evet arkadaşlar benim için de yarın büyük günnn.. sabadan 9-9,30 gibi ameliyata gireceğimmm.. bana dua edinnn.. ameliyatta uzun sürüyormuş sanırımmm...
evet arkadaşlar benim için de yarın büyük günnn.. sabadan 9-9,30 gibi ameliyata gireceğimmm.. bana dua edinnn.. ameliyatta uzun sürüyormuş sanırımmm...
Sevvalecem ve Ada222 size bol sans biraz da sabir diliyorum, hersey yolunda gidicek, narkozdan uyandiktan sonra kendinizi cok hafif hissedeceksiniz. Hayirli haberlerinizi bekliyoruz.
Sevvalecem ve Ada222 size bol sans biraz da sabir diliyorum, hersey yolunda gidicek, narkozdan uyandiktan sonra kendinizi cok hafif hissedeceksiniz. Hayirli haberlerinizi bekliyoruz.
Canııım hoşgeldiiin.Nasıl gidiyor iyimisin.Şimdi seni andım göğüs topiğinde.Almanyadan bir arkadaş yeni üye olmuş yardım ve destek istiyor.Bak bir istersen.
Nasıl uyutucanKandırarakmı kaçacan kız gece gece.Ay gece uyutup eylenceye gider millet bizim kız hastaneye
Bence Ercan Karacaoğlu fan arkasında.Ne demişler dağ dağa küsmüş haberi yok,bizimkide aynı böyle fanlar kuruldu,doktoru yere göğe sığdıramadık canlı canlı dikiş ameliyat yeri gösterme ama doktorun haberi yook.Hoş biz doktorun reklamını yapmak için değil kadınlar kulubu üyelerine doğru bilgi vermek için.Kimse ameliyat yerini gösterme eskim buydu şimdiki halim bu deme meraklısı değil.Yanılıyormuyum arkadaşım.Yanlış anlaşılmalara meydan vermiyim diye yazdım.
Selam canim iyiyim, bantlari cikardim dün aksam silikonlari yapistirdim.
Yalniz sag gögsumun altinda tam dikisin bitti yerde bir sorun var, sari iltihap gibi, resmini cekip ercan beye gönderdim, sonra telefonla konustuk. Krem sürme dedi , pisik gibi bir sey dedi.
Ben gögüs topigine bakiyim bakalim kimin yardima ihtiyaci varmis, öptüm by by.
Selam canim iyiyim, bantlari cikardim dün aksam silikonlari yapistirdim.
Yalniz sag gögsumun altinda tam dikisin bitti yerde bir sorun var, sari iltihap gibi, resmini cekip ercan beye gönderdim, sonra telefonla konustuk. Krem sürme dedi , pisik gibi bir sey dedi.
Ben gögüs topigine bakiyim bakalim kimin yardima ihtiyaci varmis, öptüm by by.
Sanırım bugün geliyorsun.Yarın büyük gün.Heyecan panik yapma uyu uyan oldu da bitti maşallah.Allah kısmet ederse gelicem ziyaretine.İstediğin bir şey olursa hiç çekinmeden yazabilirsin.Allaha emanet.
Edbeer cim ne verdi peki?
Kaç gel geceden takılalım bentoprakEvet yarın onun için büyük gün herşey istediği gibi olsun arkadaşımın...
Bugün ameliyatı olan arkadaşa da şimdiden geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?