• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Sigara ameliyat öncesi ve sonrası için çok zor.Dikişleri olumsuz etkiliyormuş.Stres yapma canım her şey yolunda gidecek.Sigarayı bırakmak için mora terapi aletine gir bir an önce.

normalinde cok icin biri degilim, günde 3 falan ama simdi sanki yiyecegim sigarayI. Huyum kurusun, yasaklara isyan ediyorum:))

normalinde cok icin biri degilim, günde 3 falan ama simdi sanki yiyecegim sigarayI. Huyum kurusun, yasaklara isyan ediyorum:))

He he bilmezmiyim iyi yasak deliciyimdir huyum kurusun.Sigara bırakmaya gideceğim gün görmeliydin beni bir elimde Allen Carr sigarayı bırakma kitabı bir elimde sigara.Gidene kadar içtim içmedim resmen yedim.Sanki depoladım nikotini vucuduma.Allah kolaylık versin.

ben toprak sen bırakmışmıydın ameliat öncesi ve sonrası bu sorun bendede var deniyorum ama olmuyorrr..1ay var ameliatıma dr 1ay öncebırakmalısın dedi yani son günlerim bırakmak için:47:

benim tek korkum nedense bu emboli çok kafama takıldı.. birde bende panik atak var.. (sağlığımla alakalı sürekli tedirginlik ).. niye takıldım bu kadar bilmiyorum..cuma gününe denk geliyor 27 nisan belki hafta sonu dye kalabilirim. ama duyduğuma göre doktor aynı gün bile çıkartıyormuşş. yada hastanın durumuna göre ertesi gün çıkartıyormuşş.. allahım bi atlatsam şu ameliyatıııı.. :)) bende burda anlatsam ameliyar sonrası durumlarımıııı.. inş.. :(((

Arkadaşım Dr ile görül hastanede kal Bence 13 nisan cuma günü oldum 5 saat sürdü. Saat 4 te çıktım. Sonda vardı ertesi gün 10 a kadar hiç kalkmadım sondam cıktı. İlk kalkış yürüyüş. Tedirginlik eğik durma ilaç serum devamlı kontrol altında sonra direnler vardı çok akıntı yoktu amel,yatın ertesi günü çıktı bayağı erken eve dertsiz sorunsuz geliyon. 2 gün pansuman cuma ameliyat oldum pazar akşamı 6 da hast. çıktım bence önemli serum verildi ağrı kesici serumla sıvı alımı v şeklinde yatmak önemli evdede öyle yatacaksın
Emboli için önlemleri alıyoruz dedi dr. Ameliyattan çıktım korse harici ayaklarımla sarılı idi. Ertesi dün sargılar çıktı. Emboli ameliyat sırasında olur çıkınca tehlike kalmaz dedi ne kadar doğru bilmiyorum.

sigara etkiliyor yazmIsIn, amel. günüm belli oldugundan buyana, sanki dahada cok icmek istiyor canIm....elimdede degil

Sakon içme ertele güzelleşince içicem de :1: Öksürük geliyor narkozdan dolayı ben birkez öksürdüm içmediğim halde en çok o acı verdi birde ameliyatın başarılı olması için çok önemli iyileşme sürecini etkiliyor

Arkadaşım sen ameliyat olalı kaç gün olmuştu. Bende de ödem çok yok ama 6. 7. gün arttı gibi çok gezindim evde ondan mı Yeşilçay içiyorum yaza güzel olalım dedik geç kaldık aml. olmaya galiba. Eüik yürümek ne kadar sürecek normal ne zamna giyineceğiz moralim bozuldu.

sevvalecem kullanıcısından alıntı
benim tek korkum nedense bu emboli çok kafama takıldı.. birde bende panik atak var.. (sağlığımla alakalı sürekli tedirginlik ).. niye takıldım bu kadar bilmiyorum..cuma gününe denk geliyor 27 nisan belki hafta sonu dye kalabilirim. ama duyduğuma göre doktor aynı gün bile çıkartıyormuşş. yada hastanın durumuna göre ertesi gün çıkartıyormuşş.. allahım bi atlatsam şu ameliyatıııı.. :)) bende burda anlatsam ameliyar sonrası durumlarımıııı.. inş.. :((( sevvLCEM SENDE benim gibi enboliyi taakmışsın kafana :(bende bunu çok taktım ,hatta bazen acaba öleceğimde mağlummu oluyor diye bile düşünüyorum,ama sonra kaderimizde ne varsa bi şekilde yaşayacağız diyorum..ben daha önce sağlık nedenlerimden dolayı çok ameliat oldum ve burada bir hemşire arkadaştan öğrendimki bu emboli her ameliyatta riskmiş ,lipoda birazdaha fazlaymış ...pozitif düşünmeye çalış Allahın izniyle hiç bir şey olmaz ,olanlarda eminim aklından geçirmiştir böyle şeyleri belki biz birazdaha detaycıyız..yada negatiff..bende korkuyorum ama ameliyat olmassamda hep aklımda kalacak...o yüzden nasipse olacağım ..olumlu düşünki bizde birgün burada olanlar gibi iyikide olmuşuz..kokrtuğumuz gibi değilmiş diyelimmm::21::21::21:

benim tek korkum nedense bu emboli çok kafama takıldı.. birde bende panik atak var.. (sağlığımla alakalı sürekli tedirginlik ).. niye takıldım bu kadar bilmiyorum..cuma gününe denk geliyor 27 nisan belki hafta sonu dye kalabilirim. ama duyduğuma göre doktor aynı gün bile çıkartıyormuşş. yada hastanın durumuna göre ertesi gün çıkartıyormuşş.. allahım bi atlatsam şu ameliyatıııı.. :)) bende burda anlatsam ameliyar sonrası durumlarımıııı.. inş.. :(((

SENDE benim gibi enboliyi taakmışsın kafana :(bende bunu çok taktım ,hatta bazen acaba öleceğimde mağlummu oluyor diye bile düşünüyorum,ama sonra kaderimizde ne varsa bi şekilde yaşayacağız diyorum..ben daha önce sağlık nedenlerimden dolayı çok ameliat oldum ve burada bir hemşire arkadaştan öğrendimki bu emboli her ameliyatta riskmiş ,lipoda birazdaha fazlaymış ...pozitif düşünmeye çalış Allahın izniyle hiç bir şey olmaz ,olanlarda eminim aklından geçirmiştir böyle şeyleri belki biz birazdaha detaycıyız..yada negatiff..bende korkuyorum ama ameliyat olmassamda hep aklımda kalacak...o yüzden nasipse olacağım ..olumlu düşünki bizde birgün burada olanlar gibi iyikide olmuşuz..kokrtuğumuz gibi değilmiş diyelimmm::21::21::21:

Ayy kızlar Ercan Bey ile telefonda görüştüm C.tesi günü için saat 14:00 ile 16:30 arası uygunum dedi ama randevu için not filan almadı umarım bir sorun yaşamam o gün

Haberlerini bekliyorum...umarım senin istediğin gibi gelişir görüşmen...dün hastanedeydim nlglbeyle,forumdan 2 arkadaşın ameliyatı vardı ziyarete gittim.Görüşmen dün olsaydı seninle de tanışırdık.Kafana takılan herşeyi arkadaşım kolay gelsin.

evet aynen öyle, bügün mail yazdIm Ercan beye, cevabInI bekliyorum. Telefonla rahatsIz etmek istemdim, saatlerini yazmasInI bekiyorum. Buradan istediginiz bisey varmI?

Dün... nlglbe ve ben hastanedeydik ziyarete 3 arkadaş ameliyat oldu, çok yoğundu doktor.Eminim ameliyatı vardır yine herkes yaza yetişme derdinde.Sen gel güzelim sağlıkla yeter(tabi çikolatalar güzeldi...edber getirdi sende getirirsen yok demeyiz:1:)

Dün... nlglbe ve ben hastanedeydik ziyarete 3 arkadaş ameliyat oldu, çok yoğundu doktor.Eminim ameliyatı vardır yine herkes yaza yetişme derdinde.Sen gel güzelim sağlıkla yeter(tabi çikolatalar güzeldi...edber getirdi sende getirirsen yok demeyiz:1:)

memnuniyetle.... sen silikonmu yaptIrmIsmtIn, bana cup numaranI söyle, sana sürpriz yapayIm... Ben Toprak da diklestirme yaptIrmIstIn demI? Bana özelden yazabilirsiniz. Bekliyorum.
Böyle özel mesaj atamayInca.....
Bunu atlatIrsam sonra diklestirmeye sIra gelecek.

Offf isim cok. Daha cok yazIsacagIs :))

Gögüs dikleştirme nasıl bir işlem kızlar benim de aklıma sokmayın maliyeti nedir iyileşme süreci falan

Gögüs dikleştirme nasıl bir işlem kızlar benim de aklıma sokmayın maliyeti nedir iyileşme süreci falan

Otur oturduğun yerde:20:daha yeni ameliyat olmadın mı sen?Ben mi karıştırıyorum?Estetik böyle içine girdimi yandın çıkamıyorsun:30: Ben meme küçültme dikleştirme...yanında da birkaç bölgeden yağ aldırma işlemi yaptırdım.Şimdi karın germe bitmez artık arkası gelir:52:

Son düzenleme:
memnuniyetle.... sen silikonmu yaptIrmIsmtIn, bana cup numaranI söyle, sana sürpriz yapayIm... Ben Toprak da diklestirme yaptIrmIstIn demI? Bana özelden yazabilirsiniz. Bekliyorum.
Böyle özel mesaj atamayInca.....
Bunu atlatIrsam sonra diklestirmeye sIra gelecek.

Offf isim cok. Daha cok yazIsacagIs :))

Yok canım ben küçültme dikleştirme....bazı yerlerden yağ aldırdım.Bentoprak karın germe oldu:34: Ameliyatlar bitince unutmayalım birbirimizi ya, Almanya da... 2 arkadaşım oldu ben öyle bakıyorum olaya:13:

Son düzenleme:
Tebrik ediyorum seni herkese yetişiyorsun. İzmirde olsaydın keşke:((

:17::17::17: Bak bu sözler karşısın da nasıl utandım....mersi canım ya...tek ben değil, benim tayfa benden önce koşuyor ziyaretlere:46::46: Kendi aramızda güzel arkadaşlıklar kuruldu,umarım uzun soluklu olur.Sevgilerimi gönderiyorum sana da

Son düzenleme:
Back