arkadaşlar atılan resimleri bende görmek istiyorum..nasıl görebilirim acaba?ameliat sonrası göbekler nasıl oluyor çook merak ediyorum ben özelden msj atmayı bilmiyorum sanırım atma hakkımda yok henüz banada resim gönderebilirmisiniz??
Canim icinde tabiki dikiş vardır benim gördüğüm ameliyatlarda göbek cevresinde komple dikiş vardı bende dısı
Da yok icinde tabiki vardır :)benden bir hafta önce ameliyat olan arkadasın öyle mesela komple göbek deliğin cevresinde dikiş var benim dısında yok tabi her doktorun tekniği başka :)
Eğik mi yürüyorsun düz yürümeye başladın mı ? hereketlerin rahatladı mı? kısacası iyimisin artık.
Düz gibi görünsemde karnımı biraz içeri alıyorum belimi kasıyorum gibi hafif sanırım oda bel ağrısı yapıyor.Karnımın içinde dikiş var ondanmı onuda bilmiyorum belkide psikolojik.Kontrole gittiğimde sorucam doktora.Genel durum kalkıp oturmam iyi çok şükür.
Ne kadar oldu ameliyat olalı ödmlerin geçti mi farkı farkedebiliyormusun olsakta kurtulsak.
Bende çok ödem olmadı sıvı çok tükettim.Farkedilmez mi arkadaşım göbişiniz yok en önemli fark daha ne olsun.Birde zaman içinde şekil alacağını ve daha güzele gideceğini tam farkı 5 ay içinde göreceğimi duydukça sabırsızlanıyorum.Merak etme ben hala şaşırıyorum ay ben oldum ameliyat da şu kadar gün geçti.Bugün Ebderle telde konuştuk.Onunlada topikte uzun uzun yazışmıştık.Onun günü belli benim değildi.Ben bir anda tamam dedim ve oldum ameliyatımı.Doktorun verdiği güven duygusu çok önemli tabiki.Ebderde çok heyecanlı idi bir an önce olsun diyordu.Ameliyat sonrasını paylaştım.Benden bir hafta sonra ameliyat oldu bende onu ziyarete gittim.Şimdi Ebderin 5. gün.Zaman çok hızlı geçiyor.Şu iyileşme süreci çabuk geçsin de keyfini çıkarma süreci yavaş olsun ne güzel olurdu.
Arkadaşlar sigarayı bırakmak istiyor ve zorlanıyorsanız stres sinir olmadan bırakmak için mora terapi araştırın.Bir alet 45 dk bu alete bağlanıyorsunuz ve sigaraya veda ediyorsunuz.Türkiyenin her yerinde merkezleri var.Lütfen inceleyin.Çok dua edersiniz bana
Geçmiş olsun canım keşke yakın olsakta bizde yanına gelebilseydik. Senin adına çok sevindim dualarım seninleydi. Karnın şiş mi bu şişlik ne kadar sürecek bilgin var mı? Bende Ayın 13 ü gibi düşünüyorum kilolu bir yapın mı var lipo da yaptırdım mı ?
Arkadaşlar Ebder arkadaşımız internete teknik sorundan dolayı giremiyormuş.Kendisiyle konuştum.Her şey çok güzel ,iyiyim mutluyum hepinizi öpüyorum herkese selam dedi.
Bugün kardeşi doğuma gitmiş dualarımız onunla olsun.Allah bir avazda kurtarsın.
Ben Toprak kurtuldu Allaha sükür anne de bebek de cok saglıklı. bır oglumuz oldu adı cınar kondu. ben daha görmedım aksama resımlerını görücem. cok tesekkürler
bentoprak netten okudum şimdi yorumları çok gzl ve umarım gerçektir paylaşımın için sağol canm...böle bir terapi olduğunu duymştm fakat ismini bilmiyordm iyi oldu bu paylaşımın:)
Ben Toprak kurtuldu Allaha sükür anne de bebek de cok saglıklı. bır oglumuz oldu adı cınar kondu. ben daha görmedım aksama resımlerını görücem. cok tesekkürler
Gerçek,gerçek bende canlı örnek.Şiddetle tavsiye ederim arkadaşım.Zayıflama içinde geçerli unutmayın.Bu makine bence mucize.Araştırın daha nelere iyi geliyor şaşıracaksınız.
bende arkadaşlarıma söyleyince hepsi karşı çıktı,çok zor ameliat enfeksyon riski var ve birçok riski sakın olma diyorlar ben istiyorum ama korkuyorumda offf