Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beria ve Sewelcan sizin nasIl gidiyor?
Beria iki hafta oldu normal hayatIna dönebildimi?
Potluk dediğiniz sertlikse zaman içinde düzelir üzülmeyin.Başlangıç ve bitiş dokunduğunda sert tümsek gibi sonra yok oluyor onlar.Dikiş izi dediğin ince bir şerit başka bir şey yok ki.İz bantı verdi Ercan bey activim diye onu kullanıyoruz hepimiz.
bentoprak inşallah dediyiniz hibidir çok takıyorum çünkü sag tsrsf sivri et parcası gibi duruyor iz bantı vermedi bana cumartesi kontrole gidecem söyleri bakalım.bu arada yeni katıldım hatam olursa affedin..
Slm okumamışım bu mesajını 2 hafta dolduktan sonra benimde başlangış ve bitiş yerlerinde sertlik ve şişlik var çok moralim bozuktu hadi bekleyeyim cuma kontrol var dedim ama bugün arayacaktım şimdi cumayı beklerim artık. Karnın şişiyor mu? senin benim akşamları şişyor gibi geliyor bana korseyi ne zamana kadar taktınız.
Kaç gün oldu senin aml. olalı görüntüden memnunmusun göbek deliğini beğendin mi nasıl Böyle şişlik ve sertlikler ne kadar sürecek acaba.
Sizin ameliyat çizginiz nerden nereye geliyor.
kızlar ben bir araya geldiginizde karnınızı birbirinize gösterdiginizi anladım zaten bende diyorumki ben ist. değilim benim içinde foto çekip koyabilirmisiniz demiştim....ben üniversite hastanesinde oldum ama ben üçüz gebelik geçirdigim için karnım çook kırışık ve sarkıktı tam düzelme olmadı.... galiba bana tam karın germe gerekirdi (bende öyle düşünüyordum) ama doktorun işine karışmadım dr. ameliyatta kendisi karar verir dedim ama olmadı şimdide istediğim sonucun olucagını düşünmüyorum açıkcası ama belki biraz daha iyi olur.....bu arada yeni ameliyat olanlara geçmiş olsun...bana aynuröz demenize gerek yok sadece aynur demeniz yeterli :))...şu iz bantları nedir acaba..eger karnının fotoğrafı olan varsa bana özel mesajlada gönderebilirsiniz karşılaştırmak istiyorum benimki acaba doğrumu diye bende foto gönderirim size
bentoprak inşallah dediyiniz hibidir çok takıyorum çünkü sag tsrsf sivri et parcası gibi duruyor iz bantı vermedi bana cumartesi kontrole gidecem söyleri bakalım.bu arada yeni katıldım hatam olursa affedin..
Ben Cuma gecesi ucak yolculugu yaptIktan sonra gece hastaneyi yalnIz bir bayan olarak rahatlIkla ulasabildim. Hastane personeli beni güler yüzle karsIladI. Bunlar moral acIsIndan cok önemli seyler.
Odamda biraz dinlendim dus aldIm sonra damar yolu acIlamadI cünkü ben baygInlIk geciriyorum igne görünce. Nihayet bunuda hallettikten sonra bekleme asamasIn da arkadasIm jelesec cok tesekkür ederim yalnIz oldugum icin yanIma geldi. Beni bu süre icerisinde yalnIz bIrakmadI. Destegi icin söyleyecek kelime bulamIyorum. Amel. öncesi ve sonrasI yanImda benimle ilgilendi. ArkadasIm hersey gönlünce olsun....
Doktorla görüstük mini karIn germe yerine tam karIn gerilmeye karar verildi, ben bu asamada gerilmeye basladIm, beklemedigim biseyle karsIlastIm. Dogumlardan kalan acIlma dikildi v.s. Ameliyata alIndIm. Daha panik olurum diye düsünmüstüm. Bir baktIm cok üsüyorum amel. bitmis aslInda umdugumdan daha iyi gecti günüm.
aynur peki ikinci ameliyata da para ödeyecek misin?
çok geçmiş olsun....potluk dediğin et parçası ise geçmez,doktorun oraya düzeltme uygulaması gerekir .eğer potluk dediğin dikiş bitim yerlerindeki sertlikse o zamanla geçiyor diye biliyorum
Potluk dediğiniz sertlikse zaman içinde düzelir üzülmeyin.Başlangıç ve bitiş dokunduğunda sert tümsek gibi sonra yok oluyor onlar.Dikiş izi dediğin ince bir şerit başka bir şey yok ki.İz bantı verdi Ercan bey activim diye onu kullanıyoruz hepimiz.
Ameliyat cizgin uzun mu kusa mı kısa olursa büzüklük ve potluk oluyormuş. Bende öyle bir sorun yok dikiş bitiş yerlerimin üstleri şişti ödemlerim var nasıl gececek bilmiyorum senin ödemlerin ne durumda
Ben Cuma gecesi ucak yolculugu yaptIktan sonra gece hastaneyi yalnIz bir bayan olarak rahatlIkla ulasabildim. Hastane personeli beni güler yüzle karsIladI. Bunlar moral acIsIndan cok önemli seyler.
Odamda biraz dinlendim dus aldIm sonra damar yolu acIlamadI cünkü ben baygInlIk geciriyorum igne görünce. Nihayet bunuda hallettikten sonra bekleme asamasIn da arkadasIm jelesec cok tesekkür ederim yalnIz oldugum icin yanIma geldi. Beni bu süre icerisinde yalnIz bIrakmadI. Destegi icin söyleyecek kelime bulamIyorum. Amel. öncesi ve sonrasI yanImda benimle ilgilendi. ArkadasIm hersey gönlünce olsun....
Doktorla görüstük mini karIn germe yerine tam karIn gerilmeye karar verildi, ben bu asamada gerilmeye basladIm, beklemedigim biseyle karsIlastIm. Dogumlardan kalan acIlma dikildi v.s. Ameliyata alIndIm. Daha panik olurum diye düsünmüstüm. Bir baktIm cok üsüyorum amel. bitmis aslInda umdugumdan daha iyi gecti günüm.
Çok geçmiş olsun, oh sende oldun yeni bir hayata merhaba dedin. Haberlerini aldım aradığım'da sen yeni çıkmıştın ameliyat'dan,sonuçlarından çok mutlu olursun sende inşallah.Çok başarılı bir doktorun ellerine düştük çok şükür,'' fan clup'' olarak günden güne artıyoruz. İyi dinlenmeler bol sıvı tüketmeyi unutma
Selamlar herkese, hayatın akışına artık tamamen ayak uydurabiliyorum.Çok yorulmadığım sürece sıkıntım olmuyor,ödemler kalmadı diyebilirim ama doktorum bir ay sonraki hali daha güzel olacak diyor.İnanın şu hali bile benim için yeterli mememde'ki ve karnımda'ki görüntüden çok mutluyum.
Kendime 40 beden bir elbise aldım... evet biraz dar oldu ama olacak bir haftaya kalmaz tam olur.Diyet yapıyorum, salata ızgara, dünya para verdim almam artık kilo...Bu ameliyat kendim için yaptığım en güzel şey,doktoruma her gün dua ediyorum, tabi jelesec'de....her daim yardım ettiği ve yol gösterdiği için
Yeni ameliyat olan tüm arkadaşlara iyi dileklerimi gönderiyorum. Çok mutlu olacak sonuçları yaşarlar inşallah.
Benden haberler böyle hepinize sevgiler.
Selam hanImlar, bügün karnImI ilk defa gördüm su an söyleyecek bisey yok. Hersey güzel geldi bana. Ikl önce bakamadIm, sonra baktIgImda gayet inceydi izler. KarnIm düz, göbegim cok güzeldi genc kIzlar gibi. Hic dogum sanki yapmamIsIm. Izleri takmIyorum uzun fakat mantIken böyle olmasI lazIm zaten yoksa potluk olabilecegini hepimiz düsünebiliriz.
Böyle bügün cok yürüdüm, kaldIgIm yerde beni cok güldürdüler. Keske amel. olmasa rahatlIkla gülebilsem. Arkadaslar hepinize iyi geceler. YarIn lipo yerlerimi görecegIm.