Ameliyat olanlar güzelleşti atıyorlar kendilerini sokaklara.. Sibeeell, yasemin, Ben toprak, nilgün ebder ve aklıma gelmeyen arkadaşlar belki aynı şeylkeri yazmaktan sıkılıyorsunuz ama yeni takip edenler açısından da lütfen yaşadıklarını paylaşsınlar bizim dikkat etmemiz gereken konuları yazsınlar lipo yaptıranlar var mı karın germe ile aranızda
Tavsiyelerinizi bekliyoruz... Kaç günde normal yaşama döndünüz hissizlik durumu ne ödemlerden nasıl kurtuldunuz
bu işin maliyeti nedir acaba onu yazdınız mı konuyu iyice okuyamadım ama.
Ameliyat olan arkadaşlar süreci yazın diyorsunuz da yazacak bir ey kalmadı ki benim.İlk haftayı yaşadıklarımı yazdım.Her geçen gün bir öncekinden daha güzel gidiyor.Dikişlerim 15. günü alındı.Sosyal hayatıma döndüm.Ödem yok denecek kadar hala.Dikiş izleri henüz anlamadım bazı yerler bantlı.Ercan bey çok iyi gittiğini söyledi.Ebder arkadaş gördü muaynede yanımdaydı sağolsun, çok iyi olduğunu bazı yerler beyazlamış bile dedi.Korsem üstümde.
Sorularınız varsa cevaplarım.Görmek isteyenler hastaneye geçtiğimde gelip görebilir.Yada buluştuğumuzda toplu halde görebilir.
Neden Ercan Karacaoğlu diye merak edenlere,
İnternette bir çok dr vardı.Not aldım kafama yatanları.Sitede ve başka sitelerde tüm paylaşımları okumaya başladım.Sonra yazışmalar başladı.Topikten Jelesece arkadaşın ilgisini çok gördüm.Olumsuz gördüklerimi eledim olabilirler le görüştüm.Medyatik olanda tv ye çok çıkanda vardı.Maddi olarak çok yüksek uçuk bir rakam veren de vardı,çok iyi dediğimde ama hiç biri evet işte bu dr dedirtmedi.Hep bir eksik vardı konuşmalarda ve ben çözemedim.Tatmin olmamıştım.Hepsinden ayrılırken kullandığım cümle aynıydı.Karar veriyim ararım.
Ercan Karacaoğlu bana uzaktı ve Ataşehiri sadece isim olarak duymuştum.Randevu aldım böylelikle yoluda görmüş olacaktım.Giderken rahat gittim yol problemi kafamdan hemen silindi.Gidebilirdim kolaydı.Yolu bilmediğimden geç kalmamak için erken çıkmış beklediğimden önce varmıştım.Randevuma 1,5 saat vardı.Müsaitmiş hemen görüşmeye aldı.Muaynesi diyer doktorlardan daha farklıydı.Yapılacakları o kadar güzel ve kendinden emin anlattı.Kimse bana fıtığın var dememişti.Sayesinde fıtık olduğumu da öğrendim.Hiç soru sormadım.Soracağım tüm soruları cevaplamıştı.İnanılmaz bir özgüveni var ve bunu yansıtmasını çok iyi biliyor.Güvendim ve o gün tek sorduğum soru hangi gün müsaitsiniz ne zaman olabilirim oldu.Şimdi iyi ki olmuşum kervanına bende katıldım.Böylelikle Ercan fana bende katılmış oldum.
bu işin maliyeti nedir acaba onu yazdınız mı konuyu iyice okuyamadım ama.
dıkısler gorunuyormu ,demek her doktorun farklı bır tarzı var bende sadece bır kac tane dıkıs gorunuyordu onlarda kendılıgınden erıyen dıkıs dı onun dışında dıkıs alınma olayım olmadı.
Ayrıca okadar detaylı yazdım kı daha oncekı aylarda yazacak bır sey kalmadı bende :))))Ama cok kısının menun olması ne guzel benım dıkıs yara ızlerım bıraz gec ıyılesıyor sanırım oda benım yapımdan ama bayagı soldu ızlerım yaza tamamen solacak kısmetse....
Güzel göbekli kızlar :) kendınıze ıyı bakın ozelıkle gobeklere:)P
slm kızlar kaç gündür nette sorun vardı giremedim....bende fiziiki olarak çok iyiyim yani egik yürümek haricinde ameliyat olmuş gibi değilim...ya ama kızlar benim bir sorunum var benim ameliyatımda dr.bana yeni göbek deligi yapmamış çok aşagıda kalıyo göbek deligim ..ayrıca dikiş izlerim çok belirgin sanki düzgün değil çıkıntılı yerler var erkenmi konuşuyorum bilmiyorum...hani aramızda foto yüklüycek bir arkadaş vardı ne oldu....öffff kafam çok karışık
dr. yeniden göbek deligi yapmaya gerek kalmadıgını söyledi ameliyattan sonra....ama iç çamaşırımı giyipte aynanın karşısına geçince göbek deligim nerdeyse belli olmuyo bikini bile giyemem bu durumdacanım dr. artık ne yapabilirki
slm kızlar kaç gündür nette sorun vardı giremedim....bende fiziiki olarak çok iyiyim yani egik yürümek haricinde ameliyat olmuş gibi değilim...ya ama kızlar benim bir sorunum var benim ameliyatımda dr.bana yeni göbek deligi yapmamış çok aşagıda kalıyo göbek deligim ..ayrıca dikiş izlerim çok belirgin sanki düzgün değil çıkıntılı yerler var erkenmi konuşuyorum bilmiyorum...hani aramızda foto yüklüycek bir arkadaş vardı ne oldu....öffff kafam çok karışık
manken hatunlar yaptırdınız ameliyatı...buraları terk ettiniz...sizleri çok öpüyorum.Bentoprak ballı zencefili kaç kaşık yedireyim ufaklığa,birkaç güne düzelir inşallah yemek yemiyor su yoğurtla geçiştiriyoruz.Edber bebek ve anne iyi değilmi?Öp çınarı benim için
Bu dediklerine katılıyorum....edber....bentoprak...serap38...ve diğer arkadaşlar,nasıl gidiyor yazın sıkıntı varmı?göbek deliğiniz nasıl?Dikiş izleri nasıl?