Ben de yazıyorum ne durumda olduğumu devamını da getireceğim. Bugün 12. gün ağrım sızım yok habşurunca biraz sızı o kadar. eğik yürüyorum. korse ye devam çabuk yorulma var Dün ilk banyo mu yaptım insan tedirgin oluyor. Dik yürüyüp ödemlerimin inmesini bekliyorum. Bir formülünüz varsa bildirin. Cuma kontrolüm var. Ameliyat yerin bayağı uzun bu kadar beklemiyordum birde kilolu değilim. İnşallah izler gececek göbek deliğimde dikiş izi falan yok ama değişik geliyor bana alışmışım eskisine :)) Arkadaşım çok güzel dedi ödemler gitsin görecegiz bakalım. Bende iyiki olmuşum demek istiyorum.
Ameliyat olan arkadaşlar süreçlerinizi yazın. Evde sıkılıyorum artık ...Ne zaman normal hayata döneceğim.
Ben de yazıyorum ne durumda olduğumu devamını da getireceğim. Bugün 12. gün ağrım sızım yok habşurunca biraz sızı o kadar. eğik yürüyorum. korse ye devam çabuk yorulma var Dün ilk banyo mu yaptım insan tedirgin oluyor. Dik yürüyüp ödemlerimin inmesini bekliyorum. Bir formülünüz varsa bildirin. Cuma kontrolüm var. Ameliyat yerin bayağı uzun bu kadar beklemiyordum birde kilolu değilim. İnşallah izler gececek göbek deliğimde dikiş izi falan yok ama değişik geliyor bana alışmışım eskisine :)) Arkadaşım çok güzel dedi ödemler gitsin görecegiz bakalım. Bende iyiki olmuşum demek istiyorum.
Ameliyat olan arkadaşlar süreçlerinizi yazın. Evde sıkılıyorum artık ...Ne zaman normal hayata döneceğim.
Korse benim bildiğim 1 ay giyinilecek...birde artık dik yürümeye çalışsan yavaş yavaş daha iyi olur tabi yine doktoruna sor ...bende olacağım için sormuştum ben çok eğik yürünmesini istemiyorum demişti. Ödem atıcı çay veriyor bizim doktor,ben lazer lipo sonrası kullanmıştım.Kilon ne kadardı bende ? Karnında sarkıklık nasıldı çokmuydu? Çık gez canım...bizimkiler fıldır fıldır dolanıyor
Jelesec seni arayamadIm,gec oldu diyede cesaret edemedim.....
Çok eğik değilim ama yorulunca istemeden eğiliyorsun cekiyor aşağıya.zaten 62 Kg Göbek yoktu bende buruşuk ve sarkık dr tam germelik yağ yok dedi. simit kısmına bende lipo yaptırdım .
Gezmeğe gideyim dedim p.tesi yoruldum ev oturması olabilir dr. 1 hafta daha istirahat dedi cuma bakalım kontrol var.
Ödem atıcı çay ne verdi dr ne içmiştin
iki günüm kaldI
arkadasim atlattIn sonucta, geriye kalani zamana bIrak. Senin cocugun varmI? Cocugun olunca mecburen herseye kosturuyosun.
CanIm ben su banyo isi hic hosuma gitmedi. 10 gün ben dayanamam. Ben hergün yIkanan biriyim, bir cözüm olmasI lazIm. Doktorunmu müsade vermidi.
Ben neyaparIm
Bende haftaya yazarIm. Hersey yolunda giderse. insaallah yakInda sende normal hayatIna dönersIn....
İyi geceler daha önceleri süreçlerimi yazdım.Bundan sonrası beklemedeyim izlerle ilgili.Bir ay oldu benim.İz bantları vermişti doktor onları kullanıyorum.Evde ağır kaldırmadan kendimi çok yormadan bütün işlerimi yapıyorum.Yürüyüş yapıyorum karın kaslarım için.Ben korseye devam ediyorum fıtık ameliyatıda olduğum için.Kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız öyle hareket edin.Ameliyatın 2. haftası sosyal hayatıma döndüm.Vücudum bana yoruldun tamam yada devam komutlarını veriyor.4.haftada bisiklet çevirme gibi bazı spor aletlerini kullanmaya başladım.Her geçen gün bir öncekine göre güzel gidiyor.Ödem için bitki karışımı verdi Ercan bey ama herkese iyi gelicek diye bir şey yok.Doktorunuza sorun bence.Nedeni de mesela içlerinden bir bitkinin şeker düşürücü özelliği var ya sizin şekeriniz düşükse.Bence bilip bilmeden karışım kullanmayın derim.Sorularınız olursa cevaplarım arkadaşlar.
Şimdiye kadar ben memnun olmadım diyen bir kişi vardı bu forumda.Karnının eskisinden kötü olduğunu anlatmıştı.Hemen belirteyim Ercan beyin hastası değildi.Onun dışında büyük çoğunluğumuz meme de dahil Ercan Karacaoğlu imzasını taşıyoruz.
Ameliyat sonrası aman aman ağrılar sızılar olmuyor.Serum ve içine ağrı kesicileriniz konuyor.Hastane ve ilgisi çok güzel.Sık sık soruyorlar ağrın varmı bir isteğin varmı diye.Kendi adıma söyliyim hastaneden çıktıktan sonra hiç ağrı kesici kullanmadım.
Herkesin gönlüne göre versin Rabbim.[/QUOT
Dik duruyor musun ? İZlerin ne durumda ?
Banyo işi gerçekten zor izin vermedi. Birde daha çok terliyo insan sanki . Başımı ve yarıya kadar yıkadım kendimi geçti gitti. Banyodan sonra göbek deliğine pomad verdi onu sıktım.
2 tane çocuğum var okula gidiyor. Annem yanımda cumaya kadar daha dikkat ediyorum. Cuma kontrol bakalım Dr. ne diyecek.
Canım bu saatler benim için erkenanca rahata çıkıyorum...ne zaman istersen ara öptüm seni bak belki geceden bile gelebilirim yanına
canIm bak nekadar sanslIsIn, annen yardImcI oluyor. Benim öyle sansIm hic olmadI. Zor günler geride kaldI sayIlIr tabiki senin icin. Benim maraton yarIn baslIyo....
Yakın olsakta sana faydamız olsa canım. Umarım seninde herşey yolunda gider. Zaten inan ameliyatta birşey yok sonrasında acı ağrıda pek olmuyor En az 2 gece kal hastanede herşey orada bitiyor. Sonrası eğik yürümek sıkıcı o kadar
İyi geceler daha önceleri süreçlerimi yazdım.Bundan sonrası beklemedeyim izlerle ilgili.Bir ay oldu benim.İz bantları vermişti doktor onları kullanıyorum.Evde ağır kaldırmadan kendimi çok yormadan bütün işlerimi yapıyorum.Yürüyüş yapıyorum karın kaslarım için.Ben korseye devam ediyorum fıtık ameliyatıda olduğum için.Kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız öyle hareket edin.Ameliyatın 2. haftası sosyal hayatıma döndüm.Vücudum bana yoruldun tamam yada devam komutlarını veriyor.4.haftada bisiklet çevirme gibi bazı spor aletlerini kullanmaya başladım.Her geçen gün bir öncekine göre güzel gidiyor.Ödem için bitki karışımı verdi Ercan bey ama herkese iyi gelicek diye bir şey yok.Doktorunuza sorun bence.Nedeni de mesela içlerinden bir bitkinin şeker düşürücü özelliği var ya sizin şekeriniz düşükse.Bence bilip bilmeden karışım kullanmayın derim.Sorularınız olursa cevaplarım arkadaşlar.
Şimdiye kadar ben memnun olmadım diyen bir kişi vardı bu forumda.Karnının eskisinden kötü olduğunu anlatmıştı.Hemen belirteyim Ercan beyin hastası değildi.Onun dışında büyük çoğunluğumuz meme de dahil Ercan Karacaoğlu imzasını taşıyoruz.
Ameliyat sonrası aman aman ağrılar sızılar olmuyor.Serum ve içine ağrı kesicileriniz konuyor.Hastane ve ilgisi çok güzel.Sık sık soruyorlar ağrın varmı bir isteğin varmı diye.Kendi adıma söyliyim hastaneden çıktıktan sonra hiç ağrı kesici kullanmadım.
Herkesin gönlüne göre versin Rabbim.[/QUOT
Dik duruyor musun ? İZlerin ne durumda ?
Evet canım dik yürüyorum.İz bantlarım var.İyi gidiyor şimdilik.Bazı yerler soluklaştı.Zamanla silikleşirler diye umuyorum.
Senide uyku tutmazsa, gelirsin, biraz laflarIz
Ben zaten uyumam. Kimbilir nasIl sabah yaparIm onuda bilmiyorum.
:118:
Aman sen ağlama arkadaşımmoralini yüksek tut...konuştuğumuz gibi ara inince evdekileri uyutup taksiye atlar gelebilirim,eşine de söyle merak etmesin.. KADINLAR KULÜBÜ yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?