları olabiliyor...bu sefer istediğin gibi olur sonucun inşallah

Back